Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken: Meer overvallen door “asielzoekers” op de bevolking

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

WENEN – Dat is niet echt een verrassing: volgens de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Sobotka wijzen de eerste “ruwe cijfers” in de jaarlijkse criminaliteitsstatistiek op duidelijk toenemende aantallen delicten – ook door “migranten”.

Duits - Zuerst

Er zou vooral bij het aantal diefstallen, het toebrengen van lichamelijk letsel en bij drugsdelicten sprake zijn van een “opwaartse trend”, zei Sobotka voor ORF-Radio Ö3. Weliswaar zouden er nog geen exacte cijfers bekend zijn, maar er zou een toename van overvallen door “asielzoekers” op de bevolking te merken zijn. Tegelijkertijd waarschuwde Sobotka ervoor om “asielzoekers” over het algemeen te verdenken.

Het Oostenrijkse publiek staat nog onder shock na de brute moord woensdag op een 54-jarige Weense vrouw door een 21-jarige Keniaan. Sinds de massale toestroom van “vluchtelingen” vanaf de zomer van 2015 neemt in de Alpenrepubliek het algemene gevoel van onveiligheid toe, dat zich bijvoorbeeld weerspiegelt in de razendsnel toenemende verkoopcijfers van vrij verkrijgbare vuurwapens.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken: Meer overvallen door “asielzoekers” op de bevolking

 1. GT zegt:

  Zijn er hier in Europa nu nog echte mannen of hoe zit dat nu feitelijk, zijn het nu allen weekdieren geworden…..nu dan de beuk er in!

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Hmm. Ik zeg maar niks.
  (Telt dat óók als reactie?)

  Like

 3. Okay dat is zo ze zijn bang. Moet er wel aan toevoegen we hebben 2 vijanden en dat zijn onze eigen overheid en de asieleisers .Gelukkig is er een spreekwoord en die geld nog steeds.Het gaat binnenkort gezellig worden

  Like

  • exmarineman zegt:

   zo lang er nog iets bestaat in de EU als “verboden eigen rechter te spelen” en je zelfs na je zelfverdediging eerder en langer in de bak zit en veroordeeld wordt dan de overvaller/crimineel dan denk je wel 5 keer na voordat je hulp biedt. DAT IS 1 van de grote problemen in Nederland en de EU. En dan krijg je ook nog een schadeclaim over je heen van de crimineel. En ook de advocatuur zou een heel andere instelling moeten gaan krijgen, maar ja we hebben hier nog zoveel linkse advocaten die een crimineel nog steeds als zielig vinden…… Een goede verdediging is prima, moet ook, maar dat constante zielig zijn en excuses aandragen……

   Geliked door 1 persoon

 4. S.Breget zegt:

  Laat Sobotka er dan iets aan doen en knikker dat tuig het land uit.

  Like

 5. Gasso zegt:

  Als zombies abknallen!

  Like

 6. Pieter zegt:

  Pfui, etnisch profileren. Dat mag niet hoor, (steekt wijsvingertje op) ook niet als het geheel en al correct is.
  Vraag: waarom hebben wij statistieken… om er iets mee te doen toch…of wil je problemen oplossen zonder die bij de naam te noemen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s