Waarom vrouwen de westerse beschaving vernietigen (en andere ongemakkelijke waarheden)

Screenshot_6

(Door: “Bart Bohemen”)

Black Pigeon Speaks is het pseudoniem van een relatief nieuw internetfenomeen dat met regelmaat video’s op YouTube plaatst. De reden voor het succes van de anonieme artiest valt te wijten aan de wijze waarop hij hedendaagse vraagstukken aan de kaak stelt. Zo behandelen zijn video’s onderwerpen waarmee de westerse wereld momenteel wordt geconfronteerd, zoals de vluchtelingencrisis, het doorgeslagen feminisme en de bizarre ontwikkelingen rondom het zogenaamde transgenderisme. Black Pigeon’s meest populaire video – Waarom vrouwen naties vernietigen en andere oncomfortabele waarheden – is ondertussen ruim een half miljoen keer bekeken. Volgens Black Pigeon bestaat er een rechtstreeks verband tussen vrouwenemancipatie en het verval van de westerse samenleving. Bovendien beïnvloedt dit eveneens thema’s zoals de vluchtelingenproblematiek. In hoeverre zijn dergelijk zware aantijgingen waar? In dit artikel worden de belangrijkste bevindingen van Black Pigeon vertaald en behandeld.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

93 reacties op Waarom vrouwen de westerse beschaving vernietigen (en andere ongemakkelijke waarheden)

 1. elisah zegt:

  Daar is dat gefrustreerde “mannetje” met zijn ridicule hersenspinsels weer….
  Man, man, laat je eens goed nakijken.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Elisah,
   Weer zo’n beetje ongenuanceerd zonder er dieper erop in te gaan, waarschijnlijk is er diep vanbinnen een hele gevoelige snaar geraakt door dit verhaal bij je.
   Je zou het als linkse goed doen, want die gaan ook nooit inhoudelijk in op de zaken/materie maar spuien wat onzintermen als racisme en facisme en dan zijn ze weer klaar en hebben ze hun gram gehaald!!
   Wat richten een aantal vrouwen (niet alle dames zijn zo, denk aan de 80/20 regel) aan in de politiek, voornamelijk bij GL en PvdA?
   Maar ook onze vrouwelijk minister van defensie is een hopeloze domoor, niet bezig met landsverdediging maar met afbreken van het leger!
   Waarom is het gross van de domme huppeltrutjes die volslagen idiote geschifte liedjes staan te zingen voor de binnenkomende legers van smerige profiteurs en asielparasieten toevallig allemaal vrouw??
   Den aan de narcistische gestoorde communiste Merkel, die momenteel bezig is om een heel werelddeel naar de klote te helpen?
   Waarom wordt 90% (statistisch bewezen!!!!) van de echtscheidingen geinitieerd door de vrouw??
   Helaas is het toegeven dat er een behoorlijke grond van waarheid in dit verhaal zit een moeilijke opgave en zal niet meevallen, maar probeer het eens echt tot je door te laten dringen!

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • elisah zegt:

    Heet u misschien Bert?

    Like

   • elisah zegt:

    Oh, sorry, Bart?

    Like

   • Erik zegt:

    DrsP de meeste hebben hier nog geen kaas van gegeten en het zijn ook voornamelijk vrouwen die hier boos op reageren en dat snappen wij mannen wel. Op f..kbook zijn het ook allemaal vrouwen die over de rooie gaan moet scheldwoorden en verwensingen zonder inhoudelijk te zijn. Het is ook niet leuk voor de dames, wij hebben gelukkig daar geen problemen mee dat mannen ook hele slechte kanten hebben iets dat we ons hele leven al horen van vrouwen die ons gedrag toch wat te ruw vinden, onze bek wat te groot en onze ricico’s afkeuren. Voor de agressief reagerende vrouw zou ik zeggen 1000 keer doorlezen voor straf anders billekoek, oeps nu krijg ik een heleboel vrouwen die mijn telfoon nummer willen, want dat kan best lekker zijn hahaha.

    Like

   • elisah zegt:

    Sorry Erik, ik sla gewoon terug.

    Like

   • Drs.P. zegt:

    @Elisah,
    Nee hoor, Bart ben ik niet, maar wel een gewone nuchtere Hollander die al het feministische geneuzel wat Bart beschrijft al heel veel jaren zie gebeuren.
    Misschien goed om wat aan zelfreflexie te doen betreffende het waarom van je geraaktheid, misschien ben je Bart daarna nog dankbaar voor zijn stukje??

    @ Erik,
    Ik moet nog steeds met een grote grijns op mijn gezicht denken aan onze PIM, die een of andere zeur zuigende feministische hoernaliste zo zat was dat hij tegen haar zei dat ze maar achter haar (aan)recht moest gaan staan, waarna het beste mens compleet ontplofte.
    Daarnaast heb ik het al eerder geschreven dat redelijk veel vrouwen vaak stemmen met hun “natte muts” op de smerige rat van een pechold van demonen666 en op kutte omdat het zulke “knappe en aardige” mannen zijn, wat een B.S.
    De enige persoon of partij waarop men dient te stemmen zijn diegene die het landsbelang van eigen volk voor ogen hebben en daarmee begaan zijn (Boer Koekkoek, Hans Janmaat, Wilders, Rita Verdonk, etc., etc.) de rest zijn allemaal nsb-ratten van het ergste soort!!!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   ik ben het grondig met u eens elisah !
   dit artikel staat vol met niet onderbouwde aanname,s.
   daarbij zit ie ook nog eens de islam aan te prijzen dat die het zo goed doen betreffende de voortplanting.
   kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hr bart voorstander van polygamie.
   .
   .
   dit gezegd hebbende, ik ben het wel in zoverre eens dat vrouwen niet in het leger/mannen-beroepen thuis horen.
   ook vind ik dat vrouwen niet thuis horen op (hoge) posities in de politiek of bedrijfsleven waar harde besluiten genomen moeten worden, omdat een vrouw nou eenmaal veel meer met haar hart denkt dan een man (daarbij wil ik alvast zeggen dat niet ALLE vrouwen soft zijn, maar het gaat om het grote gemiddelde).
   .
   wat mij vooral op valt bij de vluchtelingeninvasie is dat 90% van de welkomsbordjesvasthouders vrouwen zijn, en daarvan zijn 80% boven de 50/55 jaar (je weet wel, dat zich vervelende soort want kinderen de deur uit en nog geen kleinkinderen, geen baan, gescheiden of ze willen gewoon een forse negerlul…..

   Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Ik vind het buitengewoon relevant dat Bart dit onderwerp, en de risico’s die een natie hiermee lopen op de kaart zet. Maar zijn hele analyse is totaal van de pot gerukt: hij kritiseert en passant de oude feministen, maar het ontgaat hem kennelijk dat hij dezelfde redeneertrant als deze oude feministen hanteert.

  Niet alleen dat, maar de werkelijke oorzaak, het proces van individualisering van (in dit geval) de westerse vrouw, noemt hij slechts als symptoom van wat hij omschrijft als ‘het oerinstinct van de vrouw’. Lees even mee:

  “Onbewust geven vrouwen niet veel om hun volk, natie of beschaving. Dit valt te verklaren vanuit de oerinstincten van de vrouw. Vrouwen zijn biologische wezens, net als alle andere wezens. Daarom zullen vrouwen er altijd alles aan doen hun kansen te vergroten om levensvatbaar nageslacht op de wereld te zetten”.

  Dus volgens Bart geven vrouwen niet om hun volk? En is dit te verklaren vanuit hun oerinstinct? Volgens Bart zijn vrouwen ‘biologische wezens’. Moet je nog peultjes?
  Volgens Bart zullen vrouwen er ‘daarom’ alles aan doen hun kansen te vergroten om …

  Ik dacht dat we dit soort wartaal uit de jaren 1970 inmiddels wel achter ons gelaten hadden!

  Dat is des te meer jammer omdat vrouwen wel degelijk een belangrijke rol spelen in het verdere verloop van ontwikkeling, of het gebrek daaraan. Maar nu worden ze in een hoekje gezet, en zijn ze lijdend voorwerp voor de diepere inzichten van ene Bart die in het geheel niet weet waar de klepel hangt.

  Ik vind ook dat sites als deze of Curiales zich verre moeten houden van dit soort wartaal. Voordat je het weet worden islamcritici weer in een of andere hoek gezet. Eentje dus waar we helemaal niet thuis horen.

  Ik sluit ook niet uit dat Bart is afgehuurd om dit soort onzin in onze ether te spuiten.

  Weg met Bart!

  Like

  • elisah zegt:

   Goed zo Marc, je hebt heel veel punten gescoord (IQ).
   Ik durfde niet verder op het bovenstaande waanzinsprookje in te gaan, vorige keer kreeg ik er namelijk flink van langs, haha.

   Like

   • Vederso zegt:

    Tja, we zijn nu eenmaal (biologische) wezens met oerinstincten. Marc krijgt van mij een onvoldoende.

