KLAVERTJE VIER . . .

Screenshot_25

Jesse Feras Klaver (1986)

(Door: “Driek”)

Het was één dezer koude lentedagen dat ik plotsklaps met versnelde pols las het bericht dat bij een aantal landgenoten het besmettelijk virus ter verdelging van het Nederlandsche volk heeft toegeslagen. De geestelijke vermogens dezer lieden zijn alreeds behoorlijk door het virus aangetast. Want, spitse lezer van E.J. Bron, wat is het geval? Welnu, in zijn eerste speech als lijsttrekker van GroenLinks heeft Jesse Klaver zich vijand verklaard van de ‘rechtse ramkoers’ van de VVD en de PVV. Een rechtse ramkoers? Nu, om in maritieme termen te blijven: het wordt den hoogste tijd dat het Nederlandsche volk gaat muiten en de linkeroever verlaat. Want door een bederfelijk islamitische belading is Nederland aan het kapseizen.   

Ik maak mij grote zorgen, lezer, ik schroom niet hier te bekennen dat ik vervuld van vrees de nachten soms tobbend doorbreng. De angst grijpt mij bijwijlen naar de keel. Want, let wel, in die fijne sprookjeswereld van GroenLinks zijn ze echt niet te belazerd ons vaderland te verkwanselen aan een onwaardige religie welke zich als doel heeft gesteld alle Joden en christenen en andersdenkenden uit te roeien. Het staat in de koran. Dus ik verzin het niet. Ik wil dat hier toch even fijntjes gezegd hebben.

“Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat als Wilders verdeeldheid blijft zaaien, we als samenleving achteruit gaan”, zo sprak Jesse op het drukbezochte GroenLinks–congres in Amersfoort. Daar werd hij officieel in het zadel gehesen als lijsttrekker. En verder zegt deze Marokkaans Indische Nederlander: “Als Rutte en Wilders volgend jaar winnen, dan verliest Nederland.” Wel ja, toe maar. Kijk die durfal staan in z’n overhemd. Enige etiquette is bij die linkse lui ook ver te zoeken.

Klavertje Vier vindt dat de beide rechtse leiders de kiezer ‘valse beloften’ hebben voorgehouden en voor tweedeling in de samenleving hebben gezorgd. “En we zijn het beu. Meer dan beu”, zo sprak deze linkse groene snotneus de zaal toe. Ook repte Klaver van een ‘stille meerderheid’ die genoeg zou hebben van de politieke koers van Rutte en Wilders.

Ik ben weer eens volkomen verbijsterd, lezer. Moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond. Er is er een brede opvang voor zogenaamde ‘vluchtelingen’ uit islamitische landen. Uit luidsprekers wordt in sommige steden en dorpen de oproep tot gebed al uitgeschreeuwd. Er worden gebedsruimten in universiteitsgebouwen gecreëerd. Zwembaden organiseren gescheiden zwemmen voor islamitische vrouwen in boerkini. Lezer. Wat moet die goedmoedig brave Nederlander in hemelsnaam nog meer doen om het lieden als Jesse Klaver naar de zin te maken?

Het GroenLinks – congres beloonde zijn toespraak met een staande ovatie.

Screenshot_26

Allemaal op weg naar het Beloofde Land van Jesse Klaver.

Maar, misschien, ja heel misschien, heeft den Nederlander nog één kans het aanstormend noodlot te keren, door straks zijn stem uit te brengen op de PVV van Geert Wilders. Misschien begint er dan een nieuw hoofdstuk in onze vaderlandse geschiedenis. Want, pas op, lezer, straks worden wij gewekt door gebonk op onze voordeur. Dan staan wij in nachtkledij met angst in onze ogen voor dreigend gewapende lieden in djellaba die ons afvoeren naar kille schemerduistere cellen. Zoals ook alreeds geschiedde met onze journaliste Ebru Umar in het Turkije van die dictator Erdoğan.

Ik heb hier op deze site van E.J. Bron het Nederlandsche volk al vaak genoeg voor het islamitisch gevaar gewaarschuwd. Doch nog altoos wordt mijn waarschuwing in de wind geblazen.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op KLAVERTJE VIER . . .

