Zorgen Rutte over veiligheid Ebru Umar in Nederland

Screenshot_3

Ebru Umar in Turkije

Premier Mark Rutte maakt zich zorgen over de veiligheid van Ebru Umar als ze naar Nederland komt. De Nederlandse staat heeft een politie-liaison afgevaardigd om samen met de columniste een risicoprofiel op te stellen. Dit vertelt Umar in een gesprek met NRC.

Volgens de krant meldt Umar dat zij Rutte persoonlijk heeft moeten beloven dat ze zich laat beveiligen en heeft ze hem in een persoonlijk gesprek beloofd zich coöperatief op te stellen als beveiliging nodig is.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zorgen Rutte over veiligheid Ebru Umar in Nederland

 1. ildiko zegt:

  salafisten zijn welkom, de 1000-ste moskeen ook, religie vrijheid van een van de duivelse ideologie ook, verdere islamisering ook ….. wat verwacht je dan??? festivals ????

  Like

 2. Johan zegt:

  Straks is de ene helft van de Nederlanders alleen nog maar bezig om de andere helft te beveiligen. Dan blijft er niemand meer over om normaal werk te doen. Waar gaat dat heen ?

  Like

 3. Marc zegt:

  Fuck Turkije!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Eigenlijk schandalig dat een Nederlandse columniste van Turkse afkomst zelfs in ons land beveiliging nodig heeft! Hoe goed zijn de Turken (de moslims) eigenlijk geïntegreerd in onze samenleving?
  Dat zijn ze NIET! Een ieder die zegt dat dat wel zo is, doet aan wensdenken; meestal horen we dit van mensen die wij LINKS noemen.
  Er wordt nu (terecht) gesproken over de beveiliging van Ebru Umar, maar intussen is er bijna niemand van onze overheid die de komst van haat-prediker nummer ‘zoveel’ meldt. Alleen de PVV heeft hierover Kamervragen gesteld.
  Zou het niet beter zijn om eerst het GROTE KWAAD (het salafisme) bij de wortel aan te pakken en in ons land radicaal te verbieden?
  Afshin Ellian, de Iraniër die regelmatig in Elsevier schrijft, veegt de vloer aan met de nonchalante houding van onze overheid m.b.t. het toenemend salafisme in ons land! Onze overheid blijft ernstig in gebreke en zou eens informatie moeten inwinnen waar het salafisme precies voor staat en welke gevaren er voor onze vrije samenleving dreigen.
  In Duitsland zijn er al minstens 90 moskeeën ‘verdacht’, en we kunnen gerust aannemen dat daar ook het salafisme wordt gepreekt. Denkt er nog iemand dat hier geen foute moskeeën zijn?
  Wat Ebru Umar betreft: zij wordt niet alleen bedreigt uit Turkse hoek; ook de Marokkanen laten zich niet onbetuigd. Hoe kan het ook anders? Als er rotzooi getrapt kan worden staan zij vooraan!

  Ik hoop dat Ebru snel naar Nederland terugkeert, dat ze haar Turkse paspoort in de fik steekt, en dat onze overheid nu eindelijk eens een vuist maakt richting de moslimgemeenschap. Laat weten dat de tijd van tolerantie tegenover intoleranten definitief verleden tijd is.

  Like

  • Mirjam zegt:

