Onderzoek: Hevig geweld tegen christelijke vluchtelingen in Duitsland

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een actueel onderzoek blijkt dat christelijke vluchtelingen in toenemende mate slachtoffers van geweld geworden zijn door islamitische vluchtelingen en islamitisch beveiligingspersoneel. Hulporganisaties spreken van een klimaat van “angst en paniek” onder de christelijke vluchtelingen.

DWN

In Duitse vluchtelingenonderkomens worden volgens christelijke hulpverleners niet genoeg gelet op de bescherming van leden van religieuze minderheden. In een onder zoek over de “Christenvervolging in Duitsland”, dat de hulporganisatie Open Doors Duitsland maandag in Berlijn heeft gepresenteerd, staat dat meer dan 80% van de christelijke vluchtelingen in de centra voor eerste opvang blootgesteld staan aan pesterijen door islamitische vluchtelingen. vooral Iraanse en Afghaanse bekeerlingen, die van de islam zijn overgestapt naar het christendom, zouden hier bijzonder sterk door worden getroffen.

Ongeveer de helft van de 231 christelijke vluchtelingen die tussen februari en april van dit jaar aan een enquête door Open Doors deelnamen, voelden zich bovendien door islamitisch beveiligingspersoneel benadeeld of zelfs gepest. Dit zou slechts “het topje van de ijsberg” zijn, aldus Markus Rode van Open Doors.

De woordvoerder religieuze zaken van de CDU in het Duitse parlement, Franz Josef Jung, zei dat zijn fractie de resultaten van het onderzoek van Open Doors zeer serieus zou opvatten. “Gevluchte mensen mogen bij ons niet het gevoel hebben aan dezelfde represailles uitgeleverd te zijn als in hun landen van herkomst”, zei de CDU-politicus. De CDU zou zich al hebben ingezet voor verbetering bij de keuze en de kwaliteit van de beveiligingsbedrijven voor de bewaking van onderkomens. Bovendien zouden de deelstaten ertoe zijn opgeroepen om in het vervolg religieus gemotiveerde delicten apart te registreren.

Een evangelische predikant berichtte dat christelijke vluchtelingen in een Berlijns onderkomen bedreigd zouden zijn, nadat ze geweigerd hadden deel te nemen aan een gezamenlijk islamitisch gebed. Wie zou klagen bij de verantwoordelijken, zou daarna op nog meer represailles kunnen rekenen, zei dominee Gottfried Martens. “Als iemand aangifte doet, dan moeten we hem daarna bij ons op een matras laten slapen.”

Volgens inschatting van Volker Baumann van de actie voor vervolgde christenen en noodlijdenden (AVC) worden er in Duitsland tot 40.000 vluchtelingen op grond van hun religieuze overtuiging gepest.

Open Doors stelde voor om christenen, Jezidi´s en andere niet-moslims in het vervolg alleen nog maar in grotere groepen over bepaalde onderkomens te verdelen. De katholieke kerk had in februari verklaard dat speciale instellingen alleen voor christenen slechts een noodoplossing zouden zijn. De fractievoorzitter van de CDU, Volker Kauder, had de kerkgemeenschappen er onlangs toe opgeroepen zich nog intensiever bezig te houden met christelijke vluchtelingen in de onderkomens.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Religie, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Onderzoek: Hevig geweld tegen christelijke vluchtelingen in Duitsland

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De reacties van CDU en de kerken zijn FOUT.
  Het is prima dat niet-moslims geholpen en beschermd worden tegen de kwaadwillende moslims, maar …..
  Wat er moet gebeuren is dat deze islamitische ‘vluchtelingen’ na vaststelling van deze pesterijen direct het land worden uitgezet als ONVERBETERLIJKE ongewenste vreemdelingen.
  Alleen een dergelijke actie zal de anderen afschrikken. Nu lachen ze zich rot omdat ze ongestraft hun islamitisch wangedrag kunnen voortzetten.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. elisah zegt:

  Je vraagt je toch echt af waar ze het gore lef vandaan halen, om als moslimvluchteling in een overwegend Christelijk land, andere Christenen te discrimineren en te bedreigen.
  De mensen die zich hier schuldig aan maken zouden onmiddellijk uitgezet moeten worden, zeker ook omdat het niet veel goeds voorspelt voor hun verdere verblijf in Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   @Elisah,
   Dit is het plan om Europa te overspoelen met agressieve booslim parasieten.
   Dacht je nu echt dat pishoer Merkel zich druk maakt om deze zaken. Ze voert gewoon een plan uit wat van hoger hand is opgedragen. In ieder geval faciliteerd zij al deze booslimkankergezwellen in haar land, dus is zij HOOFDSCHULDIGE!!!
   Daarom moet Merkel zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen en vervangen worden door een onafhankelijk persoon die wel hart heeft voor eigen volk en voor echte vluchtelingen. En natuurlijk loopt dit uit op een burgeroorlog tegen dit kankergezwel!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • elisah zegt:

    Tsja, maanden geleden kon je al overal lezen dat de dagen van Merkel geteld zouden zijn, ik verheugde me hier op….maar das Ungeheuer gaat maar door.
    Ik heb ook zorgen over de toekomst en ben bang dat het enorm uit de klauwen gaat lopen.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Het zijn ook geen vluchtelingen maar parasiterende bezetters !!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Heel simpel. Ze houden er rekening mee dat ze hier in een softe decadente samenleving terecht zijn gekomen. Daarom komen ze ook hierheen.