    Like

   • Marc zegt:

    Die vorige keer heb ik niet meegekregen. Maar waarom kreeg je ervan langs? Die Bart bazelt van alle kanten. En nogmaals, ik denk eerlijk gezegd dat hij ingehuurd is om gif te spuien op sites als de die van ons.

    Like

   • elisah zegt:

    Nou Marc, lees hier enkele reacties maar, dan krijg je een idee van hoe er naar vrouwen gekeken wordt door bepaalde lieden.
    Waarschijnlijk durven ze niet in de spiegel te kijken, als we de mannen op zo’n manier onder de loep zouden nemen…
    Als je alleen al kijkt naar de mannenwereld van de moslims, hoe mooi die is zonder dat vrouwen mee mogen doen en hoeveel beschaving daar aanwezig is.

    Like

 3. Tja wat willen de meeste ver over de rand doorgeslagen en van de werkelijkheid losgezongen feministen nu eigenlijk, net zoals Anja Meulenbelt met haar onwelriekende geslachtsorgaan op de foto, publiekelijk in een maffe pose tentoongesteld in een of ander ranzig feministenblad. Maken deze vrouwen zich schuldig aan het doelbewust creëren van een schijnwerkelijkheid van veiligheid door openlijk voor deze kansparels uit te komen, zij glibberen van geiligheid uit hun bureaustoel, alleen al aan de gedachte aan zo’n brute vrijpartij met zo’n kansparel. Veel van deze vrouwen zwakken de antipathie tegen deze gelukszoekers af en zijn vrijwilligsters van de welkoms ideologie, duizenden vrijwilligers helpen mee aan de zekere ondergang van Europa. Alles moet aardiger, zwakker meer met het hart dan met het verstand wordt constant meegewerkt aan de ondergang van de westerse cultuur voor zover deze nog bestaat. Mijn maag doet ronddraaien wanneer ik in de ogen van zo’n hulpverleenster kijk op de foto, dan zie je meteen dat er een paar draadjes los zitten aan het zwakke geslacht wat Europa strek de afgrond in jaagt zonder achteruit te kijken vol gas de islamitische ellende tegemoet…

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Koos zegt:

  Gelukkig hebben we ook nog Frauke Petry, Marine le Pen, en Fleur Agema.

  Geliked door 2 people

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Vederso zegt:

  Dezelfde “Black Pigeon”, een iets andere invalshoek;

  Like

 8. Thom zegt:

  De schrijver heeft in zoverre gelijk dat er teveel ongeschikte vrouwen hoge functies bekleden. Daar kun je vrouwen niet de schuld van geven, maar doorgedraaide linkse gekken, die omdat iedereen gelijk is een bepaald percentage topfuncties wil laten vervullen door vrouwen. Op die manier worden er vrouwen benoemd op plaatsen waar ze eigenlijk niet thuis horen qua competentie. Zo werden in het verleden vrouwelijke kaderleden van D’66 benoemd als hoofd van de politie (Magda Berntsen). Het ligt niet aan de vrouwen op zich dat er ongeschikte vrouwen op hoge posten rondlopen, maar aan de drang van links om een aantal vrouwen op hoge posities te moeten benoemen. Dan krijg je Schoevers secretaresses die minister van defensie of zo worden.

  Like

 9. Kijk, dit zag je nu al aan de oorspronkelijke video van “Black Pigeon,” toen die hier een tijdje geleden aan de orde kwam, en je ziet het nu weer aan dit artikel van Bart Bohemen: Om veel van de conclusies, die beiden trekken, kan men inderdaad niet heen; dat klopt allemaal, maar tóch dreigen beiden op hun beurt weer door te slaan.
  Mogelijk gaat dat onbewust…… omdat ze zelf mánnen zijn. Want daardoor wordt het wel gemakkelijk praten.
  Waren ze vrouwen, zoals ikzelf, dan zouden ze automatisch eveneens over deze getrokken conclusies vallen. Ze zouden in het geweer komen tegen stellingen, dat vrouwen hun verworven seksuele vrijheid maar weer afgenomen zou moeten worden, of dat vrouwen er geen moeite mee zouden hebben om hun partner met meerderen te moeten delen. Dat is allemaal heel gemakkelijk gesteld, zolang het jezelf niet aanbelangt.
  Het is volkomen waar, dat veel vrouwen het voor anderen verpesten door hun ‘mutserigheid,’ maar dat is toch geen reden om daar de rest in gelijke mate op te beoordelen en er onder te laten lijden: Een mens als zodanig is nu eenmaal geen consumptiemiddel en een vrouw dus evenmin.
  Omwille van de menselijke waardigheid dient één en ander nu eenmaal individueler, van geval tot geval, (mens tot mens, vrouw tot vrouw) bekeken te worden: Als ergens de nuancering “Ze zijn toch niet allemáál zo?” opgaat, is het wel híer.
  Er zijn nog steeds talloze ànderssoortige vrouwen, die het zeer zeker níet verpesten voor de rest en die eveneens weer in het stramien van het “eeuwig vrouwelijke” willen plaatsen, is ‘het kind met het badwater weggooien.-En tevens trouwens een misdrijf tegen de mensheid.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Anke zegt:

  Het is een onzinnig stukje , we weten allemaal dat Hitler begon met het volk te ontwapenen , en de heren na de oorlog hebben het verzet de wapens laten inleveren . Met het recht op zelf verdedigen ontnemen is de nekslag gegeven . Tel daar het afschaffen van een dienstplicht bij op en je hou een vertrut Europa over . Niet de wil van vals feminisme maar van heren industrieelen en bankiers

  Geliked door 1 persoon

  • Nu je het toch over oorlog hebt; E.J. Bron laat hier naast een fotootje van de grootmoefti van Jeruzalem zien die in gesprek was met Hitler. Hier het verhaal van Ernst Verduin die in concentratiekampen zat tijdens de tweede wereldoorlog. “Herstellende van mijn ziekte werkte ik een keer in kamp Monowitz in een beerput. Ineens zag ik een groepje mannen aankomen in witte gewaden en sluiers, met gouden slippers. Ik was verbaasd en wilde gaan kijken, maar werd tegengehouden door een SS’er, Ik vroeg wie dat waren, en hij zei dat het een bezoek was van de grootmoefti van Jeruzalem, die onder bescherming van Hitler in Berlijn woonde. Deze had geregeld ontmoetingen met leiders als Hitler en Himmler om ‘de Joodse oplossing’ te bespreken. In Auschwitz wilde hij zich oriënteren hoe hij zich na de oorlog in het toenmalige Palestina van de Joden kon ontdoen, door onder meer gaskamers te gebruiken.” Dit staat in het krantje ‘Israël Actueel’ mei 2016 op pagina 12. Ik bewaar deze pagina van het krantje!!!

   Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Biologische driften hebben zich in de loop van de mensheid, zich maar lastig laten inkaderen binnen stam/geloof/cultuur en later de politiek.
  Was het niet de slang die Eva verleidde tot een beet in de verboden appel die ze daarna welkom aanbood aan Adam?

  Volkscultuur (kerstenen) dat later aan een uniform geloofsgezag zou kunnen ontspruiten tot een politiek bestuurssysteem?

  650 na Christus heeft ene Mohammed daar een ander boekje, het strijdboek de koran, over opgedaan en vrouwen minder rechten verleend dan ’n geit. Vandaar of waarom?

  De wereld zal veranderen en de meest potentieel politiek/militaire krachtmiddelen zijn ruim voorradig.

  Zal ook behoren tot de evolutietheorie van de soort zoals Darwin al beschreef.

  Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Bullshit! Een samenleving waar man en vrouw gelijkwaardig zijn is verreweg te prefereren boven het patriarchaat. Er zijn vrouwen doorgeschoten, maar dat doen mannen ook wel eens. Daar kan ik wel mee leven.

  Like

 13. Steven zegt:

  “Waarom vrouwen de westerse beschaving vernietigen” …

  – In hoeveel kinderwagens van BLANKE vrouwen zie je tegenwoordig nog een “blank” kind liggen?
  – Hoeveel BLANKE meisjes/vrouwen gaan wel niet met een ISLAMIET, en lopen daarna met een hoofddoek?
  En hoeveel islamitische vrouwen zie je met een blanke kerel lopen? (GEEN EEN)

  Conclussie…de westerse vrouwen zijn wel degelijk hun oorspronkelijke beschaving aan het vernietigen. (ook mijn familie deed hier aan mee en is meerendeel gemixed)

  Op veel scholen kan je de blanke hoofden in een klas nog op 1 hand tellen, en de meisjes die erop zitten hebben vaak als “verkering” een allochtoon. Want de blanke boys zijn veels te saai en er zit geen pit in…(want hoe fouter je bent hoe meer aantrekkingskracht voor die grietjes)

  Geliked door 1 persoon

 14. Marc zegt:

  @Theresa

  Vrouwen spelen, net als mannen, een cruciale rol in het voortbestaan van de natie, namelijk als reproductiefactor. In die zin is het onderwerp dat leipe Bartje naar voren brengt zeer relevant: als teveel vrouwen of mannen kiezen voor een partner met een andere culturele achtergrond, dan loopt de natie in z’n totaliteit het risico te verdwijnen.