   De Nederlandse overheid heeft teveel toegelaten van niet-Nederlanders. Teveel op zijn beloop gelaten en weggekeken van dingen die we anders nooit zouden hebben geduld. Dit heeft zijn weerga gehad op een ieder die hier graag naar toe kwam als immigrant/vluchteling/economische gelukzoekers. Het is zover gekomen dat ZIJ, de buitenlanders, niet meer dulden dat de Nederlanders NEE zeggen tegen dat wat ZIJ eisen. Ze accepteren dit niet, omdat ze de hele pot willen en anders niets. Nog erger: ze vinden dat ze er recht op hebben, meer nog dan de Nederlanders die hier geboren zijn. Ze vinden ook dat ze hier volgens hun wetten mogen leven en dat wij Nederlandse burgers, dit moeten respecteren, of nog erger: dat WIJ ons moeten assimileren met hun gedachtegoed. Anders zijn we racisten, want zoiets doet democratisch Nederland niet. Ze zitten inmiddels overal: in de regering, bij de overheid, op scholen, en beetje bij beetje, maken ze de Nederlandse burgers ondergeschikt aan die van henzelf, de Turken, Marokkanen etc. Beetje bij beetje, nemen ze de boel over en proberen de Nederlanders eruit te duwen, door maar vast te houden aan dat ene woordje, dat zoveel invloed heeft op schuldig voelend Nederland: racisme. Terwijl we helemaal niets hebben waarvoor wij ons schuldig zouden MOETEN voelen. Ze krijgen hier alles wat ze willen, net zoals de Nederlanders, ze hebben evenveel kansen, net zoals de Nederlanders, ze worden geholpen van alle kanten met toeslagen, studies, begeleiding etc. Niet zoals de Nederlanders, maar zelfs beter. De vraag is: wat willen ze nog meer? En dat antwoord is simpel: ze willen macht, ze willen alles wat elke Nederlander ook wilt en kan. De mogelijkheden om de baas te zijn. En het is een logisch gevolg dat dit baasspelen uiteindelijk ooit leidt totdat wat ze het liefst willen. De ‘baas’ zijn in Nederland. Minister President(e) worden, aan het hoofd van de regering staan. En dan nog niet hun tweede nationaliteit opgeven, want ze blijven loyale, toegewijde Turkse, Marokkaanse onderdanen van buitenlandse regeringen. Wij Nederlanders zien dit als, zoals het spreekwoord al zegt, ‘het dienen van twee heren’, wat dus volgens ons gezond verstand niet mogelijk is. Zij zien dit niet zo, want zij dienen niet twee heren, maar ene en die bevindt zich niet in ons Nederlandse land, maar in het land waar zij het tweede paspoort van dragen. Dit bewijst eens te meer, dat Nederland zijn beleid radicaal moet omgooien en het vertrouwen alleen aan diegenen moet schenken die het ook verdienen en het dienen. Geen buitenlanders- want dat ben je als je twee paspoorten hebt- in de regering en de Nederlandse wet volgen door duidelijk te maken aan mensen die wensen te wonen, dat dit de wet is die gevolgd wordt in ons land, en als ze dat niet kunnen/willen, dan vertrekken en nooit meer terug.

   Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  ++++

  Klik om toegang te krijgen tot EIR_2015_NETHERLANDS.pdf

  Islamophobia or anti-Muslim racism poses a growing threat to the democratic foundations of European constitutions and social peace as well as the coexistence of different cultures throughout Europe. Both civil society actors and states should acknowledge the seriousness of this issue and develop concrete policies to counter Islamophobia.

  ++++

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Schandalige toestand.

  Like

 7. D. G. Neree zegt:

  Laat Rutte eerst maar eens zorgen dat Ebru terugkomt.

  Like

 8. topsporter zegt:

  Aha, die mislukte barpianist heeft zorgen.

  Like

 9. Harry zegt:

  Die arme Rutte begeeft zich wel op glad ijs , achter de rug van de bruut Erdogan om met een turkse onderdaan van die terroristenleider gaan zitten bellen ?
  Daar komt ie vast achter , die geitenbeffer !
  Schroef je eigen beveiliging maar vast op , Rutte , Erdogan heeft hier meer handlangers dan wij AIVD en MIVD medewerkers hebben .

  Ik zie Fortuyn-achtige taferelen voor me .
  Alleen DEZE KEER zal ik er geen traan om laten .
  En de moslims zullen in alle straten van de grote steden dansen .