 1. Guardiacivil zegt:

  Onze waarschuwingen verdwijnen in de lucht en niemand die er aanstoot aan neemt. Dus zal een deel van de Nederlandse bevolking gelijk als tijdens WWll het heft in eigen hand nemen, ze moeten wel, deze mensen die het gevaar wel zien, zullen moeten handelen voor een nog grotere hufterige groep die niet wil of niet durft, want dat is het huidige tekenend beeld van de Nederlander in het algemeen. En zoals ook toen de elite met stoomschepen op de vlucht sloeg, zo zal straks de huidige elite zich met spoed verplaatsen naar verre veilige oorden. Maar we kunnen dit beletten als we willen.

  Like

  • jantjeuitnl zegt:

   We kunnen beter beletten dat ze weer terugkomen, die zgn. elite. Dat hebben we na wo2 verkeerd aangepakt.

   Like

  • Rien Quist zegt:

   het zal er wel weer op uitdraaien dat straks een klein maar vastberaden groep( net als de ondergrondse in 40/45) het heft in handen om de elite verraders een kopje kleiner te maken.
   de democratie word door deze bakvis die nog niet eens droog is achter z,n oren gewoon verkwanselt en hij beticht ook de boodschapper van reel nieuws als onruststoker.
   hoe achterlijk kun je zijn.

   Like

 2. tjonge zegt:

  als rutte/vvd een rechtse ramkoers volgt ben ik het tweelingzusje van klaver…..

  Like

 3. Peter Pan ziet ze vliegen! (Is-ie goed of niet?)
  Maar even serieus: Wat ik daarmee bedoel: Dat-ie op deze manier afgeeft op Wilders viel te verwachten, maar wat heeft Groen(S)links nou voor last van Rútte? Of, nog sterker: Wat heeft Wílders aan Rutte?
  Die mafkees doet net, alsof VVD en PVV in staat zouden zijn om één machtsblok te vormen, dat alle linkse fratsen meteen zou uitbannen, de immigratie en het EU-lidmaatschap incluis!Zou schitterend zijn als het zo was, maar met iemand als -of all people- Rútte…..? Wat een giller!
  Het klavertje vier lijdt het meest door ’t lijden dat hij vreest! (Helaas…..)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • Deze binnenbroekse rukker lijdt aan verstandverbijstering…meneer pastoor waarschuwde ons daarvoor als we teveel aan ons pikkie sjorden.

   Geliked door 1 persoon

  • Driek zegt:

   Is het je niet opgevallen, lieve Theresa, dat de laatste tijd door onze bewindslieden plotsklaps de term “stille meerderheid” nogal eens wordt gebezigd? Het viel mij ineens op.

   Dierik Samson zeg in een van zijn toespraken:

   De ‘grote, stille meerderheid’ in het land vindt volgens de PvdA-voorman dat vluchtelingen moeten worden opgevangen. Toch maakt ook die groep zich volgens Samsom grote zorgen over de aantallen asielzoekers.

   Ook Sjoerd Sjoerdma (D66) laat zich niet onbetuigd.

   Hij vindt het ,,schandalig” om met geweld te proberen de democratie stil te leggen. ,,De stille meerderheid, die vaak wel voor opvang is maar ook zorgen heeft, wordt te vaak overschreeuwd.”

   Ook repte Klaver van een ‘stille meerderheid’ die genoeg zou hebben van de politieke koers van Rutte en Wilders.

   Nu, ik denk, doch ik weet het wel zeker, dat het die lieden van PVDA, D66 en GroenLinks, ontbreekt aan taalvaardigheid. Ze hebben een beperkt vocabulaire. Dat kan niet anders.

   Like

   • Dat hebben ze zéker, Driek, want ten eerste bestaat die uitdrukking al sinds mensenheugenis, maar luidt dan, om precies te zijn: “Zwijgende meerderheid.” Met hun beperkte vocabulaire konden ze zeker niet meer op het woordje ‘zwijgende’ komen, neem ik aan.
    En voorts: Een zwijgende meerderheid, die genoeg zou hebben van de koers van Wílders? Wat voor reden zouden ze dan wel hebben om te zwijgen? Hun mening wordt dan immers door het establishment gedeeld!
    Daaraan zie je nu, dat dat klavertje vier het zelf ook niet meer weet en maar wat bazelt!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Geliked door 1 persoon

   • Scheerzeep NU zegt:

    Die “stille meerderheid” is eveneens tegen moskeebouw in de woonbuurten met oproepgeluid vanuit de minaret. Maar daar hebben ze het dan weer niet over.