  Let op: ik heb het niet zozeer over het huwen van mensen met een andere huidskleur, maar over het huwen met partners met een andere culturele achtergrond, meer in het bijzonder hen die westerse normen en waarden vanuit hun cultuur verwerpen.

  In theorie geldt dit niet zo sterk voor autochtone mannen die allochtone vrouwen huwen, als andersom. Wel lijkt het erop dat er aanzienlijk meer westerse vrouwen met allochtone mannen een partnerschap aangaan. Wetenschappelijk onderzoek hiernaar zou ik zeer op prijs stellen.

  De media spelen mijns inziens in de keuze van autochtone vrouwen hierin een grote rol: telkens maar weer als het harmonieus samengaan van verschillende culturen wordt voorgespiegeld, zien de voorstelling van een blanke vrouw met een andersgekleurde man. Het is zelden tot nooit een andere voorstelling, bijvoorbeeld die van een Chinese man met een Arabische vrouw, of een blanke man met een zwarte vrouw.

  Het meest belangrijk echter, vind ik, is het feit dat westerse samenlevingen de individuele keuze kennen, waar die in alle andere culturen eenvoudigweg ontbreken. Die individuele keuze betreft alle niveaus van de samenleving, dus ook die van de partnerkeuze.

  Het zou zinvol zijn voor iedereen, dus ook voor autochtone vrouwen, de implicaties van hun individuele keuze voor de natie te overwegen: brengen zij door hun keuze de natie schade toe? Financieel? Cultureel?

  De afwezigheid van het bestaan van zo’n afweging wordt niet alleen veroorzaakt door de asymmetrische aanwezigheid van een individuele partnerkeuze (dus wel in het Westen, maar elders nergens), maar ook door het teloor gaan van het begrip natie. Hiermee bedoel ik dat een volk uiteindelijk normen en waarden deelt, maar ook het eigen fysieke bestaan dient te verzorgen.

  Als het om erkenning van het bestaan van de natie gaat is het beter dit te illustreren met andere zaken dan die van verschillen in cultuur of individuele partnerkeuzen. Concreet die van de bevolkingsopbouw.

  Veertig jaar terug was het zo dat voor elk persoon die op een of andere manier een uitkering had (WW, pensioen, enz) er drie werkenden waren. Tegenwoordig is er een werkende op drie tot vier uitkeringstrekkers. De werkende bevolking wordt naar verhouding steeds jonger. Dat is vreemd als je je realiseert dat het aantal jongeren in absolute aantallen juist afneemt.

  Politiek correcten (vanuit het hele politieke spectrum, dus niet alleen links!) opteren daarom voor immigratie, zonder daarbij culturele of financiële eisen of garanties te stellen aan deze nieuwkomers (respectievelijk kolonisten). Hierbij vinden deze politiek correcten een bondgenoot die (bij een goed deel van deze politiek correcten) van oudsher tot hun politieke vijanden behoorden, namelijk de kapitalisten onder de werkgevers. (Let erop dat ik spreek over ‘kapitalisten onder werkgevers’, en het niet heb over alle werkgevers!) Deze kapitalistische werkgevers zijn niet behept met enig geweten aangaande de belangen van de natie waaruit zij voortkomen: zij letten uitsluitend op de belangen van hun bedrijven, ook als die ten koste gaan van de natie. Eufemistisch ondersteunen zij hun zienswijze door te wijzen op de economische voordelen dat immigratie Nederland zou opleveren. Op die wijze reduceren zij het belang van de natie tot een zuiver economisch voordeel, waarin zeker niet de natie als geheel voordeel bij heeft. Over de schade die immigratie de natie oplevert, zowel economisch als cultureel, spreekt deze kapitalistische ondernemer niet.

  Deze kongsi tussen politiek-correcten en kapitalistische ondernemers moet gebroken worden: alleen zo komt de natie als zodanig weer aan het licht.

  Feitelijk had er een maatschappelijk debat binnen de natie moeten plaats vinden als het gaat om bevolkingsopbouw: de autochtone bevolking neemt af. Dit levert op langere termijn economische schade op. Vinden we dat vervelend? Willen we daar iets aan doen? Zo ja, hoe? Dan komen twee mogelijkheden in zicht: het nemen van meer kinderen of immigratie.
  Pas als deze weergave van feiten in de nationale ether is gebracht, kan de nationale discussie hierover beginnen!

  Twee mogelijke antwoorden:
  A. We accepteren de economische achteruitgang van de natie, en zijn bereid een daling van de welvaart te aanvaarden.
  B. We accepteren die daling van economie en welvaart niet.

  Kiezen we voor B, dan hebben we twee mogelijkheden onze welvaart in stand te houden:
  1. Het nemen van meer kinderen
  2. Het opnemen van immigranten.

  Kiezen we voor optie 2, dan hebben opnieuw twee keuzen:
  a. we accepteren immigranten die onze normen en waarden (al) delen.
  b. we accepteren elke immigrant, ongeacht hun culturele achtergrond.

  Kiezen we voor b, dan moeten we als natie inzien dat we daarmee (in theorie) de economische basis van ons land kunnen bewaren, maar dat we cultureel verloren zullen gaan.

  Kiezen we voor a, dan moeten we onze eigen waarden als individuele keuze van onze partners tegen het licht houden: Maar vooral dienen we te kijken naar onze nationale voorplantingseigenaardigheden. Over de laatste veertig jaar daalde het gemiddeld aantal kinderen per stel van vier tot zes (voor 1970) naar drie (tot 1980) naar twee of zelfs een (na 1980). Niet alleen dat, ook de gemiddelde leeftijd waarop een vrouw haar eerste kind krijgt is al decennia 29 jaar! Ook dit is een ‘verworvenheid’ van de jaren 1960: vele autochtonen krijgen pas rond hun 35e jaar hun eerste kind!

  Ik vind dat er een nationale discussie gevoerd zou moeten worden over het aantal te nemen kinderen (bij voorkeur drie per stel) en de leeftijd waarop ouders hun eerste kind krijgen (die moet van gemiddeld 29 jaar naar 24 jaar, zoals het vroeger altijd geweest is!).

  Verder moeten politiek-correcten en kapitalistische ondernemers de mond gesnoerd worden, en de massa-immigratie gestopt!

  Noot: als ik spreek over de gemiddelde leeftijd waarop een vrouw haar eerste kind krijgt, dan hou ik mij hier aan de aardrijkskunde. Deze wetenschap heeft de neiging alleen naar vrouwen te kijken als het gaat om het nemen van kinderen. Wat mij betreft geldt dit, uiteraard, net zo hard voor mannen. Dus geen mannen die met 37 jaar voor het eerst vader worden, met met 25 jaar!

  Like

  • Erik zegt:

   Ik snap niet wat je tegen Bart hebt, je zegt hier boven het zelfde maar dan in andere woorden. Je komt met voorbeelden van waar het volgens jou dan wel door komt dat vrouwen anders zijn en onder de vrouwen ook veel verschillen zitten. Dit verhaal van Bart is ook niet van Bart, hij probeert aan de hand van verschillende onderzoeken te laten zien wat niet zo leuk is aan het universeele van de vrouw. Deze conclusies zijn al lang bekent onder de naam ” Het Stockholm Syndroom” hier zie je hoe vrouwen kunnen reageren, anders dan mannen. De onderzoeken die Bart naar voren haalt zijn recenter. Ik begrijp dat voor vele dit een moeilijk onderwerp is maar er zit veel waarheid in wat The Black Pigeon zegt, ik zou zeggen allemaal wat aan zelfeducatie doen en op onderzoek gaan.

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Stockholmsyndroom

   Like

 15. lilith zegt:

  Nog nooit zo’n lulverhaal gelezen! wat een simpele ziel; vrouwen zijn het probleem….Wordt moslim; die zien je graag komen!

  Like

 16. Jan zegt:

  Ja, vrouwen zijn heksen die mannen betoveren.

  De stichting van Israël geeft je ongelijk trouwens aan. En in Japan neemt het aantal geboortes ook behoorlijk af en dat is toch een traditionele maatschappij.
  Feminisme is maar een onderdeel van de idiotie die socialisme heet en om vrouwen schuld te geven is onzinnig.

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Abjecte flauwekul!
  Er bestaat veel kwalijke linkse onzin, zoals communisme, socialisme, anarchisme en fascisme.
  Maar er bestaat helaas ook net zulke kwalijke rechtse onzin, zoals racisme en, in dit geval, seksisme.

  De menselijke interactie met de leefwereld wordt niet bepaald door zaken als ras of sekse, maar is altijd cultuurgerelateerd. En het directe en logische gevolg daarvan is dat huidskleur en daarbij horende bepaalde uiterlijke kenmerken, zowel als sekse, op zich strikt neutrale gegevenheden zijn. Deze kenmerken van ras en gender worden enkel, vanuit de vigerende cultuur van de leefomgeving waarin een mens verkeert en door is gevormd, in een bepaald ideologisch kader ondergebracht en verkrijgen zo binnen deze cultuur hun betekenis..

