Obama haalt de nazi-knuppel tevoorschijn

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse televisie zond de toespraak van Obama in Hannover live uit. Hoewel de VS, afgemeten aan de door hen veroorzaakte chaos in het Midden-Oosten, zo goed als geen “vluchtelingen” opnemen, bezat Obama de brutaliteit om Europa ertoe op te roepen de eigen bevolking verder te blijven vermengen met vreemde immigranten. Het toppunt van onbeschoftheid was bereikt, toen hij benadrukte dat alle mensen volkomen gelijk behandeld zouden moeten worden, anders zouden rassendiscriminatie, Apartheid, interneringskampen en in het ergste geval de Holocaust dreigen.

Bron:
http://einwanderungskritik.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, Obama. Bookmark de permalink .

27 reacties op Obama haalt de nazi-knuppel tevoorschijn

 1. Taljaard zegt:

  De trap na van een lame duck.
  In eigen land heeft hij nagenoeg niets meer te vertellen en is hij al uitgerangeerd.
  Maar deze uitlatingen zijn wel een prelude op wat ons te wachten staat wanneer Hilary Clinton het stokje van hem overneemt.
  Daarom valt het te hopen dat Trump wordt gekozen.

  Like

 2. Japio zegt:

  Deze kerel is krankzinnig en volledig van het padje af. Hij is het slechtste wat de VS en de wereld tot NU toe is overkomen.

  Like

 3. Wel ja, haal nog een paar miljoen kansarmen naar binnen. Of we al niet genoeg armoede hebben in Europa. Wat een idioot zeg !!

  Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Angst-zaaien.

  Ieder persoon heeft recht op gelijkheid voor de wet. Dit is een restrictie naar de overheid, die in het verleden niet alle burgers gelijk behandelde. Mannen en vrouwen werden niet gelijk behandeld, toch is er nooit een mannen- of vrouwenholocaust geweest.

  Het hellend vlak
  In argumentaties op basis van voor- en nadelen wordt een oordeel uitgesproken over acties, maatregelen of beleid door positieve en negatieve gevolgen tegen elkaar af te wegen. Een spreker kan een bepaalde maatregel afwijzen door te wijzen op de nadelige gevolgen van deze maatregel. Hij moet er dan wel van overtuigd zijn dat alle gevolgen ook daadwerkelijk zullen optreden. Als hij ten onrechte suggereert dat een maatregel van kwaad tot erger leidt, maakt hij zich schuldig aan de drogreden van het hellend vlak.

  Het vals dilemma
  Er is sprake van een vals dilemma als een argumenteerder ten onrechte een tegenstelling suggereert of twee standpunten tegenover elkaar plaatst waarbij het enen standpunt duidelijk te prefereren valt boven het andere.
  Wie niet voor mij is, is tegen mij!
  Mussert of Moskou? (verkiezingsleus van de NSB)

  Like

 5. Thom zegt:

  Ja als dat zou kunnen. Zo snel mogelijk invoeren: aparte behandeling van degenen die ons apart behandelen, interneringskampen, sluiten van mosketen, buiten schoppen van ongewensten. Jaja dat mag onmiddellijk ingevoerd worden. Dat heeft Oboema goed gezien.

  Like

 6. Kan er even een tweede Lee Harvey Oswald (of mogelijk James Files) opstaan? De aanmatiging van deze klootzak schrééuwt om liquidatie, ook al zijn we bijna van ‘m verlost!
  Jóu moesten ze in een interneringskamp stoppen, Obama, met die gore multikul-hoer, Clinton erbij, graag!
  Je bent in Hannover niet op eigen bodem, Man: Ga desnoods de Amerikanen instrueren over wat ze doen moeten, maar niet ons!
  Verkapte rótmoslim!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Wat wil die MOSLIMMAKAAK, ONS de les lezen? Hoe eerder Trump die gek aflost, hoe beter!

