Oostenrijk: Lerares zou Mohammed een pedofiel hebben genoemd – officier van justitie stelt onderzoek in!

Screenshot_1

(Door: Matthias Rauch – Vertaling: E.J. Bron)

Bregenz – Een lerares van een middelbare school zou in het bijzijn van de leerlingen Mohammed een pedofiel hebben genoemd. Het openbaar ministerie werd ingelicht, de afdeling onderwijs van de deelstaat Vorarlberg wacht nu het onderzoek af.

Een lerares uit Bregenz zou de oprichter van de islam in het bijzijn van haar leerlingen een pedofiel hebben genoemd. “Ja, deze beschuldiging tegen een lerares klopt”, bevestigt de minister van Onderwijs van de deelstaat, Bernadette Mennel, een desbetreffende klacht. De onderwijsafdeling zou de zaak onmiddellijk hebben doorgegeven aan het openbaar ministerie.

Openbaar ministerie stelt onderzoek in

Dit onderzoekt nu of de beschuldigingen overeenkomen met de waarheid. Op grond van het lopende onderzoek zou er door de onderwijsautoriteiten geen nadere informatie worden verstrekt. Mochten de beschuldigingen waar blijken te zijn, dan moet de lerares rekening houden met consequenties. “Zulke uitlatingen zijn niet te tolereren”, benadrukt Mennel tegenover VOL.AT. Men zou echter eerst het onderzoek van het openbaar ministerie willen afwachten, voordat er een beslissing wordt genomen.

Aisha bint Abi Bakr

De beschuldiging dat Mohammed een pedofiel zou zijn, is niet nieuw. Daarbij gaat het om Mohammed´s derde vrouw, Aisha bint Abi Bakr. Deze werd op 6-jarige leeftijd aan Mohammed uitgehuwelijkt en volgens de overlevering had hij voor het eerst seks met haar toen ze 9 jaar was. In de Middeleeuwen was het uithuwelijken van minderjarige vrouwen voor politieke doeleinden noch in de Oriënt noch in Europa ongebruikelijk. Tegenwoordig is het kindhuwelijk in bijna alle landen van de wereld verboden, maar wordt vooral in armere families in het Arabisch gebied en India nog gepraktiseerd. De parlementariër van de FPÖ, Susanne Winter, werd in 2009 o.a. op grond van vergelijkbare uitspraken veroordeeld wegens ophitsing.

Bron:
www.vol.at
Door: Matthias Rauch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Oostenrijk: Lerares zou Mohammed een pedofiel hebben genoemd – officier van justitie stelt onderzoek in!

 1. Koos zegt:

  “Dit onderzoekt nu of de beschuldigingen overeenkomen met de waarheid”
  Ze bedoelen zeker de beschuldiging (door de lerares) aan het adres van Mohamed. Nou, die beschuldiging klopt als een bus.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Zal eens tijd worden dat de justitie een onderzoek doet naar de Mohammed, want ik heb het al zo vaak gehoord, dan moet er toch wel een kern van waarheid in zitten, of niet dan?

  Like

  • Erik zegt:

   Er is geen historisch bewijs van Mohammed, nooit gevonden! Net als bij Jezus overigens.
   Kijk maar op wikipedia de meest betrouwbare encyclopedie.

   Like

 3. Hendrik zegt:

  Het is nu eenmaal de waarheid! Deze vrouw verdiend een lintje!

  Like

 4. nodhimmi zegt:

  De dhimmitude en shariarechtbanken worden zo sneller een werkelijkheid. Rechters zijn geen schriftgeleerden. En waarom mogen leraren wel zeggen dat Jezus niet heeft geleefd. Dat komt omdat het christendom en alles westers worden afgekeurd en Islam opgebeurd.

  Like

 5. François Van Mol zegt:

  Tuurlijk is dat de enige echte waarheid.Als die lerares alsnog veroordeeld word omdat ze de waarheid spreekt .Wel dan is dat weer de zoveelste vorm van verraad door eigen volk.

  Like

 6. albertien54 zegt:

  Omdat wij nu meer dan ooit in een Orwelliaans tijdperk leven waarin de waarheid wordt beschouwd als een revolutionaire daad, is het van het grootste belang om de inspirerende toespraak van Chaplin zoveel mogelijk te verspreiden.

  Like

 7. Elena zegt:

  Justitie zou zich ook eens in de Koran moeten verdiepen, stel huichelachtige Oostenrijkse debielen.
  Immers trouwde hij met een 6 jarig kind en consumeerde hij het huwelijk toen zij 9 jaar was.
  Mohammed was een pedofiel….klaar uit !

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Bij de baard van de profeet; moge de vrede met hem zijn:

  Waarom zou die stinkende pedofiele gek niet ‘beledigd’ mogen worden?
  Hij wás toch gewoon een gore klootzak?!

  Like

 9. Kraftavila zegt:

  De waarheid is niet policor en dus verboten.Zo werkt linksisme, uiteindelijk zal men de waarheid met geweld te lijf gaan.

  Like

 10. iemand zegt:

  Als het zeggen van de waarheid niet meer kan weet je dat je in een dictatuur leeft.