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Rutte daar heb je zelf aan meegewerkt door alles maar goed te vinden.
  Wanneer toon je ,je leidershap nu eens
  Je zegt nee als het ja moet zijn en ja als het nee moet zijn.
  Zijn al die leden van jou het wel met je eens dat vraag ik me af

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Uiteraard wil hij haar nu beveiligen, want dat is in zijn eigen belang. Hij moet er niet aan denken dat Umar ook maar iets over komt want dan kan hij wel gaan inpakken, dan breekt waarschijnlijk de hel los. Maar hij haar dan ook “onder controle” en weet wat, waar en met wie ze is…… Maar wat doet hij nu om haar NU terug naar Nederland te krijgen……. NIETS. En ondertussen geeft de EC en met name Timmerfrans, Tusk en Juncker de Turken visumvrij reizen naar Europa terwijl Turkije NIET aan alle voorwaarden voldoet. Ook Kosovo en Georgië krijgen met de grootste spoed visumvrij reizen……. WANT de EC is in paniek nu Nederland NEE heeft gezegd tegen Oekraine en de Brexit voorstanders groter worden. Dus nu snel effe ALLES er door drukken, voordat het niet meer kan……. en wat kunnen de diverse landen er nog tegen doen, de volksvertegenwoordigingen in alle landen???????? N I E T S ….en Brussel doet het gewoon ZONDER MANDAAT.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Een echt geval voor Thierry Baudet, Ex-marineman, om daar een rechtszaak over te beginnen. En hij zal het winnen, want het nooit zo zijn dat Turkije, na zo’n grote achterstand in het halen van de voorwaarden (72 stuks) die gelden voor het visumvrij reizen, in juli al alles afheeft?! Géén leugens en bedrog, elite van Europa! Wij laten dit niet toe!

   Like

 12. Giny zegt:

  Wat een poppenkast weer van die man, hij moet stoppen met Turkije in alles hun zin te geven!
  Het wordt van kwaad tot erger, laat hij eens een keer optreden die slapjanus!
  Wees een vent, pak de telefoon en zeg tegen die oplichter dat hij onmiddellijk
  Ebru vrij moet laten en anders bekijkt hij het maar met z’n vluchtelingen deal!
  De vluchtelingen komen met dat mooie weer gewoon weer vrolijk binnen varen!

  Like

 13. tjonge zegt:

  “Koenders vindt dat het gedrag van Turkije niet past bij een land dat lid wil worden van de EU”
  .
  en toen bleef het verder stil bij koenders………

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Wat een ontwikkeling bij NL beveiliging.

  Na de moord op Pim Fortuyn alsook Theo van Gogh en de jarenlange beveiliging van Geert Wilders dienen zich nieuwe cliënten aan zoals Ebru Umar en vaak ook raadsleden waarover het kabinet zich zal gaan beraden vanwege het kostenaspect in dezen.

  Een briljante geest opperde dat andersdenkende over het huidige NL-beleid beter gezamenlijk kan worden beveiligd wegens kostenreductie. En ja, ze willen een nieuw soort “open het dorp” creëren voor hen, zo mogelijk onder leiding/auspiciën van EU presentator Martin Schulz. Een Middellands zee eiland onder Europese vlag kwam hem welkom voor, doch de meeste waren al bezet door “welkome instromers” en Elba werd te klein geacht.

  Ach wat, te groot Europees gedacht, nietwaar? Aldus werd het een dorp van 150 inwoners die de 1000 nieuwkomers weigerde en deze “beveiligden” een hartelijk onderkomen aanboden.

  Het cordon sanitair compleet.

  Like

 15. Siaans Fiksjon zegt:

  Geinponem Rutte maakt zich zorgen, stel je voor !

  Louis Neefs – Ik heb zorgen

  Like

 16. C.A.Barstow zegt:

  Rutte liegt, het is weer zo als gewoonlijk een verhaaltje voor de bühne, mooi weer spelen en onderwijl de voeten van die smerige Turkse rat Erdogan likken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s