De onschuld van Sadiq Khan

Screenshot_6

(Door: Paul Weston – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De Londenaren hebben zojuist Sadiq Khan als hun burgemeester gekozen, de eerste moslim burgemeester van net gelijk welke westerse hoofdstad. Paul Weston heeft enkele gedachten over wat deze mijlpaal betekent voor de toekomst van Groot-Brittannië.

Wanneer de heersende houding van de politieke en mediaklasse van een land er één van krankzinnigheid en/of nationale zelfmoord is, dan zou niemand te verbaasd moeten zijn als iets wat ooit ondenkbaar geacht werd een plotselinge en schokkende realiteit wordt. Een goed voorbeeld hiervan is de ‘kroning’ van Sadiq Khan als burgemeester van Londen, wat in termen van waanzin kan worden vergeleken met de benoeming van de leider van de Labour Party, Jeremy Corbyn, tot voorzitter van de Sociëteit van de Vrienden van Israël.

Screenshot_7Wat Sadiq Khan (kleine foto) betreft, geloof ik niet perse dat de flexibele urbane en door en door gladde Sadiq Khan een potentiële leider van de gewapende islamitische opstand in Londen is, maar ik geloof evenmin dat hij het goedaardige en niet bedreigende soort vreselijk-aardige-moslim-buurjongen is, wat de BBC en anderen ons willen doen geloven. Immers, als men Sadiq Khan beoordeelt naar degenen met wie hij omgaat, dan lijkt hij weer een van die islamitische politici te zijn die één ding zeggen tegen het Engelse publiek dat hem gekozen heeft, en iets heel anders tegen de gemeenschap waartoe hij behoort als hij buiten gehoorsafstand van de ongelovige is.

Neem bijvoorbeeld de zwager van Khan, Makbool Javaid, die een aanhanger van de terroristische organisatie Al-Muhajiroun was, die berucht werd vanwege haar conferentie “The Magnificent 19” in september 2002, waarin de aanslagen van 11 september 2001 werden geprezen. Javaid verscheen naast enkele van de meest beruchte haatpredikers van het land en in 1998 verscheen zijn naam op een fatwa waarin wordt opgeroepen tot een “complete jihadistische oorlog” tegen Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

De zwager van Khan werd later het hoofd van de Rechtsbijstand bij de Commissie voor Rassengelijkheid … hoe verder men naar beneden kijkt in het multiculturele konijnenhol van Groot-Brittannië, des te surrealistischer de hele zaak wordt. Javaid is momenteel partner van het advocatenkantoor Simons Muirhead en Burton en hij wordt genoemd onder zijn Facebook-vrienden CAGE directeur Moazzam Begg en collega-regisseur Asim Qureshi, die de slager van de Islamitische Staat, Jihadi John, heeft beschreven als een “mooie jonge man”. Sadiq Khan is nauw verbonden met al deze mensen, dat is niet iets wat kan worden gezegd van Boris Johnson, de vorige burgemeester van Londen, die een heel ander soort burgemeester is.

Sadiq Khan heeft drie jaar in het bestuur van de actiegroep Liberty (NCCL) voor ‘burgerlijke vrijheden’ gezeten, tezamen met een zekere Azad Ali, die de moord op Britse soldaten heeft goed gepraat en die betrokken was bij de extremistische organisaties het Islamitisch Forum van Europa en bij Jamaat e Islami. Azad Ali is op dit moment hoofd van de Community Development & Engagement van de organisatie MEND, die tot doel heeft om de strategie voor terrorismebestrijding van de Britse regering te ondermijnen. En  nu we het toch hebben over het kijken in surrealistische konijnenholen, Azad Ali is een adviseur van de politie en van het ministerie van Binnenlandse Zaken over de procedures die de politie moet volgen, hij is een lid van de Independent Police Complaints Commission (IPCC) [onafhankelijke klachtencommissie van de politie] en zit in de Trust en Confidence Community Panel [vertrouwenscommissie] van Binnenlandse Zaken … en  niet in het minst is hij ook bestuurslid van de extreem antifascistische organisatie ‘Unite Against Fascism’, die ook wordt ondersteund door de Britse premier David Cameron …

