No-Go-Area: Ede

Screenshot_14

(Door: “Boilingpoints”)

Landgenoten, Nationalisten,

Volgens de laatste berichten zijn er in Ede een paar auto’s gevonden die niet in de brand zijn gestoken. De politie doet nader onderzoek, want dit is op zich vreemd, gezien het feit dat een groep Marokkaanse zandvlooien er tegenwoordig een gewoonte van maakt om in de nachtelijke uren automobielen in de hens te steken. Maar dat doen deze ongeslepen diamantjes natuurlijk niet zomaar, nee, men heeft een goede reden; hun theehuis is wegens een op handen zijnde sloop gesloten… Eigen thee eerst en anders gaan we rellen! En zo geschiedde, waarde Binnenlanders.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op No-Go-Area: Ede

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als de overheid niet optreed en dat genetisch afval blijft pamperen verwacht ik Zuid-Afrikaanse toestanden. Dan zal het volk zelf in actie komen om die makakennek te voorzien van een brandende autoband.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Boilingpoints snijdt wel weer een punt aan; het tuig is Nederlands (voor de linxe kerk dan), waarom haal je er dan een consul bij uit de zandbak? Wordt het dus niet tijd dat we Marokkanen weer gaan zien als gastarbeiders en zolang ze geen werk hebben, als buitenlanders? Met een hek er tussen.
  En wordt het ook niet tijd om de christelijke partijen uit de gemeente Ede te verwijderen? Als god niet komt blussen en geen nieuw theehuis voor drugskoeriers regelt, stop dan met die onzin. Beam het hele spul terug naar de zandbak, dan word ik ook gelovig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Omdat men verdomd goed weet dat wat wij hier verzonnen hebben over “een dubbele nationaliteit” in de praktijk gewoon de Marokkaanse nationaliteit is en blijft!
   In Nederland zijn ze alléén maar vanwege het geld!
   Verder zijn ze 100% Marokkaans.

   Wanneer leren we dat nou eens te accepteren!!!???…

   Like

 3. Japio zegt:

  Ik weet werkelijk niet meer wat voor commentaar ik nog moet neer kalken bij dit soort berichten. De moedeloosheid de boosheid, ik voel zoveel emoties bij het lezen van al dat islam-gerelateerde boosaardige criminele k…gedrag. Welke afspraken zijn er gemaakt tussen de wetgevers/uitvoerders en dat islam-tuig? Is het zoiets van, maak die allochtone bevolking knettergek? Beroof ze, verkracht ze, sla ze in elkaar en steek die hele teringzooi maar in de fik? Het enige wat hier nog helpt is een wisseling van de wacht in Den Haag en invoering van zware (lijf)straffen en de doodstraf en een algeheel verbod op de islam. Waar halen die klote marokkanen het gore lef vandaan om de eigendommen van een ander te vernielen. Bedankt links tuig, het is jullie verantwoordelijkheid en schuld. Er is nog nooit wat goeds gekomen van die linkse pluche-zitters, in Nederland niet in Europa niet en in de hele wereld niet. Het is gewoon werkschuw tuig dat uit alle macht probeert om hun baantje te continueren. Daarbij gaan ze over lijken, allochtone lijken wel te verstaan. Want die hele linkse politiek ik ontstaan in de 2e wereldoorlog. Het is gewoon een aftreksel van de toen gevreesde NSB. Ze haten hun eigen volk, tradities, normen en waarden dat linkse addergebroed.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Wat in Ede is nu gaande, kan men vertalen in een zege voor de Sharia. Wij zien voor onze ogen hoe een deel van een normaliter rustige Gelderse provinciestad wordt van de oorspronkelijke bewoners beroofd. Een vijand die zich manifesteert als een Trojaanse Paard. Niemand durft er wat aan te doen. Alle bewakingcamera’s, scholingsverbod, zwakke vertoon door de burgemeester en wethouders, politie die machteloos staat enz.. Nog mooier is het oproepen om hulp van de Marokkaanse consul-generaal. NEDERLAND MOET EEN BUITENLANDSE MACHT ERBIJ ROEPEN om gevaarlijke en schadelijke BUITENLANDERS in toom te houden!!! Waar is onze soevereiniteit? Waarom moet een land buitenlandse elementen herbergen die HAAR EIGEN BEVOLKING SCHADE BRENGEN EN HUN LEVEN EN BEZITTINGEN IN GEVAAR BRENGEN?
  Deze gevaarlijke elementen horen bij Marokko en niet bij Nederland.
  WILDERS! DEZE GEBEURTENIS GEEFT EEN IJZEREN BEWIJS DAT WIJ HIER NIET MINDER MAROKKANEN NODIG HEBBENB, MAAR HELEMAAL GEEN MAROKKANEN

  Like

 5. Republikein zegt:

  De Giro, dat is spannend.
  En in 020 heeft die schele zich vergist, ook in SA.
  Wat een verschrikkelijke vaderdag.

  Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Welkom in pechtold-land

  Like

 7. elisah zegt:

  Misschien wel aardig om ook marokkaanse autobezitters eens te duperen, auto om auto.

  Like

 8. Johan zegt:

  Optiefen met die k*t-consul. Het is hier Nederland en niet Marokko.
  Waar is ons leger trouwens ?

  Like

 9. Johan zegt:

  Op dit moment zijn al tonnen gemeenschapsgeld uitgegeven in Ede.
  Ede investeert tonnen in Marokkanen, aldus de Telegraaf.
  Wat zou het kosten om die Marokkaanse zandvlooien eens goed mores te leren met behulp van een peloton mariniers ? Dat is toch veel goedkoper ? Bovendien willen die zandknakkers toch niet integreren, dus waarom nog geld in die bodemloze put storten ?

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Het ligt aan ons zelf , kan me namelijk nog herinneren dat die marokanen ook heibel zochten met
  Zuid Molukkers , die loste dat gewoon zelf op weten jullie het ook nog . Paar jaar geleden , nooit meer wat gehoord over narigheid bij onze Molukse vrienden.

  Like

 11. Mijn hemel, wij kunnen nu wel blijven pruttelen, schelden en wat dies meer zij. Het is tijd om het in eigen hand te nemen Als de overheid ons niet kan beschermen heeft de burger het recht om dat te doen. Laten wij beginnen om allemaal geen belasting meer te betalen en dat geld te gebruiken om een burger militie te vormen en zo onze eigen wetten op te stellen. Wij hebben toch Godverdikkeme nog wel genoeg hersenen om te doen wat wij moeten doen. DIT IS ONS LAND EN WIJ LATEN NIET TOE OM ONS DOOR EEN STEL CRIMINELE IDIOTEN DE WET TE LATEN VOORSCHRIJVEN. KOM OP !!!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s