Italië: Gratis autoverzekering voor “migranten”. Caritas betaalt.

Screenshot_32

(Vertaling: “delamontagne”)

Een personeelslid van een verzekeringsmaatschappij doet een ergerlijke mededeling: “Voor migranten is de autoverzekering gratis. CARITAS betaalt deze voor hen. Ik werk al een jaar of 15 in verzekeringen, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”. Met deze inleidende zin begint de brief van een verzekeraar in de provincie Pesasaro et Urbino, die hij naar de krant  “Il Resto del Carlino”, stuurde.

De briefschrijver wilde te kennen geven dat er enkele dagen geleden een aantal “vluchtelingen” in zijn kantoor kwam en naar een offerte voor een autoverzekering, vroeg. Tot zover oké, geen probleem, maar dan… de offerte moet worden gestuurd naar CARITAS, die de verzekering voor de asielaanvragers zal betalen. Ik werk al een jaar of 15 in de verzekeringen, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik vind dat iedereen moet weten waar zijn “beruchte” 8 promille belasting voor de “vluchtelingen” heengaat.

Het antwoord van CARITAS liet niet lang op zich wachten: “Wij betalen heel veel premies voor mensen die een auto nodig hebben om naar  hun werk te gaan. Als er mensen zijn die dit nodig hebben, kijken wij niet of zij Italiaan zijn of niet en we kijken ook niet naar de kleur van hun huid, noch naar hun religie. Deze brief is dus helemaal niet relevant. Als deze briefschrijver geen 8 promille belasting wil betalen voor de vreemdelingen, wel, laat hij dan op z´n geld gaan zitten.”

Uit het antwoord van CARITAS blijkt dat deze regeling voor “iedereen” geldt, maar er zullen maar zeer weinig [arme] Italianen zijn die er vanaf weten om er gebruik van te kunnen maken. Maar het zijn weer “vluchtelingen” die zich deze kans niet laten ontglippen.

Uit de Italiaanse krant, vertaald naar het Frans.

Bron oorspronkelijk artikel:
www.imolaoggi.it

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Italië, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Italië: Gratis autoverzekering voor “migranten”. Caritas betaalt.

 1. Steven zegt:

  Maar onze zielige asielzoekers heeft “geen geld” voor een auto. Dus dan vindt ik ook maar dat Duitsland GRATIS Mercedesen 500SEC ter beschikking moet stellen en een GRATIS pinpas voor bij de pomp.
  Ze krijgen tenslotte toch al ALLES gratis.

  Like

 2. Marc zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat ook de betreffende kolonisten geen weet hadden van deze regeling. Het zijn de overtuigde mensenvrienden die kennis hebben van zulke regelingen en deze de betrokken kolonisten hiervan en masse informeren onder het mom ‘wij hebben toch geld zat’. Merk op dat deze ‘wij’ de onbeschofte arrogantie hebben om namens alle autochtonen te spreken, en wel op grond van de blanke huidskleur. Dat die autochtonen die menen niet voor onbekende te willen dokken op grond van hun huidskleur door ‘volksgenossen’ worden verraden is nu wel duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Luc zegt:

  lemmings, afgrond, ga niet langs start….
  Europa is hopeloos verloren.

  Like

 4. alidas1 zegt:

  Nou dat is dan makkelijk .
  Je verzekering opzeggen houd hij geen klant meer over.
  Kost het hem alleen maar.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Misleiders…de autochtone Italiaan zal betalen….MOETEN betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s