Commentaar: Nieuwe burgemeester van Londen is een moslim

Screenshot_84

(Vertaling: E.J.

Vanaf nu is Londen definitief in islamitische handen. De nieuwe burgemeester van de Britse hoofdstad is de kandidaat van de Labour Party, de moslim Sadiq Khan (foto). De 45-jarige mensenrechtenadvocaat en zoon van Pakistaanse migranten wist duidelijk te winnen van zijn conservatieve tegenstander Zac Goldsmith.

In Londen wonen naar schatting een miljoen moslims, tendens stijgend. De overwinning van de linkse moslim is echter niet alleen voor zijn islamitische met hun verderfelijke geest een reden om te juichen, ook de voorstanders van de EUSSR en de “Refugee Welcome”-idioten krijgen daardoor weer de wind in de rug. Want terwijl Goldsmith duidelijk voor de “Brexit” was, ligt Khan op EU-koers en is hij vanzelfsprekend voor een verdere massa-immigratie. Hij eiste al voor zijn kandidatuur dat Londen meer “vluchtelingen” zou moeten opnemen. Hij noemt zichzelf een “trotse moslim”. Het was een duel autochtoon tegen migrant, christen tegen moslim. Aan het eind staat het vorderingen maken van de islamisering van Europa.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Commentaar: Nieuwe burgemeester van Londen is een moslim

 1. delamontagne zegt:

  De Gemeente Londen:<< De overwinning van Sadiq Khan
  weerspiegelt de diepgaande demografische verandering.
  ……….
  Sadiq Khan, de kandidaat voor Labour, is de eerste moslim burgemeester van een grote europese Hoofdstad geworden.
  De Franse schrijfster,Laetitia Strauch-Bonnart , woont in Londen.
  Zij ontrafelt de redenen van deze zeer "Symbolische" overwinning.

  Vr: Is hij een belangrijk symbool in Groot Brittanië, hierdoor geworden ?
  Deze overwinning weerspiegelt de diepgaande demografische verandering die in Groot Brittanië gaande is en dan vooral in Londen.
  Dit is al enkele decennia aan de gang en de moslim vertegenwoordigen op het ogenblik 12.4% van de bevolking van de hoofdstad.
  Een percentage dat ook veel sneller dan in de andere Engelse gemeenschappen groeit.
  ……………..

  Vr: Is London een gelukkige multiculturele stad ?
  In Groot Brittanië verloopt alles blijkbaar goed.
  De gematigde moslims zijn uitstekend geïntegreerd. Maar wat er problematisch is – zoals in andere Europese steden – is het bestaan van hele wijken waar het seperatisme duidelijk zichtbaar is.
  Dat is b.v. het geval in Oost Londen, vooral in de wijk Tower Hamlets.
  30% van de bevolking aldaar is moslim en diewonen vooral in "gemeente"-woningen.
  In 2014 werd de vroegere Burgemeester "Lutfur Rahman" wegens fraude en belangenverstrengeling, ontslagen.

  In Tower Hamletts zijn veel vrouwen van "Top-tot-teen" gesluierd en lopen een paar passen achter hun man aan.
  Het probleem dat dan naar voren komt is zowel anekdotisch als belangrijk: Stel je zou een gesprek met haar willen aangaan, dan is die bedekking al een barrière.
  De algehele versluiering is in Frankrijk zeldzaam maar hier heel frequent.
  Maar toch is hier een van de beste Universiteiten van Londen gehuisvest, Queen Mary University, die studenten uit de hele wereld klaarstoomt.
  Maar deze mensen komen bi jelkaar zonder een gesprek, zonder elkaar te leren kennen.
  Moeilijk dus om hier een gelukkige multiculturele gemeenschap in te zien; het is eerder`een multiculturisme van onverschilligheid.

  Wat de laatste jaren in het nieuws kwam waren de talrijke gevallen van sexueel misbruik van minderjarigen door "gangs".
  De leden waren altijd van origine Muslim.
  Dit was het geval in Rotherham tussen 1997 en 2013, waar 1400 jonge meisjes werden verkracht………..[…]

  De veelheid is opvallend. In al die gevallen waren de leden van de "gangs" musulmannen EN DE JONGE MEISJES – soms slechts 12 jaar oud – van blanke origine.
  Men vraagt zich dus af of dit eventueel te maken heeft met een ethnische motivatie van de agressors.. […]

  Le Figaro

  Liked by 2 people

  • Wachteres zegt:

   De verkrachting bleef niet bij Rotherham, in verschillende steden en door het hele land hebben verkrachtingen plaats gevonden en dat 10 t0t 15 jaar lang.

   Men schat dat er in de loop van de tijd – dankzij links – minstens ÉÉN MILJOEN meisjes verkracht zijn en niemand durfde iets te zeggen, uit angst voor racist uitgemaakt te worden. Mensen werden zelfs bedreigd dat ze hun baan kwijt zouden raken.

   Lees ‘EASY MEAT’ Inside Britain’s Grooming Gang Scandal’. door Peter McLoughlin.

