VIDEO: Paul Weston (Liberty GB) over Sadiq Khan . . . Goodbye Londen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Johan G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Paul Weston (Liberty GB) over Sadiq Khan . . . Goodbye Londen

 1. delamontagne zegt:

  De nieuwe burgemeester van Londen in traditionele Britse kleding-style………………..

  Like

 2. Roeland zegt:

  Londen krijgt waarom ze hebben gevraagd. Daarom Brexit en daarna nooit meer terugkomen.

  Ik ben altijd meer voor Ierland en de Ieren geweest. Prachtig land met een tragische geschiedenis , deze Ierse tragedie is mede door “Londen” veroorzaakt.
  Ieren, blijf standvastig, behoudt jullie cultuur en voer weer overal jullie eigen taal in!
  Liever dood dan slaaf toch?! Als ik het geld en de mogelijkheid had emigreerde ik morgen naar Ierland. Maar een 60 plusser wil niemand meer hebben nergens.
  Wie me wil ondersteunen stuur maar een mail.

  Like

  • Sterkte Roeland. Groet van een 66+er !

   Like

  • delamontagne zegt:

   Bovendien is Ierland niet zo dicht bevolkt als NL.
   Geen steden zoals b.v. Bradford in N-Engeland……..
   Gematigt climaat, jammer van die vele regens.
   Maar als men de AoW -leeftijd heeft bereikt, kun je overal in EU-landen gaan wonen, je pensioen en AoW ontvangen en er de belasting betalen inplaats van in NL.
   En dat scheelt “een-slok-op-een-borrel”

   Like

 3. Mr. Weston was tijdens het opnemen van deze video overduidelijk zó opgewonden, dat hij -tegen zijn gewoonte in- een paar keer amper uit zijn woorden kwam!
  En terecht, want het is een ronduit desastreuze situatie, die nooit had mogen plaatsvinden!
  Je vraagt je, Godbetert, af, wat vooral die autochtóne Labourstemmers heeft bezield, want hún krankjoreme stemgedrag heeft dit natuurlijk uiteindelijk bewerkstelligd, dat kan bijna niet anders:
  Er wonen inderdaad veel ‘paki’s’ in Londen, maar toch niet genoeg om dít voor elkaar te krijgen!
  Ooit krijgen die druiloren spijt, maar dan zal het te laat zijn!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Die Labour-stemmers weten waarschijnlijk niet veel af van de achtergrond van die Sadiq. (of het interesseert hen geen ene ( @#$%^)
   Het zal wel zo zijn als in NL, hij heeft een eenvoudige achtergrond [ vader was buschauffeur ] en heeft een gladde babbel.
   Ik las gisteren een artikel hier, je gelooft je ogen niet wat je leest……….
   In 10 jaar tijds zijn er 600.000 Londonians de stad ontvlucht.
   Een inwonersaantal, zo groot als in R,dam is gevlucht.
   Nu die Sadrr de burgemeester is geworden, zullen er nog wel meer volgen.

   http://lesobservateurs.ch/2016/05/07/600-000-londoniens-blancs-ont-fui-entre-2001-et-2011/

   Like

 4. carthago zegt:

  Londonistan is al heen lang in verval.Het megalomane financiële gouden kalf district houdt de boel op de been voor de mega geldvarkens van de saud criminelen en nog vele dictators en oligarchen. Dat is ook de reden voor deze dramatische situatie, autochtonen hebben geen grip meer op corrupte linkse labour nazi’s en de zgn rechtse cameronclan gaat gewoon weer de voordelen voor haar eigen oligarchen uitspelen. Het zal ook daar de burgeroorlog echt niet tegenhouden.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Een heel goed artikel hierover op .Gatestoneinstitute.
  ////
  Meet the First Muslim Mayor of London
  http://www.gatestoneinstitute.org/8011/sadiq-khan

  Like

 6. Men zou zich beter kunnen afvragen wie op deze islamist gestemd hebben, zodat hij ‘democratisch’ tot burgemeester van een wereld hoofdstad is geworden i.p.v. selectief verontwaardigd te reageren. Men weet nu door voortschrijdend inzicht dat de westerse wereld in een steeds meer rap tempo geislamiseerd wordt, waar blijft de burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de Engelse regering, dat is het enige wapen welke overgebleven is om de islam passen op de plaats te laten maken.

  Laten de burgers nu eens eerlijk zijn over dit aan alle kanten platgereden variatie op het thema van de islam, tot dusver heeft niets geholpen om het islamisme en de islamisering van de westerse waarden en cultuur een halt toe te roepen hoe goed ook sommige initiatieven bedoeld zijn. Ben in de overtuiging dat een overvol Malieveld met demonstranten hier in Nederland niet het verschil kunnen maken de politiek correcte figuren zitten steviger dan ooit in het zadel, zelfs deze rampen regering gaat de volle rit uitzitten, denk na voor dat je iets wenst of stemt. Blijf het zeggen, de definitie van krankzinnigheid is “Op dezelfde partijen blijven stemmen in de hoop op betere resultaten….

  Like

 7. Trouwens Rotterdam is géén wereld hoofdstad, maar ze hebben gekregen waarom ze gevraagd hebben en praktiserende moslim als burgemeester, goed zo politiek correcte slippendragers van de EU elite…

  Like

 8. Jan zegt:

  Net heeft een woestijnnazi het in Londen voor het zeggen, één dag later begint het gedonder

  Islamische Werbekampagne auf britischen Bussen  London (kath.net/KNA) In einigen britischen Städten werden Busse während des islamischen Fastenmonats Ramadan im Juni Banner mit der Aufschrift «Subhan Allah» («Lob sei Allah») tragen. Der Schriftzug sei Teil einer Kampagne der britischen Hilfsorganisation Islamic Relief, die damit die Opfer des syrischen Bürgerkriegs unterstützen wolle, berichten britische Medien am Montag. Laut der Hilfsorganisation zielt die Kampagne darauf ab, die Wut junger Männer über den Krieg in Syrien und über erfahrene Diskriminierung zu kanalisieren und sie in humanitäres Engagement umzuwandeln.
  ….
  http://www.kath.net/news/55118

  Like

  • “Londen (kath.net/KNA) Tijdens de islamitische vastenmaand Ramadan in Juni zullen in enkele Britse steden spandoeken met het opschrift “Subhan Allah”(“Lof zij Allah”) dragen. Het opschrift maakt deel uit van een campagne van de Britse hulporganisatie Islamic relief, die aldus de slachtoffers van de Syrische Burgeroorlog zou willen steunen, berichten Britse media Maandag. Volgens de hulporganisatie heeft de campagne als doel, de woede van jonge mannen over de oorlog in Syrië en over ondervonden discriminatie te kanaliseren en ze om te zetten in humanitair engagement.” (Ja, ja, het zal wel.)
   Klootzak Khan laat er geen gras over groeien!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s