Smokkelprijs voor “vluchtelingen”: van Griekenland naar Duitsland voor € 10.000,- per persoon

Screenshot_15

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Door hoeveel veilige landen kom je van Griekenland naar Duitsland? Ongeveer € 10.000,- per persoon voor een reis van Griekenland naar Duitsland – dat is de prijs die “vluchtelingen” deze weken betalen om zich via de afgesloten Balkan-route te laten smokkelen. Deze mensen trekken door meerdere veilige landen, blijkbaar gaat het daarbij om illegale immigratie. Wordt illegaal gedrag nog steeds gehonoreerd?

politikstube

Vertrek: Griekenland – Doel: Duitsland – Prijs € 10.000,- Wanneer er € 10.000,- per persoon aan een illegale grensoverschrijding door meerdere personen wordt uitgegeven, dan gaat het niet meer alleen om “vlucht”, want met dit geld zou men ook in de buurlanden goed kunnen leven. Men berekent echter dat de investering aan het eind van de rit toch nog voordelig is voor de clan. Ze zouden echter niet meer komen als men hen zou behandelen wat ze zijn, namelijk illegale immigranten. Wie echter weet dat hij zich in Duitsland alleen maar in de buurt van de grens hoeft te bevinden om daarna door de Duitse autoriteiten als “asielzoeker” behandeld te worden, zal dat uiteraard ook steeds opnieuw proberen. Hoewel iedereen weet, ook de Duitse autoriteiten, dat hij geen echter asielzoeker kan zijn, omdat hij op weg naar Duitsland door meerdere veilige landen is gekomen.

Zolang mevrouw Merkel en haar jaknikker volgelingen de grens open houden en hun dagelijkse diepe buiging voor Schengen maken, kunnen smokkelaars iedereen tegen een desbetreffend bedrag aan de Duitse grens afzetten. Uiteraard worden de papieren van tevoren weggegooid. Logisch, want wie wil er nu graag in een vluchtelingenkamp in Griekenland of Turkije blijven zonder begroetingsgeld. Ze worden door de Duitse autoriteiten als “vluchtelingen” in ontvangst genomen en verzorgd. Waarom wil de Duitse regering een verouderde asielwetgeving, die na de Tweede Wereldoorlog uitging van volledig andere voorwaarden, niet aanpassen aan de huidige situatie?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Smokkelprijs voor “vluchtelingen”: van Griekenland naar Duitsland voor € 10.000,- per persoon

  1. Qvic zegt:

    Het uiteindelijke doel is de blanke mensen uit te roeien. Maar eerst zolang mogelijk deze blanke mensen nu in Europa uit te persen onder de noemer humanitaire hulp aan de zogenaamde vluchtelingen. Het grote voorbeeld is wel Zuid Afrika, dat was het proef project van de elite globelisten. Kijk nu maar eens wat de resultaten het heeft opgeleverd en kijk ook hoe de blanke bevolking nu wordt behandeld door de zwarte bevolking.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s