Franse homoseksuelen stemmen tegen massa-immigratie en islamisering

Screenshot_1

Het lot van veel homoseksuelen in het streng islamitische Iran.

(Door: “rommel”)

Het immigratie-kritische National Front onder leiding van de charismatische Marine Le Pen blijkt in Frankrijk de grootste partij te zijn onder homoseksuelen. “Mr. Gay” van het jaar 2015 verzoekt alle  LHBT-personen in het land om bij de presidentsverkiezingen van volgend jaar op Marine Le Pen te stemmen. Volgens Franse politieke wetenschappers is het al enkele jaren de tendens dat steeds meer homoseksuelen op de immigratie en islam-kritische partijen stemmen.

Volgens een onderzoek, uitgevoerd door het onderzoeksinstituut Cevipof in Parijs, heeft 32,45% van de getrouwde homoparen verleden jaar bij de Franse regionale verkiezingen voor het National Front gestemd. Dit betekende dat het Front National de grootste partij was in deze groep. De trend dat steeds meer homo’s, biseksuelen en transgenders sympathiseren met immigratie- en islam-kritische partijen (d.w.z. de partijen die in de mainstream media vaak ten onrechte worden aangeduid als “extreemrechts”) is door politieke wetenschappers al enkele jaren terug opgemerkt en is in de loop der tijd gegroeid.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Front National, gezond realisme, homofobie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marine Le Pen, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Franse homoseksuelen stemmen tegen massa-immigratie en islamisering

 1. Koos zegt:

  Dat is zeer goed nieuws. Betere propaganda voor het patriottisme is nauwelijks denkbaar. Ik zou vanaf deze plek presenator Wilfred de Bruijn willen uitnodigen ietsje minder negatief over het Front National te doen in de nieuwe TV-serie “op zoek naar frankrijk”. Hij heeft nog steeds niet willen toegeven dat hij destijds door Moslims in elkaar gebeukt is, toen hij enige tijd terug met zijn vriendje gearmd door Parijs liep.

  Like

 2. Thom zegt:

  In Iran worden ook zogenaamde drugssmokkelaars opgehangen. Wat ik overigens heel lang geleden in Iran gezien heb was dat ze gewoon in openbare gelegenheden zoals een restaurant ongestoord zo stoned als een aap hele hash-cakes op zaten te eten, terwiojl een paar kilometer verderop Westerse toeristen die vanuit Afghanistan een paar gram hasj in een holle schoenzool verstopt hadden ter plaatse werden geëxecuteerd. Zo zal het met de homo’s daar ook wel gaan. Kontenbonken moet in zo’n maatschappij waar vrouwen verstopt worden veelvuldig voorkomen. Alleen als het bewind je om één of andere reden niet ziet zitten zul je als homo dikwijls in het openbaar worden opgehangen ter vermaak van het volk en ter afschrikking om vooral niet tegen het bewind te zijn. Het homo zijn zal alleen als smoesje worden gebruikt om hun misdaden legitimiteit te verschaffen.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Leve het FN. Iedereen die op het FN, de PVV, de AfD stemt, en op andere patriottische partijen als VB en Lega Nord, zie ik als BONDGENOOT. Weg met LINKS en de verraders van de politiek-correcte elite!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s