VN wil 6 miljoen “vluchtelingen” per jaar hervestigen

Screenshot_4

De secretaris-generaal van de VN, Ban Ki Moon, en de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Verenigde Naties (VN) willen jaarlijks 10% van alle als vluchtelingen tellende mensen wereldwijd naar elders overbrengen. Open is hoe de VN deze hervestiging wil afdwingen als een land weigert. In de EU is het plan van herverdeling op dit simpele probleem stukgelopen.

DWN

De VN willen wereldwijd een hervestiging van minstens 10% van alle vluchtelingen per jaar bereiken om de bijzonder belaste landen te helpen. De secretaris-generaal van de VN, Ban Ki Moon, legde maandag in het VN-gebouw in New York zijn “Globale pact om verantwoordelijkheid te delen” uit, dat juist de rijkere landen op hun verantwoordelijkheid wil aanspreken. In totaal worden er op dit moment wereldwijd ongeveer 60 miljoen vluchtelingen geteld.

Het cijfer van de jaarlijkse vluchtelingenpopulatie wordt op 19,6 miljoen geschat. Volgens het plan van Ban Ki Moon zouden bijna 2 miljoen vluchtelingen per jaar een nieuw thuis moeten krijgen. “Met een uitgewogen verdeling van verantwoordelijkheid zouden er geen problemen voor de gastlanden zijn”, zei de VN-chef. “We kunnen het ons veroorloven om te helpen, we weten wat er gedaan moet worden, maar te vaak staan onverschilligheid en vreemdelingenhaat in de weg.”

Het VN-plan ter globale herverdeling dient op een topontmoeting op 19 september te worden aangenomen, gevolgd door een conferentie waarbij de landen toezeggingen moeten doen over hoeveel vluchtelingen ze willen opnemen. De Amerikaanse president Barack Obama zal de conferentie leiden. In de actuele vluchtelingencrisis hebben de VS tot nu toe nog maar weinig Syrische vluchtelingen opgenomen.

Amnesty International verwelkomde het voorstel van de VN. “Het zou voor de ommekeer kunnen zorgen”, zei de vicedirecteur van de mensenrechtenorganisatie, Sherif Elsayed-Ali, maandag. Wanneer van tevoren vast zou staan hoe de vluchtelingen verdeeld worden, zou dat de scherpe kanten van de crisis kunnen afhalen, “voordat deze acuut wordt.”

Op dit moment herbergen acht landen meer dan de helft van de vluchtelingen: Turkije, Pakistan, Libanon, Iran, Ethiopië, Jordanië, Kenia en Oeganda.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op VN wil 6 miljoen “vluchtelingen” per jaar hervestigen

 1. elisah zegt:

  De VN en Merkel moesten eens weten wat wij allemaal willen…

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Het állergrootste probleem is dat WIJ uiteraard weer MOETEN inschikken en opnemen, en ZIJ zich nooit en te nimmer zullen aanpassen! Vluchtelingen? Die horen dankbaar te zijn en geen eisen te stellen! Helaas hebben we verschrikkelijk vervelende ervaringen opgedaan met ‘vluchtelingen’, en van een gedwongen opname mag dan ook geen sprake zijn! Het gaat uiteraard voornamelijk weer op het (her)plaatsen van moslimvluchtelingen, en ik vind dat de VN nu de rijke oliestaten maar eens moet dwingen om hun bijdrage te leveren. Tot nu toe is het bedroevend weinig wat zij hebben gedaan.
  Is alleen Europa in beeld om ‘vluchtelingen’ op te vangen, dan geloof ik er geen snars van dat het om echte vluchtelingen gaat, maar dat er doodgewoon weer een flinke stap voorwaarts wordt gedaan in de islamisering van ons werelddeel.

  Like

  • nodhimmi zegt:

   Niet alleen Europa is in beeld, maar alleen westerse blanke landen. Het blanke ras mag geen thuis hebben maar alle 9 miljard mensen opnemen.

