Terrorist die “ketter onthoofdde” op vrije voeten

Screenshot_22

BRUSSEL Vorige week verscheen ex-Syriëstrijder Iliass Khayari (25) voor de rechter in Brussel. Maar hoewel de federale procureur had aangedrongen op een onmiddellijke gevangenisstraf, liet de rechter hem gaan.

Eind 2012 vertrok Khayari naar Syrië, maar nauwelijks een half jaar later keerde hij terug naar Brussel met een klaplong door een kogel en een gebroken bovenarm. Maar toch was hij er lang genoeg om onder de vlag van ISIS gruwelijke feiten te plegen. Volgens de krant Het Laatste Nieuws konden speurders op 3 mei 2013 reeds een verontrustend telefoongesprek afluisteren. “Ik zweer het je: we hebben zijn kop eraf gerukt”, vertelde hij toen aan een vriend. Op de vraag waarom dan wel, antwoordde Khayari. “Het was een soldaat, een ketter, een vijand van Allah.”

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Terrorist die “ketter onthoofdde” op vrije voeten

 1. Guardiacivil zegt:

  De rechters deugen niet, het justitie systeem deugt niet, de regering deugt niet, wat kan er nog meer fout gaan, lang leve onze vrijheid en veiligheid.

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, dan moeten wij eens een verkeersboete of zo niet betalen….dan gooien ze iemand van ons wel in de cel …voor zoiets onnozels.

   Like

 2. Dicksy zegt:

  Hier in België zijn ze op Justitie ( niet alleen justitie trouwens ) al langer de pedalen kwijt en dat is niet van vandaag of gisteren, is al jaren zo maar wat wil je als je benoemd bent voor het leven en U zichzelf een status aanmeet boven alles en iedereen verheven te zijn.

  Like

 3. Steven zegt:

  Ik krijg sterk de indruk over wat er tegenwoordig gebeurt in de EU, men alles expres doet om de hele samenleving te ontwrichten. Iets anders kan ik er al bijna niet meer van maken.
  De eigen bevolking wordt zoveel mogelijk de mond gesnoerd, aangepakt voor haatzaaien en discriminatie….en dit soort TUIG laten ze gewoon lopen of wordt aan alle kanten geholpen.
  Het gedwongen opleggen van miljoenen handophouders, verkrachtingen..berovingen..en het houdt maar niet op, en de samenleving wordt steeds verder om ZEEP geholpen.
  Dit kan nooit lang meer goed gaan…watch my words.

  Like

 4. brabosh zegt:

  Wellicht een ‘lone wolf’ zoals ze in Mekka aan de lopende band worden geproduceerd en richting Europa worden gekatapulteerd.. 😦

  Like

 5. Pieter zegt:

  Gelukkig worden de naar Nederland teruggekeerde moordenaars uit Syrie goed in de gaten gehouden zodat ze geen gekke dingen meer kunnen doen.
  Wat ze daar hebben uitgespookt zal onze overheid blijkbaar een rotzorg wezen.
  Man, man, man wat een wanbeleid weer.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dat zeggen ze wel, maar is het ook zo dat ze goed in gaten worden gehouden. Wat die gaten betreft: de regering laat vele gaten vallen in hun beleid en beloftes.

   Like

 6. carthago zegt:

  Deze kalifaatrat heeft al twee ton gekost aan medische en advocaatkosten, mwah, moet kunnen in de Belgische bananenrepubliek. En dat voor maar één onthoofding van een “gematigde” tegenstander. Dit varken op water en brood levenslang geketend opsluiten kost bijna niets, maar ook bij het gerecht wil men de vijf ton salarisschaal blijven halen natuurlijk. België bestaat helemaal niet meer, het is een overgerijpte banaan aan de boom van de Eussr,zoals nederigland ook natuurlijk.

  Like

 7. Japio zegt:

  Het rechtssysteem in heel Europa is één corrupte bende net zoals de politiek. Alleen de goedwillende en hardwerkende burger pakken ze aan, die laffe honden.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Rechters zijn onafhankelijk. Daar kunnen we vraagtekens bij zetten maar door trapsgewijs te werken en elke verdachte 2 x in (hoger) beroep kan gaan mag de onafhankelijkheid wel aangenomen worden.
  Het parlement is de hoogste macht in een land, ook in België. Via wet en motie hebben parlementariërs de macht over politie en justitie. Zij kunnen de regels zodanig aanpassen dat een verdachte, die aangeklaagd is door politie en/of justitie niet op vrije voeten mag komen totdat zijn vrijspraak onherroepelijk is.
  Wat in dit geval gebeurde is een aanfluiting voor het rechtvaardigheidsgevoel van de bevolking.
  Er is alle reden om nog eens diepgaand na te denken over het systeem van de trias-politica.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Erik zegt:

   Rechters zijn niet onafhankelijk de beinvloeding van de algemene consencus is een te groote en rechters zijn onderdeel van een cultuur die averechts werkt op ons rechtvaardigheidsgevoel, daar om hebben we steeds mindér vertrouwen in het rechtssysteem. Dit is geen uitzondering meer schering en inslag. Ik vertrouw ons rechtssysteem niet meer.

   Like

 9. Erik zegt:

  Dit is wat we moeten slikken??? Ech niet!!! Terug sturen en nooit meer welkom bij ons fijne en mooie land die we gaan redden van de subversieven, trouw aan de vlag, ter meerdre glorie van ons volk💪🏻👊🏻👍🏻

  Like

 10. Thoth zegt:

  Die gasten zijn van de pot gerukt…

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Nekschot, niks rechtszaak, zonde van het geld en de moeite. Als ik ratten verdelg hoef ik toch ook niet eerst naar de rechtbank

  Like

 12. Avidia zegt:

  Doe jij maar eens iets verkeerd, de wereld is te klein, dit is te erg voor woorden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s