  Dit houdt dus in dat ras en gender op zich relatief zijn, maar dat dit niet het geval is met ideologieen en culturen. Want wanneer dat laatste het geval zou zijn dan waren Hitler, Stalin en Mohammed acceptabel en was kannibalisme een kwestie van smaak.

  En de conclusie die daaruit moet worden afgeleid is, dat er geen inferieure/superieure rassen bestaan, noch dat er sprake kan zijn van een inferieure/superieure sekse, maar dat er daarentegen wel degelijk inferieure en superieure culturen en ideologieen bestaan.

  Dat houdt natuurlijk niet in dat mannen en vrouwen gelijk zijn, want anders waren wij allemaal homofiel. Maar wel dat wij altijd uit moeten gaan van de volkomen gelijkwaardigheid, en daarmee ook de aanvullende dimensie van volkomen reciprociteit, van mannen en vrouwen.
  En dat de rollen die mannen en vrouwen zich aanmeten, alsmede de waarde die aan deze rollen worden toegekend, voor 100% procent cultureel en ideologisch zijn bepaald.

  Wanneer wij daaraan vasthouden kunnen wij zowel de linkse leugen van een Simone de Beauvoir, die de onzinbewering poneerde dat verzorgend en huishoudelijk werk ”ondergeschikt en vernederend” is, als de idioterie van Mohammed en Hitler, die beiden vrouwen degradeerden tot wandelende baarmoeders, ontkrachten.
  Want deze beide beweringen zijn, hoewel zij werden gepresenteerd als absolute axioma’s, slechts cultureel en ideologisch gerelateerd.

  Ter overweging de volgende namen;

  Jeanne d’Arc
  Isabella van Castilie
  Elizabeth I van Engeland
  Maria Theresia van Oostenrijk
  Catharina de Grote van Rusland
  Margareth Thatcher

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Ik kan hier kort in zijn;
  Ik heb een hekel aan zowel ‘feministen’ (manwijven) als aan doetjes (verwijfde kerels).

  Like

 19. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Het is kort door de bocht om dit soort uitspraken te doen en te stellen dat die opgaan voor bijna alle vrouwen. Dat er een bepaalde hang bestaat bij sommige vrouwen naar exotisme is wellicht waar maar het gaat te ver om hieruit de conclusie te trekken dat alle vrouwen dit nastreven en dat zij daarmee bezig zijn ons allen te vernietigen, terwijl bovendien die hang naar exotisme ook opgaat bij veel, misschien nog wel meer bij mannen dan bij vrouwen.

  Hoe dan ook, niemand van de gewone mensen in Europa heeft de vernietiging van Europa die op handen is veroorzaakt of ze nu seksuele vrijheden hadden of niet. Niemand van gewone vrouwen of mannen hebben enige keuze gehad in wat in de afgelopen halve eeuw heeft plaatsgevonden.

  Figuren als Chris van Veen als topman van de werkgeversorganisatie die goedkope arbeidskrachten zocht en Ruud Lubbers als premier zijn onder andere de verantwoordelijken die ons hebben opgezadeld met de problemen waar we nu allemaal mee worstelen, de gastarbeiders, wat heeft geleid tot nu een oncontroleerbare instroom van migranten die wij moeten toestaan binnen te komen omdat die halve gare uit Amerika dit eist. Wat heeft dit in vredesnaam te maken met seksuele vrijheden of andersoortige uitingen van emancipatie? Niets!

  Emancipatie heeft voor mannen betekent dat vrouwen niet meer voor mannen onderdoen of maar toegeven aan mannen omdat ze wel moeten, omdat vrouwen vandaag prima zonder een man kunnen et cetera. Iets dat sommige mannen niet graag zien en blijkbaar terugverlangen naar de tijd dat vrouwen als enig recht het aanrecht hadden.

  De noodzakelijke vervolgstap op emancipatie van vrouwen is nog steeds niet gemaakt, te weten mannenemancipatie. Mannen moeten accepteren dat hun rol niet meer de rol is die hun vader of grootvader had. Pas dan kan echte gelijkheid ontstaan. En dat is nu precies iets dat de koran niet wenst, iets waarom ook juist heel veel vrouwen zich tegen de koran uitspreken.

  Dus meneer omdat sommige vrouwen zich wensen te onderwerpen aan tirannen betekent dit niet dat alle vrouwen dit doen, uw verhaal is zodoende in mijn bescheiden mening baloney!

  Like

  • Marc zegt:

   @burger van 16 miljoen

   Knappe analyse.

   Zeer terecht haal je figuren als Van Veen en Lubbers aan. Moedwillig hebben deze lieden de massa-immigratie aangespoord. In mijn reactie van 16:43 haal ik dat ook aan. Hierin geef ik ook aan dat er over de laatste decennia een samenwerking tussen deze kapitalisten en socialisten is ontstaan: beide groepen staan de massa-immigratie voor.
   Het zou nog in de jaren 1970 een, op ideologische gronden, ondenkbare samenwerking zijn geweest, maar al in die jaren kwam deze samenwerking voor het eerst tot stand.
   Want al voor Lubbers propageerde Den Uyl de gezinshereniging voor migranten uit niet-westerse, islamitische, culturen!

   Maar wanneer je zegt dat gewone mensen niet de vernietiging van Europa hebben veroorzaakt omdat ze over de laatste halve eeuw geen keuzevrijheid hadden, dan kan ik niet anders dan het hartgrondig met je oneens zijn: ieder persoon maakt de keuze met wie ze nageslacht produceren, hoeveel nageslacht ze produceren, en wanneer, En die keuzen heeft alleszins invloed op het wel en wee van Europa: overleeft ze of niet?

   En dat is ook wat ik in mijn betoog van 16:43 naar voren probeerde te brengen: in het Westen sloeg het individualisme met die kracht toe, dat de belangen van de natie tot nul gereduceerd werden. Geheel toevallig is dat niet omdat in die jaren 60/70 nationalisme, volkomen ten onrechte, geïdentificeerd werd met het nazisme. Wie nog überhaupt durfde te reppen over nationalisme of belangen van de natie maakte zich verdacht.

   Niemand realiseerde zich toen (en nu nog steeds niet) dat Hitler, met alle bekende vernietigingen die hij tot stand had gebracht, ook het begrippenapparaat voor maatschappelijke en politieke discussie had vernietigd: doordat hij, om zijn macht te vergroten, telkens weer teruggreep op toen vigerende opvattingen en daarbij behorende predicaten (dus nationalisme, socialisme, allerlei items en gewoonten ontleend aan de tijd van de Romeinen of juist de Middeleeuwen, enz)

   Nog steeds ziet bijna niemand in dat de persoon van Hitler een anomalie was in de geschiedenis: hij misbruikte elk hem voor de hand komend maatschappelijk verschijnsel om aan de macht te komen en te blijven. Dat zegt echter niets over die maatschappelijke verschijnselen, of de begrippen die deze lading dekken, maar alles over zijn vermogen complete volkeren te misleiden: Hitler was uit en te na een man zonder geweten!

   Wat heeft dit te maken met individuele partnerkeuzes in de jaren 1960 en daarna? Als je bereid bent te aanvaarden dat individualisme op gespannen voet kan komen te staan met de belangen van de natie: alles!
   In de jaren 60/70/80 werd de Tweede Wereldoorlog pas verwerkt in het collectieve geheugen van westerse samenlevingen. Hierbij werd de nationalisme, naast racisme, aangewezen als dé oorzaak van die oorlog.Dat dit niet waar is beseft nog steeds vrijwel niemand.

   Het afwijzen van het opbrengen van begrip voor de belangen van de natie viel in diezelfde jaren 1960/70/80 samen met een hernieuwd individualisme. Dit individualisme kreeg in nieuwe dynamiek door onder andere twee nieuwe verschijnselen, namelijk de opkomst van de Pil en de vrouwenbeweging. Dit vergrootte de kans voor individuele vrouwen hun eigen keuzen te bepalen, ook die in partnerkeuze, aantal kinderen en wanneer ze die kinderen kregen. Maar… ook die van mannen! Want ook op hen nam de druk voor de zorg van kinderen (als kostwinner dus) aanzienlijk af! En zeker ook voor hen nam de seksuele vrijheid toe!!!

   Zo beschouwd is de huidige situatie, waarin we te maken hebben met een aanzienlijke daling van de autochtone bevolking, de schuld van zowel vrouwen als mannen.

   En zowel die vrouwen als die mannen hebben daarbij de belangen van de natie als geheel uit het oog verloren.

   En dat wreekt zich nu diezelfde kapitalistische werkgevers en politiek-correcte elite van de jaren 1960/70/80 in onze tijd samenwerken om de massa-immigratie te bevorderen en de nationale belangen van de te schaden door het aantal natuurlijke geboorten van de eigen autochtone bevolking af te remmen. Daarbij blijven de individuele keuzen van aanstaande vaders en moeders een grote rol spelen: zolang zij niet inzien dat hun individuele keuzen de natie schaden, zolang spelen zij kapitalistische werkgevers en politiek-correcten in de kaart. En daarmee blijft massa-immigratie voortgaan en de natie verder vernietigen!