   Like

 3. Drs.P. zegt:

  Fuck you smerige NWO-rat Ban Ki Moon, keep on dreaming, we motten jou niet en je organisatie al helemaal niet. Het is een veel beter plan om jullie NWO-bankiers oorlogen maar te stoppen, dat zou uiteindelijk een zegen zijn voor de gewone burgers.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 2 people

 4. biebie zegt:

  Dromen zijn bedrog,als Merkel Ban Ki Moon opvolgt komt ze erachter dat ze alle macht verloren heeft.
  Wat zie ik uit naar het moment dat ze helemaal NIETS meer voor elkaar krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Elena zegt:

  Ah ja die seniele VN malloot heeft eigenlijk gelijk.
  Laat hij beginnen alle moslims naar moslimlanden te sturen…en Christenen naar de resterende landen in de wereld.
  In Europa zijn dan geen moslims meer, een win-win situatie.

  Zodra alle Afrikaanse landen leeg zijn, gaan wij Europeanen daar wonen.
  We leven daar spot goedkoop, de grond kost er bijna niets in vergelijking tot Europa.
  Moet wel investeren in enkele zonnepanelen om de stroom voor de airco te hebben.
  Iedereen blij…toch?

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Wat heeft Onze Lieve Heer toch rare kostgangers.
  Die malloot is totaal de weg kwijt, niet goed bij zijn kokosnoot.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Ik weet nog een hele berg vierkante kilometers terrein geschikt voor ze , even bouwrijp maken .

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Kenia , leuk gelijk binnenlaten !
  Kenia folies ‘grootschalige’ ISIS anthrax aanval

  Kenya foils ‘large-scale’ ISIS anthrax attack

  https://warsclerotic.wordpress.com/2016/05/10/kenya-foils-large-scale-isis-anthrax-attack-arrests-3-photos/

  Gooi het maar door de vertaler
  https://translate.google.com/

  Geliked door 1 persoon

 9. joopklepzeiker zegt:

  Meer of minder , dat is de vraag, is het eigenlijk nog een vraag ?

  11-jarige Black jeugd in Brooklyn beschuldigd van brandstichting en een haatmisdaad na betrapt te zijn op surveillance video in het afbrand van een joodse school bus.

  11-year Black youth in Brooklyn charged with arson and a hate crime after caught on surveillance video setting fire to Jewish school bus

  https://warsclerotic.wordpress.com/2016/05/10/11-year-black-youth-in-brooklyn-charged-with-arson-and-a-hate-crime-after-caught-on-surveillance-video-setting-fire-to-jewish-school-bus/

  Like

 10. Giny zegt:

  Tja, ik wil wel 6 miljoen Euro op mijn
  bankrekening gestort hebben!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Avidia zegt:

  Als ik het voor het zeggen had werk ik hier niet aan mee, zijn ze nou gek geworden??? Allemaal een uitkering, allemaal een huis. En jullie kinderen??? Kunnen nog vele jaren wachten op een huis. Ik word hier onpasselijk van, wat hebben wij met die lui te maken, en wordt alles wel goed uitgezocht. Wie komt hier allemaal binnen om op onze zak te leven, wordt dat wel eens uitgezocht?? Ik ben niet van plan om te betalen voor al die gelukzoekers, maar de meeste zorgen die ik draag is het huizentekort. Ik heb geen kinderen, maar ik gun al jullie kinderen een eigen huis en toekomst, kan hierover wakker liggen. Ik heb een winkel in woninginrichting en genoot er van om zo van alles gedaan te krijgen en ze zo gelukkig waren, die smoeltjes zal ik nooit vergeten. En nu krijgen mensen die geen deel genomen hebben aan ons bestel zomaar een huis en inrichting. Toen het hier speelde heb ik geweigerd mee te werken, ik zei dat ik teveel klanten had die voorrang hadden, ik ga absoluut niet meewerken!!!!!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Wat ik wil is bij niemand erkend, weg met al die onbekenden, al die z.zieligergers

  Like

 13. Erik zegt:

  Het verplaatsen van de problemen is niet de oplossing. Beter is de oorzaken nu eens echt aan te pakken. Lokaal is er nog een hoop op te lossen. De verdeling van het geld dat onze handen bijalkaar werken lijkt mij een beter plan, de 1% die meer dan 50% van de poen bezit zal hun Dagobert Duck gedrag moeten opgeven. Ook het aanpakken van de handel met derde wereld landen door die te stimuleren. Afrika moet ook zelf eens volwassen worden, zeker de mannen daar die Allah of een mobiel belangrijker vinden dan brood op de plank. Afrika heeft de potentie om heel rijk te worden doch Elite vinden het te makkelijk om daar de boel leeg te roven van grondstoffen en andere producten. Ook in de Levant zouden ze nu toch wel zat moeten zijn van oorlog, Allah moet terug naar de moskee en het gezond verstand aan de macht.
  Luiter niet naar muppets van de Elite.