  Geliked door 1 persoon

 11. (Matteüs 18:6-7 )Waarschijnlijk zou JESHUA HAMASIACH tegen de massamoordenaar en pedofiel Mohammed het boegbeeld van de godslasterlijke islam gezegd hebben om iemand die jonge kinderen verleidt;hem met een molensteen om de nek in het diepste der zee te werpen!Gelukkig voor ons mensen dat de God van Israël ons duidelijke richtlijnen gegeven heeft om onze of in ieder geval mijn kwade natuur te onderwerpen aan ZIJN inzettingen!!Deze lerares heeft in ieder geval de God van Abraham ,Isaac en Jacob voor honderd procent aan haar kant wat betreft haar duidelijke opstelling!!Shalom van Léon van Duren

  Geliked door 1 persoon

 12. Pieter zegt:

  We waren er niet bij, maar waarschijnlijk heeft de pedo profeet zich al jaren eerder aan het jonge kind vergrepen, want zo nobel als men hem doet voorkomen was hij echt niet.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Waarom mag de waarheid niet gezegd worden? Is alles gebaseerd op angst voor moslims, of zijn ze bang om Erdogan weer te beledigen? Waarom is Europa zo bang? Europa is van ons en niet van het oosten en we hoeven geen toestemming te vragen aan moslims om de waarheid te spreken.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Kunnen we Ismaël niet postuum ophangen?
  Of raak ik nou andere tere zieltjes!

  Like

 15. Johan zegt:

  “Tegenwoordig is het kindhuwelijk in bijna alle landen van de wereld verboden”, aldus dit artikel.
  Behalve in Nederland. Want als de zandvlooien hun minderjarige kindbruiden importeren, is er geen haan die daar naar kraait.

  Like

 16. dolphin zegt:

  Zo lang het vaticaan en zijn onderdanen de un nog gebruik kan maken van de door hen gecreëerde “gelovigen” (mohammed is opgevoed door een non van de jezuïeten bende) zal dit gedrag van de gevestigde orde enkel nog maar verergeren (waarvan menigeen ook de leer van de jezuïeten heeft gevolgd en navolgt).
  Het vaticaan is nog steeds vastbesloten alle “ketters” uit te roeien , een “nieuwe” wereld te creëren en zelf aan het hoofd te staan , gezeteld in Jeruzalem. En daarbij kan ze alles gebruiken behalve hen die de waarheid weten !

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Like

 18. Avidia zegt:

  Nou en????

  Like

 19. Avidia zegt:

  Deze vrouw heeft volkomen gelijk, die z.g. profeet was een kinderliefhebber, laat ik het zo zeggen. Een grote viezerik, een minderwaardige geloofs verkondiger Een eeuwen lang verkeerde profeet. Een mislukkeling, en hij wordt nog steeds vereerd, onbegrijpelijk, hoe kan een heel volk achter deze mislukkeling staan??? . Vertel me dat !!!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk dat Mohammed het product is geweest van een onderzoek waarvan de uitkomst werd opgetekend in een boek dat men uitgaf onder de titel “Koran”.
   Je kunt duidelijk merken dat men een “man-vriendelijke” beweging wilde oprichten waarbij alle leuke dingen voor de man zoals verkrachten, roven, voor helemaal niks iedereen doodslaan, eer op niks en trots op niks, de belangrijkste hoofdzaken waren.
   Laten we eerlijk zijn, wat is er nou leuker voor arabische mannen zonder enige vorm van ontwikkeling om maar één boek, waarin alle mogelijke verkeerde dingen die niet mogen, helemaal goed gepraat worden en dat van buiten te leren!
   Geen jarenlange vervelende school meer maar gewoon lekker roven en verkrachten…
   We moeten het niet te ingewikkeld maken, zo zit de zaak in elkaar.
   Kijk, dan weet je ook wat je binnen haalt en hoef je er later ook niet meer over te zeuren!

   Like

 20. Jean zegt:

  In Europa wordt het zeggen van “de waarheid” een misdaad, barbaren knuffelen en onderhouden wordt een plicht, een plicht die wij nooit zullen nakomen.

  Like

 21. Jan zegt:

  Besef wel dat hetzelfde geldt voor Jozef en Maria. Met een beetje rekenen en zoeken in de bijbel kom je er achter dat Maria op haar 12 trouwde en Jozef ruim de 90 was gepasseerd. Was traditie destijds. Dus…….

  Like

 22. Charles Martel zegt:

  Het onderwijs dient niet om de waarheid te vertellen; dat had die lerares moeten weten. En het gerecht dient niet om ‘recht te spreken’.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Hoe moet je hem anders noemen ???? Moordzuchtige idioot ????

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Het OM van Oostenrijk blijken ook al dhimmitude landverraders te zijn, net als de meeste regeringen van de Europese Unie !

  Like

 25. Jade zegt:

  De waarheid is hard. Lerares heeft volkomen gelijk.
  mohammed(kleine letter m) was tevens massamoordenaar.
  Gaat over tot de orde van de dag.

  Like

 26. alex zegt:

  Het is algemeen geweten dat mohammed een pedofiel en een was, en dat is wat erdogan ook is.

  Like

 27. paulzwueste zegt:

  Deze tijd doet me sterk denken aan de communistenjacht in de 50-tiger jaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s