   Like

 20. elisah zegt:

  Mee eens, we worden echter overspoeld met boodschappen over overbevolking, de uitputting van de planeet, tekort aan voeding voor iedereen, opwarming van de aarde etc etc, zodat het krijgen van meerdere kinderen eigenlijk hierdoor ontmoedigd wordt, of als onverantwoord wordt gezien.
  Tevens wil men goed voor de kinderen kunnen zorgen, hetgeen financieel nogal een opgave kan zijn en ouders het daarom bij een of twee kinderen houden. Kinderopvang zou beter geregeld moeten worden en ook betaalbaar moeten zijn. Ook studeren is erg duur als je meerdere kinderen hebt. Het krijgen van kinderen is geen kunst, het goed voor ze zorgen en opvoeden is dat wel.

  Like

  • elisah zegt:

   Bedoeld bij stukje van Marc 16:43

   Like

  • Marc zegt:

   @elisah op 21:01

   Dat ben ik wel met je eens. Maar ook hier moet door de zure appel heen gebeten worden: het krijgen van meer kinderen kost een ouderpaar aanzienlijk meer geld en moeite. Juist hier moet de keuze van aanstaande ouders afgezet worden tegen de belangen van de natie.

   Ze kunnen ook afzien van meer kinderen dan ze zich financieel kunnen veroorloven. Maar dan betalen diezelfde ouders de prijs als ze bejaard worden: wie brengt hun pensioen op als er te weinig werkende kinderen zijn?

   Gerelateerd aan al die kolonisten die nu ons continent binnen stromen: laten ze eens eens een ophouden met het baren van zoveel nageslacht. Zelfs paus Franciscus vertelde de Afrikanen dat ze geen konijnen zijn.

   Dus hier te weinig kinderen, daar teveel. Dat kan maar een uitkomst hebben: de vernietiging van de westerse cultuur en samenleving.

   Moeten we dat willen?

   Like

 21. Geronimo zegt:

  Tistochwat, je neemt me de woorden uit de mond.

  Like

 22. tjonge zegt:

  “Waarom verraden zoveel vrouwen hun eigen volk?”
  .
  wedervraag; Waarom verraden zoveel mannen hun eigen volk?
  ——————————————————————-
  “Roy F. Baumeister, een prominente psycholoog die doceert aan de Florida State University, verklaarde het volgende:”
  .
  dat legt toch wel gewicht in de schaal, niet dan ? dat PROMINENTE en DOCEREN aan de Florida State University ?
  en wat die man dan vervolgens verklaard, man, man, werkelijk te idioot, ga het niet eens proberen te weerleggen.
  ———————————————————————–
  “Veel beschavingen – waaronder de westerse – besloten op een bepaald moment de interne strijd te staken”
  .
  welke strijd, leg eens uit ?
  ————————————————-
  “Anno 2016 voelen vrouwen zich (onbewust) nog steeds aangetrokken tot agressievere mannen, omdat dit ooit hun overlevingskansen vergrootte”
  .
  nee sukkel, gewoon omdat ze het spannend vinden (tot dat ze in elkaar getrapt eindigen in een blijf van mijn lijf huis).
  ————————————————–
  “ongeacht het feit dat zij dit toegeven of ontkennen”
  .
  hoezo contradictus ?
  —————————————————–
  “Het doorgeslagen feminiseringsproces in het westen heeft geen goede uitwerking gehad op de moderne westerse man”
  .
  DAAR ben ik het 100% mee eens.
  ——————————————————
  “Eerlijke vrouwen zullen toegeven dat ze worden aangetrokken tot de bad guy”
  .
  raar hoor die contradictie-kronkels ? vrouwen zijn de oorzaak van het feminiseren maar willen ook enkel paren met de slechte hond ? lekker logisch….
  ——————————————————————–
  “Sommige experts durven te beweren dat ruim 87% van de vrouwen die worden verkracht een orgasme bereiken”
  .
  wauw, wat een mooie aanname (waar dit artikel trouwens vol van staat).
  ————————————————————————
  ” Hierdoor raken vrouwen nog sneller vervreemd van hun traditionele rollen in de familie en de maatschappij”
  .
  hier komt de aap uit de mouw, muil houden en achter het aanrecht !
  ——————————————————————-
  ” islamitische samenlevingen daarentegen staan vrouwen geen seksuele vrijheid toe. Dit is exact de reden waardoor de islamitische cultuur zijn invloedssfeer uitbreid in het westen”
  .
  hehe, eindelijk, nu snap ik waarom de islam naar het westen komt ! halleluja !
  ——————————————————————————–
  “De enige oplossing zou het afschaffen van seksuele vrijheid zijn, waarna er kan worden teruggekeerd naar een patriarchale samenleving”
  .
  daar hebben we hem weer, muil houden en koken kreng ! u is van de sgp of verborgen moslim?
  ———————————————————————————-
  .
  tenslotte, ik heb met open mond dit artikel zitten lezen, de arrogante opmerkingen, het minderwaardig spreken over vrouwen, vrouwen zien als een baarmoeder, on-ge-lo-felijk.
  .
  .
  had de koptekst nou geluid;
  “dit artikel is gericht aan elke links progressieve goedmenselijke vrouw”,
  dan had ik het 100% eens geweest,
  maar om ALLE vrouwen zo schaamteloos zitten te verwijten waar alles mis is gegaan in het verleden ????

  Like

 23. Jan zegt:

  Seksuele vrijheid van vrouwen heeft niets te maken met omarmen van de vijand. Het is de onzin uit de koker van de multiculturalist Stuart Hall
  https://en.wikipedia.org/wiki/Stuart_Hall_%28cultural_theorist%29

  Feminisme heeft niets met gelijkheid van man en vrouw te maken maar het opeisen van een voorkeursbehandeling door lamlendige vrouwen die verkondigen dat zij achtergesteld worden. Vandaar het geleuter over glazen plafond, lager salaris enz. De gekken zijn nu zover gekomen dat zij bazelen over blank privilege. Het feminisme is daarom een sekte van mannenhaters en racisten, dat voortdurend onder een andere naam weer opduikt (genderisme als onderdeel van de sekte, net als die flikerbewegingen en het geouwehoer over transgender waar de PvdA momenteel goede sier mee probeert te maken (gender bestaat niet, is onzin, maar bedoeld om het gezin te verwoesten (wat begon met het samenhokken en homohuwelijk (hahaha), kortom, het feminismeis een kankergezwel dat met wortel en tak uitgeroeid dient te worden.

  Like

  • Willie zegt:


   “I’m Still A Guy”

   When you see a deer you see Bambi
   And I see antlers up on the wall
   When you see a lake you think picnic
   And I see a large mouth up under that log
   You’re probably thinking that you’re going to change me
   In some ways well maybe you might
   Scrub me down, dress me up but no matter what
   I’m still a guy

   When you see a priceless French painting
   I see a drunk, naked girl
   You think that riding a wild bull sounds crazy
   And I’d like to give it a whirl
   Well love makes a man do some things he ain’t proud of
   And in a weak moment I might walk your sissy dog, hold your purse at the mall
   But remember, I’m still a guy

   I’ll pour out my heart
   Hold your hand in the car
   Write a love song that makes you cry
   Then turn right around knock some jerk to the ground
   ‘Cause he copped a feel as you walked by

   I can hear you now talking to your friends
   Saying, “Yeah girls he’s come a long way”
   From dragging his knuckles and carrying a club

   And building a fire in a cave
   But when you say a backrub means only a backrub
   Then you swat my hand when I try
   Well, what can I say at the end of the day
   Honey, I’m still a guy

   I’ll pour out my heart
   Hold your hand in the car
   Write a love song that makes you cry
   Then turn right around knock some jerk to the ground
   ‘Cause he copped a feel as you walked by

   These days there’s dudes getting facials
   Manicured, waxed and botoxed
   With deep spray-on tans and creamy lotiony hands
   You can’t grip a tacklebox

   With all of these men lining up to get neutered
   It’s hip now to be feminized
   I don’t highlight my hair
   I’ve still got a pair
   Yeah honey, I’m still a guy

   Oh my eyebrows ain’t plucked
   There’s a gun in my truck
   Oh thank God, I’m still a guy

   Like

  • Marc zegt:

   @Jan op 10:57

   Ik ben het met je eens dat feminisme het opeisen van een voorkeursbehandeling te maken heeft. Ik ben het niet met je eens met je stelling dat seksuele vrijheid voor vrouwen niets met het omarmen van de vijand te maken heeft. Seksuele vrijheid in zijn algemeenheid, dus ook die in partnerkeuze, sluit het omarmen van een vijand niet uit: de individuele keuze van een vrouw of man kan haaks staan op de belangen van de natie.

   En zo gebeurt dit in de praktijk ook inderdaad.