  Like

 8. Ad zegt:

  Je kunt zeggen wat je wil over Trump maar hij zegt het recht voor zijn raap like Wilders dat zijn mannen met ballen

  Like

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Dit is wat veel Amerikanen van deze man van ‘vrede’ vinden.

  Impeach Obama for Treason!

  Dear Representative of We the People:

  President Obama needs to be impeached as a traitor for breaking his oath of office to “PRESERVE, protect, and defend the United States Constitution” (Emphasis added), in unconstitutionally expanding his presidency, via Executive Orders, into a kingship. President Obama is also guilty of treason for adhering to, aiding and abetting the enemies of this country by using taxpayer money to finance the Muslim Brotherhood’s global jihad and working to replace our Constitution with a Shariah-compliant, New World Order, Socialist/Communist agenda. Also and in the alternative, President Obama is not a natural born citizen (or even native born) and, according to the United States Constitution, he is not eligible to be the president. Please do your duty as a member of Congress and impeach Mr. Obama and his Administration and restore the United States Constitution as the supreme law of the land by repealing/striking down via legislation any and all government agency regulations, Executive Orders, and laws in opposition to the United States Constitution.

  http://impeachpresidentobama.weebly.com/

  Like

 10. Harry zegt:

  Had al geen hoge pet op van zwarten na jaren in Afrika gewerkt te hebben , maar deze is net zo gek als die lui daar , diep in de bush-bush .
  Maar die zijn nooit naar school geweest , toch konden ze vaak dingen wel goed vertellen .
  Dat doet Obama ook .
  Die heeft járen in “de kamer” gezeten , nooit een wetsvoorstel ingediend , wél twee biografiën geschreven !

  Onbegrijpelijk dat ie niet in staat is om te snappen wat ie mede aangericht heeft of hij is zo stom dat ie denkt dat we hem geloven .

  Zelfreflectie kwam nooit voor in Afrika .
  Het enige wat ze doen is precies hetzelfde als moslims doen , de schuld altijd bij een ander zoeken en dan praten , eindeloos zwammen , je kreeg hun bek niet dicht !
  En dan steeds harder beginnen te schreeuwen .
  De enige oplossing was , om in je landrover te stappen en weg te gaan .
  Onverbeterlijke gekken .

  En Obama is erfelijk belast .
  Al is dat geen excuus voor z’n gedrag .
  Blij dat ie binnenkort opdondert .

  Like

  • Thom zegt:

   Na de negerhut van Oom Tom die de linksen in Amerika zo graag aan de macht wilden hebben hebben de linksen ze nu een nieuwe kandidaat: Mevrouw “I had no seks with that woman”. Dat alles om modern te doen en te laten zien, dat iedereen gelijk is. In Rusland doen ze niet aan die mietjes flauwekul zoals in Amerika en hier. Daar is geen soort Schoevers secretaresse minister van defensie net als in Europese land(en), maar een ijzervreter met een militaire opleiding

   Like

  • rightie zegt:

   Ik heb begrepen dat men in Nederland hoopt dat die linkse tante Hitlery Clinton aan de macht komt?

   Like

 11. Jan zegt:

  Merkel onder indruk van Ebola:

  Like

 12. Anneke zegt:

  Hitler opgestaan; herrezen in een nog letterlijk DUISTERE uitvoering….

  Like

 13. carthago zegt:

  De kokosnoot gaat nog even los voor het stuivertje wisselen, de asshole van de vrije wereld.

  Like

 14. rightie zegt:

  Ik woon in Amerika. Wat bedoelt u dat wij bijna geen vluchtelingen opnemen? Wij worden letterlijk onder de voet gelopen door alles wat binnenkomt door onze zuidgrens, die zo goed als niet meer bestaat. Bovendien laat die kneus Obama vliegtuigen vol met moslims uit het Midden Oosten binnenvliegen die keurig en voor niks met van alles voorzien worden. Het wordt hoog tijd dat men in het Westen (Europa, Amerika/Canada, en straks ook Australie/NZ) zich realiseert dat alle grenzen wegmoeten van links. Bereidt U zich maar voor.