Het moet worden gezegd dat de burgemeester van Londen eigenaardige vrienden heeft, maar wie zou bij benadering kunnen weten hoeveel? Sadiq Khan heeft Louis Farrakhan van de Nation of Islam verdedigd, die – voor het geval de mensen dat zijn vergeten –  heeft opgeroepen tot de massamoord en de vernietiging van het blanke ras. Bovendien heeft Khan de Taliban aanhanger Babar Ahmad, de Saoedi-Arabische “sociale werker” Shaker Aamer en de geestelijke leider van de Moslimbroederschap, Yusuf al Qaradawi, verdedigd, die de moord op Israëlische burgers een legitieme daad heeft genoemd. Het moet werkelijk worden gezegd: Allemaal vreemde bedgenoten.

Screenshot_8

Sadiq Khan redeneert dit allemaal weg als een onlosmakelijk onderdeel van het leven in de wereld van de burgerrechten, maar al degenen die hij verdedigt, lijken een bepaalde reeks van politieke idealen en een bepaalde religieuze/raciale achtergrond te hebben. Ik heb gezocht naar meer informatie of de burgemeester van Londen ooit de rechten van Sgt Blackman (Marine A) of Tommy Robinson heeft verdedigd, maar mijn zoekopdrachten zijn helaas op niets uitgelopen. Sadiq Khan heeft geen tijd voor patriottische Engelsen, zo lijkt het, wat een beetje jammer is voor de niet-islamitische bevolking van Londen …

De tekstschrijver van Khan, Shueb Salar, is eindelijk ontslagen vanwege allerlei walgelijke uitbarstingen op Twitter met betrekking tot homoseksualiteit en vrouwen ( faggots and ho’s, [lesbiennes en homo’s], zoals Salar hen beschrijft) en soortgelijke schrikbeelden van islamitische vooroordelen – die ook de suggestie inhielden dat de moord op fuselier Lee Rigby in scène was gezet. Maar Sadiq Khan kwam er alleen toe hem te ontslaan, nadat de media er schande van hadden gesproken. Aangezien er in Londen volgens de moslims meer dan voldoende “lesbiennes en homo’s’ rondlopen, kan men zich alleen maar afvragen hoe de nieuwe burgemeester hen zal behandelen …

De burgemeester van Londen onderhoudt zoveel contacten met  zoveel onaangename mensen en organisaties dat het ongelooflijk saai wordt die allemaal op te schrijven. Ik stel voor dat de mensen dit ene artikel lezen, dat de alliantie van Sadiq Khan met de extremistische islamitische studentenorganisatie FOSIS omvat, zijn lof voor de Islam Channel, ondanks dat die voortdurend wordt beboet vanwege het bevorderen van radicalisering en zijn schijnbare onvermogen om de zwarte vlag van de islam te erkennen als een terroristisch symbool, nadat een toehoorder tijdens een toespraak van Sadiq Khan ermee zwaaide.

In 2004 was Sadiq Khan voorzitter van de commissie voor juridische zaken van de Moslimraad van Groot-Brittannië (MCB). Kenners spraken al over de MCB als een dekmantel voor de Moslimbroederschap, maar het duurde nog vijf jaar voordat de Labour-regering die eindelijk als zodanig erkende en liet vallen als een baksteen.

Er is veel meer informatie over het vreemde verleden van Khan, als men bereid is om ernaar te zoeken, maar ik denk dat we het er redelijk over eens kunnen zijn dat, hoewel hij niet echt een voorstander van de islamitische terreur kan zijn, hij zeker niet het soort man is die burgemeester van Londen zou moeten worden. Het feit dat hij zijn eed op de koran nam toen hij voor het eerst werd gekozen als lid van het Parlement zegt ons alles wat we moeten weten over zijn echte loyaliteit, net als zijn houding ten opzichte van gematigde moslims, die hij op het tv-kanaal Iran’s Press als ‘Uncle Tom’s´ beschreef.

En dus is dat wat eerder ondenkbaar was de huidige werkelijkheid geworden. Een islamitische man met veel te veel extremistische contacten, ‘die geheel toevallig zijn’, is nu de burgemeester van Londen. Ik veronderstel dat dit echter nauwelijks een schok is.  De autochtone Engelsen zijn een demografische – en een snel slinkende – minderheid  in Londen, terwijl moslims uit Pakistan en Bangladesh demografisch snel groeien.

