De EU is druk bezig om ons via Brussel naar Mekka te leiden!

Screenshot_30

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is onderweg naar wereldheerschappij en het is tijd dat de wereld wakker wordt om de realiteit onder ogen te zien, voordat het te laat is! Wat in vorige eeuwen door een leger van soldaten niet gelukt is, dreigt nu te gebeuren door een leger van moslimmigranten: de verovering van Europa door en voor de islam. Meer en meer wordt duidelijk dat achter de huidige migratie een bewust plan schuilt, een plan dat volgens bronnen al in 1975, ten tijde van de oliecrisis, is afgesproken. Het komt er op neer dat er officieel een document getekend is waarin vastgelegd is dat, in ruil voor olie, Europa de moslimmigratie zou bevorderen (Resolutie van Straatsburg). De verovering van het Europa van binnenuit krijgt steeds meer vorm. Waar het uiteindelijk toe moet leiden, is al vanaf de verordeningen van Mohammed duidelijk: héél de wereld moet onderworpen worden aan de sharia (islamitische wetgeving)…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, oliebelangen, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op De EU is druk bezig om ons via Brussel naar Mekka te leiden!

 1. Jean zegt:

  Dat EU gedrocht moet opgeruimd worden en dat t.e.m. de laatste lafaard want ze vernietigen Europa.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jade zegt:

  Een referendum om uit de eu te stappen zou een goed begin zijn…

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd voor de guillotine !!

  Like

 4. Republikein zegt:


  Stront.

  Like

 5. De Eurocraten in Brussel, die zichzelf overigens belonen met een extreem laag belastingpercentage leveren ons inderdaad uit aan moslims en Mekka !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s