  Like

 14. Harry zegt:

  Waanzin!! Weer zo’n minkukel die denkt de oplossing te hebben. Indien men de corrupte / dictatoriale regeringen zou aan pakken en er uit zou smijten zouden we nog nauwelijks vluchtelingen hebben maar nee hoor we draaien het gewoon om en laten die regeringen rustig hun rottigheid voortduren. Politici gaan die rottigheid liever uit de weg!!

  Like

 15. Marc zegt:

  De enige haatvolle vreemdeling in dit verhaal lijkt mij toch ene Bange Maan te zijn!

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Wat looney Moony meer zei: We Can Solve The World’s Crises By Fighting Global Warming

  United Nations Secretary-General Ban Ki-moon told The Washington Post why he’s so fixated on fighting global warming: He thought he could solve the world’s problems by forcing countries to cut carbon dioxide.

  “From day one, I made climate change the top priority,” Ki-moon told The Post. “There were many crises around the world, even at that time. But I thought that all these crises, these political crises, could be solved.”

  http://dailycaller.com/2016/05/06/un-chief-believes-the-worlds-crises-could-be-solved-by-fighting-global-warming/

  Like

 17. Hendrik zegt:

  Er is hier geen plek voor moslims, die hebben hun kansen vergooid en bewezen dat ze niet te vertrouwen zijn. Islam is geen religie maar een ideology als het communisme is.

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  MOOI…..Laat Korea enDuitsland ze lekker opnemen…..Problem solved…..De Duitsers zijn het NU al spuugzat , laat staan met NOG meer. Ben benieuwd hoe snel die Zuid-Koreanen “er klaar mee zijn ” met die 6 miljoen vluchtelingen. Vooral de mossels….

  Like

 19. carthago zegt:

  De Verenigde nazi’s hebben in hun bestuur een meerderheid van oligarchen, dictators, criminele saud adepten, pedofielen, moordenaars, oplichters, islamitische kalifaatratten, geitenneukers,islam nazi’s en nog veel meer soorten duivels, kortom de veroorzakers van de asielindustrie tsunami ; en juist ban ki naar de moon staat daarvan als woordvoerder in het reeds gecriminaliseerde en leeggeroofde westen de lakens uit te delen tesamen met de stasi zwabber.

  Geliked door 1 persoon

 20. Johan zegt:

  Waarom 6 miljoen en geen 7 miljoen bijvoorbeeld ? Waar slaat dat op ?
  We hebben hier trouwens al genoeg moslims. Kijk maar naar wat er weer in Duitsland is gebeurd : Een islamitische mafketel heeft mensen willekeurig met een mes aangevallen. Het resultaat is dat er minimaal al een dode is.
  Ga dus vooral door met nog meer van dit soort mafketels binnen te halen. Het is geweldig. Wat een verrijking voor onze cultuur.

  Like

 21. ieznogoedh zegt:

  Deze “Umsiedlung” is volstrekt nutteloos en daarenboven ook nog eens een leugen.
  Immers, als 2 miljoen een thuis met uitkering heeft gekregen, heeft de rest er alweer 2 miljoen bijgefokt. Dat werkt dus gewoon niet.