In een paar decennia is het mogelijk dat Groot-Brittannië de eerste islamitische premier heeft en ik denk dat we veilig kunnen aannemen dat hij dezelfde ideologische afkomst als Sadiq Khan zal hebben. De werkelijkheid kan niet tegen de demografische gegevens ingaan, dus is de realistische toekomst voor Groot-Brittannië islamitisch, wat niet veel goeds voor de Joden en de christenen zal opleveren, en ook niet voor iedereen die niet daadwerkelijk moslim is. De Britten worden misschien op tijd wakker, maar ik betwijfel dat nogal.

Screenshot_9

Waarom ik daaraan twijfel? David Cameron werd afgedaan als een racist door blanke autochtone Britten, omdat hij zijn bezorgdheid uitte over het verleden van Sadiq Khan en ik neem afscheid van u met een voorproefje van de beleefdheid van Andrew Boff, de Conservatieve leider van de Greater London Assembly die wij in de toekomst mogelijk ook zullen [moeten] hebben. Hij verklaarde de kritiek op de talloze banden die Khan met extremisten onderhield als volgt:

“Daadwerkelijk zeggen dat mensen met conservatieve religieuze standpunten niet te vertrouwen zijn en dat je je niet met hen niet moet inlaten. Dat is schandalig … Ik geloof dat de conservatieven dit het zwaarst zullen voelen, vooral in die delen van Londen, waar er een grote islamitische bevolking is”.

Begrijpt u wat hij hiermee bedoelt? Ik wel. Hij zegt dat de Conservatieve Partij  zich bewust is van de groeiende macht van de islam in Groot-Brittannië en dat in plaats van dat men de extreme elementen ervan confronterend tegemoet treedt, politici voor hen op de knieën moeten gaan…

En totdat er een revolutie (of beter gezegd een contrarevolutie) in Groot-Brittannië uitbreekt, is dat precies wat er zal gaan gebeuren. We zullen ons blijven onderwerpen, zelfs als we naar Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zweden en alle voormalige communistische landen in Midden-Europa kijken, die momenteel gezamenlijk en op een georganiseerde en politieke manier in verzet komen tegen de islam.

Om uw land volledig te verliezen, moet u eerst uw hoofdstad verliezen. Sadiq Khan, een moslim met talloze extremistische banden, won 44% van de stemmen. UKIP won slechts 4%. We hebben nu Londen in religieuze, raciale, politieke en culturele termen verloren, dus is het aan ons of we ons land gaan verliezen. Wat gaat u daaraan doen?

Wat gaan Nigel Farage en UKIP eraan doen? Gaan ze een brief schrijven aan The Daily Telegraph?

Nog beter, wat dacht u ervan om een brief te schrijven aan de nieuwe burgemeester van Londen?

(Paul Weston is een Britse schrijver die zich richt op de schade die de westerse beschaving ondervindt door de aanhoudende culturele revolutie van de harde linker vleugel, die de christelijke, kapitalistische en raciale basis van het Westen wil vernietigen. Hij is nu een van de leiders van PEGIDA UK en hij is ook de leider van Liberty GB. Zijn website kunt u hier vinden, en zijn politieke Facebook-pagina hier. Voor links naar zijn vorige essays, zie het Paul Weston Archief.)

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op De onschuld van Sadiq Khan

 1. delamontagne zegt:

  Ik begon ,t artikel te lezen. Maar al snel dacht ik: “komt me bekend voor”.
  Ik had een dag of twee het Engelse artikel al gelezen, ONTZETTEND GOED ARTIKEL.
  Mooi U beiden het hebben vertaald, een hele klus.
  Misschien is dit videootje van zijn eerste toespraak een “Leuke”……aanvulling hierop.
  [ note de vele HOOFDDOEKEN aanwezig en zijn vele aanhalingen in Arabisch van [ waarschijnlijk ] teksten uit de Korhaan; zoiets heeft men van AbuTaleb uit R,dam toch nog niet meegemaakt………..!
  ////
  London Mayor Candidate 2016 Sadiq Khan speech with islamic extremist flags!!

