DE RELIGIE VAN AFPERSING. NIGER: 1 MILJARD OF WIJ STUREN MOSLIM-TERRORISTEN.

NIGER-JIZYA-OF-TERREUR

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: “De Realist”)

Afpersing van niet-moslims in moslimlanden is heel gewoon en halal. Mohammedanen hebben daar een speciale ongelovigen-belasting voor, jizya, bedoeld om ongelovigen te herinneren aan hun inferieure status en de zakken van moslims te vullen met afpers-geld.

Koran 9-29: ‘Bevecht de ongelovigen die de religie van de waarheid niet accepteren en dwing hen jizya te betalen zodat zij zich onderworpen weten’. Mohammed zei daarover: “Pers de ongelovigen af. Laat hen met rust als ze jizya betalen, maar bevecht hen wanneer ze dat niet doen” (Muslim 19:4294).

Naar goed voorbeeld van islam-fascist Erdoğan heeft de president van Niger nu gedreigd onze landen te overspoelen met moslimbarbaren. Hij zal dat niet doen als wij 1 miljard overmaken.

Niger is het afvoerputje van Afrika, een broeinest van moslimextremisten en een uitvalsbasis voor extreem gewelddadige islamitische terreurcommando’s zoals Boko-Haram uit de omringende moslimlanden (Nigeria, Tsjaad, Mali, Libië, Algerije). In 2015 hebben moslims er kerken geplunderd, platgebrand en christenen onthoofd. Eenmaal hier gaan ze daarmee verder, islamgarantie.

Moslim-landen weten dat West-Europese ‘leiders’ buigen en kruipen voor de islam en zoals altijd wordt daar schaamteloos misbruik van gemaakt. Dat miljard wordt betaald, al zal er geen terroristenbootje minder door vertrekken. Integendeel. Who’s next?

www.telegraaf.nl

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Niger, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op DE RELIGIE VAN AFPERSING. NIGER: 1 MILJARD OF WIJ STUREN MOSLIM-TERRORISTEN.

 1. leefbarbaar zegt:

  Moet kunnen. En wij eisen 2 miljard anders sturen we jullie 1000 marokkanen.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Het wordt echt tijd om die kloterige slappe hap in Brussel eruit te pleuren, we zijn er helemaal klaar mee, men laat zich afpersen door idiote landen die rubberbootjes met geschifte terroristen sturen terwijl ze niet kunnen zwemmen??
  Heel lastig hoor om die bootjes te stoppen en er een paar kogeltjes in te schieten zodat ze niet kunnen komen (verzuipen). Wanneer begint er nu eens iemand hard te lachen in het Brusselse en lacht al die swarte sufkut neuqnegerts een uit??
  Ik denk dat we Poetin maar moeten inhuren, die heeft het karwei in een paar weken geklaard en dan is het afgelopen. Een veroverings parasietenleger dient met een echt leger bestreden te worden, met de nodige vuurkracht wel te verstaan.
  Daarnaast heel neuqnegert Afrika bespoeien met een onvruchtbaar makend prikpil virus, zodat er een einde komt aan het konijnenfokgedrag van die gasten.
  Wij met ons geld die “zielige” gasten in leven houden door vreten te sturen en nu denken ze te komen halen waar ze “recht” op hebben?????????
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Steven zegt:

  Gewoon het eerste bootje dat aan wal komt met een AK47 leegschieten. Dan kijken hoeveel bootjes er nog zullen volgen.
  Denk dat het dan snel is afgelopen met die haatnegertjes. Maar ja…gezien heel europa geregeerd wordt door LINKSE LANDVERZIEKERS…zullen die bootjes wel blijven komen, de verblijfsvergunningen wel worden uitgedeeld, en zowel de gevraagde 1 miljard worden overgemaakt.
  En over 5 jaar moeten we héél Africa en het midden oosten geld gaan sturen…want anders….

  Like

  • Koos zegt:

   Zo bruut hoeft niet eens. Een flinke vloot op de Middellandse zee, en de indringers terug-slepen naar het Zuiden. Dat doen de Australiers ook.
   Wel schieten als er weerstand wordt geboden.
   Zijn er dan helemaal geen ondernemende Italiaanse patriotten die met eigen bootjes de jihadisten hinderen of de grond in boren? Er bestaan trouwens ook kleine prive-duikbootjes.

   Like

 4. Jan zegt:

  Probleem opgelost

  Geliked door 2 people

 5. Elena zegt:

  Moge alle bootjes uit Niger kapseizen en alle moslim dobbertnegerts verzuipen.
  We zijn toch niet achterlijk om schurftige Niger moslims binnen te halen die ons allen zullen vermoorden.
  Dood aan de moslim schurftkoppen uit Niger en omgeving..

  Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  Ik weet niet of dit wel alles met islam te maken heeft. De Grieken zijn ook geen moslims en hebben Europa ook tot op heden misbruikt en leeggezogen.Het lijkt me meer op gebruikmaken van het feit, dat de regering in Niger met halve zolen te maken heeft hier in Europa.
  Als je te maken hebt met slappe knieën zoals Merkel gedemonstreerd heeft te hebben met Griekenland, Turkije en haar gebral over “welkom”, dan ben je wel gek als je die halve garens ook niet af gaat persen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   De Grieken, de Sicilianen, de Spanjaarden, de Italianen hebben in hun geschiedenis te lijden gehad onder de moslimbarbaren die buit en slaven kwamen halen. Daar hebben ze het van geleerd.

   Like

  • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

   Klopt volledig, daar zit het probleem, narren carnavalssocialisten en debielen als Rutte, whoepie en dan nog de racist Obama om het te completeren… Als klap op de vuurpijl laf volk dat niet eens voor hun eigen leven durft op te komen, blijven tv kijken tot de baardmannen met zwaarden aan de deur komen…Oh, is het dan toch echt waar wat die ‘nazi’s’ zeiden… Oh…Wacht even hoor het voetbal is nog niet afgelopen kunnen jullie zo direct terugkomen om me mijn kop af te hakken….Of kom binnen en kijk even mee… Welkom! Allah ackbar en zo! Oh ja en Mohammed is zijn profeet….Slap volk dat nergens voor deugt, niet in 40-45, niet nu. Maar na de oorlog hebben ze allemaal in het verzet gezeten, let op mijn woorden.

   Like

   • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Mensen moeten zich kunnen organiseren om zich te verzetten, maar hoe doe je dat als er geen partij is waar je je bij kan aansluiten en waar je dus ook steun vind bij anderen.

    Dat was en is nog steeds de kracht van de AFA, die zijn wel georganiseerd. Ook DENK werkt zo.

    Er moet een partij komen die de krachten van mensen bundelt. Waarom verandert de PVV zich niet? Zoals Brinkman voorstelde.

    Een partij om lid van te worden en je te verenigen is wat wij als volk nodig hebben. Zonder dat blijven we verontwaardigde mensen op internet en zal de vijand over ons heen rollen als een tank.

    Of we moeten weer opnieuw beginnen met dit keer VNL dat wel een open partij is maar nog niet de potentiële kracht heeft die de PVV momenteel wel heeft. Dat laatste verloren laten gaan is doodzonde. Maar opnieuw we moeten ons kunnen organiseren!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    bedonderde burger nr 16.000.001 5 mei 2016 om 10:09

    [quote] Waarom verandert de PVV zich niet? [/quote]

    En wat te doen als er dan intriganten infiltreren?
    Als er nu alleen leden zouden zijn die gegarandeerd allemaal hetzelfde doel nastreven…

    Like

  • realistnl zegt:

   Kijk dan even naar dit filmpje, een gerespecteerde Egyptische moslimgeestelijke vertelt je precies hetzelfde.

   http://www.liveleak.com/view?i=3e1_1462396834

   Like

   • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Tistochwat

    Ik begrijp je angst maar hoe denk je dan dat mensen zich kunnen organiseren?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ bedonderde burger nr 16.000.001 5 mei 2016 om 17:06

    Ik wou dat ik het wist. Het wordt ons van alle kanten onmogelijk gemaakt.

    Like

 7. carthago zegt:

  Ik denk dat kokki rutte en peppi samson het allang overgemaakt hebben, het moet ooit eens eerlijker. Eindelijk kunnen we de pensioen potten op een vreedzame manier opmaken, eindelijk. Want vergeet niet dat een miljoen kokosnoten en kalifaatratten erbij ook de gehele pensioen pot leeg gaan knagen dus waarom niet meteen maar capituleren. De oorlogstrein van kokki rutte en peppi samson komen op stoom, en dat op de dag dat we de doden van 70 jaar terug herdenken.

  Like

 8. Harry zegt:

  Ligt dat nou aan mij dat ik steeds bij dat soort berichten denk : donder er maar een atoombom op ?
  Wat een schaamteloos tuig , die moslims .
  Geen opvoeding , geen moraal , geen fatsoen en geen geweten .

  Op die slappe octopus van een Rutte hoeven we niet te rekenen om die volgende vloedstroom te keren , het zijn de Trumps , de Wildersen , de Le Pen’s etc , waar we onze enige hoop nog op kunnen vestigen .

  Like

 9. milaK9 zegt:

  Wat ‘wij’ missen zijn een aantal leiders die zeggen waar het op staat.
  Een miljard voor het tegengaan van het verdere plunderen van jullie land…..
  Dit gajes moet niet eisen maar zelf de mars opentrekken om nog iets te kunnen zijn.
  In die positie zitten ‘wij’/die macht hebben ‘wij’.
  Waarom maken we daar geen gebruik van?
  Opzouten met die wannabee Turken die ons ook al beginnen te chanteren.