   Dit boek is geschreven naar aanleiding van een onafhankelijk onderzoek.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Het is dan wel een moslim, maar hij verschijnt wel met zijn ongesluierde vrouw in ,t openbaar………..!
  Zijn er dewrgelijke foto,s te vinden van zijn equivalent in Rotterdam ? ?

  Like

 3. tjonge zegt:

  het zal wel verkiezingsfraude zijn ?
  het eu-project ligt nu op stoom en de islamisering moet zo snel mogelijk door gedrukt worden, anders kan ik het niet rijmen, want hoeveel islam-terrorisme/aanslagen moet europa incasseren om nou NIET een moslim tot burgemeester te verkiezen ????
  .
  ik zeg, doorgestoken kaart…….

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  Wel of geen hoofddoek, het blijven moslims. Dat het zover heeft kunnen komen! Een moslim burgemeester van Londen, maar ik was niet eens verbaasd. Ik hoorde toen straks nog aboutaleb over vrijheid, maar wel eisen dat zijn dochters trouwen met een moslim. Hoezo vrijheid?

  Ik ben bang dat een gelopen race is.

  Like

 5. iemand zegt:

  Het word tijd dat wij de bezetter een signaal geven dat ze niet mis kunnen verstaan.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Foute boel! Dat deze man is gekozen hebben de Londenaren niet alleen ‘te danken’ aan de moslims, want ook vele niet-moslims schijnen deze man wel te zien zitten. De moslims in Londen zullen er niet slechter van worden. Het is afwachten hoe de andere inwoners van de stad over pakweg 4 jaar tegen hem aan zullen kijken, want hij heeft grote plannen met de stad.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Daar zullen ze plezier van hebben. En natuurlijk links. Het verraad komt uit de autochtone bevolking, net als in Nederland !

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Arm Engeland. Dat krijg je wanneer je bezetters toelaat; daarna gaat de democratie in werking treden en zit je met allochtoon bestuur.
  Zo kreeg Rotterdam ook een moslim. Als straf voor de opkomst van meneer Fortuyn en als beloning voor het stemvee. Aboutaleb is natuurlijk anders, zeggen ze, aardig, beheerst, competent enzo. Maar het is en blijft een moslim. Die zijn kinderen verpest met de islam en verbiedt te trouwen met normale mensen. Een moslim die een demonstratie tegen de islam hindert. Iemand met stoere taal tegen drijfnegerts, maar wel een AZC voor zijn landgenoten laat bouwen. Hij sloten geen haatscholen, hij sloot geen haatinternaten, hij sloot geen mosketen. Hij is geen Nederlander en even aardig als een lintworm voor zijn gastheer. En als de Rotterdammers volgende keer zelf een burgemeester zouden mogen kiezen, dan werd het vast een imam met veel haat en achterstand op zijn CV. Want er bestaat geen enkele twijfel over dat we de verkeerde kant op gaan. Hier en in Londen.

  Liked by 1 persoon

 9. Thoth zegt:

  Oh, ik neem aan dat’ie een ‘gematigde moslim’ is? Wij hebben ook een ‘liberale’ moslim in R’dam…

  Like

 10. Marc zegt:

  Nota bene Londen, de hoofdstad van wat honderd jaar geleden nog het machtigste rijk ooit was!

  Het is de bevestiging van het feit dat het Westen mentaal totaal ziek en verziekt is: veertig jaar geleden de eerste moslims in onze samenlevingen opgenomen, nu in vrije verkiezing de macht over het eigen land verloren.

  Knettergekke autochtone Kamerleden die een moslimvrouw met dubbel paspoort, adviseur voor en zitting hebbend in de commissies van de koning van Marokko, met maar liefst 83 voorkeurstemmen tot Kamervoorzitter kiezen! Dat ligt niet aan haar, maar aan die Kamerleden!

  Een supranationale instelling als de EU dat willens en wetens de primaire functies van een staat (grensbewaking) buiten werking stellen…

  Dit alles is de politiek van autochtone politici (Timmermans, Juncker, Merkel, Mogherini, enz) die willens en wetens de wil van het niet alleen niet honoreren of buiten spel zetten, maar de facto vernietigen.

  Ik zeg u: de kolonisten overstromen de straten van autochtoon Europa, de autochtonen zullen binnen twee jaar een massieve zelfverdedigingsoorlog tegen de verraderlijke nationale en supranationale parlementen en regeringen lanceren, hen definitief buiten werking stellen, de landsverdediging ter hand nemen, het leger instrueren en de bevolking voorbereiden op wat onvermijdelijk een oorlog wordt. Tegen Erdogan, tegen Isis, tegen Timmermans en Merkel!

