Voormalige Poolse minister van Arbeid: “Vluchtelingen bewapenen en terugsturen om voor hun vaderland te vechten.”

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

WARSCHAU – De voorzitter van de Poolse Boerenpartij (PSL) en voormalig minister van Arbeid, Władysław Kosiniak-Kamysz, heeft het woord genomen met een realistisch voorstel om de “vluchtelingen”crisis op te lossen. De politicus van de PSL stelde voor om in de EU aangekomen “vluchtelingen” te bewapenen en ze naar hun vaderland terug te sturen om daar voor de vrijheid van hun land te kunnen vechten.

Duits - Zuerst

Letterlijk zei Kosiniak-Kamysz in een interview met de zender “TVP Info”: “We moeten om humanitaire redenen vrouwen en kinderen opnemen als dit noodzakelijk wordt. Daartoe roept ook de paus op. De mannen echter zouden bewapend en in de strijd voor de vrijheid van hun vaderland teruggestuurd moeten worden.”

Ook de PSL wijst de door Brussel besloten automatische verdeling van “vluchtelingen” over alle EU-lidstaten categorisch af. Wat betreft Kosiniak-Kamysz is zo´n regeling absoluut “onacceptabel”: “Polen zal nooit instemmen met deze verdeling.”

In de Poolse media zijn de EU-besluiten het gesprek van de dag. Onlangs deed onder verwijzing naar het ministerie van Binnenlandse Zaken een melding de ronde volgens welke er met de EU-quotaregeling tot 150.000 “migranten” uit het Nabije Oosten en Afrika naar Polen zouden kunnen komen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Polen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Voormalige Poolse minister van Arbeid: “Vluchtelingen bewapenen en terugsturen om voor hun vaderland te vechten.”

 1. S Breget zegt:

  Een prima idee moet navolging krijgen van de rest van de EU landen.En Timmermans op een vlot de wereld in sturen.

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Helemaal mee eens laat die ‘intellectuele’ meute voor hun eigen vrijheid gaan knokken in plaats van hier te komen profiteren als lamzakken en anderen voor hen te laten vechten, al die dokters, tandartsen, astronauten, advocaten, notarissen, hoogleraren, economen en andere zogenaamde hooggeleerde universiteitsklonen.

  Like

 3. Precies dat bedoel ik al jaren! Vluchtelingen bewapenen en terug naar huis sturen. Wij hebben door de eeuwen ook moeten vechten tegen achtereenvolgens Romeinen, Spanjaarden, Fransen en Duitsers. Leren vechten voor Volk en Vaderland en niet als een stel mietjes andere landen lastigvallen met asielaanvragen en steunuitkeringen.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Dit is zeker als grap bedoeld want het zou voor geen meter werken. Het geeft wel weer hoe standvastig deze boer is en “nee” zegt tegen de asielophalers, daar ga ik helemaal in mee !

  Like

 5. Johan zegt:

  Ja, stuur ze terug met oprot-granaten en bommen.

  Like

 6. In Israël is iedereen: mannen, vrouw, religieuzen 24 uur per dag, 7 dagen in de week gemobliseerd en bereid om voor zijn land te vechten. Dat hadden ze in Syrië e.d. ook moeten doen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s