   Maar we moeten wel het inzicht blijven houden dat
   1. individuele partnerkeuzen die belangen van de natie schaden inderdaad bestaan
   2. dat het erop lijkt dat meer vrouwen dan mannen zo’n keuze maken.

   Alweer: optie 2 zou wetenschappelijk eerst goed moeten worden onderzocht. Daarbij moeten we ons blijven realiseren dat deze situatie niet voortkomt uit het vrouw-zijn of man-zijn, maar uit de aanwezigheid van de individuele keuze als zodanig: het is het bestaan van deze individuele keuze zélf die de belangen van de natie al dan niet schaden.

   Maw als een individu bereidt is de belangen van de natie in zijn of haar partnerkeuze tot gelding te brengen, mogen we andere resultaten verwachten dan tot nu toe het geval is, dus een afname van het aantal relaties die de de belangen van de natie schaden.

   Like

   • elisah zegt:

    Hoe kunnen meer vrouwen dan mannen die keuze maken?
    Bij elke vrouw die die keuze maakt hoort toch een man die de zelfde keuze heeft gemaakt om buiten zijn/haar groep een relatie aan te gaan.
    In mijn omgeving/kennissenkring ken ik alleen 3 mannen die daarvoor gekozen hebben, waarvan er 2 moslim geworden zijn.

    Like

 24. Mirjam zegt:

  Er zijn net zoveel idote vrouwen als mannen, dat kunnen we niet ontkennen. Het is alleen dat bij vrouwen dit door hormonen, emotionaliteit, en toch nog het ‘ondergeschiktheids’ item, dat al velen jaren speelt, meer naar boven komt en in de picture staat. Er zijn heel veel vrouwen die gewoon een goed verstand hebben en dit ook gebruiken en anderen lopen meer hun hormonen achterna en hebben een IQ van -zero. Maar dat tref je ook bij mannen en zelfs heel veel. Dat dit nu alleen een vrouwenprobleem is, dat is niet waar, want kijk maar eens naar alle debiele mannen die ook een IQ van -zero hebben. Het enige probleem is dat die min-zero’s gekozen worden door min-zero’s en we daardoor de problemen blijven houden. Tijd voor verandering dus.

  Like

  • elisah zegt:

   Ooit heb ik gelezen dat de intelligentie van mannen en vrouwen gemiddeld genomen even hoog is.
   Bij de mannen zijn er echter veel meer flinke uitschieters naar beneden (lage intelligentie) dan bij vrouwen. Daardoor worden de uitschieters bij mannen met hoge intelligentie enigszins teniet gedaan.

   Like

  • elisah zegt:

   Ach ja, als er de hormonenkaart gespeeld wordt door mannen, dan trek me de bek niet open. Geslachtshormoon testosteron richt veel ellende aan, kijk maar eens bij de EHBO afdelingen of in de gevangenissen etc. Dat zijn dan vaak gevallen van meer ballen dan hersenen, emotionaliteit is er in veel vormen.

   Like

 25. albertien54 zegt:

  Het is toch allemaal wat, wat een verschillende meningen allemaal. Laten we één ding wel zijn en ik ken dat uit mijn tienerjaren toen de eerste gastarbeiders hier in ons dorp kwamen, de Italianen, Grieken, Turken, dat ik deze aantrekkelijke donkere mannen ook wel heel erg leuk vond. Als dertienjarige best wel onder de indruk, zeker als je leuke kadootjes krijgt die pubers leuk vinden, parfums, nylons:). Het ging allemaal stiekem in een discobar, totdat mijn vader erachter kwam en ik huisarrest kreeg. Daarna was het heel snel afgelopen, ik had een wijze vader:).
  Ik zie dat nog steeds, jonge pubervrouwen met moslimmannen trouwen, jong kindjes krijgen en vervolgens blijkt die man helemaal niet zo leuk meer te zijn, soms worden kinderen ontvoerd naar het land van herkomst van de echtgenoot, zie ook vele vrouwen die in een blijf van mijn lijf zitten, exen ook vaak moslimmannen. Wat dat betreft zie ik een herhaling van de geschiedenis, Veel jonge vrouwen vallen voor Klaver, omdat het een aardige vent is om te zien, inhoudelijk stelt het geen moer voor en stort ie ons land alleen maar in ellende. Pechtold wordt ook aantrekkelijk gevonden door veel vrouwen, tja het oog wil blijkbaar toch ook wat hè.
  Ben wel van mening dat het feminisme, die linksrode vrouwen, ook veel slechte dingen heeft gebracht, ik heb in elk geval niks met die manwijven.
  We zullen zien waar het schip strand, maar ik moest me niet te druk maken sprak een kennis vanmiddag, de kruistochten hebben ook veel slechts gebracht, ben er maar niet op in gegaan, altijd weer diezelfde mantra, zucht…..

  Like

 26. Marc zegt:

  @elisah op 14:11

  “Bij elke vrouw die die keuze maakt hoort toch een man die de zelfde keuze heeft gemaakt om buiten zijn/haar groep een relatie aan te gaan.”

  Niet per definitie: vele mannen staan zo zonder ega. Ik heb wel tot twee keer toe aangegeven dat dit een wetenschappelijk onderzoek waard zou zijn. Verder heb ik ook aangegeven dat de media voortdurend dat “multiculturele” beeld schetsen waarbij een autochtone vrouw het aanlegt met een allochtoon. Dat zie je in de reclamewereld, maar ook in allerlei ‘ontspanningsprogramma’s’ waarin het huwen met allochtonen word aangemoedigd. Ik ken deze programma’s even niet bij naam, maar je ziet ze voortdurend bij RTL, SBS, enz.

  Daarnaast zie je signalen over autochtone mannen die het “ten einde raad” aanleggen met Oost-Europese vrouwen.

  Dus nodig zijn wetenschappelijk onderzoek naar de feitelijke gang van zaken waarbij autochtone mannen en vrouwen een relatie met een allochtoon aangaan, onderbouwd met cijfers en motieven, maar ook een kritisch oog naar de motieven van programmamakers en reclamewereld voor hun propaganda voor de keuze van een allochtone partner.
  De uitkomsten van deze onderzoeken moeten worden afgezet tegen de schade voor de natie als geheel.

  Overigens onderstreept jouw bericht dat twee van drie mannelijke autochtone kennissen tot de islam zijn overgegaan de culturele schade die de natie kan oplopen bij een in vrijheid gemaakte individuele keuze, in dit geval door autochtone mannen.
  Ben overigens ook benieuwd naar het aantal vrouwelijke autochtone kennissen in jouw kring die een allochtoon hebben gehuwd of moslim zijn geworden.

  Persoonlijk ken ik een autochtone vrouw die met een moslim is getrouwd. Tot zover ik weet is zij zelf geen moslim geworden, maar worden haar kinderen wel islamitisch opgevoed.

  Like

  • elisah zegt:

   Eigenlijk geen, tenzij je een Nederlandstalige Belg laat meetellen.(wonen dicht bij de grens)

   Like

   • elisah zegt:

    Alhoewel, persoonlijk ken ik haar niet, maar ik weet van een jong meisje dat zwanger werd van haar vakantieliefde en is moeten trouwen. Hij is moslim maar is niet echt praktiserend.

    Like

  • tjonge zegt:

   marc, u ziet 1 ding over het hoofd en dat is de genocide op de blanke autochtoon in europa.
   huh ??? zal u denken ?
   denk er maar eens over na, tegen de enorme “vluchtelingen”invasie is ons (sociale) huizenbestand niet opgewassen.
   de asielige krijgt voorrang op een woning, de wachtlijsten variëren van 10 tot 15 jaar voor een startende blanke, je komt alleen nog maar aan bod met een urgentie.
   .
   maw, de kinders die normaliter op 20 jarige leeftijd uitvliegen en een gezin zouden stichten blijven nu noodgedwongen bij de ouders wonen of op een lullig goedkoop kamertje.
   en een huis kopen als starter met een flex contract ? succes met het verkrijgen van een hypotheek !
   u snapt wel dat een dergelijke situatie geen basis is om een gezin te gaan beginnen.
   DAARENTEGEN, de moslim-asielige krijgt binnen een jaar een woning (en heeft standaard al een paar werpsels) en zet het biggen werpen meteen voort om verzekerd van hun toekomst te zijn.
   .
   .
   om kort te zijn;
   blanken starters geen woning dus geen basis voor kinderen.
   “vluchtelingen” per direct een woning, geen werk, dus volop aan de fok.
   .
   je hoeft geen rekenwonder te zijn om te kunnen bedenken hoe snel de balans richting “vluchteling” gaat…..

   Like

 27. elisah zegt:

  Zelf heb ik een Nederlandse echtgenoot, dat is voor mij al spannend genoeg, haha.
  De enige buitenlander waarmee ik wel eens uit ben geweest, was een Amerikaan.
  De programma’s die je denk ik bedoeld, zijn van die goedkope en ordinaire programma’s waarbij mensen elkaar voor de camera tijdens een vakantie moeten verleiden of het gaat over figuren die naakt op een eiland gaan flikflooien. Dat is alleen maar voor de kijkcijfers, mensen zijn daar nieuwsgierig naar, maar de jeugd gaat hierdoor denken dat het normaal is om zo met elkaar om te gaan.

