Speech van Raffie Chohan tijdens Pegida-Almere (07-05-2016)

Screenshot_21

(Door: Raffie Chohan)

Hallo Almere!! Veel mensen zijn in de ontkenning wat de gevaren van islamisering zijn in ons land.

Ze weten het niet: Een verandering kan niet bij mensen binnen zijn gekomen, omdat ze simpelweg niet aan de islam zijn blootgesteld. Er is naar hen nog niet gecommuniceerd en ze bezoeken onze demo’s niet.

Het raakt ze niet: Waarom zouden mensen openstaan voor een verandering als er in hun belevingswereld geen aanleiding is om de huidige situatie te verlaten? Dit is naïviteit.

Het is nog ver weg: Een verandering kan al wel bekend zijn en zelfs een snaar raken, maar toch nog niet binnenkomen. Bijvoorbeeld omdat het nog even zal duren voordat het zover is; er zijn geen aanslagen in Nederland.

Het gaat niet over hen: Mensen kunnen erkennen dat een verandering wenselijk is, maar bestrijden dat zíj degene zijn die zouden moeten veranderen. Dus laat anderen strijden. Pegida bijvoorbeeld.

De islamisering is toch niet te veranderen: Ontkenning kan ook de vorm hebben van berusten als mensen zich neerleggen bij een situatie. Zoals “we kunnen er toch niks tegen doen”.

Het is te ingrijpend om al door te dringen: Een volgende categorie is de ontkenning die optreedt als iemand voor hem zeer ingrijpend nieuws krijgt dat te groot is om in één keer door te dringen. Ontkenning is dan een onderdeel van het proces om de verandering emotioneel te verwerken. Dan zeggen zij: “Het zal ons niet overkomen!”

En tot slot: Ze willen het niet weten: Mensen kunnen zich in een problematische situatie bevinden waar ze toch geen actie op ondernemen, omdat ze het niet aankunnen om deze onder ogen te zien, laat staan om deze te veranderen. Wegkijken is makkelijker!

Wij hebben een referendum nodig om de EU te verlaten. De EU heeft ons verraden. Haar beslissingen zijn per definitie niet in het belang van de Europeanen, en dus ook niet voor Nederland.  Kijk wat er nu wordt besloten met  Turkije en de Oekraïne.

Extreem links en de radicale islam schijnen elkaar gevonden te hebben. En westerse leiders hebben geen ruggengraat en lopen achter Angela Merkel aan. Het wordt echt tijd dat zij gebonjourd wordt.

Hopelijk wordt het volgend jaar beter met Trump, Marine Le Pen, Hofer, Geert Wilders, Nigel Farage, Lega Nord en alle andere volkshelden.

De islam is geen religie, dat weten wij allemaal. Hij is een ideologie, die een totale formule is voor een samenleving. Rechtspraak, oorlog, vrede, hoe om te gaan met slaven, hoe je moet poepen, hoe oud een meisje mag zijn als je seks met haar wil, alles staat er in beschreven. Het probleem met de islam is niet alleen dat hij oproept tot haat tegen andersdenkenden, hij druist ook nog eens in tegen alles wat wij goed en slecht vinden in het Westen. Ook roept hij op tot strijd tegen ongelovigen, Joden en christenen. De islam gaat een enorm probleem worden in Europa als de aantallen islam-aanhangers blijven groeien. Wij stevenen regelrecht af op een burgeroorlog als het Westen niet op tijd door krijgt wat de islam gaat betekenen voor ons.

Een ander groot probleem is dat de meeste westerse leiders en hun enorme linkse aanhang een  schuldgevoel aan de Tweede Wereldoorlog hebben overgehouden; massaal ontkennen dat  de hedendaagse aanslagen gepleegd worden in naam van de islam. De Islamitische Staat doet precies wat Mohammed gedaan heeft, alle moslimterroristen halen hun motivatie rechtstreeks uit de koran…

De overgrote meerderheid van de islam-aanhangers bestaat volgens mij uit allemaal kleine dictators. De bloedlinke Godsdienstpolitie opereert in moslimlanden en iedereen met een hekel aan zijn islamitische buurman kan deze politie inschakelen om hem achter slot en grendel te doen belanden. Wij hebben nog de vrijheid van een eigen mening, alhoewel ik daar ook mijn vraagtekens bij kan zetten. Dit is mijn eigen mening.

