Documenten TTIP op internet geplaatst

Screenshot_18

Greenpeace heeft maandag een deel van de onderhandelingsdocumenten rond het vrijhandelsverdrag TTIP op internet geplaatst. Volgens de milieuorganisatie laten de documenten zien dat er grote gevaren voor milieu en consumentenveiligheid kleven aan het verdrag.

Het gaat om zestien documenten die gaan over onderwerpen als markttoegang, landbouw en mededinging. In totaal zijn er 248 pagina’s vrijgegeven. De documenten zijn hier te vinden.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid, VS, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Documenten TTIP op internet geplaatst

 1. Ron zegt:

  Doet Greenpeace toch nog iets nuttigs in plaats van alleen klimaatleugens verkondigen.
  Valt me dan weer mee van ze.

  Laten ze vooral al die verborgen achterkamertjespolitiek van de EU openbaar maken, en ook de leugenaars van de EU en Obama en co. ontmaskeren.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik vrees dat dit handelsverdrag er met de meeste spoed doorheen gejast wordt, want Merkel dringt hier op aan. Het lijkt wel alsof ze bang is dat vóór de ratificering de ogen van veel teveel mensen open zullen gaan, en er daarna veel tumult ontstaat. Daar hebben de ‘leiders’ in Brussel geen trek in natuurlijk.

  Het smerigste vind ik dat er op producten uit Amerika niet vermeld mag worden dát ze uit Amerika komen! Daardoor kan de consument die rotzooi uit de VS niet links laten liggen, want we weten straks niet eens meer wát we kopen, en dus ook niet wat voor troep we binnen krijgen! (Schrijnend dat de producten uit Israël gelabeld moeten worden, omdat Israël ‘een bezettende macht’ is; iets waarover geen sterveling zich druk hoeft te maken m.b.t. de voedselveiligheid!).

  Goed dat Greenpeace een deel van de geheime documenten nu openbaar gemaakt heeft. Dat deze documenten niet deugen, blijkt ook uit het feit dat EU-parlementariërs alleen in een aparte ruimte de documenten mogen inzien, maar er geen kopieën van mogen maken!
  Maar alles wat niet deugt krijgen wij voor onze kiezen. De wereld is door en door verrot, en wij zijn de slachtoffers van een stel supermachten, die alleen maar uit zijn op nóg meer macht (én geld), en daarvoor eventueel (letterlijk) over lijken gaan!

  Ik hoop dat veel lidstaten geen handtekening onder het TTIP-verdrag zullen zetten. De Europeanen moeten veel meer voor zichzelf opkomen, en stoppen met die waanzinnige drammerij uit Amerika, want voor dat land pakt dit verdrag zeer waarschijnlijk goed uit. Europa is (opnieuw) de grote verliezer. Daar zullen we achter komen als er geen weg terug meer is…..

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Aan alle Europese burgers…..zeg nee tegen het TTIP verdrag. Waarom? 1….De gelukzoekers kosten ons al veel te veel. 2…..Het TTIP betekent het faillisement van Europa.

  Like

 5. Pieter zegt:

  Ik ga het niet lezen, mij te ingewikkeld. Een blik erin zegt mij dat dit een verdrag is vol angels en voetklemmen. Do’s en Dont’s. Voer voor juristen uit de US en Europa die elkaar kunnen gaan
  bestrijden op de kleine lettertjes.
  Gevoelsmatig zeg ik “Nee” niet doen, ook al vanwege de gechloreerde kip die ons wordt aangeboden vanuit de States en allerlei genetisch gemanipuleerde rotzooi in onze voeding.
  Volgens mij weet de EU zelf weer eens niet waar zij aan begint.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Voortplantende wezens zijn nuttige “idioten”, als onderdanige van het politiek bestuur te beschouwen of als willige consument te beachten.

  Like

 7. Joshua zegt:

  Hier nog een stukje volksverlakkerij door mevr.schippers en echtgenoot.
  Onze nep regering vaart er wel bij, en alles over de ruggen van hulpbehoevenden die straks geen uitzicht meer hebben omdat de zorg niet meer betaald kan worden
  Zo worden wij uitgezogen door incompetente ,geld beluste idioten.
  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/554126/hoe-de-echtgenoot-van-minister-schippers-tonnen-verdient-aan-haar-zorgbeleid.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s