Brennerpas: Linkse extremisten tegen de politie

 

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Op de Brennerpas demonstreerden niet alleen maar vreedzame demonstranten tegen de geplande grenscontroles, maar ook linkse extremisten die bereid zijn geweld te gebruiken. De laatste gingen meerdere malen de confrontatie met de politie aan.

Contra magazine

Militante linkse extremisten, overwegend uit Italië, maar ook uit Oostenrijk en Duitsland, gebruikten een geplande manifestatie op de Brennerpas tegen de door Oostenrijk geplande invoering van grenscontroles om een “dag van de strijd” uit te roepen. Honderden politieagenten uit Italië en Oostenrijk waren ter plaatse om het dorp te beveiligen, temeer daar de actie weliswaar op internet aangekondigd, maar noch bij de Italiaanse noch bij de Oostenrijkse autoriteiten aangemeld was.

Volgens mediaberichten sloot de Italiaanse politie het station af toen het plotseling rumoerig werd en liet de “activisten” (zoals de mainstream media de links-extremistische relschoppers graag bagatelliseren) in het begin nog niet op het terrein. Andere deelnemers aan de protestactie kwamen echter in auto´s aan. Enige tijd later gaf de politie toen toestemming aan de mensen om het stationsterrein te verlaten en een protestmars te houden, die daarna op weg ging naar de Oostenrijkse grens.

Kenmerkend is echter opnieuw dat er voor de ongeveer 250 vreedzame demonstranten een uit ongeveer 250 personen bestaand “Zwart Blok” (Antifa) marcheerde. Toen de Italiaanse politie de verdere opmars wilde verhinderen, kwam het tot gewelddadigheden, waarbij de politie traangas inzette en het tot op burgeroorlog lijkende toestanden kwam. Ook al werd door het vreedzame deel van de demonstranten benadrukt dat ze niets te maken wilden hebben met het geweld van het “Zwarte Blok”, dan kan men zich toch afvragen: Waarom nemen deze mensen steeds alleen maar verbaal afstand van deze relschoppers en niet ook letterlijk?!

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Italië, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Brennerpas: Linkse extremisten tegen de politie

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Afstand nemen?
  Fascisten zijn fascisten zo simpel als dat, ook de laffe fascisten die achter de frontlinie van relschoppers aanlopen.

  Verder zal het sluiten van de Brennerpas helaas in realiteit niets uitmaken als niet alle landen de grenzen sluiten en dat doen ze niet, kijk maar naar wat de laffe regering in Nederland doet. Die gaat rustig de ‘Rwandese’ lievelingen ophalen met vliegtuigen als ‘heiland’ Obama dat eist.

  Griekenland en Italië hebben tot nu toe nimmer een serieuze stap gezet om de marsen tegen te houden, want de meute bleef toch niet bij hen, wat kon het hen schelen.

  Daarom was die Griekse linkse kutregering zo woest toen Macedonië de grens sloot en de linkse Griekse kutregering zelf met die allah ackbar schreeuwende lieverdjes bleef zitten. Doorlopen naar het Noorden dat is hun solidariteitsgeest ten aanzien van de geldboomjes in het Noorden.

  Maar die miljarden die wij voor de Griekse linkse chantage plegende kutregering mochten ophoesten (want anders lieten ze de ‘vluchtelingen’ gewoon doorlopen – wat ze toch al deden), die miljarden dus, die krijgen we allemaal terug, geloof Rutte en zijn mislukte Partij van de Achterlijken rekenmeester Dijsselbloem maar.
  Ja,ja….

  Daarom mogen ouderen hier in poepluiers blijven zitten als ze al een plekje in een tehuis hebben, en ga maar door. Hoe zit het nu met al die praatjes van carnavalssocialist Roemer die in televisiespotjes staat te verkondigen hoe zorg beter moet, volgens die akelige heksachtige griet uit zijn partij geldt die zorg enkel voor de haar geliefkoosde ‘vluchtelingen’.

  En zo kan ik een boek volschrijven van wat allemaal niet deugt in dit land vol hypocriete politici.

  Like

 2. Kees zegt:

  Wat te denken van het NOS commentaar: de demonstranten waren gemaskerd voor de eventuele rook………

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  De nieuwe fascisten zullen zich antifascist noemen!
  Van mij mogen ze het leger erop af sturen desnoods met grof geweld.
  Deze mensen ondermijnen onze rechtstaat.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Ze bleven wel netjes aan de Italiaanse kant van de grens, de lafbekken.
  Want ze weten heel goed dat de Tiroler Gendarmerie uit Innsbruck een stuk minder zachtzinnig met hen zou omspringen.

  Overigens is de hoofdgrensovergang allang niet meer in het dorp Brenner/Brennero zelf, maar een kilometer of 3 verderop Noordelijk en een meter of 500 hoger op de grote tolweg.
  Maar dan hadden ze een eind bergop moeten lopen.
  En daar zijn ze natuurlijk weer te lui voor..

  Like

 5. Kraftavila zegt:

  Het links-fascistische geteisem blijft zich maar profileren als de vijand binnen de poorten.

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  De linkse activisten zijn een instrument van de EUlite. Ze hebben immers dezelfde doelstellingen: zoveel mogelijk immigranten toelaten en geen grenzen sluiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s