  Like

 15. albertien54 zegt:

  Zaterdag, 30 april 2016 14:03 Niburu.co

  Oranje drugs, goed voor u Klaas Bruinsma en Pablo Escobar verbleken compleet bij de Oranjes en de enorme winsten die deze familie in de drugshandel heeft gemaakt.
  Terwijl de Nederlanders vandaag in de kou staat te blauwbekken met een Oranje vlaggetje, hebben ze werkelijk geen flauw benul voor wie ze vlaggen.

  Update: 30-4-2016

  Op de originele koninginnedag is het misschien wel toepasselijk om met een stukje aanvulling te komen.

  Voor mensen die zich niet voor kunnen stellen dat de wereld zo in en in gemeen in elkaar steekt, volgt hier een stukje commentaar van een lezer met een bijbehorende video die misschien velen de ogen (extra) zal gaan openen.

  Te lang zijn er dingen onder het tapijt geveegd en verborgen gehouden voor de “normale burger”. Nu is het tijd om daar voor eens en voor altijd een einde aan te maken.

  Gelukkig bestaat in Nederland (nog) een redelijk mate van vrijheid van meningsuiting.

  Beste redactie Niburu,

  Als reactie op uw onderwerp: De dope dealers van oranje, zou u deze documentaire op youtube eens moeten bekijken: JFK to 911 Everything is a rich man’s trick.

  Daarin komt dit allemaal aan bod dat Nederland zijn eigen volk verkrachte door de brandstof te leveren om Nederland te bezetten in vier dagen tijd en dat de spoorlijn naar Auschwitz van Amerikaanse makerij is.

  Je mag je op dit moment schamen als Nederlander als je werkelijk beseft hoe ons land een dikke vinger in de pap heeft gehad in het verleden als men weet hoe het een en ander in elkaar kan zitten.
  Helaas is hij compleet in het Engels zonder ondertitels toch weet ik zeker dat je 3,5 uur op het puntje van je stoel zit.

  Het is dat iemand bij het Vaticaan in het Italiaans een berichtje de wereld instuurde, maar anders had helemaal niemand geweten dat Willem Alexander en Maxima afgelopen maandag op bezoek waren bij hun grote vriend de paus.

  Dat was niet zonder reden, het was de dag voor de aanvang van de heilige week van het satanische offerfeest Beltaine, wat zijn piek heeft in de Walpurgisnacht van 30 april op 1 mei. Deze week wordt ingeluid op 25 april, de dag dat Willem en Max bij de Paus waren, en staat voor Dag van de Grote Climax waarop vrouw of kinderoffers worden gedaan!
  Dat zegt eigenlijk alles over waar we hier mee te maken hebben en waar de Nederlandse bevolking zich vandaag als een stel debielen met vlaggetjes voor uitslooft.
  Je hebt hier niet te maken met een vriendelijk lachend, knikkend en betrokken koningspaar, maar met een familie die je met recht kunt omschrijven als gangsters van de ergste soort, die op bezoek gaan bij de Godfather.
  Toen Mabel Wisse Smit destijds de overstap maakte van de Dominee (Klaas Bruinsma) naar de Oranjes, was dat dan ook een logische carrière move. Want, wat drugshandel betreft, horen de Oranjes bij de absolute wereldtop.

  We zouden hier complete boekwerken kunnen schrijven, maar daarvoor ontbreekt de tijd en de ruimte, dus willen we ons vandaag beperken tot één aspect van de Oranjes en dat is de drugshandel.
  Het fundament voor het drugsimperium van de Oranjes wordt gelegd in de negentiende eeuw:
  De familie Nassau was hoofdaandeelhouder, en legde met de NHM (Nederlandse Handels Maatschappij) de basis voor hun astronomische kapitaal.

