Obama: We leven in de “meest vreedzame periode in de geschiedenis van de mensheid”

Screenshot_7

(Door: “Bürgender” – Vertaling: E.J. Bron)

Nog nooit was de wereld zo vreedzaam, welgesteld en vooruitstrevend als nu. De democratie heeft miljarden mensen uit de armoede bevrijd en het is een “mooie nieuwe wereld”. Dit zei de Amerikaanse president Obama afgelopen maandag in Hannover.

Op de beurs in Hannover zei de Amerikaanse president Barack Obama maandag dat we er blij mee zouden moeten zijn in de “meest vreedzame periode” in de geschiedenis van de mensheid te leven. In dezelfde toespraak merkte hij op dat de leidende Europese krachten hun strijd tegen de “Islamitische Staat” zouden moeten intensiveren en dat de VS nog eens 250 Special Forces naar Syrië sturen om de strijd tegen de groepering te ondersteunen.

De wereld zou door “gevaarlijke machten” bedreigd worden. “Het mag onwaarschijnlijk klinken, maar het is waar. We leven in de meest vreedzame, welgestelde en vooruitstrevende periode in de geschiedenis van de mensheid. Dat mag verrassend klinken voor jonge mensen, die tv kijken of op hun smartphone bezig zijn”, zei hij, “en het schijnt dat er iedere dag alleen maar slecht nieuws is, maar er zijn al tientallen jaren vergaan sinds de laatste oorlog tussen de grootmachten.”

“Steeds meer mensen leven in democratieën, waarin ze rijker, gezonder en beter opgeleid leven, met een wereldwijde economie die meer dan een miljard mensen uit de extreme armoede bevrijd heeft en nieuwe middenklassen liet ontstaan, van Amerika tot Afrika en Azië.”

“Het is een mooie nieuwe wereld”, zei de drager van de Nobelprijs voor de Vrede afsluitend, na een “virtuele 3D-handdruk” met bondskanselier Angela Merkel.

Bron:
www.gegenfrage.com
Door: “Bürgender”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Obama, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Obama: We leven in de “meest vreedzame periode in de geschiedenis van de mensheid”

 1. S Breget zegt:

  Zijn ze blinde ogen soms door de vliegtuigwand gezijpeld .Wat een stuk onbenul van een president dacht dat NL er één had maar deze stand echt de kroon van blinde domheid.

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: Voltaire over Turken, dwz. moslims | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. carthago zegt:

  De”gevaarlijke machten” zijn door de kokosnoot begunstigd en prima gefaciliteerd van wapens en motivatie. De kokosnoot zal zijn laatste ijdelheid nog even tentoonspreiden,Ik, de kokosnoot, ben de beste,wat een gotspe.

  Like

 4. janchik zegt:

  De narcist ten voeten uit!!!
  En… nog erger en gevaarlijker een moslim narcist.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die opper-mohammedaan wordt met de dag gekker.

  En met de deskundigheid van de ‘kansenpareltjes’ gaat het ook steeds beter.
  Het zijn toch allemaal van die erudiete mensen met heel veel praktijkervaring!
  Kortom: een geweldige aanwinst voor de landen in West-Europa!

  Like

 6. elisah zegt:

  De meest vreedzame periode in de geschiedenis?
  De stilte voor de storm, noemt men dat…

  Like

 7. Cathja zegt:

  Een blinde vink, of zwaar onder invloed….?

  Ongelofelijk; wat kan dit mens een leugens uitkramen! De halve wereld staat in brand, maar Obama wil ons laten geloven dat de wereld nooit eerder zó vreedzaam, welgesteld en vooruitstrevend was als nu……!

  En dat noemt zich president van de ‘U Naait het Steeds’?

  Like

 8. Japio zegt:

  Deze kerel moet toch geheel ontoerekeningsvatbaar worden verklaart. Deze oorlogzuchtige en vernietiger van onschuldigen en economieën (ook zijn eigen volk) moet onmiddellijk afgezet worden. Maar ja wat dan, Killery Clinton? Dat is pas slecht nieuws voor de VS en de rest van de wereld.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  De onbeschaamdheid ten top!
  Een gorilla die zichzelf op de borst slaat te midden van de rommel die hij heeft aangericht.
  De buitenlandse politiek van de Obama regering heeft het hele MO in een bloedige chaos gestort.
  En zijn ”Yes, we can!”-agenda van hope and chance blijkt binnenlands niets anders dan een hoop gebakken lucht te zijn geweest.
  Het enige wat deze persoon echt goed kan is teksten oplezen en voordragen.
  Dat kan ik ook, met dat verschil dat ik mijn teksten zelf schrijf en geen onzin verkondig.