  Dus er is nog hoop voor NL.
  Als ik de beelden uit england zie, gruwelijk.
  Nog een videootje voor mensen die een “weekendje” London willen doen en de “Kroon-juwelen” in de Tower willen bekijken in East London.
  East London = Tower Hamlets = brutale, grote bekken muslims, die de boel [ denken ] te gaan overnemen………

  Like

  • Nee, U heeft gelijk: DIT hebben we met Aboutaleb nog niet meegemaakt…….
   EN DAT MOET HIJ NIET GAAN PROBEREN OOK!
   Wat we dus wel hebben meegemaakt is, dat moslims met geloof en al plús twee paspoorten in de reguliere politiek stappen of het vanzelf spreekt.
   Maar als ze soms denken, dat daar al het laatste woord over gesproken is, hebben ze het mis!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 2. Thomasson zegt:

  SADIQ KHAN NEW KID ON THE BLOCK OF LONDONISTAN

  Lees ook (link onder Source) wat de Daily Mail heeft al in februari over deze Khan gepubliceerd

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Londen gaat nu heel snel zijn ondergang tegemoet.
   Moet ook, want anders zal het volk de islam-vloed niet kunnen stoppen.
   Ben benieuwd hoe ver het Engelse volk de wantoestanden nog zullen laten komen alvorens amok te maken!

   Like

 3. terex zegt:

  Een ding begrijp ik niet helemaal. Wat zijn dat dan allemaal voor mensen die op hem gestemd hebben voor burgemeester. Zijn dat allemaal echte Engelsen die naief zijn of zijn er al zoveel moslims in London ? Dit is in ieder geval een heel slecht teken voor Engeland. Man man man wat gaat het allemaal rap.,

  Like

 4. Die Engelsen zijn dus nog dommer dan wij.

  Like

 5. Heel hartelijk dank,Wachteres en Henk V., voor deze vertaling! Weliswaar had ik de video gisteren al gezien, dankzij de link, die mede-reageerder rs had aangedragen, maar het is altijd prettig om een en ander nog eens te kunnen nalezen in je eigen taal, zodat de kleinste details je niet ontgaan -ofschoon zulks normaal gesproken toch al weinig voorkomt bij zo’n zorgvuldige spreker als Paul Weston.
  Op die video was overigens wel te merken, hoe geagiteerd Weston was, zeker voor zijn doen. En met àlle reden, want niet alleen is de situatie krankzinnig, het meest surrealistische van alles is nog wel, dat de Britten dit gewoon laten gebeuren en er als Verdomde Louis bij staan te kijken! We wísten inmiddels, dat GB goedmenselijk was, maar dít…..! Die zombies gaan met open ogen hun ondergang tegemoet!
  Mark my words: Dit muisje heeft nog een staartje, naar ik vrees een hórror-achtig staartje!
  (En laten we intussen ook liever niet vergeten, om iedere stuiptekking van dat pracht-exemplaar in Rotterdam in de gaten te houden……!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 2 people

 6. wim zegt:

  In Londen rijden nu bussen rond met een reclameposter met daarop de tekst ”Subhan Allah” (”Prijs Allah”). Met de campagne willen de initiatiefnemers geld voor Syrië inzamelen. Het wordt steeds gekker daar en alles overziende ook hier… Er wordt diep gebogen voor de religie van de vrede. Wat een zelfhaat hebben die gekken van Labour (en de PvdA met nu weer de roep om een wet om vluchtelingenkinderen speciaal te behandelen)!

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  De werkelijkheid kan niet tegen de demografische gegevens ingaan, dus is de realistische toekomst voor Groot-Brittannië islamitisch, wat niet veel goeds voor de Joden en de christenen zal opleveren, en ook niet voor iedereen die niet daadwerkelijk moslim is.

  Een reden temeer om een Brexit toe te juichen, want als de lange arm van mohammed niet via erdogan tot in Europa rijkt, dan wel via de almaar groeiende hoeveelheid mohammeddanen in het vroeger zo trotse Britse rijk.

  Like

 8. Peter zegt:

  @vertalers : “Faggots and ho’s” betekent “flikkers en hoeren”.

  Like

 9. Dicksy zegt:

  De onschuld of de wolf in schapenvacht ? ? ?