  Vrijwel direct nadat in 1815 in Nederland de monarchie uitbrak moest koning Willem manieren verzinnen om aan geld te komen, vandaar dit initiatief dat zeer lucratief zou blijken te zijn. Nog geen acht jaar later, in 1823, werden op bevel van koning Willem I alle pachtcontracten gedwongen geliquideerd om concurrentie op de suiker- en koffiemarkt te weren. Het gevolg was dat er een complete oorlog uitbrak, maar de koning trok brutaalweg nog meer macht naar zich toe.

  Korte tijd later besloot koning Willem I dat zijn NHM het exclusieve opiumcontract voor Madoera en Java kreeg. De opium werd ingekocht in Turkije, vervolgens naar Nederland vervoerd om te worden verpakt en tenslotte naar Java verscheept.

  De winsten van zowel de groot- als de detailhandel in opium waren enorm, en de onderdrukking en uitbuiting van de bevolking dienovereenkomstig. Juist in de woedende Java-oorlog bleken inheemse huursoldaten gretige afnemers te zijn van Willems opium, en gaven hun karige soldij daar maar al te graag aan uit.

  Zodoende kon de oorlog extra winstgevend gemaakt worden. Het stimuleren van opiumgebruik onder Javanen was niet in strijd met de zedelijkheid, zo oordeelde het Tweede-Kamerlid Van Hoëvell later, omdat daarmee immers handelswinsten werden behaald.

  Deze oorlogsellende, die circa 8.000 Nederlandse soldaten het leven kostte en ruim 200.000 Javanen, leverde een winst op die ruim 10% bedroeg van de totale inkomsten in die periode.

  De kosten van de peperdure oorlog werden er sowieso ruimschoots door gedekt, en zodoende hebben de Javanen zélf de kosten betaald voor het leger dat hen kwam onderwerpen. De aanvankelijke verliezen van de NHM werden door de opiumhandel uiteindelijk vette winsten, die niet alleen het faillissement van de maatschappij hebben voorkomen, maar zelfs de financiële basis hebben gelegd voor de instituten ABN-AMRO en de familie Van Amsberg,- echter wél ten koste van honderdduizenden levens.

  Dat was echter slechts kinderspel bij wat er later zou gebeuren.

  Volgens de statistieken zijn er ruim acht miljoen soldaten gesneuveld tijdens de Eerste Wereldoorlog. We kennen allemaal de zwart/wit beelden, waarbij je aan weerskanten de soldaten uit de loopgraven ziet komen en op de vijand ziet afstormen door een niemandsland, waar ze vervolgens bijna allemaal worden afgeschoten als wilde konijnen.

  Je vraagt je af hoe ze die soldaten zo gek kregen dat ze over de rand van de loopgraaf klommen en vol goede moed een bijna zekere dood tegemoet ginge.

  Het antwoord is eenvoudig: Cocaïne.

  Cocaïne die afkomstig was uit de Nederlandse Cocaïne Fabriek, met de complimenten van de Oranjes (Oranje, onbetwist uw cocaïnespecialist).

  Auteur en journaliste Conny Braam heeft er een boek over geschreven (De Handelsreiziger van de Nederlandse Cocaïne Fabriek) en zegt daar onder andere het volgende over:

  Ik denk dat weinig Nederlanders afweten van het bestaan van de Nederlandse Cocaïnefabriek, omdat men er natuurlijk niet trots op is. Politici hebben zoveel mogelijk bewijs weggedrukt na de wereldoorlogen. Op een enkeling na is het zelfs bij historici onbekend. Het is natuurlijk ook schandalig dat we in de Eerste Wereldoorlog zoveel hebben verdiend met cocaïne.” Nederland heeft in die tijd inderdaad veel verdiend; naast de Verenigde Staten kwam ons land als rijkste uit die oorlog. De belangrijkste inkomstenbron? Cocaïne. Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog kondigde Nederland een exportverbod af. Maar enkele weken later komen we daar al weer op terug. En vanaf dat moment levert de Nederlandsche Cocaïnefabriek aan alle landen die in oorlog zijn. Aandeelhouders waren de grote banken en het koninklijk huis.