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Dat gebeurt ook in Nederland .De COA doet er alles aan om de zaken onder het tapijt te vegen. Gelukkig heeft Stichting Gave twee zaken naar de oppervlakte gebracht. Aangezien de islamitische ongedierte begint al binnen de AZC’s christenen te vervolgen wat verwacht Gutmensch Merkelina dat zij zouden doen als zij zo vrij als roofdieren in Duitsland zouden rondlopen? Hebben de Duitsers zelf niet het idee dat de situatie wordt met de dag grimmigrt?

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  En de christelijke mannenbroeders in de politiek zijn in al die jaren dat dit al voortwoekert niet in staat gebleken aan deze brutale pesterijen van islamieten jegens christenen een einde te maken……… Wat is er toch mis met deze christelijke mannenbroeders in de politiek?

  Like

 5. Avidia zegt:

  Nou elisah, dat dacht ik ook, wat een brutaal volk, maar ja, daar staan ze om bekend, en maak je borst maar nat, ze zullen proberen ook ons land over te nemen, dat is namelijk hun opdracht, ieder land moet inslamiseren, een totale islam wereld hebben ze in gedachten.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Dat is de aard van de Islam, alles en iedereen moet onder de knot, vrijwillig of niet, je zult eronder moeten. Heel gevaarlijk, en de regering blijft ze maar toestaan om hier te komen, snap er niets van, wat hebben zij voor ogen??? Wat is het plan???

  Like

 7. rs zegt:

  “Islamitisch beveiligingspersoneel “?????????????????????

  Geliked door 1 persoon

 8. ieznogoedh zegt:

  “Gevluchte mensen mogen bij ons niet het gevoel hebben aan dezelfde represailles uitgeleverd te zijn als in hun landen van herkomst”, zei de CDU-politicus.

  Dat kan niet anders, want ze nemen hun achterlijkheden meer naar Europa. Dat gaat ook deze CDU-politicus (en yijn mede ploitici) nog wel merken.

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Conclusie: alle moslims Europa uit!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Eerst de christelijke vluchtelingen, daarna is de autochtone bevolking aan de beurt !

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Wat gaat er hier straks op straat gebeuren als deze figuren, geheel volgens de wens van Brussel verdeeld zijn en zich onder ons gaan begeven?

  Als ze nu de “diversiteit” in het AZC al niet met rust laten, hoe gaat dat er dan straks uitzien?

  Nu kan ik dat deels al intekenen, omdat ik het “buitengewone genoegen” had al eens vijf jaar naast een Marokkaan te hebben mogen wonen en daarop gillend verhuisd ben, met ook nog alle kosten van dien, dus als dat mijn toekomst opnieuw dreigt te worden, gaat deze nu toch andere maatregelen treffen. De poet is op namelijk!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Het enigste wat ik kan bedenken dat is dat het de leiders van Europa het niets uitmaakt hoe en wat de gevolgen zijn, zij hebben met het uitvoeren van dit plan ook hun eigen veiligheid gewaarborgd, een tweede buitenverblijf zal straks een definitief verblijf zijn ergerns ver weg en veilig, ook hun banktegoeden zijn dan al veiliggesteld. Het kan niet anders dan dat de achterblijvers goed betaald dit plan afronden en daarna zelf verdwijnen. Fictie of werkelijkheid? Ik denk zelf het laatste. Het is al zo absurd vele jaren gaande dat we dit gewoon zijn gaan vinden.

  Like

 13. Jan zegt:

  Wiskundeleraar ontslagen omdat hij zich volgens de leiding discriminerend zou hebben uitgelaten over de islam

  Die Leitungen zweier Berliner Hochschulen haben einem Lehrbeauftragten nach islamkritischen Aussagen die Lehraufträge entzogen. Der Diplom-Mathematiker Wolfang Hebold habe „diskriminierende, fremden- und frauenfeindliche Foreneinträge“ veröffentlicht, schrieb die Hochschule für Wirtschaft und Recht (HWR) in einem Statement. Auch die Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin (HTW) entließ den Wissenschaftler. Neben der Islamkritik seien fragwürdige Aufgaben in seinem Statistikkurs ausschlaggebend gewesen.
  ….

  Der RBB zitierte einen Studenten: „Wir sollten berechnen, welcher statistische Zusammenhang zwischen der Anzahl von Terroranschlägen und dem Anteil von Muslimen in der Bevölkerung besteht.“ Im Zusammenhang mit dem moslemischen Bevölkerungsanteil hätten die Studenten auch Genitalverstümmelungen in Ägypten berechnen sollen.

  https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2016/hochschulen-entlassen-mathe-professor-nach-islamkritik/

  En aangezien het onderzoek negatief zou uitvallen kon de docent vertrekken.
  Leve de vrijheid van onderzoek. Universiteiten als propagandabolwerken van links en de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s