Peter Sutherland: EU moet nationale homogeniteit uit de weg ruimen en multiculturalisme bevorderen.

Screenshot_20

Peter Sutherland

(Vertaling: E.J. Bron)

Een artikel van de BBC uit het jaar 2012, dat nu weer heel actueel is en gelezen moet worden in verband met de uitspraken van de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans (“Mono-culturele staten uitroeien!”):

De speciale VN-gevolmachtigde voor immigratiezaken, Peter Sutherland, verklaarde tegenover leden van het Britse Hogerhuis dat de EU alles in het werk zou moeten stellen om de nationale homogeniteit van de lidstaten te ondermijnen; de toekomstige welvaart van veel landen zou er van afhangen dat zij steeds multicultureler zouden worden. De immigratie zou een beslissende drijfveer voor de economische groei in de EU-landen zijn, om het even hoe moeilijk het zou zijn om dit aan de burgers duidelijk te maken. Een steeds ouder wordende of afnemende autochtone bevolking in landen zoals Duitsland of de zuidelijke EU-landen zou het belangrijkste argument voor de ontwikkeling van multiculturele landen zijn. Dit zou tegelijkertijd betekenen dat het onmogelijk zou zijn om de graad van de nationale beslotenheid van deze landen in stand te houden. Voor deze landen zou gelden om meer open te staan voor die mensen, die in hen willen wonen. Zoals Groot-Brittannië al bewezen zou hebben.

Peter Sutherland zit in het bestuur van Goldman Sachs International en is voormalig bestuursvoorzitter van de oliereus BP; verder leidt hij het Internationale Forum voor Immigratiekwesties en Ontwikkeling, waarbij vertegenwoordigers van 160 landen bijeenkomen om politieke ideeën op elkaar af te stemmen.

Sutherland had daarvoor tijdens een voordracht op de “London School of Economics”, waarvan hij voorzitter is, geargumenteerd dat er een “verandering bestaat, volgens welke niet meer de landen de immigranten uitzoeken, maar de immigranten hun doellanden uitzoeken” en dat hierdoor het concurrentievermogen van de EU op “internationaal niveau” bedreigd zou worden.

Bron oorspronkelijk artikel:
www.bbc.com

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Peter Sutherland: EU moet nationale homogeniteit uit de weg ruimen en multiculturalisme bevorderen.

 1. carthago zegt:

  Dit is typisch een George Orwels animal farm bestuurslid. De varkens nemen de boerderij over en de edele paarden worden afgevoerd naar de lijmfabriek.Het ergste van de uitspraak van dit knorrende varken is dat de ruttetjes,samsonnetjes, pechtoldjes en groene klavertjes morgen zijn kont likken.

  Like

 2. Jan zegt:

  Die gek heeft het nog botter gezegd:

  Like

 3. Straks hebben we een homogeniteit aan islamtische religie genaamd Sharia door de toestroom van zogenaamde religieuze cultuurverrijkers

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Who the Fuck is Peter Sutherland en waar bemoeid deze smerige rat zich mee???
  Hopelijk wordt deze NEO-rat nooit zo oud als dat hij er uit ziet!!
  Best wel rijp voor een zware hartaanval met die vier kinnen!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  Ja, dus de kaart van het humaan zijn is een hypocriete schijnbeweging (ook van Rutte II en de 138 (150 -12) Tweede Kamerleden, het gaat gewoon ordinair om nieuwe werkkrachten. En al voor 2012, zo blijkt nu.

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Ik ben het met hem eens! De Duitse cultuur, de Engelse cultuur, de Deense cultuur, de Franse cultuur, de Italiaanse cultuur, de Griekse cultuur, de Poolse cultuur enz.. Dit zijn culturen die de naam “cultuur” verdienen en bevorderd moeten worden.
  Niet allerlei excuses voor culturen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.
  Het Midden-Oosten waar de oude culturen zijn uitgeroeid ten gunste van de achterlijke islam.

  Like

 7. Bas zegt:

  Theoreticus Sutherland; manager, denker en zelf benoemd wijsgeer.
  Van economische werkelijkheid op de werkvloer c.q. de omstandigheden in de praktijk heeft hij weinig verstand.
  In welke vorm ook. Toekomstige welvaart komt er voorlopig niet. Europa heeft een broek aangetrokken die economisch veel te groot was. Alleen nog met krimpen en maatwerk wordt deze broek passend. Het beste is een nieuwe broek ! Maar liever een compleet nieuw economisch maatpak. Liefst zonder EU knopen maar met democratisch gekozen volkse ritssluiting. Bovendien zonder visgraat figuren als Sutherland en malle Timmermans en consorten.

  Like

 8. Zit in het bestuur van Goldman Sachs…….(!) Dezelfde Goldman Sachs die in 2002 via vervalste jaarcijfers over Griekenland Europa voor 300 miljard gepiepeld heeft !

  Like

 9. Jules Vismale. zegt:

  Peter Sutherland lijkt in zijn genen besmet te zijn geraakt met een kwaadaardige tumor van grootsheidswaanzin want want hij nou meedeelt was namelijk precies datgene wat gruwelijke dictators als Adolf Hitler, Jozef Stalin en Mao Zedong eveneens wilden! Zij wilden ook het liefste een groot rijk met een kunstmatig aaneengesloten volk en iedereen daaruit werken, zo niet liquideren, die niet pasten in een proces van “multiculturalisme”! Hitler maakte echter de fout om het nationalisme en separatisme in Rusland van allerlei volkeren, die hem dolgraag wilden steunen tegen het communisme, gruwelijk te onderdrukken en te verpletteren waardoor hij WO II niet kon winnen. Stalin lukte het evenmin om dit te vernietigen waardoor zijn rijk hierdoor in 1990 instortte en Zedong had ook niet het ideale rijk kunnen scheppen.
  Maar nou mag Sutherland wel goed oppassen dat hij dadelijk niet in een bejaardenhuis terecht komt waar flink wordt bezuinigd en hij het risico loopt om te worden verwaarloosd. Het is namelijk goed mogelijk dat sommige moslims de radicale ideeën van Hitler omtrent lichamelijke en geestelijke gehandicapten, zwaar gestoorden, krankzinnigen, misvormden enz. overnemen en deze te “euthanaseren”! In 1939 hadden de nazi’s Operatie T4 gestart met het doel om al de opgenoemde zieken te doden door middel van uithongering, dodelijke injecties en vergassingen! zij brachten in twee jaar tijd ongeveer 70.000 Duitsers, Oostenrijkers, Polen, Russen, joden e.v.a, die gehandicapt waren om en later, ondanks protesten van de kerk, nog eens 60.000 mensen!

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: Peter Sutherland: EU moet nationale homogeniteit uit de weg ruimen en multiculturalisme bevorderen. | 2012-2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s