  Het valt te hopen dat Hilary Clinton, the wicked witch of the West, hem niet zal opvolgen en de kiezers in de VS voor Trump zullen kiezen. Want vergeleken met haar is zelfs ”the Donald” nog een baken van integriteit en gezond verstand.
  Trump wordt door de MSM doorlopend geframed als ”populist”, maar ik heb nog nooit een Amerikaanse verkiezing mee gemaakt, die niet van A tot Z populistisch was.
  Ze hebben het populisme daar N.B. uitgevonden!

  Like

  • Macht en hoogmoed is waanzin ten top daar komt men pas achter als het te laat is,oorlogje spelen kan heel gevaarlijk zijn,en er mee stoppen wordt ook heel moeilijk. Een oorlog wordt altijd begonnen om je macht te tonen,en het zijn altijd leiders die het op hun geweten hebben,maar uit eindelijk wint er nooit iemand,de enigste die verliezen zijn altijd het gewone, of arme volk ,het enigste wat hier achter zit ,er komen te veel mensen op deze wereld,en kanonnenvlees is er genoeg, en je nieuwe wapens even uit proberen. Nu speelt Europa een klein rolletje ,want is nog geen eenheid,maar het belangrijkste is om een oorlog te voorkomen de volkeren vooruitgang zien in hun inkomen en verschillen niet te groot worden,Ik voorspel bij een kleine achteruitgang wereldoorlog 3 komt er aan Want de groep rijken wordt te groot,over de ruggen van de armoe,dit kan nooit stand houden,en kan niet lang meer duren,wat logisch is,hoe lang kan het nog duren?

   Like

 10. Erik zegt:

  Wat een lulkoek wat een narcist zelf verheerlijking ten top. Middenstand bestaat niet meer voedeselbanken als je niks op de bank hebt, sind 1980 geen echt loonsverhoging, democratie verkracht, en overal islam geweld, deze pannekoek heeft geen verstand en kent de geschiedenis niet. De schurkenstaat Amerika met zijn arrogante kijk op de wereld heeft ons financieel in een maga crisis gestort. Bangsters worden beloond als ze wereld maken tot een boom bust economie waar een lekker verdien model van gemaakt is. De eigen grondwet kapot gemaakt door te heersen per dicreet. Wat een lulkoek dit is sesamstraat niet wie denkt hij wel dat wij zijn de gevaarlijke gek.
  Wat Erdogan doet doet Amerika bigger and better, mafketel!

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Klopt: de stilte voor de storm.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Grote psychoot…Niet meer te genezen. “Zelfmoord, of moord…zijn lot”???

  Like

 13. Anneke zegt:

  Hoe durft deze man dit te beweren, dit, terwijl de hele wereld op zijn kop staat. Hij moet zich diep schamen…..Ik begrijp de wereldleiders niet meer, zijn wij nou gek of hebben de wereldleiders andere bedoelingen met ons en verloopt alles volgens hun plan….Ik heb hier nog steeds geen antwoord op, maar zie wel dat het helemaal de verkeerde kant opgaat……

  Like

  • Hier weer zo”totaal geflipte idioot, die een tijdje geleden zelf heeft gezegd, dat de meeste politici in de wereld krankzinnig zijn. Nou dan, zelfinzicht is ook een deugd, maar toch liegen en bedriegen en weten dat de z.g. wereldleiders bezig zijn hele volkstammen tegen elkaar op te zetten en zo oorlog te veroorzaken, met als doel de bevolking te decimeren, terwijl zij zichzelf buiten schot houden. Het enige wat de wereldbevolking zou kunnen doen ls om even alle verschillen op een laag pitje te zetten en zoveel mogelijk samen te komen om de smeerlappen en zo ook de smerige multinationals die achter dit alles zitten zelf te decimeren. Daarna kunnen wijzelf alsnog onderling gaan kiften..

   Like

 14. Claudia M. zegt:

  Helaas is zijn vrede de mijne niet, meneer hoeft immers niet in wijken te wonen waar misdaad hoogtij viert, meneer hoeft zich op financieel gebied ook geen zorgen te maken. Als mijn leven er zo zou uitzien, zou ook ik kunnen denken in een vredige wereld te leven.

  Zodra je echter ook maar krant opslaat, lees je dat er hele volksstammen beduidend minder van zijn vreedzame wereld kunnen genieten. Tevens één van de redenen waarom er ook weer complete volksstammen zich naar m.n. de noordelijke staten van europa begeven. Mensen kunnen zo waanzinnig vredig leven dat er een complete volksverhuizing aan de gang is!

