Wenen: Afghaans gezin krijgt maandelijks minimaal € 8.200,-

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De financiële ondersteuning van een Afghaans gezin in Oostenrijk zorgt voor veel opschudding. Een Afghaans echtpaar, dat in Wenen woont, int € 8.252,- maandelijks. Zoals het dagblad “Österreich” berichtte, bestaat dit bedrag uit € 5.682,- minimaal inkomen en € 2.750,- voor twee gehandicapte kinderen. Bovendien woont het gezin in een gemeentewoning.

Junge Freiheit

Geen van de negen kinderen kwam in Oostenrijk ter wereld. Zoals het blad verder meldde, woont de vader sinds 2011 in Wenen en haalde in 2013 zijn gezin op. De 44-jarige vrouw wilde zich daar kunstmatig laten bevruchten. De kosten van het vooronderzoek werden door de ziektekostenverzekering betaald.

“Dat kunnen we ons niet meer veroorloven”

De chef van de ÖVP (christendemocraten) in Wenen, Gernot Blümel, had hier in de krant heftige kritiek op: “Hiermee schiet het oorspronkelijke idee van een minimum inkomen volledig zijn doel voorbij.” Het zou namelijk moeten gaan om een overbruggingshulp en niet om een basisinkomen voor werklozen. “We hebben een systeem nodig in de richting van een maximum voor huishoudingen met meer personen van ongeveer € 1.500,-“

Kritiek komt er ook van de FPÖ: “We kunnen ons dit alles niet meer veroorloven!”, deelde de viceburgemeester van Wenen, Johann Gudenus (FPÖ) mee: “Wenen biedt voor de zogenaamde vluchtelingen veel te hoge financiële prikkels, zoals de cijfers bewijzen. Die moeten eindelijk duidelijk naar beneden.”

Zoals de “Kronen Zeitung” bericht, krijgen op dit moment duidelijk meer immigranten een minimumloon dan in de jaren daarvoor. Het grootste deel zou voortkomen uit de mensen met recht op asiel (plus 8.613 mensen) en mensen die voorlopig recht hebben op bescherming (plus 1.067 personen). Terwijl in het jaar 2014 van alle mensen die een minimuminkomen kregen 13,7% recht had op asiel, waren dit het afgelopen jaar 17,4% – tendens stijgend.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wenen: Afghaans gezin krijgt maandelijks minimaal € 8.200,-

 1. Jean zegt:

  Heel die vreemdelingen business moet stoppen in heel Europa, geen meer binnen maar dagelijks er veel buiten zetten is de boodschap. Vooral er geen geld aan spenderen en verknoeien.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Zijn ze daar in Oostenrijk krankzinnig ?

  Like

 3. elisah zegt:

  Aha, vandaar die kunstmatige inseminatie.
  Aan haar leeftijd is de kans op het uitpoepen van nog een gehandicapte geldautomaat extreem hoog.

  Like

 4. Lilith zegt:

  En t maar gek vinden dat de immigranten trek maar niet ophoudt. Merkel c.s. zouden nog niet eens n gewone zaak kunnen uitbaten. Pencipushers! X ongeschikt!!!

  Like

 5. Erik zegt:

  Krankzinnig echt belachelijk dit kan niet!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Ben blij dat ‘k-zelf niets van de staat der verraad ontvang; vooralsnog eigen baas over m’n handel en wandel.

  Like

 7. anna zegt:

  van wie is dan het sperma waarmee deze moslima zich laat bevruchten …. ??

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Dankzij LINKS is deze waanzin mogelijk, en niet alleen in Oostenrijk. Maar de eigen bevolking, dient deze waanzin te bekostigen. Schuld hieraan is niet alleen LINKS, maar ook verraders in de partijen van Christen-democraten en liberalen! En uiteraard de RODEN der EUSSR!

  Geliked door 1 persoon

 9. frans janssens zegt:

  negen kinderen ?? en hoeveel zijn er bij van anderen want die kweken als konijnen he

  Like

 10. Jeltina zegt:

  Broedmachines voor uitkeringen!

  Like

 11. Pieter zegt:

  Gatverdamme wat een ranzige moslimmentaliteit weer.

  Like

 12. Krankzinnigheid is ernstige besmettelijke ziekte die met name in West-Europa voor komt.

  Like

 13. Dit zijn de gewone trucjes van dit tuig. Zo ken ik er tientallen. De criminele overheid en hun nog criminelere werkverschaffers, met name de multinationals of te wel de Elite brotherhood sturen het duidelijk op oorlog aan !!!!

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 15. Sander zegt:

  In Nederland zijn er ook voldoende voorbeelden van extreem hoge uitkeringen door de kind=winstverdubbelaar. Een kennis van mij welke bij de socialedienst op non actief is gezet deed er regelmatig een boekje over open. Net zo goed dat er bij exotisch klinkende vooral Marokaanse namen bijna tot geen actie werd ondernomen iets te doen tegen uitkeringsfraude of het zich onttrekken aan de minimale verplichtingen deze uitkeringen te mogen behouden. Anderen (minder gevaarlijke lieden lees Nederlanders) werd het leven zuur gemaakt door bijna onredelijke controle deze Nederlanders op de huid te zitten.
  Op de vraag waarom dit zo was? van deze voormalige socialedienst mederwerker aan zijn leidinggevende kreeg hij als antwoord dat de mankracht zo effectief mogelijk ingezet moest worden. Het systeem is ziek en van binnenuit verrot, uiteindelijk is mijn kennis ontslagen ten gunste van een islamitische medewerkster. Waarvan er overigens al meerdere op de loonlijst stonden.
  Mijn kennis werkt niet meer en kent de wegen tot het verkrijgen van een aangenaam inkomen. Op is nooit echt op luidt het credo bij de sociale dienst te Rotterdam.

  Like

 16. Jan zegt:

  Auch Hassprediger kassiert Mindestsicherung
  Kritik an Bezügen

  Beträchtliche Summe für Hassprediger

  …..
  “Er hat, nur weil er in Wien lebt, um 10.000 Euro im Jahr an Sozialhilfe mehr zur Verfügung, als wenn er etwa in Kärnten leben würde”, so der Klubobmann weiter. Seine Rechnung – alleine für die Mindestsicherung, ohne Familienbeihilfe und Co: 2801 Euro netto monatlich mal 14 ergeben jährlich 39.214 netto. Die Mindestsicherung in Kärnten beträgt im Vergleich 27.768 Euro.
  Sozialstadträtin Wehsely relativiert

  http://www.krone.at/Oesterreich/Auch_Hassprediger_kassiert_Mindestsicherung-Kritik_an_Bezuegen-Story-508498
  zie ook: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2865316/The-terror-mastermind-recruited-Austrian-ISIS-poster-girls-got-160-join-jihad-Syria-Iraq.html

  En natuurlijk verdedigt (al in 2014) door het landverraderlijk volk:
  http://diepresse.com/home/panorama/oesterreich/4607880/Anwalt_Festgenommener-Mirsad-O-kein-Hassprediger

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s