  Like

 10. DE RELIGIE VAN AFPERSING. NIGER: 1 MILJARD OF WIJ STUREN MOSLIM-TERRORISTEN., tja dit heeft Europa geheel aan zichzelf te wijten, voor Erdogan was het een peulenschil om de de EU leiders af te persen met het EU-Turkije deal. Een goed voorbeeld doet goed volgen…

  Like

 11. Republikein zegt:

  Het gaat zo, of zo!

  Nigeria eist via de rechter omgerekend circa 5,7 miljard euro schadevergoeding van olie- en gasconcern Shell. Media in het Afrikaanse land meldden dinsdag dat de federale regering juridische stappen heeft gezet tegen een Nigeriaanse divisie van Shell.

  Wie zegt dat ze niet kunnen tellen?
  Nee, rekenen is iets anders, zoiets als wel horen maar niet luisteren.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Shell zal er niet zo frisse rol gespeeld hebben, maar laten we niet vergeten dat 90% van de ellende door de Nigerianen zelf werd veroorzaakt door de enorme olie diefstallen en het saboteren van de pijpleidingen. Het is een volk van dieven en oplichters.

   Like

   • Harry zegt:

    En hoeren , koddebeier !
    Voor vijftien cent ( van een gulden , omgerekend ) gingen die wijven al van bil .
    Met een vreemde , welteverstaan .
    Gratis kon niet , want dan zou hun man er achter komen , ” my husband will know ” .
    Maar voor een beetje geld : ” he will not know ” , gingen ze moeiteloos overstag , diverse keren per dag .
    Voor een blanke rekenden ze het drie-voudige .
    Nog geen dure manier om aids op te lopen .
    Daar hadden ze zelf geen last van , want ze slikten iedere dag een pilletje daartegen .
    Ja , ja , zo gek zijn ze daar .

    Nog even voor de goede orde , ik heb daar geen gebruik van gemaakt .
    Niet dat ik zo braaf ben , de Nobelprijs voor eenkennigheid zal ik wel nooit krijgen , maar een Indonesisch tintje is mij donker zat !
    En daar zit tenminste nog een behoorlijke dosis gezond verstand bij .
    Maar negers ………!
    Twee collega’s van me hadden wel die vijfenveertig cent geinvesteerd , die moesten prompt naar de dokter .
    ” Waar jullie je lul insteken , daar waag ik mijn wandelstok nog niet eens aan ” zei de arts .

    Wat een teringcontinent !

    Like

   • Republikein zegt:

    Dear sir/mevrou,

    Ik ben verry sorry dat ik zo longue op mij heb laten wackten but we have 30.000 US Dollars overgehouden aan an crude oil contract awarded to lokale inginieurs in Lagos, Nigeria. Het enigse problem is we don’t have a bankrekening.

    My question aan jouw is nu, may i deposit the sum of 30.000 US Dollars to your lopende rekning als beloning zal jij 10% dus 3000 US Dollars van mij ontvangen als sort of rendement.

    Please send me your IBAN info as soon as possibble and I will tell you hoe we nu verther gaan.

    Heel veel Regards,

    Prince Mbuku Sterke Man

    P.S. Pleas be so kind to lees onderstanding articlen van my lovely webpage The Gladiool

    Van de dood of de gladiolen, Tofik & co.
    Overigens heb ikzelf legio verzoeken gekregen via hotmail, thans outlook.
    Ma Flodder met fles drank, bolknak en geel achter bruin voor.
    Lekkere wijven hoor.
    Heeft niks met onderwerp te maken, behalve de centjes dan.

    Like

  • hendrikush zegt:

   Bij sharia-achtige rechtspraak wordt de getuigenis van een dhimmy genegeerd tegenover die van een moslim. En discriminatie van blanken door Niggerianen telt ook mee.

   Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Trump wil een muur tussen de VS en Mexico. Wij zullen ook moeten denken aan het opwerpen van een DEFINITIEVE barriëre tussen Europa en Afrika en het Midden Oosten.
  We moeten het sprookje van WIJ ZIJN VAN DE WERELD EN DE WERELD IS VAN ONS ALLEMAAL ook definitief in de prullenmand stoppen. Het wordt door de LINKSCHMENSCHEN met overtuiging, uit volle borst en indringende muziek gezongen. Het is echter stomme lariekoek.
  Bij WIJ ZIJN HET VOLK moet eigenlijk een aanvulling: EIGEN VOLK. Nederland is van ons en mag niet weggegeven worden aan onze cultuurvijanden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s