Halal-zwemmen in Denemarken enorm succesvol

Screenshot_30

(Door: Bert Brussen)

Middeleeuwse zwembadnormen en –waarden helemaal prima, want “integratie”.

Gezellig zwemmen in boerkini, ramen netjes afgeplakt opdat niemand mee kan loeren en uiteraard geheel man-vrij: in Kopenhagen (Denemarken, het socialistisch paradijs) is halal-zwemmen enorm succesvol. Sinds openbare zwembaden aldaar alle joods-christelijke tradities, normen, waarden en reflexen hebben afgeworpen als een PvdA’er zijn ideologische veren, komen de moslimmeisjes massaal naar het zwembad als waren het Syrië-gangers die terugkeren naar Europa.

Reeds 250 moslima’s hebben zich ingeschreven voor de halal zwemlessen. Een stijging van 250% ten opzichte van de haram-zwemlessen (gestoeld op kwetsende verlichte waarden als ‘gelijkheid tussen man en vrouw’, transparante ramen in je zwembad en badmutsloze meisjes die slechts gekleed gaan in badpak of zelfs een sletterige bikini, de hoeren).

Conclusie zwembadbestuur en lokale linkse politici: integratie succesvol, moslimmeisjes bevrijd en geëmancipeerd want ze leren eindelijk zwemmen en dat is ook een soort van meedraaien in de maatschappij

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Halal-zwemmen in Denemarken enorm succesvol

 1. Thom zegt:

  Kopenhagen is veel veranderd. Rond 1970 kwam ik zonder bijna een cent op zak terecht in Kopenhagen. Ik ging een café op de Markt (Radhusplatz of zo iets denk ik) binnen om bij de WC te drinken uit de kraan. Een bezopen Deense havenarbeider vond dat maar niks en nodigde me uit om bij zijn collega’s aan tafel te komen zitten en gratis mee te drinken met hun rondjes voor 6 gulden per pilsje. De één na de ander viel bezopen van zijn stoel en toen ben ik opgestapt. Gastvrij waren ze wel op een hartverwarmende manier. Het was naar mijn mening uit het toen preutse Nederland een enorme losgeslagen bende in Denemarken. Overal stonden boekenstalletjes met porno die levensgroot ongevraagd onder je neus geduwd werd. Zo’n goor materiaal als dat daar toenonder je neus werd geduwd, heb ik het naderhand nooit meer gezien. Het was nogal schokkend voor die tijd als je nooit met dergelijk materiaal geconfronteerd was. Nou schijnt Kopenhagen net zo’n islamitische klerestad te zijn als de andere verzamelplaatsen van islamvuilnis in Europa.
  Het is bijna niet voor te stellen dat zo iets binnen 40 jaar tot stand kan worden gebracht. Van gorigheid naar precies de tegenovergestelde nog grotere gorigheid. Voorwaar de Denen hebben een enorme prestatie geleverd. Ik ben nog per boot overgestoken naar Malmö in zweden. Dat was een oninteressante stad die opviel doordat op het station regelmatig (dronken) mannen van hun zitplaats vielen. Nou is dat jihadistenhoofdstad van Europa en is totaal onleefbaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Als er geen mannen aanwezig zijn en alle ramen afgeplakt zijn, dan blijven er toch alleen maar moslima’s over, wat is het nut van een burkini dan nog?
  Als ze met alleen vrouwen onder elkaar zijn kunnen ze toch wel een leuke bikini of badpak aantrekken ? Wat een ongelooflijk kleinzielig gezever is dat toch met die religie.
  Krijgen die vrouwen trouwens niet veel te weinig zonlicht op die manier? De huid maakt vitamine D uit zonlicht, vitamine D is nodig om calcium uit voeding in het lichaam op te nemen.
  Ach, waar maak ik me druk om, ze zoeken het maar uit met hun aanstelleritis.

  Like

  • Driek zegt:

   elisah zegt: Als ze met alleen vrouwen onder elkaar zijn kunnen ze toch wel een leuke bikini of badpak aantrekken ? Wat een ongelooflijk kleinzielig gezever is dat toch met die religie.

   Ja, elisah, ik vraag me af waarom die vrouwen zo’n achterlijk badpak aantrekken, ze zijn toch onder elkaar? Ik heb hier al eens eerder over geschreven, dat ik mij kan voorstellen dat vrouwen het wel eens prettig vinden om onder elkaar te blijven, dus gewoon een gezellig middagje zwemmen, maar dit is belachelijk. En inderdaad, de huid maakt vitamine D uit zonlicht. En ik wil mij daar ook niet druk over maken, want dan kun je wel aan de gang blijven, met dat moslimvolk. Maar toch erger ik mij er weer aan.
   Vanmiddag zag ik bij een hypotheekbank in Amstelveen een vrouw met een hoofddoek als baliemedewerkster. Het is niet meer tegen te gaan. We worden geïslamiseerd.

   Like

   • Hèhèhèhèhè! Ja, dat schrééf je, in Januari 2014, om precies te zijn. Aan Martha. Je weet het weer, hè, Driek?
    Wat ik me afvraag: Zou dit nu ook weer niet pure provocatie zijn,zo van: We zitten hier in het “Huis van de Oorlog,” Dar al Harb, zogezegd, dus we moeten wel iets uitdragen?
    Want inderdaad: Je gewoon vlot en luchtig kleden, omdat je tóch met vrouwen onder elkaar bent, dat wordt wèl beschreven in Betty Mahmoody’s “Not without my daughter:” In een bepaalde passage vergezelt Betty, aanvankelijk tegen haar zin, haar Iraanse schoonzusters naar een vrouwenfeest. Ze verwacht er totaal niets van, maar eenmaal gearriveerd kijkt ze haar ogen uit: Er wordt ècht gefeest èn gedanst! De vrouwen gooien bij binnenkomst hun chadors af en blijken daaronder de mooiste jurken te dragen, zelfs sexy, in sommige gevallen! Ze zijn op dit feest met vrouwen onder elkaar, dus kunnen ze dit doen.
    Maar dat was dan wel in Iran-zelf: Hier in het westen doen ze dan juist het tegenovergestelde.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • elisah zegt:

    Ze hebben toch ook zo’n hamam/badhuizen, waar ze met z’n allen bloot badderen etc.
    Hier gaan ze dan raar zitten doen met eisen en aandachttrekkerij.
    Maar ja, er zijn ook moslima’s die gewoon meedoen en lekker met het gezin gaan zwemmen, die hebben geen hysterische fratsen en gedragen zich redelijk Europees.

    Like

  • Jan zegt:

   Om niet geconfronteerd te worden met hun eigen blubber.

   Like

  • Lis zegt:

   Inderdaad, Elisah, ze krijgen last van een vitamine D-tekort. Maar dat is geen probleem, de supplementen krijgen ze gratis vergoed. Als ik vitaminesuppletie voorschrijf aan mijn patiënten moeten ze dit zelf bekostigen. Maar voor mossels die er zelf voor kiezen, wordt het vergoed.

   Like

 3. ildiko zegt:

  alleen de dieren zwemen met hun eigen jasje=vacht aan, dus lager dan de dierenrijk.

  Like

 4. Hans zegt:

  En ze zijn toch zo vet en zo lelijk met die grote haakneuzen en de knieen die in volle dikte recht naar beneden lopen, eindigend in massieve enkels in de sandalen met de grote tenen.
  Dat proppen ze dan in een hoerkienie.
  Dan komen die vetrollen en vooral de neus (met daaronder de snor) nog harder uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s