EU-termijn tot 12 mei: Brussel wil grenscontroles verbieden!

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Alsof de naam van de EU in de zogenaamde “vluchtelingencrisis” al niet genoeg beschadigd zou zijn, wil de Europese Commissie de controles in het hele Schengen-gebied nog slechts tot midden juni toestaan!

De termijn voor de toestemming loopt al op 12 mei af, van de kant van Brussel wordt niet gestreefd naar een uitbreiding over de zomer heen.

Een einde van de grenscontroles zou in Oostenrijk ook de verkiezingsuitslag van de presidentsverkiezingen op 22 mei kunnen beïnvloeden. Als de rood-zwarte regering door de knieën gaat, kan de presidentskandidaat van de FPÖ, Norbert Hofer, waarschijnlijk op nog meer steun rekenen dan tot nu toe.

 (Verder lezen in de “Kronen Zeitung”)

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op EU-termijn tot 12 mei: Brussel wil grenscontroles verbieden!

 1. Cathja zegt:

  Wanneer komt de dag dat elk EU-land maling heeft aan wat Brussel/de Europese Commissie allemaal uitkraamt?
  We moeten onze soevereiniteit terugnemen en zelf beslissen wat wij met onze grenzen doen. Niemand kan onze overheid verbieden om de eigen burgers zoveel mogelijk te beschermen. Ik hoop dat dit eens tot Brussel doordringt!!

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  De europese commissie kan zoveel willen, wat mij betreft kunnen ze de pot op. Ik ben er zo langzamerhand wel mee klaar…, met die ellende unie.

  Tijd om het heft weer in eigen handen te gaan nemen voor de chaos straks helemaal niet meer is te overzien. De europese unie is een megalomaan, oncontroleerbaar, geldverslindend en absoluut ondemocratisch orgaan wat er zit voor eigenbelang en persoonlijk gewin!

  Tijd om die zakkenvullers het continent af te jagen! Gaan ze maar gezellig met al hun ongevraagde “vriendjes” mee.

  Like

 3. Wat is ‘Brussel’ toch een volstrekt incompetente kliek! Ongelofelijk! Trump heeft dan ook groot gelijk door te opperen dat de VS militair beter zijn (beschermende) troepen terug kan trekken uit Europa, want met de brokkenpiloten uit Brussel is totaal geen zaken te doen! Europa is gewoon druk bezig politieke zelfmoord te plegen !!

  Like

 4. albertien54 zegt:

  Ja Cathja, dat is juist het probleem, dit NSB landverraderskabinet met verrotte Rutte en consorten heeft geen maling aan Brussel, ze buigen juist als knipmessen voor Brussel en dat geldt voor al die EU landen, Brussel heeft schijt aan soevereiniteit van het volk, dat zie je wel aan dat corrupte wijf Merkel, die haar land totaal heeft verkocht aan de Islam.
  Het zal per slot van rekening afhangen van de bevolking, hoe lang nog tolereren wij de macht van Brussel en al die machtshebbers. Dat zal dan uitmonden in een revolutie en burgeroorlogen en gezien het artikel op Xandernieuws bereidt het EU militair apparaat zich al voor op burgeroorlogen, maar ze zullen er niet voor de bescherming van de burgers zijn, zo gaat dat inmiddels in dictaturen, waarin wij momenteel ook leven, een politiestaat! De grootste vijand van ons burgers zal zijn èn de Islam-idioten èn de politie- en militaire macht.
  De Nederlander is een slaafs volk geworden, liggen liever op de bank met een zak chips en afstandsbediening, brood en spelen nietwaar?
  Het water moet ons eerst tot de lippen staan, eer men eens bereid is om uit die luie stoel te komen. Zolang het de meerderheid nog goed gaat, huisje-boompje-beestje-(slaven)baantje, zal men niet bereid zijn om op te staan. Ik heb het gevoel dat ik een land woon, waarin vele nsb-ers wonen, gezien de lafheid en politieke correcte prietpraat van velen. Ze praten veel (goed), maar geen enkel besef, bewustzijn, wat de ware islam betekent. Men vergelijkt het met de bijbel en Allah is gewoon God, die van de christenen.
  Waar het velen aan ontbreekt, is om te onderzoeken en zich te verdiepen in islam, dat is geen religie, maar een haat zaaiende politieke ideologie, maar dat hoef ik lezers van Bron niet te vertellen.
  De mensen die nu nog spreken over hun “lieve moslimburen” zouden wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen, een grote vergissing kunnen maken, deze fijne buren lezen namelijk uit diezelfde koran. Ben overigens blij dat die moslimburen van mij gaan verhuizen naar Spanje, dat geeft me een stuk rust kan ik je vertellen:).
  Zo verging het toen ook in Joegoslavië, moslims en christenen woonden vreedzaam naast elkaar, maar in een kwinkslag veranderde dit en waren het elkaars grootste vijanden en wie werd de hand boven het hoofd gehouden, juist ja, de moslims.
  Met die nageboorte van alle mislukte moslim primaten hebben we in het hier en nu mee te maken, kijk naar de Marokkanen, Turken, hoe ze opkomen voor Erdogan, puberaal gedrag wordt dit genoemd, gewoon het gif waarmee de ouders hen hebben gehersenspoeld, maar intussen….zitten we met dit tuig opgescheept en dat moet dan de toekomst worden voor deze maatschappij, een maatschappij die is opgebouwd door onze grootouders, ouders en nu wij als volwassenen, hoe dan met onze kinderen en kleinkinderen, is er voor hen sowieso nog een toekomst in dit land? Niet raar overigens dat steeds meer mensen gaan emigreren naar veilige landen, Nederland is het Nederland niet meer, Nederland is de bakermat geworden voor de Nieuwe Wereld Orde en kijk hoe Rutte mentaal is veranderd sinds hij bij de Bilderberggroep is geweest, hersenspoeling, demonische krachten? Ik hoop werkelijk waar dat de zaak Demmink nog een staartje gaat krijgen, want dan gaan er koppen rollen in dit kabinet, rotte Rutte met zijn pedovriendjes Eurlings, Jan Kees de Jager en pedofielhebbers. Lees even het artikel op Niburu.co: stop deze overheid, nu het nog kan (video). Demmink, koningshuis zal dan ook door de mand vallen.
  Laten we hopen dat er een wonder mag gebeuren en dat wij gespaard worden voor de koppensnellers van de Islam salafisten en landverraders!