  Onder welke tegels leven deze mensen toch? Enfin, het zijn hopelijk de laatste stuiptrekkingen voor de aankomende verkiezingen, hoewel het aanstaande vooruitzicht misschien ook weer niet direct tot jubelen doet… Het zal mij benieuwen wat die ‘USA-ers’ deze keer gaan kiezen?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Claudia M.30 april 2016 om 15:51

   Hillary Clinton natuurlijk. Wedden?
   Geen twijfel mogelijk, want het kwaad regeert en zal blijven regeren.

   Like

 15. Anna zegt:

  Wat kan die man liegen………
  En jawel, wie is de vader vande leugen…….
  Ja hoor de duivel!!!!!!
  En die brengt alleen maar slechte dingen voort……..
  Obama is een volbloed islam aanhanger!!!
  In de islam hangt het ook van liegen en bedriegen aan elkaar….

  We kunnen alleen maar hopen en bidden dat Obama voor zijn vertrek geen echt ” gekke ” dingen meer doet in de wereld….. Maar ik vrees dat we ook in november nog niet van hem af zijn……..
  Dit is EEN ZEER GEVAARLIJKE MAN met veel te veel macht……
  Hij is uit op vernietiging van West Europa.
  Zie zijn toespraak in Hannover…..

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Anna 30 april 2016 om 16:34

   [quote] En jawel, wie is de vader vande leugen…….
   Ja hoor de duivel!!!!!! [/quote]

   Dit was ook mijn eerste reactie, maar ik durfde hem hier niet te plaatsen omdat ik weet dat veel mensen de duivel zien als een sprookjesboek-figuur, maar deze smeerlap is wel degelijk hard aan het werk! ALLES duidt in de richting van een goed doordacht demonisch/duivels plan!

   Like

 16. Tom Hendrix. zegt:

  Dat liegen kon die wel van “Pinokkio Rutte”, hebben afgekeken. Ik hoop van harte dat Trump de nieuwe president wordt. Weg met de rode democraten!

  Like

 17. Frank zegt:

  ““Steeds meer mensen leven in democratieën, waarin ze rijker, gezonder en beter opgeleid leven”
  Klopt en aangezien er in islamitische landen uiteraard geen democratieen zijn bijgekomen, bevestigd hij hier dat massas islamieten in onze democratieën zijn binnengedrongen en daar alleen van geprofiteerd hebben maar aan het democratische idee zelf niets hebben bijgedragen, integendeel zelfs 3e generatie Turken in Europa verheelijken nog steeds de islamitsche dictatuur.

  Like

 18. Joshua zegt:

  @Anneke zegt:
  30 april 2016 om 14:12
  De nwo doet zijn werk bij alle harlekijnen in bestuurlijke functies.

  Like

 19. Pieter zegt:

  Hij mag wel eens een andere toespraak-schrijver zoeken de gek.

  Like

 20. oud-marinier zegt:

  Hij houdt blijkbaar wel van ’n “grapje” …..”De randdebiel.”

  Like

 21. Republikein zegt:

  Kijk uit voor Russische vliegtuigen, die vliegen door de lucht.
  Met tuig, vandaar…..

  Like

 22. Jan zegt:

  ISIS viert diversiteit: steniging homoseksuele jongen

  Extremists of the Islamic State (ISIS) stoned to death a teenage boy in Syria’s eastern Deir ez-Zor province on charges of being gay, activists and eyewitnesses reported on Monday.
  Jamal Nassir al-Oujan, 15, was arrested by the ISIS-led Islamic Police in the Mayadin city of Deir ez-Zor province earlier on Sunday. The Sharia Court accused him of sodomy and decided to stone the boy to death.
  http://aranews.net/2016/05/islamic-state-executes-syrian-teenager-on-charges-of-homosexuality/

  Like

 23. Jan zegt:

  Slimste president ooit (zonder teleprompter)

  Like

 24. Jan zegt:

  Iran Nuclear Deal was Based on a Lie
  http://pamelageller.com/2016/05/new-york-times-iran-nuclear-deal-was-based-on-a-lie.html/

  State Dept. Admits Intentionally Altering Video Of Iran Press Conference….

  The State Department admitted Wednesday that a 2013 press briefing video was purposefully altered to remove a portion of a discussion about the Iran nuclear talks, after an unknown State Department official asked that it be edited out.

  http://www.washingtonexaminer.com/state-dept.-admits-iran-video-not-a-glitch-edited-on-purpose/article/2592732#.V083Jvdqu68.twitter

  Maar wij weten sinds dag 1 dat de Ebola-kliek een criminele antisemitische organisatie is.

  Like

 25. Jan zegt:

  Caroline Glick over o.a. de leugens van Obama en zijn kliek en de pers om Israël te vernietigen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s