  Like

 10. delamontagne zegt:


  Ook de Fransen, de echte dan, zijn nog niet goed geïntergreerd volgens deze moslim meneer
  die in Frankrijk woont………….
  Volgens jaar moet iedereen moslim ZIJN……………….
  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2016/05/intégration-muslim.mp4?_=1

  Like

 11. Als je de GOD van Israël de rug toekeert zijn dit de gevolgen ,de islam is een Godslasterende religie die de naamchristenen en de heidenen vanwege hun zogenaamde tolerantie er gratis voor niks bij hebben gekregen onder toelating van de LEVENDE GOD van Israël!!! Eigen schuld !!!Alleen echte bekering door YESHUA HAMASIACH kan ons op de valreep van de eindtijd nog tot de ware GOD van ISRAËL brengen ,waardoor ook vele moslims tot bekering kunnen komen!!!Onze GOD valt niets uit handen!!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

  • Driek zegt:

   Léon van Duren zegt: Alleen echte bekering door YESHUA HAMASIACH kan ons op de valreep van de eindtijd nog tot de ware GOD van ISRAËL brengen ,waardoor ook vele moslims tot bekering kunnen komen!!!

   Dus, beste meneer van Duren, omdat de islam een Godslasterende ideologie is, dien ik mij nu, op de valreep, te bekeren tot YESHUA HAMASIACH? Als ik u goed begrijp? Wel ja, toe maar. Neen, dat gaat mij te ver, ik vind het nu al erg genoeg. Bekeren? Waarom? Ik maak dat zelf wel uit. Want voor dat je het weet verval je weer in een andere ellende. En ik heb mijn buik vol van predikers die denken de ware godsdienst te verkondigen. Geloven doe je lekker thuis. De Bijbel goed lezen. Het Oude – en het Nieuwe Testament, het verrijkt de geest. Maar ga mij niet iets opdringen.

   Like

 12. Qvic zegt:

  Verkiezingsfraude door de globelisten om hoe dan ook de islamieten een steeds grotere politieke rol laten spelen in de E.U.. Daar deze ook tegen het referendum van Brixet is, is het op voorhand zeer verdacht.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Ik wordt zo moe van die idioten die dit allemaal niet doorhebben. In Engeland, in Duitsland, in Nederland, in Italië en waar nog allemaal. Ik zou willen dat er een wonder gebeurde en dat morgen iedereen wakker was en die duivels naar de hel konden vertrekken, waarna God de hel opblies.

  Geliked door 1 persoon

 14. Men is pas onschuldig tot het tegendeel bewezen is, tja dit is zo’n gevleugelde uitspraak waarin de magistratuur er vanuit gaat dat de verdachte werkelijk onschuldig is tot het tegendeel bewezen is. Ach men weet nu zo langzamerhand wel dat deze islamisten bewust en beoogd in het zadel geholpen wordt door de bestuurlijke elite welke maar een ding voor ogen heeft het verder islamiseren van de westerse cultuur. Het bewust en meedogenloos kapot maken van normen en waarden welke deze islamofascistische monocultuur blijkbaar niet bezit. De islamisering dendert voort als een op hol geslagen goederen trein, zonder achteruit te kijken, juichend door de ‘linkse’ elite regelrecht de islamitische hel in. Sadiq Khan is in mijn opinie zo schuldig als een moslim kan zijn, het is een kwartiermaker op een hoger niveau dan de meeste mensen kan bevroeden, Sadiq Khan is net zoals de ‘Nederlandse’ islamisten zoals Achmed Marcouch en Ahmed Aboutaleb de politieke islam breidt zich als een olievlek op water uit. Blijkbaar beroept men keer op keer tevergeefs op de heersende politiek correcte bestuurlijke elite om de islamisering en het islamisme te stoppen of passen op de plaats te laten maken. Misschien verdient men het om geregeerd te worden door dit politieke systeem waarin ook de vrijdenkers en islam criticasters niets maar dan ook niets in te brengen heeft bij het politieke spel sinds 1848…

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Helder verwoord Adriaan…!
   Het is duidelijk dat de heersende elite denkt dat het altijd maar zo door zal kunnen gaan waarbij er van elk doemscenario wordt weggekeken. “Na mij de zondvloed” zei de Franse koning al. Zijn nakomelingen hadden wel pech…
   Dus er is nog hoop dat we wat van die ellendelingen, die ons alleen maar zien als stemvee, kanonnenvlees en loonslaven waar je geld uit kunt persen, ondersteboven aan lantarenpalen zullen ophangen.
   Niet dat het wat zal helpen… want na enkele decennia zal de heerschappij van de waanzin, de fraude en corruptie weer bezit nemen van de heersende kliek, maar het lucht toch zo lekker op!

