Gelooft u een journalist?

Screenshot_22

(Door: Joost Niemöller)

Het vertrouwen in journalisten is zeer laag, ook in Nederland. Dat blijkt steeds weer uit onderzoek. De meeste journalisten lijken zich daar weinig tot niets van aan te trekken. Hun arrogantie is ongebroken. Ze doen zichzelf voor als waarheidszoekers, ook al hebben ze in hun hele leven nog nooit een serieuze poging gedaan die waarheid te onderzoeken. En dan op een manier waarop ze zichzelf wel eens impopulair zouden moeten maken. Want de meeste journalisten hangen zo aan hun netwerken, en hebben daarmee zoveel belangen, dat ze daar nooit afstand van zullen nemen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, corruptie, Desinformatie, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Gelooft u een journalist?

 1. Jean zegt:

  Neen, ik geloof geen enkele linkse rode en groene hoernalist, vroeger niet, nu niet en nooit niet. Ik haat dergelijke volksverraders net zoals ik die perverse smeerlapperij haat.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Ik heb de uitzending van Pouw gezien, daarbij was het opvallend hoe vanaf het begin Wouke van Scherrenburg erbij zat als een verwaarloosde trol gewoon te wachten tot ze eindelijk haar woordje mocht doen maar zowel zij als Frits Wester hebben niets uit het boek kunnen weerleggen. Dat was ook moeilijk omdat Arnold Karskens volgens mij de waarheid heeft onthuld.

  Like

  • Anneke zegt:

   Deze twee NWO-journalisten zijn nu letterlijk ‘af-/uit’-geschreven. Bewondering voor Karstens. De zogenaamde vrijheid van meningsuiting / vrijheid van journalistiek is inmiddels decennia puur bedrog.

   Like

 3. Elena zegt:

  IK heb maar in één journalist vertrouwen…..Arnold Karskens.

  Like

 4. carthago zegt:

  De huidige “journalisten” zijn slechts de overbetaalde zombies van het één richtingsverkeernieuws van de Eussr. Hoe kun je anders je brood nog rijkelijk verdienen zonder na te hoeven denken, in Noord Korea en de Eussr natuurlijk. Vooral de zelfingenomenheid en ziekelijke arrogantie vallen dagelijks weer op.Let maar eens op de linkse hoax krant nrc, die maken nog steeds reclame met :wij zijn de beste journalistieke krant van nederigland! Wat een gotspe. Het feit dat ze nog bestaan zegt overigens ook genoeg over het niveau van de lezers.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Eerder in Joost Niemöller. Ik heb bij de anderen steevast het gevoel dat ze vooraf geïnstrueerd worden, wat wel en wat niet in de openbaarheid mag komen, of hoe de feiten moeten worden uitgelegd. Terwijl ze weten dat ze fout zijn, geven ze toch de, door de overheid opgelegde beperkte waarheid, of zeg mag leugen/fantasie. En als ik aan één ding een hekel heb is aan journalisten, die nota bene neutraal en naar waarheid moeten verslag geven, maar met gemelijke gezichten ronduit de boel zitten te belazeren. Ik heb daar totaal geen respect voor!

  Like

 6. Jan zegt:

  Het fragment:
  http://www.npo.nl/pauw/28-04-2016/VARA_101377264/POMS_VARA_3803254

  Karskens heeft gelijk, want ten tijde van de oorlog in Kosovo ging een enkeling naar het front, het gros bleef veilig in een hotel en verzon, loog dus, dus alles bij elkaar.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Probeer eens een uurtje te luisteren naar radio 1 ofwel de BNR. Het is net een kerkdienst; de hele tijd aanbidding van het geld. Met steevast een snuivende kwekdoosch die om de drie woorden een Engelse term laat vallen. Halleluja. En reclames voor de eredienst van nog meer geld.
  Toch menen ze zelf kwaliteitsprogramma’s te brengen en onderwerpen uit te diepen. Absurd. Het is gekochte zendtijd met gekochte inhoud van gekochte journalisten.
  Probeer het eens en vergeet het teiltje niet, want ook deze eredienst wordt door ons betaald.

  Like

 8. Gelooft u een journalist? NEE!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s