Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan

Gisteren trok het Vlaams Belang alle registers open op de eerste nationale meeting na het drama van 22 maart. Onder de noemer ‘Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan’ wil de partij haar immigratie- en islam-kritische boodschap tot in de Wetstraat laten weerklinken.

De voornaamste kritiek aan het adres van de regering luidde dat ze zich uitsluitend beperkt tot symptoombestrijding. De aangekondigde maatregelen zijn volgens het Vlaams Belang een pleister op een houten been en bieden geenszins een antwoord op het islamitisch terrorisme. Wie immers denkt dat de verlenging van de voorlopige hechtenis van 24 uur naar 72 uur of een uitbreiding van het enkelband-regime moslimterroristen op andere gedachten brengt, ijlt.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Counterjihad, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan

 1. Cathja zegt:

  Waarom treedt alleen het Vlaams Belang met deze belangrijke punten naar buiten? Zijn het geen zaken die het hele Belgische volk aangaan, en dus heel breed gedragen zouden moeten worden, in ieders belang?
  Ik kan me wel vinden in de plannen van het Vlaams Belang. Ik hoop dat gelijkwaardige partijen in andere Europese landen hetzelfde geluid zullen laten horen.

  We moeten TERUGSLAAN, in plaats van lijdzaam toezien hoe ons mooie Europa wordt ingenomen door de alles verwoestende islam!! Overal waar de islam voet aan de grond krijgt ontstaan er conflicten, die, zodra de moslims in grote aantallen aanwezig zijn, uitdraaien op burgeroorlogen. Dat mogen we niet laten gebeuren! Niet voor onszelf, maar zéker niet voor ons nageslacht. Het vrije westen moet de eigen waarden en normen hoog houden en blijven verdedigen! Onze kinderen mogen niet vergiftigd worden door het gebruik van aan moslimkinderen aangepast lesmateriaal. Onze kinderen moeten de geschiedenis leren kennen zoals het daadwerkelijk is geweest, en er mogen geen zaken van groot belang worden weggemoffeld, omdat moslims zich er aan zouden kunnen stoten en ergeren.
  Wij leven hier, met onze cultuur en onze historie. Een ieder die hier wil leven zal dat moeten respecteren en zal loyaal moeten zijn aan ons land, aan onze geschiedenis en aan onze normen en waarden.
  Anders mag er hier geen plek voor hen zijn.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Essentieel in de omschreven beleidspunten is het aan de islam de erkenning van godsdienst ontnemen. Ook in Nederland zou dat de hoogste prioriteit moeten hebben.
  Het is niet te verwachten dat in Nederland of in het Midden Oosten bij de moslims de bereidheid bestaat om de oproepen tot moord op ongelovigen (allen die geen moslims zijn !!!!, dus ook u, beste lezer) uit de Koran te schrappen.
  Het is noodzakelijk om de Nederlandse bevolking bewust te maken dat zij, niet-moslim zijnde, op elk moment het risico lopen vermoord te worden. De methodiek van de islam is om zich koest te houden zolang een bepaalde numerieke sterkte niet is bereikt. Het is dus wachten tot dat moment en het groene licht dat de ayatollahs zullen geven om de moordmachine in werking te laten komen.
  De jihad is voor elke moslim een verplichting. Jihadisten die niet op het aanvalssein willen wachten gaan naar oorlogsgebieden om daar aan hun islamitische moordverplichting te voldoen.
  Een ander essentieel punt is dat gesproken wordt over TERUGSLAAN. Gelet op de groeiende islamgemeenschap en de niet aflatende immigratiestroom heeft de islam al een SLAG binnengehaald. Het zal onvoldoende zijn als alleen op politiek terrein weerwerk wordt geleverd. De samenleving zal effectief in actie moeten komen. Geert roep terecht op tot VERZET en dus ACTIE. Bedenk, de aanval is de beste verdediging.
  Islam, weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Koos zegt:

  Ook moet bij misdaden ALTIJD de etnische achtergrond van de daders worden vermeld.
  Nu wordt die altijd verzwegen. Dat is een vorm van volksmisleiding, met het doel om mensen bij verkiezingen NIET op het VB te laten stemmen.
  Als die openheid er eenmaal is, is het snel afgelopen met de islamisering!

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  EU- Machts-verblinden …misleid door hun droom,
  verdelen bij ’t heersen, ZIJ bestrijden symptoom…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 5. louis-portugal zegt:

  Met interesse geluisterd naar Flip.
  Helaas heeft jij vreslijk veel gelijk.

  Like

 6. Die moslims en andere gelukszoekers zijn de vijand niet. Dat hele gedoe is bedoeld om de aandacht van de echte vijand weg te houden. De echte vijanden zijn de Poederpruiken en hun onderaannemers. Zeg maar de ratten die de westerse overheden hebben overgenomen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Breinbrouwsels: 13.36. uur. Deze poederpruiken, zijn de marionetten van verraders der partijen als de PvdA,VVD,D66,CDA,CU,GL,SP. Vooral de eerste vier, dat zijn de grootste verraders (partijen). Zij voeren uit, wat de EUSSR, – de RODEN in Brussel- Bilderberg en de NWO eisen! Zo rolt het balletje! Maar verder is de islam, een perverse, wrede ideologie. Zo zie ik het.

   Like

 7. rakkertje zegt:

  Ik was er gisteren ook en onze Filip was weer kei goed !

  Geliked door 2 people

 8. eric andre zegt:

  Nog een paar zwarte zondagen voor het VL Belang, dan zou het Belang dan misschien van belang kunnen zijn. Hoeveel moslims zijn het land al uitgekieperd dank zij het VL belang ?

  Like

 9. Jean zegt:

  Nooit ondergaan maar keihard terugslaan..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s