  Dat cocaïne zo goed verkocht tijdens de oorlogen is niet vreemd. Onderzoeker Theodor Aschenbrandt testte cocaïne op Duitse soldaten en de resultaten waren veelbelovend. “In zijn rapport uit 1883 ‘Die psychologische Wirkung und Bedeutung des Cocain’ beschrijft hij hoe uit tests met coke op Duitse soldaten bleek dat hun uithoudingsvermogen toenam en dat honger en angst afnamen. Daarnaast nam hun zelfoverschatting toe en werden ze makkelijker opgehitst. Kortom: coke maakt goede vechtmachines van hen.”

  Braam weet ontzettend veel van de Nederlandsche Cocaïnefabriek, maar dat ging allemaal niet vanzelf, zo vertelt ze. “Het was niet makkelijk om informatie te achterhalen over de fabriek. Het was een zoektocht waarin ik twee jaar lang, zeven dagen in de week bezig was; ik voelde me net een detective. Ik moest veel frustratie wegslikken. Je kon niet zeggen dat je onderzoek deed naar cocaïne, dan gingen alle deuren voor je dicht.

  Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak, bestond de cocaïne fabriek nog steeds. En waar ze in de Eerste Wereldoorlog cocaïne leverden aan beide partijen, was het in de Tweede Wereldoorlog toch wat behelpen voor de Oranjes, want ze konden vanwege de bezetting alleen maar aan de Duitsers leveren.

  Maar niet alleen in de Eerste Wereldoorlog speelde de fabriek een rol. “Na het onderzoek kwam ik erachter dat in 1942 de productie van de fabriek weer flink omhoog ging. Toen Nederland bezet werd door Duitsland hebben we voor de Duitse soldaten amfetamine (speed) geproduceerd. Wat ik erg vreemd vond was dat na de Tweede Wereldoorlog veel bedrijven werden gestraft voor collaboratie, maar de Nederlandse Cocaïnefabriek niet. De Nederlandse politici probeerden dit natuurlijk zo snel mogelijk weer weg te stoppen.”

  Wanneer je bovenstaande een klein beetje in laat zinken, besef je in welk krankzinnig land wij leven. De familie die vandaag door alles en iedereen wordt toegejuicht en vereerd, helpt de Duitse soldaten in de Tweede Oorlog om met behulp van verdovende middelen Europa te veroveren, een deel van de (Joodse) bevolking uit te moorden en de meest afgrijselijke misdaden tegenover het eigen Nederlandse volk te plegen.

  Dit ultieme verraad van de eigen bevolking heeft de familie geen windeieren gelegd, integendeel.

  Het volgende wordt door de auteur Hans Derks gezegd (Derks schreef het boek Verslaafd aan Opium):

  Vanaf het midden van de zeventiende eeuw tot 1950 heeft Nederland veel geld verdiend aan de opiumhandel, met Indonesië als centrum. Dat geld verdween in de zakken van de Vereenigde Oostindische Compagnie, van een kleine groep notabelen en van een aantal leden van het Huis van Oranje. De winsten waren fabelachtig:

  Hans Derks berekent dat in die periode meer dan tachtig miljard, omgerekend in huidige euro’s, aan de handel verdiend is.

  In mei 2010 was Conny Braam te gast bij het televisieprogramma Pauw en Witteman van de VARA, waar uitgebreid werd gesproken over haar boek en haar onderzoek.

  Wanneer echter de Oranjes ter sprake komen als grootaandeelhouders van de drugshandel, gebeurt er iets merkwaardigs. De aanwezige gasten beginnen een beetje schaapachtig te lachen. Een beetje gegniffel, zoals je dat doet wanneer een lief kind iets een klein beetje ondeugends heeft gedaan.

  Wil de bevolking in een sprookje blijven geloven en sluiten ze daarom de ogen voor de werkelijkheid?

  De miljarden die door Hans Derks worden genoemd, hebben alleen betrekking op de afdeling “drugshandel” van de Oranjes.