    Like

 4. Rikie zegt:

  Goed stuk!!!!! Ook ik maak mij grote en grote zorgen voor nu en in de toekomst. Zo wie zo moeten we proberen zoveel mogelijk mensen de ogen te openen. Ik ben al bezig om ze om te praten en op Wilders te gaan stemmen anders gaan we naar de verdoemenis.

  Geliked door 1 persoon

 5. Helena zegt:

  Beste Driek, bravo heel goed geschreven.
  Ook ik heb dat misselijke kereltje met zijn zelfingenomen tronie zien acteren, ik kon het niet aanzien en dacht bij mezelf: als deze flapdrol de strijd aan wil gaan tegen de PVV dan mag hij zijn kippenborstje wel nat maken! Al staat hij daar in hemdsmouwen met een hoop blabla den toekomstige kiezer te bedriegen wij hebben ‘m tenminste door!! Het enige wat dat miezerige mannetje zal doen is piepen dat we toch vooral barmhartig moeten zijn voor deze zielige ‘vluchtelingen’ die ons land gaan over bevolken en waarvan we weten dat de meeste van hen profiteurs zijn en vooral moslims, die we ons leven lang zullen dienen te onderhouden! Het zal, schat ik, niet eens meer tot de verkiezingen duren – de zomer komt er nog aan en dan wordt het water lekker warm en de vele bootjes zullen onze kant weer op komen- maar dan: dan zal de bevolking zich breed scharen achter hen die het pad hebben vrijgemaakt voor het verzet! De helden, die het nu nog met een kleine groep moeten opnemen tegen een enorme weerstand (links) maar onverdroten en vreedzaam blijven strijden tegen de islamisering en voor de normen en waarden van Nederland: dus onze manier van leven! Deze mensen zijn niet bang en willen dat we onze vrijheid en onze veiligheid terug krijgen en laten zich niet ringeloren door een sultan uit Turkije of een koning uit Marokko. Want: een land dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen: dan dooft het licht! En dat laten we toch zeker niet gebeuren?

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Er zijn gelukkig ook nog mensen die uw waarschuwingen niet in de wind slaan, beste Driek! En wie nu nóg niet weet wat de bedoelingen zijn van de in aantal snel toenemende moslims, is doof en blind!

  Goed geschreven, dit artikel. U ook een gezegende dag Driek!

  Geliked door 1 persoon

 7. Avidia zegt:

  Wie is Jesse Klaver nou eigenlijk, een mannetje op de achtergrond, wie denkt hij wel dat hij is??? Misselijk makend mannetje, als ik hem zie schakel ik meteen weg, pff

  Geliked door 1 persoon

 8. toetssteen zegt:

  hoe wanstaltige een nep Trudeau die een Obama doet.
  Hup knul terug in de wieg en niet te hard aan die economisme duim zuigen.

  Like

 9. Het is al te laat om de beuk er nog in te gooien en ons mooie land te redden. Honderdduizenden invasoren hebben de bodem al verontreinigd en miljoenen staan er al te trappelen om mee te helpen. En worden daar ook nog voor betaald met huis, oetkierung en een kudde blonde wijven. Afrikaanse politietroepen oefenen hier alvast met binnenlandse gidsen hoe ze straks het beste het opstandige volk voor de ballen kunnen schieten. Ons leger is niet meer of bestaat hooguit nog uit een paar mensen die een drone besturen vanuit de kantine en roepen foei! foei! als ze iets soldatigs menen te zien, behalve als het dobbert en schreeuwt, nieuwe Nikes draagt en met een i-Phone spelend op een stationsplein iedereen en z’n moeder staan te vingeren. We zijn te lief voor dit continent, liggen allemaal al heel lang op de knietjes te bluffen en te schreeuwen wat we allemaal wel niet zouden en zullen maar voorlopig komt er geen hond achter de gebreide onderbroek uit. Duurt niet lang meer tot het dragen van een bruin hemd, flink gepoetste laarzen, zo’n omhoogstaand armpje, een guillotine in de achterzak benevens een draagbare gaskamer niet raar meer wordt gevonden. Nee. niet door ons maar door Klaver(jas)clubjes.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Breinbrouwsels: 07.45. uur. Grotendeels met U eens. Maar het gros van onze bevolking, is angstig, bang voor hun baan, hun hypotheek, hun kinderen. En voor een deel compleet gehersenspoeld door de linkse omroepen en pers. Dat steekt er mijn inziens achter. Dus ik heb volledig begrip voor uw visie, zie dit maar als een aanvullende opmerking op uw verder uitstekende betoog!

