6 moslimvrouwen van school getrapt – de leraren willen hun gezichten zien

Screenshot_2

(Door: “rommel”)

Denemarken. Zes moslima’s die zich verkleden in de zogenaamde nikab – dat wil zeggen een sluier die het hele gezicht bedekt en alleen de ogen vrijlaat – zijn weggestuurd van een volwassenenopleiding in het Deense Lyngby. De school heeft de zes vrouwen aangeboden het onderwijs nog steeds te volgen door middel van e-learning, wat betekent dat ze het thuis volgen en via een computer deelnemen aan het lesmateriaal. Maar ze zijn op school niet meer welkom in hun gezicht bedekkende kleding.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op 6 moslimvrouwen van school getrapt – de leraren willen hun gezichten zien

 1. Steven zegt:

  Je weet toch hoe het gaat in het westen…er zal wel weer aangifte worden gedaan van “discriminatie”, de moslims worden in het gelijk gesteld en de school moet schadevergoeding betalen en gewoon die tafel lakens weer in de klas nemen..hahaha.

  Like

 2. Dat lijkt me vrij logisch !!

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  Het zijn in elk geval solide redenen die de school zelf aangeeft. Daar kan ik er zelf nog één aan toevoegen: als je met een nikab rondloopt op school en niemand heeft je gezicht gezien, dan kan je o.a. ook iemand anders sturen met jouw identiteitsdocumenten om jouw examen af te leggen. En niemand die het dan doorheeft.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik heb de indruk dat de toestand in Denemarken aan het verbeteren is.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Het is sowieso géén gezicht, letterlijk zowel als figuurlijk. Het is ook akelig voor kinderen en andere mensen en roept vragen en angst op, vooral in deze tijd. Je kunt de emoties niet van bedekte gezichten aflezen en het is mysterieus en intimiderend. Waarom in Godsnaam zou iemand zich in zo’n tent hullen? De Koran spreekt over het bedekken van de haren van vrouwen, zodat ze mannen niet in verleiding brengen. Over het bedekken van ledematen, wat ook weer indirect over onderwerping van de vrouw aan de man gaat. Maar zo maken vrouwen zich totaal bewust zichtbaar/onzichtbaar en het is nog maar de vraag of het een vrouw is wat er onder deze zwarte tent vegeteert? Het kan van alles zijn, wat er onder zit met alle gevoelen van dien. Men wordt toch moe van deze Ali Baba’s. Het werkt op de Westerse mentaliteit bedrukkend en misselijkmakend, juist ook omdat het zo erg is dat op die manier mensen hun vrijheid wordt ontnomen om gewoon te leven. En het ergste is nog wel dat veel van deze vrouwen hier vrijwillig voor kiezen. Deze levenswijze hoort niet bij het Westen, maar wordt door de moslims gepromoot en doorgedrukt.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Vuilniszakken zet je toch ook aan de weg?

  Like

 7. jacobus zegt:

  hahaha als ze willen lopen als wandelen post paketten . nou dan gaan ze maar lekker terug van waar ze komen uit hun zandbak . maar als jullie teug naar zandbak . neem dan AUB ook jullie kamelen mee terug . ik loop toch ook niet met een VARKEN rond in jullie zandbakkie . en die school is geweldig om ze weg te trappen . wanneer trappen wij ze allemaal terug die moslims . profiteurs en moordenaars en verkrachters zijn het op de koop toe . wij laten ze binnen in ons mooi Europa en ze komen de boel ook nog effe op stelten zetten en verzieken . en dan die kut Marokkanen . ze pleite dat zwarte piet verboden moet worden . NOU NOU NOU . IK HEB NOG NOOOIT EEN ZWARTE MAROKKAAN GEZIEN HAHAHAHA . UND JAWOHL . dat ze charia maar invoeren . MAAAAAAR . alleen voor hun . verkrachten ze een vrouw van ons . koppie eraf . jatten ze de eerste keer . handje eraf . 2 de keer dat ze jatten . maar ook dat helt niet . ze jatten nog met hun zweet poten hahahahahahaha . ze willen al hun geloof aan ons opdringen .en kerstmis pasen uit onze cultuur weg nemen . dus moslims oprotten uit ons Europa . oh oh oh ja voor ik het vergeet te zeggen . laat alles achter wat jullie bij ons gejat hebben .

  Like

 8. Jef zegt:

  Die zijn zoooo achterlijk, dat ze ni weten , dat ze achterlijk zijn…

  Like

  • jacobus zegt:

   hahahaha . en ze denken ook nog mooi te zijn . maar ja het zit zo . onze vrouwen laten zien dat ze knap zijn en laten zien wat ze hebben . ze verstoppen hun lichaam omdat ze gewoonweg lelijk zijn . en moet je ze zien als ze 30 jaar zijn . oude dikke lelijke wijven . en die moslims kerels ook . eens de 30 jaar . zo lelijk oud dat je denkt dat ze 70 zijn . maaaar ik ken 1 goede moslim . maaaaar die ligt 20 meter diep in de grond met bewapend beton erop hahaha .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s