  Er zijn daarnaast nog veel meer illegale activiteiten geweest. Wie denk je dat tijdens de Tweede Wereldoorlog de Duitse vliegtuigen in de lucht heeft gehouden en de motorvoertuigen die gebruikt werden om ons land te bezetten aan de pruttel hield?

  Wie denk je dat ervoor heeft gezorgd dat de Duitse vliegtuigen naar Rotterdam konden vliegen om daar de boel plat te gooien? Oranje boven (Rotterdam)!
  Maar, dat is waar ook, we zouden het vandaag alleen over drugs hebben.

  De manier waarop ze de belangrijkste mensen in de maatschappij aan hun kant houden, is ook kinderlijk eenvoudig. In dit geval geven ze die geen cocaïne of benzine, maar een lintje: (kost inkoop bijna niets)

  Duizenden Nederlanders zijn vandaag verrast met een koninklijke onderscheiding tijdens de traditionele Lintjesregen

  Je ziet het in bovenstaande interview met Conny Braam. Ze zegt zelf dat ze zich inhoudt juist omdat ze een lintje heeft gekregen.

  Mensen die een lintje hebben gekregen zijn zo trots en voelen zich zo vereerd dat ze het wel uit hun hoofd laten om met kritische ogen naar de Oranjes te kijken. En het gewone volk heeft het veel te druk met de “normale” brood en spelen.
  The perfect crime, in your face.
  Nog een oranjebitter?

  Like

 16. Tom Hendrix. zegt:

  @Albertien54: 30/4, 19.12. uur. Ik was al helemaal klaar met deze BILDERBERGFAMILIE Albertien. Maar dit, wat U in uw reactie schrijft, slaat alles. Ik kan mijn ogen niet geloven, met wat voor schofterigheid WIJ hier te maken hebben. Ik walg ervan!

  Like

 17. Jan zegt:

  Het uitschot van het Witte Huis, let op de gore smoelen:

  Michelle Obama Shows How Much She Loves ( lees: haat) America At White House Correspondents’ Dinner

  http://dailycaller.com/2016/05/01/michelle-obama-shows-how-much-she-loves-america-at-white-house-correspondents-dinner-photos/?utm_campaign=atdailycaller&utm_source=Twitter&utm_medium=Social

  Like

 18. Jan zegt:

  Ebola zet alles op alles om het leger verder te verwoesten voor het eind van zijn ambtstermijn:

  Benoemt vrouw die niet kan vliegen tot leider van U.S. Northern Combat Command

  In 2014, the White House picked the first female general to head the Air Force in the Pacific, which will make her the first non-pilot to command air power in such a large theater of operation.

  The Pentagon announced that Air ForceLt. Gen. Lori J. Robinson has been nominated for promotion to four-star general and as commander of Pacific Air Forces, the Air Force component of U.S. Pacific Command. It is a major combatant command whose air, ground and naval forces have broad responsibility for security in the Asia-Pacific region.

  Gen. Robinson is not a career pilot. Her military profession is air battle manager. She has served aboard the Air Force’s surveillance aircraft, the E-3 AWACs and E-8 JSTARS, and she was nominated for a promotion amid a drive for more diversity in the Pentagon.
  http://www.barenakedislam.com/2016/05/18/barack-hussein-obama-accelerates-his-emasculation-jihad-on-the-u-s-military/

  No Women Passed Marines Infantry Officer School by Experiment’s End
  http://www.foxnews.com/us/2015/04/10/no-women-pass-marines-infantry-officer-school-by-experiment-end.html

  Ter herinnering:

  Volgende die benoemd zullen worden zijn zeker transseksuelen, biseksuelen, dwergen, blinden, lammen en kreupelen.

  Like

 19. Jan zegt:

  Obama de geit

  Like

 20. Jan zegt:

  Nazis met open armen in het Witte Huis ontvangen:

  White House Hosts Summit On “Safe Spaces” For Muslims…
  http://www.weaselzippers.us/275758-white-house-host-summit-on-safe-spaces-for-muslims/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s