   Geliked door 1 persoon

 10. Buffalo Bill zegt:

  De komende verkiezingen zijn een allerlaatste kans. Het is PVV of de ondergang

  Geliked door 1 persoon

 11. leefbarbaar zegt:

  GsL, de partij van de kindhuwelijken.
  Graaiende grijze babyboomers, die over lijken gaan voor geld, macht en status. Dat is wat ze zijn, dat is wat ze doen. Dat valt niet meer recht te lullen, op een dag zijn we ervan af.

  Like

 12. Jan zegt:

  Kritiek op het politiek correcte denken van de massa. De tirade van Crowder tegen het zieke links volk (liberal fruitcakes) dat ook in de zaal zit en aanhoudend probeert het spreken onmogelijk te maken is grandioos

  Crowder op minuut 17:45

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Driek, ik ben het weer volledig met U eens. Ik begin steeds meer begrip te krijgen, voor Generaal Franco, die tijdens de Spaanse Burgeroorlog, afrekende met de RODEN! Dat had ik van mezelf niet kunnen denken, dat ik er nu zo over denk. Maar helaas niet RECHTS- gezond verstand- maar LINKS/de RODEN zijn het grootste gevaar. Dat is althans mijn visie.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Tom Hendrix

   Wist jij…
   Dat diezelfde RODEN in de 30-tiger jaren óók massaal werden geliquideerd door de zwarthemden in het Italië van opkomend Mussolini…?

   Wat we hier zien is dat we een parallel kunnen bedenken van die tijden in Spanje en Italië met onze hedendaagse tijd, waarbij we er zeker van kunnen zijn dat diezelfde situatie, waar jij kennelijk zo veel begrip voor op kunt brengen, opnieuw zal ontstaan als rechts over enige tijd de macht zal grijpen…

   Fijne nuance in dit geheel is dat wat toen links was nu rechts wordt genoemd en wat nu rechts is toen links werd genoemd, overigens is het natuurlijk wel zo dat wat nu links is toen rechts werd genoemd….! Kun je het nog volgen…? Nee zeker.

   Zo dus……

   Like

 14. semper fi zegt:

  Er zijn twee ernstige bedreigingen in dit vierde wereldland nederland!
  De islam
  met stip op twee..
  Groen links
  de hypocratie is door deze uitgevonden
  Ken mensen die klaverkloot een mooie man vinden en daarom op deze stemmen!!(u weet genoeg!!)
  En de linkse verraders pitten gewoon verder!! JIJ OOK???

  Geliked door 1 persoon

 15. Koos zegt:

  Jesse is in de twintigste eeuw blijven steken, toen je nog multiculti kon zijn zonder jezelf direct belachelijk te maken.

  Like

 16. Anneke zegt:

  Driek, wat een goed artikel en wat ben ik het met u eens. Ook ik maak mij grote zorgen voor de toekomst van Nederland. Ik heb uw artikel op mijn FB geplaatst, ik hoop dat u dit goed vindt, maar ik wil zo graag dat iedereen dit artikel van u kan lezen. Klavertje Vier, haha, goed gevonden, moet gestopt worden…..

  Like

 17. Driek zegt:

  POWNED

  Kleine verschuivingen bij de opiniepeiling van Maurice de Hond deze week. GroenLinks stijgt een en komt daarmee op zeventien virtuele zetels, de hoogste score die ooit voor de partij van Jesse Klaver werd gemeten.

  PVV en SP dalen allebei een zetel (naar 37 en 15). Ouderenpartij 50PLUS krijgt er een bij en komt daarmee op vijf zetels.

  De vier grootste partijen die na de PVV volgen hebben samen nog maar 71 zetels, meldt Peil.

  Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   “PVV en SP dalen allebei een zetel ”
   .
   kan iemand mij uitleggen hoe het in vredesnaam mogelijk is dat de pvv een zetel inlevert ?
   te weinig verkrachtingen, berovingen of opblazingen ?