  Like

  • Ja, daar moet iemand als Paul Weston weer achter komen, hè: Ons aller stand-up comedian Nigel hoor je daar niet over!
   Of misschien dan, nu het al door een ander gezegd is, maar zeker niet als eerste!
   Maar daar zit ‘m dan ook juist de kneep: GB is zó vergroeid met de multikul, dat het betere werk te hoog gegrepen is voor de Britten: Hoger dan een bepaald gehalte kunnen ze niet bevatten.
   Treurig, want juist hún land heeft het meer dan nodig!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Tja Donner stelde het al jaren geleden en had gelijk, als de meerderheid (dankzij de gestoorde socialisten, zie nu in Londen) sharia wil, zal sharia democratisch worden ingesteld.
  Ik voeg daar aan toe, en zal de sharia daarna democratisch de democratie opheffen.
  Goed idee van die Timmerfrans en Merkel om Obama in alles zijn zin te geven, het einde van de democratie staat voor de deur dankzij deze ‘vredesapostel’.
  Geef mensen die op geen enkele wijze een andere cultuur accepteren de mogelijkheid om andere culturen met multiculti te komen verfraaien. wat denk je dat er dan gebeurt, denk eens na Timmerclown, Peppi Samson, carnalvalssocialist Roemer, Kokki Pechtold, lachebekkie Rutte.
  Ik weet het, het is moeilijk voor gestudeerde mensen om na te denken, maar probeer het eens!

  PS
  Hierbij een oproep aan die VVD’ers die nog normaal nadenken, zet Rutte jullie partij uit, nu onmiddellijk, nieuwe verkiezingen moeten nu plaatsvinden, we hebben geen tijd meer te verliezen met gewauwel dat nergens toe leidt maar wat de vijand tijd geeft om hun posities in te nemen. Denk toch eens na, overwaarde van jullie huizen is het niet waard! Ook jullie zullen de dupe worden van een cultuur die niets of niemand ontziet! Wordt Wakker!

  Like

 12. Pieter zegt:

  De verkiezing van deze socialistische Islamitische uitverkoper van zijn land bracht mij op de gedachte eens te kijken hoe het ervoor staat met de Brexit polls.
  Op 3 mei was de stand 46% voor blijven, 43% voor uittreden.
  Reden tot nog meer zorgen dus.
  Het Brexit kamp mag nu wel een tandje bijzetten anders loopt het verkeerd af voor Engeland en Europa.

  Like

 13. Jan zegt:

  En zie, daar is de woestijnnazi:

  London’s new Muslim mayor condemns ‘Trump-style’ attacks

  London’s new Muslim mayor Sadiq Khan accused Prime Minister David Cameron on Sunday of using “Donald Trump playbook” tactics to try to divide communities in a bid to prevent his election.

  the Labour lawmaker condemned Cameron’s Conservatives for trying to link him to Islamic extremists during the election campaign.

  “They used fear and innuendo to try to turn different ethnic and religious groups against each other — something straight out of the Donald Trump playbook,” Khan wrote in The Observer newspaper.

  Hillary Clinton, who as the likely Democratic nominee will face presumptive Republican nominee Trump in the race for the US presidency, led international congratulations.

  https://www.yahoo.com/news/britain-awaits-results-super-thursday-votes-002442687.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Nog vragen?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nee, geen vragen meer.
   Duidelijk, zijn Paki,s. Die hebben ze in England al heel veel.
   Enige jaren geleden in Glasgow…….., doktoren/verplegers van die origine die een aanslag aan-,t-voorbereiden waren.
   Werd gelukkig verijdeld…………..
   Ze vragen aan de overkant om hun eigen ondergang…..

   Like

 15. Jan zegt:

  De blankenhater:

  Sadiq Khan: There are too many white men on Transport for London

  London’s transport authority is far too dominated by white men, Labour’s mayoral candidate Sadiq Khan said today.

  There are currently 13 white men on the Transport for London board and just three women. Khan said he would ensure the board better reflected the “diversity” of Londoners if he becomes mayor.

  “I will reshape TfL’s board,” he said during a speech in Brixton this morning.

  “It needs to better reflect London’s diversity in the interest of Londoners. Did you know there are 16 people on the board of TfL?

  http://www.politics.co.uk/news/2016/03/30/sadiq-khan-there-are-too-many-white-men-on-transport-for-lon

  Like

 16. Jan zegt:

  De nieuwe burgemeester van Londen is ook een vriend van antisemieten:

  Like

 17. Jan zegt:

  Muslim London Mayor Demands Trump’s State Visit Be Cancelled

  President Trump’s ban on refugees and immigrants from certain countries is shameful and cruel. https://t.co/ZuMaVoSq8p pic.twitter.com/USOymj8HUO

  — Sadiq Khan (@SadiqKhan) January 29, 2017


  He said the ban “flies in the face of the values” the US was built on.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/muslim-london-mayor-demands-trumps-state-visit-cancelled/

  Like

 18. Jan zegt:

  Khan islamiseert verder: alleen nog halal-vlees in Queen Elizabeth Hospital, Woolwich, South East London, wat feitelijk niet mag

  According to the 2011 census, just 6.8 per cent of people in the Royal Borough of Greenwich where the hospital is located are Muslim. Some 52.9 per cent self-reported as Christian.

  Official NHS guidelines advise patients: “If you need a particular type of food – such as kosher, halal, vegetarian or vegan – inform staff. You may be asked to complete a menu sheet each day.”

  http://www.breitbart.com/london/2017/09/21/food-halal-london-hospital-restaurant/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s