Juncker: “Geen hek is hoog genoeg om ´vluchtelingen´ af te schrikken.”

Screenshot_16

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Je moet wel behoorlijk diep in het glaasje hebben gekeken om zo´n onzin uit te kramen. De beverige, oude man Jean-Claude Juncker prijst de meer dan precaire EU/Turkije-deal en bekritiseert de grensbewaking van EU-landen: “Het akkoord met Turkije heeft zijn effect en het aantal vluchtelingen neemt duidelijk af.” Juncker had felle kritiek op de bouw van een hek aan de Macedonisch-Griekse grens. En waarschuwde Oostenrijk voor de sluiting van de Brennerpas. Hij vergeet daarbij te vermelden – opzettelijk of niet – dat Erdoğan ook enorme hekken plaatst.

politikstube

De grote meerderheid van de mensen weet dat alleen het sluiten van de grenzen door enkele EU-landen respectievelijk niet-EU-landen tot dit voorlopige resultaat heeft geleid, dat van de kant van Merkel en de EU scherp veroordeeld wordt. Pas de afsluiting van de Grieks-Macedonische grens heeft laten zien dat een verhindering van nog meer ongereglementeerde massa-immigratie naar Europa – vooral naar Duitsland – mogelijk is door middel van effectieve grensbewaking. Vooral omdat Griekenland zich daarvoor grotendeels beperkte tot het door wenken van de “migranten” op de Balkan-route.

[…] “Hekken mogen vluchtelingen eraan hinderen verder te trekken, maar geen hek en geen muur is hoog genoeg om deze mensen ervan af te schrikken naar Europa te komen als zij vluchten voor oorlog en geweld in hun landen van herkomst.” […]

Misschien, maar de vraag is waarom de heer Juncker kort daarvoor beweert dat de Turkije-deal een blokkerend effect gehad zou hebben. Akkoorden met derde landen kunnen dus de mensen er van afhouden om voor oorlog en geweld naar Europa te vluchten, maar hekken en muren niet?

Veel “vluchtelingen” komen uit landen, waarin in ieder geval geen oorlog heerst, maar worden aangelokt door informatie en geruchten dat men welkom zou zijn. Als het alleen maar zou gaan om de vlucht om het vege lijf te redden, dan zouden deze mensen ieder Europees land goed moeten vinden, en de door Juncker vertegenwoordigde theorie, evenals het Europees recht, gaan daar immers van uit. In werkelijkheid echter wil niemand alleen maar aalmoezen ontvangen zoals bijvoorbeeld in Hongarije, in plaats van in Duitsland duizenden euro´s in de maand te incasseren en alle ziektes van het grote gezin op kosten van de staat te laten genezen. Dat de voorstellingen over hun kansen in Duitsland vaak grotesk overdreven zijn, is een ander verhaal, maar zonder deze hoop zouden ze dit alles niet op zich nemen.

[…] “Juncker waarschuwde Oostenrijk ervoor om d.m.v. een sluiting van de Brennerpas zware schade aan heel Europa toe te brengen. Een dergelijke maatregel om vluchtelingen af te weren, zou een politieke catastrofe zijn.” […]

De politieke catastrofe is dat pas het hek van Macedonië ervoor gezorgd heeft dat de EU tot actie overging en dat de EU, ondanks de geplande controles op de Brennerpas, nog niet gehandeld heeft. Nog een politieke catastrofe is dat de EU zichzelf heeft uitgeleverd aan Erdoğan.

Zijn verklaringen blijven zonder resultaat en dienen wellicht de poging om zijn bestaansrecht voor zijn functie te bewijzen, meer niet.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Juncker: “Geen hek is hoog genoeg om ´vluchtelingen´ af te schrikken.”

 1. carthago zegt:

  De nazi juncker zuipt nu ook Turkse jenever, vandaar deze diarree uit z’n rioolbek. Dit gedrocht heeft geen besef meer wat inmiddels drie kwart van de Eussr uiteindelijk wil, nml geen kokosnoten en kalifaatratten.De mix van korsakof, dementie en epilepsie begint zijn tol te eisen in de Eussr, daarnaast nog de Mergel zwabber van geitenneuker erdogan en kokki rutte, dan hebben we spoedig weer een drie van Breda in de koepel.

  Like

 2. Willem Stolk zegt:

  Hekken werken niet, net als emmers en schoenveters.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ik weet het, het klinkt banaal maar ik kan het niet helpen met deze drol, excuus..
  GO SIT ON YOUR FINGER AND FUCK YOURSELF DRUNKEN ASSHOLE

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Voorziet de EU democratie erin, dat zo’n raaskallende man op enig moment uit z’n functie ontheven kan worden?