Wat moeten wij in godsnaam met deze verschrikkelijk onnozele mensen die de islam aanhangen en die zich de beste van de klas wanen, maar niet in staat zijn om ook maar één werkelijke bijdrage te leveren aan onze beschaving?

Over de islamisering van Nederland wil ik deze punten even duidelijk maken:

1) Waarschijnlijk wordt Aboutaleb klaargestoomd als de lijsttrekker van de PVDA. Ook Asscher of Van der Laan kunnen de lijsttrekker worden, ook zij sympathiseren met de islam.

2) Partij DENK van Kuzu en Öztürk werken als lange arm van Erdoğan. Ze hebben zich genesteld in Den Haag.

3)  Arib is de voorzitter van de Tweede Kamer.

4)  Nederturken worden door Erdoğan via email geïnformeerd waarop ze moeten stemmen, dat is interventie in Binnenlandse Zaken.

5)  Dubbel paspoort, dubbele loyaliteit.

Niet alle Jihadisten in Nederland willen vertrekken. Er zijn ook Jihadisten die hier een aanslag willen plegen. De oproepen van ISIS en Al-Qaida werken stimulerend. ISIS en de AL-Qaida bevinden zich in een concurrentiestrijd. Een terroristische aanslag zou een ramp zijn in Nederland, aan de andere kant zou dan pas de dreiging serieus worden genomen door de burgers. De Nederlandse bevolking denkt namelijk dat het niet zo’n vaart loopt.

Lieve vrienden, ik wil jullie bedanken voor je komst!

Door:
Raffie Chohan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, gezond realisme, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op Speech van Raffie Chohan tijdens Pegida-Almere (07-05-2016)

 1. Qvic zegt:

  Als een buitenlander ook een Nederlands paspoort heeft, beschouwd hij/zij altijd zijn eerste land van herkomst als zijn vaderland die hij ten aller tijden trouw blijft en als het tweede paspoort het Nederlandse is dan is deze goed voor de rechten te kunnen opeisen van dat land. Bij islamieten is het niet anders en deze zullen echt nooit hun vaderland verloochenen en intrigeren in het land waar ze nu wonen. Zij zullen er eerder voor zorgen dat de autochtonen bevolking gaat intrigeren naar hun maatstaven en hoe meer islamieten hier in Nederland zijn en nog komen hoe sneller de autochtonen bevolking de islamitische maatstaven opgedrongen krijgen en zij schuwen geen geweld, eerder zij verheerlijken het geweld tegen andersdenkende. Dit beseffen nog steeds veel mensen niet en vooral de hogere opgeleide niet, want die komen niet of weinig in contact met islamieten. Ook al leg je het met feiten onderbouwde situaties dit uit, dan nog ontkennen ze het en doen het af als onzin of een verzinsel. Of ze willen dat niet horen, want dat verstoort hun rustige leventje (weg kijken dus) Maar hoog opgeleid houdt niet dat je dan ook automatische in dat je intelligent bent, maar enkel dat je goed uit een boekje kan leren.

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   In het geheel dus niet, je moet het nog maar een goed begrijpend lezen !
   Het is GEEN motiverende tekst maar demotiverende tekst.

   Complete waardeloos als demonstratie gereedschap, amateuristisch voor een actie voerder.

   Een stukje schrijven is geheel wat anders dan actie voeren .

   Eigenlijk gewoon hersenloos !

   Like

   • fransdewit zegt:

    Nou nou, jou tekst is ook anders niet echt motiverend maar degrinerend, schaam je

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ok voor jou hetzelfde , pleur eens een eind op met je schaam je , ik schaam me voor die oude klootzakken die hun hele waardeloze leven als zombie op de pvda , psp en cda hebben gestemd en nu ineens het licht schijnen gezien te hebben.

    Ik verklaar mij dan ook in principe solidair met Generation Identitaire, het zijn klootzakken zoals jij die hun toekomst hebben vernacheld , hoe godverdomme durf je het woord schaamte in je vale smoel te nemen .

