Marine Le Pen in Moskou: voorzitter van het Russische parlement onderhandelt met de voorzitster van het FN over betere betrekkingen

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Waarnemers voorspellen het Front National en haar voorzitster, de Europarlementariër Marine Le Pen, nog een grote carrière in de Franse politiek. Daarom is het niet echt verwonderlijk dat de Russische regering van Poetin nu al goede contacten onderhoudt met het Front National.

Duits - Zuerst

De voorzitter van het Russische parlement, Sergej Narisjkin, en Marine Le Pen hebben elkaar daarom nu in Moskou voor gesprekken ontmoet, waarbij het o.a. om de samenwerking tussen Rusland en Frankrijk met de EU ging. Daarbij zou het eveneens gegaan zijn om de bilaterale betrekkingen tussen Moskou en Parijs, deelde de persafdeling van het Russische parlement, de Staatsdoema, mee. “Narisjkin waardeerde het standpunt van Le Pen betreffende het herstel van vertrouwen in Europa zeer en deelde mee dat Rusland de ontwikkeling van de binnenlandse politieke situatie in Frankrijk aandachtig volgt”, staat er in de mededeling van de Staatsdoema.

De voorzitter van het Russische parlement prees in het gesprek niet alleen de betrokkenheid van de voorzitster van het Front National, maar ook de rol van enkele Franse afgevaardigden bij het herstel van goede betrekkingen met Rusland. Marine Le Pen van haar kant informeerde over de interne situatie in Frankrijk.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Rusland. Bookmark de permalink .

8 reacties op Marine Le Pen in Moskou: voorzitter van het Russische parlement onderhandelt met de voorzitster van het FN over betere betrekkingen

 1. Japio zegt:

  Laat die verrekte linkse democraten maar flink zweten in Europa. Marine Le Pen is een heldin en verdient respect. Laten we hopen dat de betrekkingen tussen Rusland en Europa weer hersteld worden. En laat dat boosaardige USA maar in z’n sop gaar koken. Alleen hoop ik dan wel dat de onschuldige burgers in Amerika niet de dupe zullen worden want hun ogen gaan ook steeds verder open. Dat is te zien aan de steun die ze aan Trump geven. De elite in de USA is te ver gegaan in hun snode plannetjes voor de wereld. Ik hoop waarachtig dat deze onzichtbare schaduwregering ontmaskerd wordt en hun verdiende loon krijgen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Japio: 12.41. uur. Ik ga een groot deel mee met uw reactie, Japio. Ik blijf echter kritisch ten opzichte van machthebbers, natuurlijk vertrouw ik de oppermoefti Obama, voor geen cent, maar ik blijf enigszins gereserveerd staan ten opzichte van Dhr. Poetin. Hoewel ik Poetin nog enig voordeel van de twijfel geef! En de hele EUSSR bende, mag voor mij vandaag nog ter helle varen, dat dan weer wel.

   Like

   • Japio zegt:

    Tom Hendriks, die gedachte heb ik ook lang gehad. Er van uit gaande dat er bijna geen één machthebber te vertrouwen is gaat mijn vertrouwen meer naar Poetin. Ik ben zelfs in al mijn naïveteit fan geweest van de VS en dacht dat de Bush-clan christenen waren. Nou ik ben daarin van de koude kermis terug gekomen zeg, zeker na 9-11. Het is één smeerlappen bende daar in de top (elite) van de VS. De satanistische clubs die ze aanhangen is niet misselijk.

    Like

 2. janchik zegt:

  Zal wel het meest pijn doen bij Hollande, het kleine communistje.

  Like

 3. john zegt:

  Dat is het enige wat de ganse eu zou moeten doen. De betrekkingen met Rusland (veel) verbeteren.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Dit zouden meer landen moeten doen, samenwerken met Rusland, wij konden Rusland, in de toekomst, wel eens heel hard nodig hebben……vooral met die malle turk….

  Like

 5. Als je met Rusland, China en India de krachten kunt bundelen tegen de Islam doe je het m.i. heel goed! Want met die slappe hap in Brussel is niks te beginnen.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s