Politie in Essen nauwelijks nog de toestand meester: vanwege verkeersboetes komt het al tot tumult met immigranten

Screenshot_11

De politie op patrouille in de Altendorfer Straße in Essen.

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitse steden schijnt op veel plaatsen het bestraffen van verkeersovertredingen al een gevaarlijke missie te zijn geworden. Dit is vooral het geval in het stadsdeel Altendorf in Essen.

Politieagenten worden gehinderd bij het uitdelen van een boete

Twee politieagenten op patrouille-rit door het stadsdeel Essen-Altendorf was een verkeerd geparkeerde auto in de Altendorfer Straße opgevallen. Toen de ambtenaren bezig waren het kenteken van de auto te noteren, kwam de vader van de autobezitter er bij, die probeerde hen van hun plan af te brengen. “Aan de herhaalde oproep om dit te laten en enkele meters verderop te gaan staan, gaf hij geen gehoor”, citeert de “WAZ” het politiebericht. Daarna ontstond er een handgemeen, dat eindigde in de voorlopige arrestatie van de man. De politieagenten zetten de woedende man uiteindelijk in de patrouillewagen.

Mensenmenigte stormt uit café en valt politieagenten aan

Wat was begonnen als een normale ambtshandeling, ontaardde echter al snel in tumult. Plotseling werden de agenten namelijk omringd door een groep van 20 tot 30 personen, die uit een nabijgelegen café kwamen aangestormd. Ze begonnen agressief op te treden tegen de beide agenten. De waarschuwing dat de agenten hun knuppels zouden gebruiken, had niet veel effect. “Omdat de personen steeds dichterbij de agenten kwamen, moesten zij uiteindelijk hun knuppels gebruiken”, bericht de politie verder. Pas toen er een tweede patrouillewagen als versterking kwam, sloeg de meute op de vlucht. Waarom er geen persoonsgegevens werden opgenomen en waarom alle deelnemers konden ontsnappen, laat het politiebericht open. Net zomin staat er informatie in over de achtergrond van de groep.

Essen-Altendorf is een probleemdistrict

De politie is al lang de controle kwijtgeraakt in Essen-Altendorf. Libanese familieclans hebben het daar voor het zeggen. De “WAZ” berichtte over grote operaties, waarbij de politie van Essen deels slechts met versterking uit buursteden en met het gebruik van geweld de situatie meester kon worden. Door het openbaar ministerie worden de Libanese clans ook in verband gebracht met georganiseerde criminaliteit zoals prostitutie en drugshandel. Tijdens een proces tegen een 46-jarige Libanees kwam men tot het besef dat Essen een centrum voor het witwassen van financiële inkomsten uit de internationale drugshandel is geworden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Politie in Essen nauwelijks nog de toestand meester: vanwege verkeersboetes komt het al tot tumult met immigranten

 1. terex zegt:

  Gaat goed vooruit in de EU. Chapeau voor de leiders !!!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Houd het gewoon simpel dan is het probleem zo opgelost. Bij een grote bek hoef je geen boete te betalen. In ruil daar voor krijg je gewoon een prop lood net onder je fontanellen. Deed de Duitse politie eind jaren 30 tot 45 ook. Werkte perfect en niemand klaagde erover. Doen zeg ik, gewoon doen.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Duizenden proteteren tegen TTIP, Amerikaanse coöperatie overname, GMO en oorlogen in Rome (VIDEO)

  https://www.rt.com/news/342242-stop-ttip-rome-protest/

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  En u maar denken dat de overheid met hun alleen recht op geweld u beschermd of zelfs de staat beschermd !

  Wat naïef !

  Like

 5. joga zegt:

  Hoe zo, Duitsland is al tientallen jaren het grootste doorvoerland voor drugs in Europa. Langs alle Bundesstrassen richting Turkije is er geen normaal restaurant meer te vinden. Het zijn alleen nog pizzeria’s, waar nooit iemand naar binnen gaat via de voordeur en dat zijn dus geen klanten voor een schnitzel en een pils. Hier regeert de lange arm van Erdogan al jaren.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Moslims worden geen strobreed in de weg gelegd, leven op kosten van onze samenleving en de groene Duitsers dromen lekker verder.
  De klok tikt.. hoelang nog tot een burgeroorlog?