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  “Hekken mogen vluchtelingen eraan hinderen verder te trekken, maar geen hek en geen muur is hoog genoeg om deze mensen ervan af te schrikken naar Europa te komen als zij vluchten voor oorlog en geweld in hun landen van herkomst.”, stelt Juncker.

  De kerel is gestoord er is geen oorlog in Pakistan en ‘vluchtelingen’ uit Afghanistan zijn relatief veilig in Pakistan of anders in Turkije, dus wat moeten ze hier. Op z’n vriendelijkst zijn het uitvreters Juncker wat begrijp je met je dronken kop hier niet van? terroristen kunnen het ook zijn! Maar wat kan jullie dat schelen, jullie gaan nooit met OPENBAAR vervoer.
  Ga je tonnen per jaar die je opsoupeert eens waarmaken en bescherm Europa in plaats van het te verkwanselen, drol. Het zelfde geldt voor die Nederlandse dweil Timmerfrans!

  Like

 6. Kraftavila zegt:

  “Hekken mogen vluchtelingen eraan hinderen verder te trekken, maar geen hek en geen muur is hoog genoeg om deze mensen ervan af te schrikken naar Europa te komen als zij vluchten voor oorlog en geweld in hun landen van herkomst.” Zo’n hek dient natuurlijk ook niet op zichzelf te staan , een hek alleen houdt inderdaad geen invasie tegen hier en daar een mijnenveld doet wonderen en ook met machinegeweren en vlammenwerpers bewapende grenspatrouilles inclusief luchtsteun zouden de vooralsnog ongehinderde opmars van de vijand kunnen vertragen. Maar zo een realistische aanpak is ongetwijfeld niet politiek correct. En zolang de policor goegemeente weigert te erkennen dat de invasoren niet vluchten voor oorlog en geweld maar worden aangetrokken door het heldere licht van het Westen. Liever dan de vijand met gepast geweld aan de grenzen te stuiten importeert men het geweld van de vijand welbewust daar waar dat het meeste kwaad doet. Wellicht gaat dat de geschiedenis in als “de merkel-doctrine”.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Meneer Juncker heeft een punt; hoge hekken vertragen alleen maar.
  Maar hoe ging dat vroeger dan?
  Simpel: wie hier niet hoorde, werd het land uitgezet. Zonder uitkering.
  En dus zal er een hek moeten komen en grensbewaking om te kijken, wie er naar binnen wil en wie er met gestolen spullen terug naar huis wil.
  Zonder het Vierde Rijk kunnen wij weer Nederlanders zijn en gastvrij zijn voor vluchtelingen en hard zijn voor criminelen en opvreters.
  Dat is vast niet wat meneer Juncker bedoelde, maar een nexit helpt beter dan hekken.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Je vraagt je af hoe het in godsnaam mogelijk is geweest dat deze imbeciel zo hoog gevallen is.
  Hekken werken uitstekend, zonder hekken op de Balkan waren wij al lang overstroomd.
  Juncker vergeet te zeggen dat de meeste zogeheten vluchtelingen economische gelukzoekers zijn en dat hekken met een goede bewaking erachter en een afwijzing voor deze gelukzoekers afschrikwekkend werkt.

  Zonder deze hekken waren we helemaal nergens want de EU wenst ons dood door de grenzen open te houden.

  Like

 9. Qvic zegt:

  Nou Junker het oude ijzeren gordijn tussen west en oost Duitsland heeft toch best goed gewerkt, daar waagde toch nooit horde mensen om openlijk illegaal deze grens te passeren. En waren de kastelen van vroeger tijden met hun stadswallen, zeker ook sprookjes uit vroeger tijden, om indringers te weren. Hekken en afsluitingen van grenzen hebben wel degelijk gewerkt en zullen ook in de toekomst blijven werken. Zo heeft elk huis/bedrijf met een afsluitbare deur om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden zo ook bij elke auto. Dus als het aan de E.U. ligt kunnen we met zijn alle de volgende keer met zijn auto mee rijden of saampjes met zijn alle bij hem op bezoek te komen zowel bij hem privé als op zijn werk? Omdat hij zo’n voorstander is van open grenzen.

  Like

 10. john zegt:

  Schop die verdomde slappeling toch uit zijn zetel !i

  Like

 11. Jean zegt:

  Laten we die Luxemburgse huichelaar een fles jenever voor de neus houden en zo tot achter de Turkse grens wandelen dan is hij bij zijn vriendjes en wij zijn die lafaard én huichelaar kwijt.
  O wat zal ik die graag op het schavot zien steen in zijn bescheten onderbroek…, en die niet alleen, ook die merkel, timmerfrans, verafstoot & co.

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Geeft niets als de galg straks maar hoog genoeg is!

  Like

 13. Marc zegt:

  Geen hek is hoog genoeg om die gek van een Juncker gevangen te zetten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s