Duitse binnenlandse veiligheidsdienst observeert 90 moskeeën

Screenshot_34

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag maakte de president van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst Hans-Georg Maaßen (foto) in het ARD-“Morgenmagazine” bekend dat er in Duitsland ongeveer 90 moskeegemeenschappen door de geheime dienst geobserveerd zouden worden. Meestal zouden dat Arabisch-talige binnenplaats-moskeeën zijn, waarin imams moslims met haat-preken tot de jihad zouden opstoken. Of men achter die 90 niet beter nog een nul kan plakken? Zodra in een moskee wordt voorgelezen uit de koran bevindt men zich theoretisch op grondwet-vijandig terrein. Nooit vergeten: ieder koran-vers is een tijdloos geldig bevel van de “god” Allah, velen daarvan met een licentie om te doden.

De “Süddeutsche Zeitung” bericht:

Volgens informatie van de binnenlandse veiligheidsdienst worden er in Duitsland ongeveer 90 moskeegemeenschappen door de geheime dienst geobserveerd. “We zijn bezorgd dat er veel islamitische moskeegemeenschappen in Duitsland bestaan die we ook op de korrel moeten nemen”, zei de president van de autoriteit, Hans-Georg Maaßen, in het ARD-“Morgenmagazine”. Daarbij zou het meestal gaan om Arabisch-talige “binnenplaats-moskeeën, waar zelfbenoemde imams” met haat-preken tot de jihad zouden opstoken.

Volgens de “Süddeutsche Zeitung” wordt bij de binnenlandse veiligheidsdienst ook na het partijcongres van de AfD niet overwogen om de partij te observeren, wat immers ook compleet absurd zou zijn. Daarentegen heeft men op het gebied van de islam blijkbaar de handen vol: maandag vindt er in Berlijn een symposium van de binnenlandse veiligheidsdienst plaats over de terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS). De “Spiegel” meldt hierover:

Vertegenwoordigers van geheime diensten en politie-instanties willen discussiëren over de globale bedreiging, de bedreigingssituatie in Duitsland en de terreurverdediging. “Islamistisch extremisme, jihadisme in Duitsland is niet denkbaar zonder buitenland, zonder Al-Qaida en ISIS”, zei Maaßen.

En niet zonder koran, Hadith, imams en moskeeën . . .

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Al Qaida, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duitse binnenlandse veiligheidsdienst observeert 90 moskeeën

 1. ildiko zegt:

  handen vol werk met barbaarse haathutten, wat een verrijking !

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  “Observeert”? Sluiten die handel. Islam moet worden geschrapt van de lijst van de erkende godsdiensten. Het is de meest akelige uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, een collectieve psychose van het extreme type, in feite de meest destructieve incestpsychose, mythologisch geincarneerd in de 70 hoeri’s die in het paradijs met open ‘armen’ staan te wachten. Ja op wat? Halve pietjes.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  +++

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Aan de andere kant,……..soms heeft b.v. de Politie andere Prioriteiten…..

  Like

 5. Henk Hellwich zegt:

  Het observeren is het eerste gevolg en succes van de AfD.
  Ongelofelijk wat een paar ware woorden, in zeer korte tijd, te werk kunnen stellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s