    En natuurlijk ben ik denigrerend , maar zie het maar als en schop onder je kont die je 30 a 40 jaar geleden al zou moeten gehad hebben .

    Eren ieder trekt het zich maar aan of niet .

    Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  als een lastdier ga ik door het leven, bijna zwichten onder de last van het realisme .

  in goed Duits

  as a beast of burden I go through life almost succumb under the burden of realism.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  ISIS dreigt vanuit vier landen met grote aanval op Jeruzalem en Israël

  Het is zeker niet voor het eerst dat het islamitische terreurleger ISIS dreigt met geweld tegen Israël, maar wel dat dit tegelijkertijd vanuit vier landen gebeurt. De jihadisten laten op minstens 10 verschillende video’s zien hoe vele honderden van hun in het zwart geklede strijders, met hun trouw aan Allah en Mohammed op hun voorhoofden of armen geschreven, op weg zijn om de kleine Joodse staat aan te vallen. Hun belangrijkste doelwit: Jeruzalem, dat ze ‘een brug naar de islam’ noemen.

  In alle video’s die de afgelopen twee dagen zijn gepubliceerd wordt verwezen naar de Palestijnse kwestie, Jeruzalem en de timing van de geplande aanval, en is in het commentaar te horen dat ISIS de Palestijnen niet is vergeten en hen niet langer zal negeren. ‘We komen eraan, en we komen heel snel.’

  ISIS beheerst Libische kust en stuurt vluchtelingen-terroristen naar Europa

  De ISIS propagandafilmpjes zijn afkomstig uit onder andere Raqqa, de ISIS hoofdstad in Syrië; Mosul, hun belangrijkste terreurbasis in Irak; de Sinaï en Egypte; Derna in oostelijk Libië, en centraal Libië. Dankzij de NAVO controleert ISIS inmiddels een enorm gebied van 300 kilometer langs de Libische kust, vanwaar dagelijks talloze bootjes vol met als vluchtelingen vermomde terroristen, die in Libische kampen zijn getraind, naar Europa worden gestuurd. Al na enkele mijlen worden die uiterst vriendelijk opgehaald door NAVO marineschepen veerboten en veilig in Italië aan wal gebracht.

  Bedoeïen gerekruteerd om tegen ISIS te vechten

  De moslimstrijders verwijzen in de video’s ook naar de hulp die het Egyptische leger krijgt van de Israëlische luchtmacht en inlichtingendiensten, en dat ze ervan op de hoogte zijn dat het Egyptische leger bedoeïenstammen in de Sinaï heeft gerekruteerd om tegen hen te vechten. Er zijn minstens drie anti-ISIS milities van de bedoeïen actief, te weten ‘Zonen van Sinaï’, ‘Eenheid 103’ en ‘Doods Eskader’.

  Aanslag op politie in voorstad Cairo

  Gisteren kwamen acht Egyptische politieagenten om het leven bij een aanval van ISIS in Helwan, een voorstad van de hoofdstad Cairo. Vier gemaskerde terroristen sprongen uit een voertuig en vuurden hun automatische wapens leeg op een busje vol met agenten, die allemaal werden gedood. Volgens Westerse inlichtingendiensten is ISIS inmiddels ook in staat om vergelijkbare aanslagen in Israël te plegen.

  Italiaans-Britse eenheid in Libië verslagen door ISIS

  Op 27 april behaalde het Islamitische Kalifaat ook al een grote overwinning in Libië, waar een eenheid met Italiaanse en Britse soldaten in de val werd gelokt en werd verslagen. Israëlische defensiespecialisten stellen dat deze nederlaag de reeds eerder uitgestelde geplande invasie van Libië verder zal vertragen, en dat het duidelijk is dat Europese militairen niet opgewassen zijn tegen dit soort goed getrainde en bewapende islamitische guerrillastrijders, waarvan sommigen zichzelf opbliezen bij het konvooi.

  De legerleiders uit Groot Brittannië, Frankrijk, Italië, Duitsland en de VS waren in ieder geval compleet verrast door de effectiviteit en professionaliteit van de ISIS aanvalsgroep, reden waarom uit alle macht geprobeerd werd de nederlaag uit de media te houden. Wel is bekend dat enkele Italiaanse soldaten zijn omgekomen, en dat ISIS vermoedelijk ook enkele militairen gevangen heeft genomen.

