Het geweld van de gevestigde partijen

Screenshot_2

Op bovenstaande foto zie je het geweld van de gevestigde partijen.

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Dat zijn de mensen, die door middel van geweld de leden van een oppositionele partij, namelijk diegenen die daar werden ingesloten, willen tegenhouden. Deze mensen, die met doelgerichte acties de oppositionele partijen in Duitsland het leven tot een hel maken, zouden er in zo’n groot aantal niet eens mogen zijn! Mensen, die het voor iedere normale burger die voor dit land een andere politiek wil voeren dan de gevestigde partijen, moeten verpesten. Deze mensen kunnen – ook al wordt het, zoals hier, mediageniek in scène gezet – nagenoeg ongestoord in Duitsland hun wandaden bedrijven.

Door doelbewuste, gewelddadige acties wordt op deze manier de vrijheid van vergadering en het democratisch recht van leden van oppositionele partijen ingeperkt. Restaurants en openbare gelegenheden worden doelgericht geïntimideerd en bedreigd, zodat oppositionele krachten in Duitsland hun recht van vergadering niet kunnen waarnemen. Zo wordt het democratisch recht van de AfD en van andere oppositionele partijen grotendeels uitgehold.

Eigenlijk zouden de gevestigde partijen ervoor moeten zorgen, dat het helemaal niet zo ver kan komen, maar schijnbaar is daarin door deze politieke krachten niet voorzien. Zo kunnen de gewelddadige krachten in Duitsland bijna ongehinderd hun wangedrag bedrijven. De democratie van dit land ten spijt.

Screenshot_3

Partijleden van de AfD moeten door de struiken klimmen om te kunnen deelnemen aan het 5e landelijke partijcongres van hun partij in Stuttgart. (op de achtergrond de vlag van de Antifa).

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, burgermoed, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het geweld van de gevestigde partijen

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Hoe lang nog ?
  .

  Jasterke
  .

  Like

 2. Cathja zegt:

  Een treurige geschiedenis. Duitsland is geen democratie meer. Schandalig dat partijleden van de AfD zich op zo’n minderwaardige manier een weg moeten banen richting het partijcongres!
  De vijandschap tegen deze partij is groot. Gelukkig winnen ze ondanks dat nog steeds aan populariteit. Ik wens hen toe dat deze opgaande lijn doorzet. Dat zeer veel Duitsers gaan inzien dat de AfD opkomt voor Duitsland en de Duitsers! Hopelijk gaat men dit ooit nog eens op uitgebreide schaal waarderen, en krijgt deze partij nog veel meer zetels!!

  Geliked door 1 persoon

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

  • Cathja zegt:

   Kinderen vanaf hun tweede jaar al naar school? Mieter op zeg!!! Ouders zijn de aangewezen personen om hun kinderen op te voeden. Dat geef je niet uit handen aan lieden waarvan je niet weet met welke bedoelingen ze onze kinderen steeds vroeger op school willen zien. Hoewel, ik vrees dat ik het eigenlijk wél weet…..!

   Kijk eens naar de dierenwereld. De moeder voedt haar jongen op. Zij laat dit niet aan anderen over. Dit is het meest natuurlijke voorbeeld van hoe het is bedoeld. De overheid/de school kan nooit de taak van een ouder vervangen. Ik vind het zeer naar communisme ruiken allemaal.

   Gelukkig ben ik oma en geen moeder meer van hele jonge kinderen. Ik hoef me dan ook niet druk te maken over het feit dat Samsom met van die achterlijke ideeën rond loopt.
   Maar laten de jonge ouders op hun tellen passen. Voordat ze er erg in hebben, hebben ze weinig meer over hun kinderen te zeggen!

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Dat verschijnsel kennen we in Nederland toch ook ??

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Af en toe lees ik dat groepen van die “linksen” door hun linker politici financieel worden gesteund en opgeroepen om tegen de Afd te gaan “protesteren”.
  Weer goed jouw werk te lezen Bert.

  Geliked door 1 persoon

 5. Koos zegt:

  Het begint nu echt op nazi-Duitsland te lijken, toen SA-knokploegen de andersdenkenden met niets ontziend geweld probeerden te intimideren en uit te schakelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Koos: 10.30. uur. Inderdaad, de Republiek van Weimar kapot gemaakt, omdat de RODEN/LINKS met hun knokploegen straatgevechten uitvoerde tegen RECHTS. Maar het geweld wordt door LINKS altijd als eerste gebruikt. Dus LINKS heeft in mijn optiek Hitler aan het bewind gebracht! En nu is het weer LINKS, in samenspel met de huichelaars van Christen-Democraten, Liberalen, en Groenen, die oppositie met geweld bestrijden. De geschiedenis herhaalt zich.

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  In Nederland is het niet zozeer het geweld VAN de gevestigde partijen maar de slappe houding van die partijen ten opzichte van bijvoorbeeld ANTIFA die ze hun gang laten gaan. Zie de demonstraties van PEGIDA die verstoord worden door dit onbeschofte TUIG.
  Ongetwijfeld wordt dit door delen van de linkschen toegejuicht en mogelijk zelfs gestimuleerd. Deze methode wordt al heel lang toegepast. Beginnende rechtse partijen (partijtjes) is het functioneren onmogelijk gemaakt door bedreigingen aan het adres van zaalexploitanten. Ook het Oud Strijders Legioen heeft dat jarenlang moeten verduren.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s