  Like

 22. edwin vissers zegt:

  Crisis echt of een kunstmatige situatie om de massa te manipuleren, de stuipen op het lijf te jagen? Staatsschuld aantoonbaar of ontwerp om de bevolking te imponeren met een soort monopoly-spel van politici? Bestaat geld nu echt of alleen digitaal? ……

  Hoe moeten we die 1% nu omschrijven? Illuminatie, Elite, New World Order? Big Pharma, Bilderbergers, VN, NSA? Wallstreet, de Bankenmaffia, politici? Europese Unie, de heersers over de voedselindustrie, doorgeschoten wetenschappers? Hoe ziet het schaakbord van deze 1% eruit?
  laat de duivel uw niet misleiden ,zonder gebed (strijd ) geen overwinning

  Like

 23. Harry zegt:

  Waanzin, weer zo’n leeghoofdig figuur die de oplossing denkt te hebben maar in feite het paard achter de wagen spant. Niet de corrupte /dictatoriele regeringen, die al die rottigheid veroorzaken, aanpakken want dat willen we natuurlijk niet! Nee dat gaan de politici maar liever uit de weg.

  Like

 24. Thoth zegt:

  Yep, evenals de Saoedische voorzitter van de Mensenrechtenraad, terwijl zij in Jemen alles naar de filistijnen bombardeert.. Diverse media heeft de Verenigde Naties om opheldering gevraagd, daar is echter niet op gereageerd. Amnesty International verwelkomde het voorstel van de VN en ik denk, tevens het Vluchtelingenwerk. Zij vormen een groot deel van de inspanningen die ervan profiteren…

  Like

 25. boorzalf zegt:

  60 miljoen vluchtelingen geteld??? gewoon natte vinger werk. 90% zijn gewoon economische gelukzoekers.

  Like

 26. Gasso zegt:

  Quote/ Op dit moment herbergen acht landen meer dan de helft van de vluchtelingen: Turkije, Pakistan, Libanon, Iran, Ethiopië, Jordanië, Kenia en Oeganda./ einde quote

  Laat ze lekker daar blijven…. wij hoeven dat uitschot niet!

  Like

 27. Qvic zegt:

  Wat een pruts en klungel organisatie is die VN toch, alleen randdebielen kunnen deze onzin verkondigen. Dit zijn geen leiders, dit zijn psychopathische dictators. Als ze eerst eens gingen afvragen waarom en waar voor mensen willen vluchten en wat de aard daar van is, daarvan uit kunnen ze met oplossingen komen. En niet klakkeloos deze vluchtelingen wereldwijd verspreiden en dan ook nog landen gaan dwingen, die vaak niet eens debet zijn in het ontstaande probleem.
  In dit geval lijkt het meer op dat ieder land in de wereld verplicht wordt door de VN om zijn land te laten islamiseren door miljoenen islamisten. Die onder de noemer vluchteling opvangen wordt gekolonialiseerd om het nationalisme in die landen te vernietigen. Zodat dan een wereldregering kan ontstaan.

  Like

 28. Sabeltant zegt:

  Waarom gaan Ban Ki Moon en Angela Merkel niet naar landen die de islam verspreiden om te vertellen dat hun idiote ideologie wereldwijd voor ellende en vluchtelingen zorgt?
  Een geboortebeperking voor mensen uit die landen zou ook eens op zijn plaats zijn.
  In de meeste islamitische landen ben je al kansloos bij de geboorte, er is geen enkele vorm van economie en universiteiten hebben een handjevol islam opleidingen waar je nul komma nul wat kunt betekenen voor je land.
  islamitische landen blijven achterlijk en blazen zichzelf door ongebreidelde geboortes op.
  En dan gaan een stel moreel superieure idioten vertellen dat WIJ de godvergeten ellende van de islam op mogen ruimen?
  Doe even normaal laat die islamitische landen het lekker zelf oplossen.
  De ondergang komt vanuit de islam en de achterlijkheid die de islam met zich meebrengt kunnen wij NOOIT oplossen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   WILLEN wij niet eens oplossen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor dit ‘ras’. Het enige wat ze begrepen hebben is hoe ze zich moeten vermenigvuldigen en zelfs die les hebben ze pas na honderden van jaren geleerd.

   Like

 29. koddebeier zegt:

  De Verenigde Nazie’s proberen het ‘vrije westen’ met nog meer moslims te overspoelen,
  we moeten stoppen met geld over te maken naar dat clubje fascisten !!!
  En Amnesty International zijn de lakeien van de VN, ook naar dat clubje geen geld meer sturen !
  Laat Banki M. deze mossels maar herhuisvesten in z’n eigen land, de klootzak !!!

