VIDEO: “Te gevaarlijk om explosieven weg te halen”. Russische politie brengt bommen tot ontploffing in illegale moskee.

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “joopklepzeiker”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: “Te gevaarlijk om explosieven weg te halen”. Russische politie brengt bommen tot ontploffing in illegale moskee.

 1. isidor zegt:

  geweldig,is die moskee ook meteen opgeruimd.

  Like

 2. Deed de politie dat hier in Nederland ook maar eens………………Goed van die Russen!!!!!!!!!
  Zo hoort. Tot de grond toe afbranden!!!!!

  Like

 3. Thoth zegt:

  In Nederland doen ze dit niet. Want dan krijgen ze allemaal bedroefde muzelmannen en muzelvrouwen met een hoofddoek, die errug gaan huilen. En dan heb ik er nog geeneens over de kinderen, want die moeten ineens het gebed missen… Ik denk dat zij in dit geval een integratie-cursus gaan opstellen. Niet dat dit wat uitmaakt…

  Like

  • Heb het maar liever wèl over die kinderen, want die worden in zo’n geval naar Ome Mark gestuurd om nóg harder te gaan huilen! (Desnoods nadat ze eerst een draai om hun oren hebben geïncasseerd, teneinde het gewenste resultaat te bewerkstelligen) zodat Ome Mark ze op schoot zou nemen om ze te troosten en ze te bezweren, dat die stoute agenten hiervoor onmiddellijk geschorst zullen worden en dat er zo gauw mogelijk een nieuwe moskee komt (op kosten van de belastingbetaler, uiteraard.) Of-ie die kinderen er een dienst mee zou bewijzen, is een tweede: Zodra die moskee weer overeind zou staan, zouden ze weer regelmatig naar koranles moeten en voor elke fout met een rietje op hun vingers geslagen worden. Want dát is islamitische pedagogiek!

   Geliked door 1 persoon

 4. tommiehendriks zegt:

  “De moskeeën zijn onze kazernes“ – R. T. Erdoğan.

  After a religious poem by Ziya Gökalp, a pan-Turkish religious activist of the early 20th century, originally:
  Elimde tüfenk, gönlümde iman,
  Dileğim iki: Din ile vatan…
  Ocağım ordu, büyüğüm Sultan,
  Sultan’a imdâd eyle Yârabbi!
  Ömrünü müzdâd eyle Yârabbi!

  Losjes geparafraseerd door Recep Tayyip Erdoğan als burgemeester van Istamboel in Siirt, de geboorteplaats van zijn mohammedaanse vrouw, in december 1997:
  Minareler süngü, kubbeler miğfer
  Camiler kışlamız, mü’minler asker
  Bu ilâhi ordu dinimi bekler
  Allahu Ekber, Allahu Ekber.

  – “Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten. Deze goddelijke religie verwacht van mij een leger. Allahu Akbar, Allahu Akbar.”
  – „Die Minarette sind unsere Bajonette, die Kuppeln Helme, Moscheen sind unsere Kasernen, die Gläubigen Soldaten. Diese göttliche Religion erwartet meine Armee. Allahu Akbar, Allahu Akbar.“
  – “The minarets are our bayonets, the domes helmets, mosques our barracks, believers soldiers. This divine religion is waiting for my army. Allahu Akbar, Allahu Akbar.”
  – « Les minarets seront nos baïonnettes, les coupoles nos casques, les mosquées seront nos casernes et les croyants nos soldats. Cette religion divine attend de moi une armée. Allahu Akbar, Allahu Akbar. »

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Goed gedaan van de Russen. Weer een haathut minder, dat zouden ze hier ook moeten doen. Vele mosketen zijn wapenopslagplaatsen, dat zie je dan ook op deze video terug. De islam dient te verdwijnen, deze perverse ideologie!

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  En dan te bedenken dat ze er in Rusland wel raad mee weten, hier echter, waar ik eenzelfde scenario vermoed, doet men niets, gewoon helemaal niets. Ik zie de toekomst daarom bijzonder somber in!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Maar dan dat prachtige verhaal van de ontvoerde Russische diplomaten in Libanon.
   Ze stuurden de edele delen van een familielid van de leider naar de ontvoerders en de diplomaten werden rechtstreeks bij de voordeur afgeleverd.
   Sindsdien zijn er geen Russen meer ontvoerd.

   Like

 7. Joshua zegt:

  Van mij mogen ze ook op deze manier alle mosketen in Nederland laten ontploffen.
  Weg met die schreeuwende en moordende idioten die alles vermoorden wat niet in hun straatje past en alleen maar eisen kunnen.
  En den haag geeft alles toe ten nadele van autochtone bevolking, ook zij zijn hetzelfde als die moordende IDIOTEN.

  Like

 8. Japio zegt:

  In één woord; GEWELDIG.

  Like

 9. carthago zegt:

  Helaas niet met mosselman en muis.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Mooi zo. Moest de Hollandse politie ook doen met de Ahraman moskee in Boskoop die de haatbaard uit Belgie op slinkse wijze een zegje liet doen terwijl men wist dat hij een extremist is die zich met terreurgroepen in laat.
  Holland ? No guts, al jaren niet, lopen overal achteraan.

  Like

 11. Jan zegt:

  De stinkende zweetvoetenlucht is ook direct weg.

  Like

 12. Juist gehandeld,met de russen valt niet te rotzooien…en wat moet die troep in die moskeën?Niet jammeren als straks de zaak overgenomen word.

  Like

 13. Jean zegt:

  Please laten we dat doen met al die mosselketen op Europees grondgebied, een mooie opruiming van haat zaaierij, pervers geweld en ellende. Wij walgen van die smeerlapperij.

  Like

 14. Fred zegt:

  Ik vond het maar een veel te klein bommetje.
  Dat moet beter kunnen, ome Vlad.
  Tot de fundering alles plat.

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  Waar zouden wij het beste mee af zijn. Met een dictator als Poetin, als hij het ook in Nederland voor het zeggen had, of met de huidige Nederlandse politiek (geen PVV) die ons aan de E.U. en de Islam overgeleverd heeft. Over Poetin kan van alles gezegd worden, maar niet dat hij zijn volk niet tegen de islam beschermd. Konden we hier maar een programma starten om alle moskeeën plat te branden, alle Moslims Nederland uit te zetten, de Islam in de grond-Wet te gaan verbieden, en de E.U. verlaten. Het leven zou er een heel stuk vrolijker op gaan worden. Maar ik vrees dat dit alles whisfull thinking is !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @BigLJohn: 21.42. uur, op 30/4. Net wat U zegt, John. Ik ben ook bang, dat het een “wensdroom”, blijft, om verlost te worden van de rode EUSSR en de Islam. Een groot deel der Nederlanders blijft maar doorsnurken, gehersenspoeld door de linkse- en policor pers en omroepen. Alles gelooft dat onnozele volk, alles!

   Like

 16. Jan zegt:

  Vanuit een ander perspectief:

  Overigens jammer dat de politie eerst de jihadisten uit de moskee hebben gehaald om het vervolgens op te blazen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s