  Like

 28. Jan zegt:

  Turk valt vrouwen lastig in bus en wordt door vrouwen massaal aangevallen en de bus uit getrapt, letterlijk. Hilarisch
  http://www.weaselzippers.us/269485-man-sexually-harasses-woman-on-bus-in-turkey-then-all-ladies-on-bus-smack-him/

  Like

 29. Jan zegt:

  Socialisten gaan kleuters geestelijk kapot maken:

  Washington State To Teach Transgenderism To Kindergarteners

  By fall 2017 Washington state public schools will begin teaching gender expression to kindergarteners under newly-approved health education learning standards that designate sexual health a “core idea” of public K-12 education.

  While some aspects of sexual health aren’t taught K-12 (HIV prevention begins in fourth grade), one component of sexual health titled “Self-Identity” begins in kindergarten, where students will be expected to “Understand there are many ways to express gender.”
  ….
  http://dailycaller.com/2016/06/01/washington-state-to-teach-transgenderism-to-kindergartners/

  Like

 30. Jan zegt:

  WTF?!

  The International Olympic Committee (which has had an impossible task of keeping performance enhancing drugs out of the systems of their athletes) has now sanctioned that men (complete with genitalia given at birth) will be allowed to compete against women.

  The IOC believes that men who lower their testosterone level by a certain percent for a defined length of time have become sufficiently “female enough” to get to run, race, box, lift, jump, skate, etc against exclusively other women.
  ….
  http://townhall.com/columnists/kevinmccullough/2016/06/12/olympics-genitals-included-n2176901

  Like

 31. Jules Vismale zegt:

  Vrouwen moet je beslist niet onderschatten daar ze inderdaad gevaarlijker kunnen zijn dan je zou verwachten. Zo werd de wrede Sisera, de generaal van koning Jabin van Kanaän, vermoord door Jaël, Holofernes, de generaal van koning Nebukadnessar van Assyrië, werd vermoord door Judith, Jean-Paul Marat, een Jakobijnse leider, werd vermoord door Charlotte Corday en Wilhelm Kube, een nazi-leider, werd vermoord door een Russische partizane (haar naam vernoem ik echter niet omdat ik haar een verraderlijke en valse heks vind die door de communisten beloond wilde worden voor de moord wat gewoon zeer verachtlijk is!).
  In een 3D-tekenfilm over ‘Assepoester en de keukenprins” was het de hoofdpersoon die het steeds tegn haar boze stiefmoeder Frieda en haar handlangers moest opnemen, samen met haar vriend Rik daar de prins van het land een stoere maar oerdomme ijdeltuit was en ook haar overige vrienden waren gewoon meer dom, komisch en lachwekkend.
  In een strip ‘De prooi van de Lemminga’s uit een Tina (1983) was het een meisje, Jolies van der Woude, die een geheimzinnig meisje wide bevrijden uit de macht van het verderfelijke echtpaar Lemminga. Dat bleken later bedriegers te wezen die de plaats van hun overleden meester, Roland Lemminga, hadden ingenomen en het meisje heette Letitia Lemminga, de kleindochter van de echte meneer Lemminga. Door (ongewilde) toedoen van Jolies kregen de drie valse Lemminga’s; Herbert Dieters, Arend en Alida Pauw, zowel de politie als tientallen chimpansee’s op hun dak die hun rijk totaal vernietigden!
  Het lukte echter een paar “vrouwen” uit ‘The New Adventures from Peter Pan’; Wendy, Tiger Lily, Meera, Cynthia, Maia en Tinkerbell, alleen niet om de niet al te snuggere piraten van James Haak te verslaan daar de jongedames fysiek niet opkonden tegen een aantal spierbundels onder hen en de miesjes hierna geboeid in het scheepsruim belandden!
  Meisjes, die zich willen gedragen als tomboys, zoals ook is te lezen in ‘De Vijf’ van Enid Blayton waaronder George Kirrin, komen namelijk ook zo in de grootste problemen, tot grote ergenis van haar nichtje Annie en haar neven Julian en Dick.
  Zonder vrouwen en meisjes kunnen mensen zich niet voortplanten en de eertsgenoemden worden al eeuwenlang, zowel in de echte wereld, strips, romans, tekenfilms en speelfilms, genoeg vernederd daar ik heb gezien dat duizenden vrouwen en meisjes door jongens en mannen worden ontvoerd, over de schouder worden gedragen, vastgebonden, een flink pak voor hun broek krijgen, op schoot worden genomen of de vloer moeten boenen, gelijk naar Assepoester!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Nou was ik alleen nog vergeten te vermelden dat in Batman sommige vrouwen zoals Batgirl, Catwoman, Harley Quinn en Poison Ivy natuurlijk ook geen katjes zijn om zonder handschoenen te pakken! Zij kunnen uitstekend knokken met mannen maar zelfs ook tegen elkaar!
   Zo is het de “huisvrouw” Mighty Mom (Lisa Lorraine), een door de Joker gehypnotiseerde en gezette vrouw van middelbare leeftijd, die Batmans hulpje Robin over de knie neemt en hem een flink pak voor zijn broek geeft als ware hij haar zoon!
   Batgirl heeft echter in een site van ‘Chicago Spanking Review’ al geregeld over de knie gelegen en een flink pak voor haar broek gekregen van Catwoman, Supergirl, Batman, Robin e.v.a. want deze mooie jongedame is feitelijk nog een tiener die door haar vader, commissaris Gordon, wel op andere manieren zal zijn gestraft en met jongens treft ze het niet zo.

   Like

 32. Jules Vismale zegt:

  Poeh! Ik ga toch gewoon door met mijn filosofie wat sprookjes, fabels, strips, tekenfilms etc. betreft en niemand zal mij dit ontnemen. Nou ben ik de laatste tijd al vrij lang bezig om bepaalde sprookjesprinsessen en -meisjes in een iets modernere wereld te plaatsten en zou ik sprookjes ook zodanig herschrijven dat ze veel komischer worden en bepaalde gruwel-verhalen enigszins aangepast. Een sprookje over Assepoester in deze tijd, waarin zij onbedoeld de tirannie van haar stieffamilie zal vernietigen, zal ik dan zo in een moderner en grappige sfeer omschrijven:
  Assepoester, een bloedmooie jongedame, die bij haar boze stiefmoeder en -stiefzussen Anastasia en Drizella Tremaine woont, draagt in een modern huis een blauw t-shirt, een spijkerbroek en een short en maakt alles voor haar pseudo-familie, eveneens allemaal in spijkerbroeken gestoken schoon. Omdat haar stiefzussen geregeld uitglijden over de gladde vloeren en de stiefmoeder een emmer zeepsop over haar hoofd krijgt neemt mevrouw Tremaine in een kwade bui Assepoester over de knie, geeft deze een flink pak voor haar broek en wordt zij in de hoek gezet!
  Als op een dag een moderne droomprins uitnodigingen voor een bal opstuurt kleden de stiefmoeder en de lelijke stiefzussen zich in de mooiste kleuren, doffen zichzelf mooi op maar voor hen geldt dat al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding! De drie feeksen besluiten Assepoester op te sluiten in het kolenhok waar ze haar letterlijk onder het achterwerk schoppen opdat ze niet naar het bal kan. Gelukkig komt diens petemoei, die alleen niet kan toveren maar wel de mooiste baljurken kan maken en een (geleende) zilveren rolls royce bezit, Assepoester te hulp en na de nodige veranderingen gaat zij, met een paar onhandige lakeien, naar het bal toe maar ze moet voor 12 uur terug zijn omdat de auto terug moet naar de oorspronkelijke eigenaar.
  Assepoester kom terstond in een modern paleis aan maar zij kan de hoge trappen niet opklimmen waarna een lakei haar over de schouder neemt en haar naar boven draagt! Ze ontmoet de prins waarmee ze gaat dansen en beiden moeten goed oppassen om niet op elkaars tenen te trappen! Anastasia en Drizella Tremaine herkennen haar echter niet en ze worden jaloers en zo boos op elkaar dat ze elkaar slagroomtaarten in het gezicht gooien! Als de klok 12 uur slaat gaat Assepoester ervandoor, verliest een muiltje als ze struikelt en beland in handen van een lakei die haar op een verre van romantische manier in de zilveren rolls royce deponeert en zij meteen wegrijden! De prins wil zijn droomprinses echter terug waarna hij het hele land afspeurt naar zijn droomprinses en alle meisjes die hij het muiltje laat passen krijgen er alleen maar blaren en zere voeten van!
  Mevrouw Tremaine en haar dochters, die natuurlijk eveneens het muiltje willen passen, vrezen echter dat Assepoester (wederom in t-shirt en jeans gekleed) het desbetreffende meisje is waarna ze haar overmeesteren, de handen van Assepoester op haar rug vastbinden, haar armen tegen haar lichaam, haar voeten aan elkaar, een knevel in haar mond stoppen en sluiten Assepoester opnieuw op in het kolenhok! Gelukkig heeft zij afgerichte muizen tot haar beschikking die de touwen los knagen en terwijl de prins het muiltje niet aan de grote voeten van de stiefzussen krijgt komt Assepoester binnen en deze past alles perfect. de prins neemt daarop Assepoester over zijn schouder heen en draagt haar dolblij naar zijn gouden rolls royce toe om terug te keren naar zijn paleis! De stiefmoeder en stiefzussen willen er achteraan gaan ze maar krijgen opeens een ferme lading modder over zich heen als de auto in een modderplas weg rijdt!

