Labour-connectie met evenement dat kinderen leert om Joden te vermoorden

 

(Door: Likoed Nederland)

Op een moment dat reeds de ene na de andere Britse Labour-prominent moet opstappen vanwege antisemitische uitingen, onthult de Britse krant The Daily Mail een nieuw schandaal.

Een stichting, die uitgebreid wordt gesteund door Labour-leider Jeremy Corbyn en andere Labour prominenten, financierde een evenement van Hamas. In dat evenement leerden kinderen van een jaar of zeven hoe zij Israëli’s moeten doodsteken (zie filmpje hierboven).

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Gazastrook, Groot-Brittannië, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Intifada, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

3 reacties op Labour-connectie met evenement dat kinderen leert om Joden te vermoorden

 1. Drs.P. zegt:

  De huidige socialisten zijn een verbond aangegaan met de is-lam om de gezamelijke vijand, de Joden te bestrijden, net als de nationaal SOCIALIST Hitler met de groot moefti van Jeruzalem.
  Waarom mensen dan nog steeds op die smerige slinkse rattenbende blijven stemmen snapt geen hond meer!! Labour is de kanker voor de vrije wereld en dient zo snel mogelijk gestopt te worden!

  Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Weerzinwekkend, hoe is het mogelijk dat er zo met kinderen omgegaan wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s