Nieuwe peiling bevestigt: Oostenrijkers hebben grote moeite met moslims

Screenshot_64

Door de toenemende immigratie van moslims wordt o.a. de positie van de vrouw in Oostenrijk bedreigd, aldus de “Integratiebarometer”.

(Vertaling: E.J. Bron)

De “integratiebarometer” van het Oostenrijkse Integratiefonds (ÖIF) verduidelijkt de toenemende angst van de Oostenrijkse bevolking voor een massale immigratie. Enerzijds vrezen de geënquêteerden voor de positie van de vrouw in de samenleving, anderzijds wordt het samenleven met moslims als grootste probleem waargenomen.

ongecensureerd.at

Samenleven met moslims voor groot deel onmogelijk

De meeste van de duizend geënquêteerden beschouwen vooral het samenleven met islamitische immigranten als uiterst problematisch. Slechts 32% gaf aan geen problemen met moslims in het dagelijkse samenleven te hebben, terwijl 56% dit zelfs gedecideerd negatief beoordeelt. De grootste probleemgroep vormen daarbij onopgeleide, mannelijke moslims onder de 30.

De lage drempel bij geweld tegen vrouwen van de kant van de immigranten wordt eveneens als enorm probleem waargenomen. 77% van de geënquêteerden bekritiseerde het geringe respect en de bereidheid tot geweld van islamitische “vluchtelingen” tegenover vrouwen. De meerderheid van de ondervraagde personen wenst echter eveneens een koppeling van sociale uitkeringen en integratiesuccessen.

Opinieonderzoeker Hajek: resultaten “verrassend”

De opinieonderzoeker en leider van de peiling, Peter Hajek, toont zich verrast door de grote voorbehouden tegenover moslims. Volgens hem zouden de resultaten voortkomen uit “negatief getinte mediaberichten over religieus gemotiveerde terreurdaden uit het buitenland”. “Dat deze zorgen zo duidelijk zijn, behoort behalve de scepsis tegenover moslims tot de verrassingen van ons onderzoek”, zei Hajek met betrekking tot de zorgen over een verlies van de positie van de vrouwen in de Oostenrijkse samenleving.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nieuwe peiling bevestigt: Oostenrijkers hebben grote moeite met moslims

 1. Ad de Koning zegt:

  Die onderzoeker Peter Hajek is werkelijk niet van deze wereld als zo verrast is door de uitslag van het onderzoek, ik denk als de mensen werkelijk allemaal hadden gezegd wat ze eigenlijk dachten dat het nog veel erger voor hem uit zou pakken.

  Like

 2. Jean zegt:

  Laten we nu in heel Europa die smeerlapperij uit die grote zandbak verbieden én verbannen zo voorkomen we veel ellende en is er perspectief voor onze kinderen en kleinkinderen, met die perverse smeerlapperij willen en zullen wij nooit samenleven, vroeger niet, nu niet en nooit niet.

  Like

 3. Jean zegt:

  Voor een groot deel onmogelijk?
  Helemaal niet mogelijk én wij willen het ook niet “samenleven” met achterlijke perverse gewelddadige barbaren.
  Vreemdelingen die naar hier komen, zich aanpassen aan ONZE normen & waarden, ONZE seculiere wetten respecteren én bijdragen aan ons sociaal systeem zijn welkom, parasieten zijn nooit welkom.

  Like

 4. We zijn geschokt,wij herkennen ons hierin niet .Gooi maar lekker die grens dicht Oostenrijk.Dat is een teken van gezond verstand en het hebben van ballen

  Like

 5. kijknouevenverderaub zegt:

  Volgens hem zouden de resultaten voortkomen uit “negatief getinte mediaberichten over religieus gemotiveerde terreurdaden uit het buitenland”. Met andere woorden: Mensen denken dit alleen maar door de media. Daardoor halen ze de werkelijkheid en fictie door elkaar.
  Oke… Slaap lekker

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Die Peter Hajek leeft onder een steen want er gebeuren vrijwel dagelijks zaken in Oostenrijk met moslims waarvan je over je nek gaat. Van de week heeft een afgewezen asielzoeker een vrouw met een ijzeren stang dood geslagen. Of die Keniaan moslim is, is onbekend maar hij had Oostenrijk dus moeten verlaten en door dit soort gebeurtenissen is het logisch dat vrouwen zich onveilig voelen.
  http://www.krone.at/Oesterreich/Passantin_in_Wien_erschlagen_Kenianer_verhaftet-Auf_offener_Strasse-Story-508585

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s