   Like

   • Kan iemand m i j uitleggen hoe het in vredesnaam mogelijk is, dat de PVV er maar niet in slaagt, de 40 zetels te overstijgen?
    Zou het zijn, omdat men, met op de PVV te stemmen,impliciet toegeeft, dat er iets flink mis is en heeft men nog steeds geen zin om dat te erkennen?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Geliked door 1 persoon

   • tjonge zegt:

    of stemfraude en manipuleren door maurice de hond c.s.?

    Geliked door 1 persoon

   • Die 40% is het hoogst haalbare. Dat zijn de helderen van geest. Die andere 60% bestaan grofweg uit meevreters en opvreters. Die hebben een Rood Kwabje waar jaloersheidshormonen uitdruppelen. Leden en sympathisanten van het Rooje Gevaar. Staatsruifleegtrekkers zoals daar zijn politici, bestuurders, ambtenaren, universiteits- en pabogeindoctrineerden in het onderwijs en de zorg alsmede voormalige kraakpanders hoewel ik daar ook was en toch redelijk denkend en brouwselend terecht ben gekomen. En daar dan ook nog de familie van, als solidariteitsmeevreters. Er moet onmiddellijk een nieuwe Burger Bescherming worden opgericht met bruine gepoetste laarzen. een armbandje en een UZI met in vitriool gedoopte kogels. Ik pleit voor een Week van de Lange Messen maar dan anders.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    tjonge.
    Ik zal het je uitleggen.
    In de geordende samenleving krijgt krijgt Rechts niet meer dan 10% van de stemmen.
    Als er een aanslag wordt gepleegd waarbij minimaal 30 doden vallen, maakt Rechts een ruk naar ongeveer 40%.
    Voorwaarde hierbij is dat er genoeg ruimte wordt geboden voor onschuld betuigingen van de moslim-gemeenschap, stille tochten, het leggen van bloemen en beertjes en het maken van selfies gearmd met mohammedanen op de plaats delict

    Deze situatie wordt door het volk voor een periode van vier maanden gegarandeerd.

    Er mogen in die periode begrijpelijkerwijze wel een of meer blanken door mohammedanen worden omgebracht. Begrijpelijkerwijze moet er ruimte geboden kunnen worden aan het begrip “verwarde man”.

    Daarna kalft de situatie af en wordt de schuld van alle commotie door Links als vanzelfsprekend langzaam maar zeker bij de rechtse partij gelegd onder het motto: “Zie je wel, wij hebben het altijd al gezegd…! ”
    Hierdoor zal het zogenaamde “zetelverlies” ontstaan dat zal moeten aanhouden omdat rechts anders onmogelijk weer in de peilingen kan stijgen..

    Een natuurverschijnsel dat niet tegen te houden is en dat blijft aanhouden tot de volgende aanslag, waardoor de situatie zich zal herhalen.

    Like

 18. paulzwueste zegt:

  Die Klaver zal het niet gaan maken. Net zo min als Pechthold.
  Klaver vertegenwoordigt luxe problemen. D66 is een partij waarvan niemand weet waar ze eigenlijk voor staat, behalve de PVV beschadigen.
  Zowel Klaver als Pechtold zullen hetzelfde lot ondergaan. In aanvang interessant, later niet interessant genoeg om de kiezer vast te houden.
  De huidige problematiek in de samenleving wordt niet op duidelijk wijze tegemoet getreden,
  zowel niet door Groen-Links als D66 niet.

  Geliked door 3 people

 19. koddebeier zegt:

  Domme groene linkse leuteraar !!!!!

  Like

 20. Scheerzeep NU zegt:

  “Ik kan niet hier de hemel beloven, als het in Syrie nog een hel is.”

  Zijn eigen staat van dienst is afhankelijk van de toestand van een ander land. Selectieve internationale solidariteit. Jesse Klaver kan de hel in Syrie niet beeindigen. De hemel kan hij wel beloven. Die zal bij hem wel links groen zijn.

  Like

 21. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Vóór U mij beticht van gezemel
  IK…Jesse…beloof u geen Hemel
  IK trek niet aan die foute bel,
  want wij zijn op weg…en knap snel…
  naar chaos en ’t zelfdenken haten
  de Kerk niet in ’t midden te laten
  en elk mens met vrije gedachten
  als zombie’s met haat te verachten
  wij denken dus domweg niet verder
  want volgen ’n middeleeuws herder
  die ons hersenloos blijven opdroeg
  en dat is ons nu nóg genoeg !
  .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s