VIDEO: Ebru Umar stuurt 5 mei-boodschap

Screenshot_23

Staande voor de seculiere wagon naar het Westen van Atatürk spreekt Ebru Umar de lezers van GeenStijl (en haar Nederturkse nemesii) toe in een videoboodschap. Aangezien onze minister-president, die deze week weer kransen voor de vrijheid zal leggen op de Dam, star weigert om openlijk haar vrijheid te eisen door onze waarden te bepleiten bij Erdoğan (dat is volgens Rutte namelijk “Bokito-gedrag“), hebben we Ebru zelf maar om een vrijheidsboodschap gevraagd:

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, politici, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Ebru Umar stuurt 5 mei-boodschap

 1. Ebru wanneer je weer veilig in Nederland bent verbrand maak er dan een happening van om je overbodige Turkse paspoort te verbranden, succes en sterkte toegewenst in dat takke land….

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Arme Ebru, houdt er de moed in.
  Rutte zal voor je vechten en als Rutte er aan komt kruipt heel Turkije in zijn/haar schulp!
  Ik hoop dat hij de Turken niet te hard zal aanpakken want je weet hoe hij is.
  Als Rutte eenmaal begint komt die onderste steen boven. En hoe!
  Gelukkig dat hij zo’n ongelofelijke diplomaat is. Wat hij allemaal niet voor elkaar brengt…
  Binnenkort zullen we hem moeten missen want dan wordt hij Secretaris-Generaal van de EU of iets dergelijks. Maar het is in ieder geval iets héél hoogs.
  Dat heeft hij toch maar voor elkaar gekregen. Dat was die onderste steen!… En hij komt boven!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  Deze journaliste ervaart nu letterlijk het gevaar van een dubbele nationaliteit. “Je kunt maar één identiteit dragen. Beland je nooit in een fig.gesprkn spagaat; of identiteits-crises…”.

  Like

 4. Driek zegt:

  Het wordt tijd dat onze altoos lachende Mark Rutte eens met zijn vuist op tafel slaat. Wat een schande dat die vrouw gewoon maar wordt vastgehouden in dat moslimland. Alsof ze een misdaad begaan heeft. En waarom trekt onze koning Willem niet eens aan de bel? Waar zit die man eigenlijk voor? Waarom hebben we eigenlijk een koning? Ik schaam me werkelijk Nederlander te zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het zogenaamde “koningshuis” is een totaal overbodig overblijfsel uit vervlogen tijden toen de leider een sterke persoonlijkheid moest zijn met ’n religieuze uitstraling.
   Nu speelt een gedresseerde aap mooi weer op ritueel voorgeschreven wijze.

   De teloorgang van de bestaande kerkelijke religies hebben gezorgd voor de aanbidding van geheel nieuwe vormen van gezamenlijk beleefde religies en hun goden.
   Zoals daar zijn voetballers, zangers, atleten, filmacteurs, gezamenlijke herdenkingen van doden t.g.v aanslagen, evenementen, etcetera.
   Spijtig genoeg is de maatschappij zo geconstrueerd dat netwerken bepalen of zo’n totaal overbodig instituut als het koningshuis moet blijven bestaan of verdwijnen.
   Drogredenen zoals: “Een president kost net zo veel…” of: Zij vertegenwoordigen ons land zo goed in het buitenland.” worden nog steeds als zoete koek geslikt doordat het volk niet creatief is en angst heeft voor veranderingen die zij zelf kunnen bewerkstelligen.
   ’n Samenleving met een koningshuis als bindmiddel kan alleen door revolutie of oorlog verlost worden van zo’n vampierachtige constructie.
   Het ziet er dus naar uit dat Nederland binnen afzienbare tijd zijn “koningshuis” zal zien verdwijnen, zoals zij in het verleden naar Engeland vluchtten, echter nu door een vlucht naar de Argentijnse pampa’s

   Like

 5. Cathja zegt:

  Dat is geen ‘Bokito-gedrag’, maar angst om te zeggen waar het op staat! Mark Rutte zou wat meer een voorbeeld moeten nemen aan Nethanyahu en Orbán. Zeg waar het op staat, en kruip niet weg achter allerlei smoezen. Laat die dictator in Turkije eens voelen hoe de meeste Nederlanders over hem denken. Niks aap-gedrag. Dwing respect af.

  Rutte als MP is een beschaming voor ons mooie land!
  Sjonge, wat een rubberen knieën heeft die man!

  Like

 6. Jade zegt:

  Ben bang dat we Ebru niet meer terugzien…

  Like

 7. Republikein zegt:

  Mooi gesproken, alleen uh, Henk en Ingrid zitten met het zelfde probleem hoor.

  Like

 8. BlueMoon zegt:

  Hoe lang laten we die badeend nog regeren,het is tijd voor een grizzly beer,ééntje die erdogannetje durft te bijten,want dat aaien an die badeend datloopt echt despuigaten uit,hij belooft je koeien met gouden oren .. nou ja koeien eerder deonderste steen,we gaan zo allemaal naar de kloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s