  Like

 7. Willekens Peter zegt:

  Ze moeten dood Gewoon keihard optreden tegen dit soort situaties, en zeker die mensen niet zomaar laten doen. Ze gaan op laatst nog denken dat hier alles toegestaan is. als ze eens flink aangepakt worden, en ik leg de nadruk op echt flink, zullen ze misschien de volgende keer wel eens twee keer nadenken!

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Duitsland wordt tweede Libanon, met al die grote criminele Libanese maffia families.
  Dat is geplanned door pishoer Merkel & CO. Er zijn daar criminele families van rond de 2000 personen die allemaal leven van de bijstand en dus de hele dag de tijd hebben om hun criminele zaken te organiseren. We zouden dat XXXXL parasieten kunnen noemen waar men niet meer vanaf komt met de huidige slinkse idioten daar aan de macht.
  De AfD groeit nog niet hard genoeg met de 15% om een gevaar te zijn voor de zittende cabal.
  Soms denk ik om weg te gaan uit Europa, de ongekozen ratten maken er zo’n enorm kolerezooi van door iedere smerige parasiet van waar ook ter wereld maar binnen te laten en te voorzien van alles gratizzzzzz.
  Alles wordt hier rijp gemaakt voor een WW3 waarbij autochtonen geen wapens hebben en criminele allochtonen wel!!
  Dan denk ik aan Ede waar een zwarte brigade hoog nodig is om de hele “snotneus” gangstergroep in het geheim op te pakken en compleet van deze aardbol te laten verdwijnen om nooit meer teruggevonden te worden.

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Lekker je kalashnikov op leeg schieten zou ik zeggen.

  Like

 10. wauso zegt:

  Ik heb altijd al gezegd, dat de (normale) Politie gebruikt zal worden als kogelvanger !
  Het is in deze het O.M. en personen in de hoogste rangen veelal gelieerd aan politieke partijen, die hier rechtstreeks verantwoordelijk voor zijn, door te zwijgen en te faciliteren !
  Tegen (gewone) Politie mensen zeg ik daarom: Je kunt beter met je gluiperige baas bonje hebben dan dat je een kogel moet koppen en hij komt vertellen hoe geschokt hij, de gluiperd, wel niet is door het voorval !!!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   geef die pet maar aan de mocro’s en ga lekker wat anders doen , nu ben je gewoon compleet nutteloos ,koken is een goed alternatief .

   Like

 11. Pieter zegt:

  Tja, als je een asielbeleid voert ipv een immigratiebeleid, kun je niet het neusje van de zalm verwachten binnen je grenzen.

  Like

 12. Onno zegt:

  Het volplempen van Europa met moslims (en t.t.v. Aantjes met nucleaire kruisraketten) is een project van het groepje ondenkbare en onnavolgbare (want endogeen krankzinnig) ‘corporate psychopaths’ waarvan eertijds prins Bernhard deel uitmaakte.
  Joseph Farell verwoordt het aldus (maar intelligente zgn. ‘adapted compensated psychopaths’ van het Bernhard, Brzezinsky, Dulles enz. type zijn tot de zoveelste macht boosaardiger dan Nazi’s of mafia: het is de optelsom van ware, boosaardige krankzinnigheid):

  Farrell zegt verder nog iets heel interessants en dat is dat we tegenwoordig niet meer met het land Amerika te maken hebben, maar met de Amerikaanse bedrijven, het militair industrieel complex en de centrale bankiers. Hij noemt deze club Nazi’s of mafia.

  Like

 13. Jan zegt:

  OMG: Agente schoot zichzelf in been bij training in Elst

  De agente die maandag gewond is geraakt bij een oefening op het trainingscentrum van de politie in Elst, is in haar been geraakt door een kogel uit haar eigen wapen. Dat meldt een woordvoerder van de Inspectie SZW, de voormalige Arbeidsinspectie, die het ongeval onderzoekt.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4310960/2016/05/31/Agente-schoot-zichzelf-in-been-bij-training-in-Elst.dhtml
  Opmerkelijke zin: De politiewoordvoerder sluit zich daarbij aan. “We gaan ervan uit dat het toeval is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s