  Like

 5. Thom zegt:

  In het linkse Oostenrijk dat de hielen van Merkel altijd gelikt heeft is de zittende regering in gevaar. Het is geen besef dat ze iets verkeerds gedaan hebben door de kolonisten binnen te laten. Ze zijn bang dat de bevolking de FPÖ in het zadel helpt. Ze weten dat dit inderdaad zal gebeuren als ze de grenzen weer openen. Ik denk, dat de EU kan zeggen wat ze willen, maar dat Oostenrijk de grenzen dicht houdt uit vrees bij de volgende verkiezingen voorgoed uitgeschakeld te worden.
  Willen ze Orban en Polen ook dwingen? Rutte hoeven ze niet te dwingen, die loopt voorop.

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Zou er nog iemand, behalve de corrupte rechtstreeks of indirect belanghebbenden, te vinden zijn die niet doorheeft welk smerig anti-burger spelletje hier door de E.U.-fascisten gespeeld wordt?

  Helaas moet het antwoord luiden: Ongetwijfeld en in ruime mate.
  Oorzaken in diverse gevallen:
  – Gebrek aan de juiste informatie, te wijten aan de diverse corrupte media.
  – Gebrek aan verstand om te kunnen duiden welke consequenties er liggen.
  – Verduisterd verstand door ‘goedmenselijke’ hysterie.
  – Achteloosheid, desinteresse en wegkijk gedrag.
  – Gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel t.a.v. komende generaties.
  en dit rijtje zal vast nog wel aan te vullen zijn.

  Wie zijn verstand wél gebruikt en zich informeert op andere plaatsen dan bij de officiële kanalen, waar verhulling van belangrijke feiten en weglating daarvan geconstateerd kan worden, krijgt wel eens te maken met wanhoop.
  Uiteindelijk groeit en bloeit het slechte op grond van domheid en onnozelheid.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  De vuile, satanische EUSSR, wil ONS gewoon naar de verdommenis helpen. Dat vuile, smerige RODE GEDROCHT te Brussel, dient met de grond gelijk gemaakt te worden. Vuile, vieze verraders maken daar de dienst uit!

  Like

 8. Qvic zegt:

  De E.U. vertegenwoordigd geen land, deze organisatie heeft zich zelf in het leven geroepen en wil nu ook de baas spelen over elke lidstaat. Zolang de aangesloten lidstaten gehoorzamen aan deze organisatie, wordt de macht die zij zich zelf toe-eigenen steeds groter. Maar is dit niet ook het geval van onze eigenen overheden? Zolang wij onze eigen overheden blijven gehoorzamen, blijven zij ons met hun verkregen macht over ons. Door steeds meer beperkingen op te leggen over onze eigen vrijheden en onze beweeg redenen. Dus het grootste probleem die we met zijn alle veroorzaken zijn wij zelf en ieder gaat voor zijn eigen belangen. Daar speelt ook “het geld” de hoofdrol, want iedereen wil graag geld voor zijn eigen hebben om te overleven in deze maatschappij. Zo heeft ieder zijn eigen redenen om het huidige systeem in leven te houden.

  Want als het anders zou zijn, dan hadden we de keus om te gaan werken of niet en als we alle gewoon een week of langer thuis zouden blijven dan lag alles stil in de maatschappij, maar dan valt ook de macht van de overheden weg. Omdat deze dan niet meer gevoed word door ons zelf.

  Like

 9. Fred zegt:

  Er zijn gelukkig nog mensen als Viktor Orban in de EU.
  Hij maar ik denk nog vele landen zullen de grenzen potdicht houden.
  Behalve Duitsland en Nederland.
  Maar dat zijn de verloren gewesten.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  De E.U. gaf weer een duidelijk politiek signaal. Naast de aanstaande Moslim invasie aanstaande zomer via de Middellandse zee, vist Frontex in zeer grote getale Moslims op uit de Middellandse zee, zodat van de E.U. de grenzen tenslotte allemaal weer wagenwijd open moeten staan. Met als resultaat dat er van jaar tot jaar steeds meer van die Moslim griezels naar ons toe zullen komen !

  Like

 11. Het grote en megalomane linkse project begint meer scheurtjes te vertonen dan de kerncentrales bij onze zuiderburen. Ik durf te wedden dat Brussel eerst gaat.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik heb gestemd tegen de EU, en alles wat ze verbieden doe ik expres, ik heb een tegendraads karakter, ik haat de EU, al die omhooggevallen mensen zullen mij eens vertellen hoe ik leven moet???? Dat maak ik zelf wel uit, weg met al die wetten, weg met die hele EU, ik trek me nergens iets van aan. Ik leef zoals ik leven wil, punt uit!~

  Like

 13. Jean zegt:

  Vooral geen rekening houden met het gezeik van die EU lafaards maar wel de wil van het volk respecteren en het volk eist gesloten en bewaakte grenzen in Europa, grenzen waaraan ook die EU lafaards gecontroleerd worden tot in hun onderbroek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s