  Geplande invasie opnieuw uitgesteld

  Twee dagen eerder had het gezamenlijke Westerse commando in Hannover nog besloten om de voorbereidingen voor de invasie te versnellen. Directe aanleiding was de almaar slechter wordende situatie in Libië. Een dag na de nederlaag verklaarde de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni dat zijn regering ‘geen plannen heeft om zonder verzoek van de (Libische) eenheidsregering en steun van de VN troepen naar Libië te sturen.’ Volgens Europese militaire bronnen staan er echter 6000 Italiaanse en 1000 Britse soldaten klaar om in Libië te worden ingezet.

  Xander

  (1) DEBKA
  (2) DEBKA

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/ISIS-dreigt-vanuit-vier-landen-met-grote-aanval-op-Jeruzalem-en-Isral

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ben ook jij nu op de demotivatie toer ?

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Heeee Klepperende Joop,
    Ga ff lekker ergens anders zeiken!!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    LEES godverdomme die toespraak nu een met je verstand en niet met je gevoel, een waardeloos prul als zijnde een actie demonstratie motivatie .
    En pleur een een eind op met je: ga eens ergens anders zeiken.

    Ik blijf hier totdat heer Bron mij wegstuur en/of dat er eens een beetje verstand en professionaliteit ontstaat in de zogenaamde actie groepen.

    Nu is het niet meer dan goed bedoelende klootzakken

    Like

 4. Inderdaad Raffie, islam betekent; “Geen vrijheid van meningsuiting meer en bloedige aanslagen”.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Jack,
   Maarrrrrrrrr degenen die al deze ellende faciliteren zijn de ECHTE schuldigen eraan, de zogenaamde zelfbenoemde fucking elite-ratten, zij hebben al vanaf 1975 booslims hier naar toe gehaald, trouwens wel toevallig dat Suriname ook in 1975 “onafhankelijk” werd en wij toen ook een grote golf van honderdduizenden uitkeringtrekkers over ons heenkregen die ook gratizzzzzzz huis en geld kregen en waarvan de kinderen nu lopen te zeiken over Sinterklaas.
   Ook dat was geplannend met als uiteindelijk doel om het blanke ras te vervangen/mengen door/met lichtgetinte zombies. Verbindt de dots en het grote plaatje wordt steeds duidelijker. Demensen staan er allemaal niet bij stil, maar dit is gewoon salami tactiek, iedere keer weer een dun plakje.
   Wil dit stoppen dan moeten we Brussel en den Haag ruimen van alle pisnichten.

   Like

 5. fransdewit zegt:

  Jongens als we elkaar hier nu gaan afbranden, dan wint de verkeerde kant zeker, beetje respect tegenover de mede mens mag wel hoor klepzeiker. En waarom vloeken in je tekst? Ja oke nu zal ik wel weer de wind van voren krijgen, warm is het vandaag he? Beetje heethoofd

  Like

 6. Helena zegt:

  Hey Raffie, mooie tekst en mooi gesproken bij Pegida afgelopen zaterdag. Er waren er niet veel nee, dat was jammer maar de sfeer was zoals altijd weer super. Wij waren er uiteraard wèl weer bij en we gaan door! Pegida is gekomen om te blijven, samen staan we sterk! lieve groetjes en tot de volgende keer, Helena en Ton

  Like

 7. Petrus zegt:

  Raffie, ik kan alleen maar zeggen. Mooi gesproken, simpel en doeltreffend, en dat heb je nodig om de simpele zielen wakker te schudden! En hun verantwoordelijkheid voor het leven dat ze leiden te aanvaren, door de waarheid te laten doordringen! En die is keihard!!!

  Like

 8. Petrus zegt:

  Raffie, ik kan alleen maar zeggen. Mooi gesproken, simpel en doeltreffend, en dat heb je nodig om de simpele zielen wakker te schudden! En hun verantwoordelijkheid voor het leven dat ze leiden te aanvaarden, door de waarheid te laten doordringen! En die is keihard!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s