  Like

 30. Claudia M. zegt:

  Waar blijft de verdeling in al die overige landen waar de islam en dan bedoel ik natuurlijk de rijkere, heerst eigenlijk? Waarom wordt daar niets gevestigd? Waarom is het ons probleem dat over de halve wereld de bevolking letterlijk als onkruid in een zwoel warm voorjaar uit de grond spruit? Nergens hoor ik iets over geboortebeperking en dat is wel hard nodig. De bevolking explodeert in sommige landen en er zijn er veel te weinig aan het werk om al deze monden te kunnen voeden.

  Dat al deze mensen niet meer hoeven te vluchten; dat moet gestopt worden! Mensen moeten de kans krijgen iets op te bouwen. Maar ja, we weten allemaal dat er een aardig clubje klanten ter wereld zijn met de overtuiging dat hun geloof het enige ware is en dat iedereen zich daaraan moet conformeren. Dit wordt duidelijk gemaakt door ‘gruwelen’ die de wereld nog niet eerder in deze mate zag. Ook dat moet afgelopen zijn, anders gaat het allemaal niet lukken!

  Het is schier onmogelijk het westen wat vooruitgang gekend heeft te overspoelen met de halve wereld die dat niet heeft en daar ook nog lang niet aan toe is. Wij kunnen deze mensen namelijk ook niet allemaal tot het graf verzorgen.

  Like

 31. VN wil 6 miljoen “vluchtelingen” per jaar hervestigen, is er dan bijna niemand op het idee gekomen dat dit beoogd beleid is, ze ontvouwen hier de NWO plannen. De volgende stappen die zij gaan nemen is Agenda 21 het depopulatie programma waarin voor 500 miljoen mensen plaats is op de wereld alleen voor gehersenspoelde slaven die de NWO op hun wenken zullen bedienen…

  Geliked door 1 persoon

  • De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

   Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

   De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

   Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen.

   Geliked door 1 persoon

 32. joopklepzeiker zegt:

  Islamist’ Stabbing: Man ‘Shouting Allahu Akbar’ Kills 1, Injures 3 In Munich

  http://www.breitbart.com/london/2016/05/10/one-dead-islamist-knife-attack-germany/

  Like

 33. Giny zegt:

  Gelukkig staan GL en de PVDA al klaar om er een zooitje op te vangen!

  Like

 34. Mirjam zegt:

  De EU had nooit gesticht moeten worden, Brussel meent zich alles te kunnen permitteren, maar dat gaat toch niet lukken. Het volk van Europa komt naar voren, dat is nu al bezig zoals we weten. We zeggen NEE.

  Like

 35. Luc zegt:

  China heeft toch meerdere “spooksteden” ? plaats genoeg en een reden om te klagen eens ze daar zijn, probleem opgelost.

  Like

 36. tjonge zegt:

  “Op dit moment herbergen acht landen meer dan de helft van de vluchtelingen: Turkije, Pakistan, Libanon, Iran, Ethiopië, Jordanië, Kenia en Oeganda”
  .
  en dan mag u, geachte bron-lezer, raden wat deze 8 landen gemeen hebben ?
  kijken wie er door gaat voor de koelkast…….

  Like

 37. Jade zegt:

  Simpel, de wereldbevolking moet terug naar 500 miljoen,
  omdat enkele zieke geesten dat bedacht hebben.(elite)
  De islam is hun gereedschap dus moslims krijgen overal vrij spel.
  Geniet nog even van uw leven, lang zal het niet meer duren…

  Like

 38. Jan zegt:

  Genocidal Kalergi plan is in volop in werking getreden

  Kalergi was feitelijk een nazi (wat iedere socialist is) wat zijn visie betreft. Bekende uitspraken van hem zijn:
  De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.
  Zie o.a.:
  Europe’s “refugee” crisis and the Kalergi plan for white genocide
  https://fellowshipoftheminds.com/2015/11/12/europes-refugee-crisis-and-the-kalergi-plan-for-white-genocide/

  Like

 39. Jan zegt:

  Why calling Muslim refugees “the new Jews” is wrong, factually and morally

  Like

 40. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Geweldig, laten we Europa in de fik steken om alle anderen branden te blussen.
  Briljant die Obama kontkusser!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s