  Like

  • elisah zegt:

   Een belangrijk detail is, dat die sprookjes door mannen geschreven zijn….dus uit het brein van mannen ontsproten zijn.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Elisah, kun jij anders ook mooie sprookjes schrijven of misschien voor Assepoester gaan spelen? En mocht je dat laatste inderdaad willen doen dan mag je wat mij betreft zelfs hier in Nederland beruchte allochtoonse vrouwenaanranders, zoals tijdens Nieuwjaar 2016 in Keulen, met deegrollers, stenen, stokken, schoenen, afgedankte olie in zakjes, onrijp fruit en bedorven eieren bekogelen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Elisa, jij heb werkelijk geen idee met wie jij te maken heb.

    Like

   • elisah zegt:

    Jules, er is een periode geweest dat ik gek was op sprookjes en ik alle sprookjesboeken uit de bibliotheek besloot te lezen. Het verhaal van de kleine zeemeermin vond ik het mooist, de versie die ik las was heel anders dan in de Disneyfilm Ariël, het was veel triester en aangrijpender.
    Ik ben trouwens niet bang om een aanrander een flink pak slaag te geven, is ook letterlijk wel eens gebeurd, hij stond niet op toen ik weg liep….

    Like

  • BertG. zegt:

   Nog meer zotteklap !!!!!!!!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Om even te reageren wat elisah betreft, ik vermoed dat jij evenmin weet met wie je te maken hebt want je kent me persoonlijk nog niet eens! En elke keer als ik dat herhaalde woord zotteklap lees, gelijk zoals ik vergelijkingen met Peter Pan maak, denk ik weer aan mijn vorige internet-tegenstander Anti-fascist op de opgeheven bron van Michel Krielaars. Hij kwam constant op de proppen met het woord hutspot dat hij ook vele malen herhaalde, hij werd horendol van mijn vergelijkingen met Donald Duck, zoals jij met Peter Pan hebt, en Anti-fascist vond blijkbaar mijn meningen over eerlijk, volmaakt, foutloos en aardig zijn (want in werkelijkheid geen enkel mens is) ook maar zotteklap!
    Ik ben trouwens erg blij dat Anti-fascist, Maarten Haarenberg, Alexander, Rik Min en Henk Gerrits, allemaal fanatieke neo-communisten uit de opgenoemde site, de site van E.J. Bron niet hebben gevonden want ik heb zo het idee dat zij ongetwijfeld iedereen hier voor fascisten hadden uitgemaakt en stapeldol waren op moslimextremisten!
    Vooral Henk Gerrits zou voor BertG. nog VEEL problematischer zijn overkomen want met deze lastige kerel was al helemaal NIET te discusseren omdat hij een zo ongewone en onbegrijpelijke schrijfstijl bezat en zo fanatiek als het om Stalinisten ging dat Gerrits toen meteen van de site van Krielaars werd verwijderd!
    Zijn domme gewauwel was pas ECHT zotteklap om te lezen hoewel ik het met al de vernoemde “heren” NOOIT over ‘The New Adventures from Peter Pan’ heb gehad daar dit toen nog niet was uitgebracht. En bovendien hadden zij daar al helemaal niets van begrepen ofschoon zij op hun beurt felle anti-communistische tegenstanders hadden zoals Eduard Filusch, Martin van den Broek, Diederik van Mingelen, Henk Smout, Jean, Gerard en Hanneke. Vooral Eduard Filusch had eigenlijk de site van E.J. Bron moeten vinden om zijn afkeer van het Stalinisme ofschoon hij wel pro-EU was!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik discussieer niet met neo-communisten die geilen op moslim-extremisten. Die verwijder ik gewoon!

    Webmaster

    Like

   • BertG. zegt:

    Nee ik ken jou niet persoonlijk, maar ik heb wel een behoorlijke indruk gekregen van jou en over hoe jij zo’n beetje in elkaar zit. Zeker na al jouw schrijfsels.
    Zeker wanneer het er weer op neer komt over hoe graag jij kleine ondeugende meisjes met korte spijkerbroekjes over de knie wil leggen.
    En dat is behoorlijk ziekelijk, naar mijn mening.
    Dat heeft allang niks met jouw peter pan verhaaltje te maken.
    En om het verder vriendelijk te houden, laat ik ’t hier maar bij.
    Maar je hebt hier niet met een achterlijke te maken, en ik kan zeer goed tussen de regels door lezen wat iemand schrijft en met welke bedoelingen.
    Jij woont niet zonder reden ergens met soort genoten, en dat is niet omdat jij eeuwig kinderachtig bent of achterlijk.

    Like

 33. Jade zegt:

  Vrouwen in de politiek, meh…
  Ik heb dit onderwerp meerdere malen voorbij zien komen.
  Volgens mij gaat het meer om de 80-20% regeling.
  80% van Nederland is zo dom als het achtereind van een varken.
  Van die 80% zitten degenen met de meeste popie jopie praatjes in de politiek.
  Man of vrouw, het maakt geen bal uit.

  Like

 34. Jules Vismale zegt:

  BertG., je hebt echter alleen helemaal niet om mijn reactie gereageerd wat al de neo-communisten betreft zoals Anti-fascist, Maarten Haarenberg, Alexander, Rik Min en Henk Gerrits! Als je al met deze lui moest gaan discusseren over Hitler, Stalin, Donald Duck etc. dan was je daar vast, zoals ik al aangaf, totaal tureluurs van geworden en vooral van Anti-fascist en Henk Gerrits! Deze laatste had een idiote vorm van een schrijfstijl alsof hij zijn lagere school niet eens had afgemaakt en de eerste bleef constant het woord hutspot gebruiken en hij eek iedereen, die tegen het communisme was, als een fascist te beschouwen!
  Toen ik trouwens het een keer met Anti-fascist over een andere Peter had die hij beter ook niet had kunnen ontmoeten; Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, gaf hij mij de raad om Donald Ducks te gaan lezen of aan de Kürten te vragen waarom deze zo gestoord was geworden! En deze Peter was er ontzettend gek op om mooie en jonge meisjes aan te randen, te verkrachten, te doden en daarna hun bloed op te drinken! En wat mij betreft had Kürten, mits hij nog had geleefd, zelfs al deze neo-communisten, EU-politici, moslimextremisten en criminele allochtonen naar Timboektoe, Verweggistan of de Noordpool toe mogen jagen, gelijk naar Donald, Dagobert, Kwik, Kwak en Kwek, Willie Wortel, Mickey Mouse, Goofy en Bertus Bolderbast!

  Like

 35. Jules Vismale zegt:

  Maar helaas reageer je alleen NOOIT op Peter Kürten, Roland Freisler, Adolf Hitler, Jozef Stalin, Maximilien Robespierre , Antoine-Quentin Fouquier-Tinville en andere extreme figuren in mijn artikelen! Ik heb al constant vermeld dat als Anti-fascist en Henk Gerrits met jou gingen twisten hier (het zijn allebei fanatieke neo-Stalinisten!) dan werd je pas ECHT gek van de hutspotten van de eerstgenoemde!
  Ik vermoed ook dat als deze neo-communisten de site van E.J. Bron hadden gevonden en zij zowel jouw artikelen, als die van alle reageerders hier, hadden gelezen zij ons allemaal zeker uitmaakten voor racisten, fascisten, xenofoben, groot-kapitalisten etc. en ze zouden zelfs jou en de webmaster hier de huid hebben vol gescholden! Anti-fascist en Maarten Haarenberg leken blijkbaar ook erg veel van de islam te houden omdat ze mijn vergelijkingen van de honden en varkens uit ‘Animal Farm’ (Stalin en zijn handlagers symboliseerden deze varkens en de honden waren de NKVD) en de door mij bijgevoegde wolven (Adolf Hitler en de nazi’s)!
  Omdat we helaas totaal niet uit gediscussieerd raken met elkaar en ik toch veel liever van andere personen op E.J. Bron zou vernemen hoe zij precies denken over mijn oude neo-communistische tegenstanders van Michel Krielaars zou ik allang weten hoe de webmaster over hen denkt!
  Anti-fascist en zijn linkse kornuiten zijn namelijk vele tientallen malen erger met hun misselijke verheerlijkingen van het Stalinisme dan ik ooit met mijn eerdere opgenoemde preoccupaties heb! En ik kan van jouw toch ook wel verwachten dat jij beslist eveneens een gloeiende hekel aan de neo-communisten hebt, als ze deze site al vinden, en hun gal over ons allemaal gingen uitspuwen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s