Burgemeester Liesbeth Spies van Alphen aan den Rijn (CDA): ‘Geen haatzaaien in moskee Boskoop’

Screenshot_38

DEN HAAG – De omstreden imam Tarik Chadlioui heeft niet aan haatzaaien gedaan tijdens een toespraak in een Boskoopse moskee anderhalve week geleden. Dat heeft de Arrahman moskee tegen burgemeester Liesbeth Spies gezegd.

Spies zegt in een interview met mediapartner Studio Alphen dat Chadlioui ‘vooral zou hebben opgeroepen tot een goed contact met buren, of het nu moslims zijn of niet’. De burgemeester gaat ervan uit dat Chadlioui’s uitlatingen binnen de grenzen van de Nederlandse wet zijn geweest. Volgens Spies is de imam slim genoeg om die grenzen niet te overtreden bij openbare bijeenkomsten.

Het moskeebestuur zegt de toespraak van Chadlioui, ook bekend als Tarik Ibn Ali, te hebben opgenomen en beschikbaar te willen stellen om na te luisteren. Spies ziet geen redenen om dat te doen, ‘ook niet voor de zekerheid’. Volgens de burgemeester zijn er ook geen aanwijzingen dat Chadlioui, die actief was voor de terroristische organisatie Sharia4Belgium, Boskopers heeft geprobeerd te ronselen voor de jihad.

Lees verder>>>
(h/t L. van der S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, CDA, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Burgemeester Liesbeth Spies van Alphen aan den Rijn (CDA): ‘Geen haatzaaien in moskee Boskoop’

 1. Marc zegt:

  Spies zo lezende kan het niet anders dan dat het vast en zeker allemaal goedkomt met de islam.

  En nu for something completely different…

  Like

 2. Thoth zegt:

  De burgemeester gaat ervan uit dat Chadlioui’s uitlatingen binnen de grenzen van de Nederlandse wet zijn geweest. Volgens Spies is de imam slim genoeg om die grenzen niet te overtreden bij openbare bijeenkomsten. (..)Volgens de burgemeester zijn er ook geen aanwijzingen dat Chadlioui, die actief was voor de terroristische organisatie Sharia4Belgium, de Boskopers (mohammedanen) heeft geprobeerd te ronselen voor de jihad.(..)

  Ik denk dat die Spies nooit gehoord heeft van taqqiya wanneer de moslimgasten leven in een haram land… zie o.a. deze :

  http://www.memri.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/5448.htm

  Like

 3. Pieter zegt:

  Dit is een stuitend laf en gemakzuchtig verweer van burgemeester Spies (CDA) om het moskeebestuur niet aan te pakken. Het beste is dat zij nu zelf opstapt want zij is incapabel in deze kwestie waarin zij zeer slap optrad.
  Het moskeebestuur zit waarschijnlijk nog steeds na te genieten en lachend steken zij een dikke middelvinger voor zoveel domheid naar haar uit.

  Terwijl overal in Nederland radicale imams met haat preken in de gaten worden gehouden en de toegang geweigerd wordt, laat deze domme muts-mevrouw het rustig gebeuren.
  Zij is gewoon voor het lapje gehouden en gepasseerd door het moskeebestuur van Boskoop, maar mevrouw weet zeker : Er zijn geen ongeoorloofde dingen door Ibn bin Ali gezegd, zelfs het opnamebandje hoeft van haar niet teruggeluisterd te worden.
  Als dit geen knieval is voor de islam weet ik het niet meer.
  Het moskeebestuur heeft een halfbakken excuus naar buiten gebracht en voor mevrouw Spies is de zaak over.
  Wat een arrogante hautaine mevrouw is Spies , volkomen belachelijk gemaakt door die moslims, maar zij doet er niets tegen.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Zoals dat hoort voor een burgemeester in oorlogstijd.
  Je kunt toch niet zomaar een principieel standpunt innemen.
  Liesbeth Spies heeft niets gezien, niets gehoord, niets gezegd.
  Als moslims vijf maal per dag de ongelovigen naar de hel wensen dan moet dat gewoon kunnen?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Landverraadster en volks verlakster, en dat noemt zich christen ??

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Blijkbaar spreekt mevr. Spies de Arabische taal , om te kunnen beweren dat er ” geen grenzen zijn overschreden” tijdens de toespraak van genoemde imam. Of heeft ze gebruik gemaakt van een tolk/vertaler , van Marokkaanse / Arabische afkomst ? Zo ja , was deze dan ’n BE-EDIGD tolk/vertaler ? Zo nee , waarom niet ? Of gaat ze er van uit dat een aangewezen of zichzelf aangeprezen tolk/vertaler , gaat verklaren dat die imam daar heeft staan HAATZAAIEN ? Het zou zijn / haar doodvonnis betekenen. Beetje gezond verstand gebruiken mevr. Spies. En ja , het is in dit geval BETER om het bandje terug te luisteren voor ALLE zekerheid. Vertrouwen is goed …controleren is BETER.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Spies GE SPIE SD aan de stokjes van de moskee…en hangend aan het NWO-‘zijden’draadje. Een vruchtbare trol van de demonen….

  Like

 8. Het is duidelijk, dat Mevrouw de Burgemeester doodsbenauwd is om ergens haar vingers aan te branden en dat ze daarom het één en ander niet nader dúrft te onderzoeken! Nou, daar ben je dan klaar mee!
  Een schoolvoorbeeld van zowel laf als incompetent beleid!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  CDA, dat is toch die vleesch noch visch partij van ’t kan vriezen, maar ’t kan ook dooien of iets er tussen in, net hoe hun (haar) muts staat?? Dat laffe landverradersclubje, dient ook opgedoekt te worden. Blubbers is begonnen met goeiekope booslim arbeiders hier naar toe te halen om goedkope arbeidskrachten te hebben voor zijn kloterige scheepswerfje. Bakmetellende heeft ons land verkracht in 2005, De burgermeester van Katwijk is voorzitter van de VNG en pro-islam-pro-asielparasieten, het gaat nooit meer goedkomen met deze rottige nsb-club en zeker en vast dient deze muts van Alphen te vertrekken!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Gedogen is altijd makkelijker dan optreden en het zijn steeds de christelijken, die de islam de sleutels van ons land geven. Dus wat dat betreft geen nieuws.

  Like

 11. Pingback: Geen maatregelen Alphen aan den Rijn tegen moskee Boskoop om ‘haatimam’ | E.J. Bron

 12. elisah zegt:

  Iemand die zo misplaatst goed van vertrouwen en volstrekt onnozel is, is niet geschikt voor een bestuurlijke functie. SHAME ON YOU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s