   Geliked door 1 persoon

 15. Harry zegt:

  Onder faggots and ho’s wordt volgens mij verstaan: mietjes (homo’s) en hoeren (vrouwen)

  Like

 16. Jan zegt:

  Roger Daltrey (van The Who): de EU leiders zijn een stel nutteloze imbecielen

  Who Are You? Roger Daltrey Calls EU Leaders ‘Bunch Of F***ing Useless W***ers’

  Veteran rocker Roger Daltrey has labeled membership of the European Union (EU) a “disaster”, saying he supports Brexit from the “undemocratic, highly dysfunctional” politico-trading bloc.

  In an interview with The Sun newspaper, The Who frontman claimed the European project was “set up by a bunch of crooks” adding:

  “But that’s how they did this, we all thought we were voting for a common trade area. We voted for an apple and they gave us a bunch of bloody grapes!”

  Mr. Daltrey said the EU is a “wonderful idea” but the only way to get a Europe people want is to “get rid of this bunch of fucking useless wankers that are running it.”

  http://www.breitbart.com/london/2016/05/09/who-are-you-roger-daltrey-calls-eu-leaders-bunch-of-fing-useless-wers/

  Like

 17. Jan zegt:

  British Police Had To Apologize For Shouting ‘Allahu Akbar’ In Mock Terrorist Exercise
  ..
  Greater Manchester police have apologised after a fake suicide bomber shouted “Allahu Akbar” during a simulated terrorist attack at one of the UK’s biggest shopping centres.

  More than 800 volunteers took part in the staged training exercise at the Trafford Centre in Manchester on Monday night. The mock attack, which took five months to plan, was designed to be similar to the marauding-style Paris and Brussels atrocities.

  The assistant chief constable, Garry Shewan, released a statement on Tuesday, apologising for linking the exercise with Islam, after the police were criticised on social media following the drill.

  http://norwegiandefenceleague.info/14-news/world-news-europe/1061-british-police-had-to-apologize-for-shouting-allahu-akbar-in-mock-terrorist-exercise

  Om met Roger Daltrey te spreken: stelletje wankers!

  Like

 18. Thoth zegt:

  Londen wordt nu ook Zweden…

  Like

  • delamontagne zegt:

   Pak-is-tan……..Na S.A. het meest verschrikkelijke Islam-land.
   U zult waarschijnlijk het boek van:
   Betsy Udink:
   Allah en Eva

   wel hebben gelezen.
   Ik had het er net over met mijn vrouw, ze zei “ik zat gewoon te huilen toen ik het las”.
   En zulk achterlijk, barbaars volk wordt bij de 1000-den “welcome-refugees” geheten, toegelaten in Europa.
   Ik zal maar niet schrijven wat ik denk bij ,t zien van bovenstaande foto…………
   Je gelooft je ogen toch niet, na ,t aanklikken van de link daily mail.

   Geliked door 1 persoon

 19. carthago zegt:

  London lost. De opstand is in wording.

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Dank voor de zinvolle en interessante aanvullingen, mensen. Dat maakt het met elkaar lezenswaardig en leerzaam, ook voor anderen.

  Like

 21. Jan zegt:

  De zich superieur voelende woestijnnazi: Als Trump wint ga ik niet naar de VS

  “I want to go to America to meet with and engage with American mayors. If Donald Trump becomes the president I’ll be stopped from going there by virtue of my faith, which means I can’t engage with American mayors and swap ideas.”

  But Khan, whose parents immigrated to the U.K. from Pakistan, also didn’t seem too worried about Trump’s threats. “Conservative tacticians thought those sort of tactics would win London and they were wrong,” he said. “I’m confident that Donald Trump’s approach to politics won’t win in America.”
  https://fellowshipoftheminds.com/2016/05/10/londons-new-mayor-i-wont-be-able-to-visit-the-u-s-if-donald-trump-wins/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk ook niet dat hij door Trump zal worden uitgenodigd!
   Dus hieraan zie je maar weer dat links, en speciaal die vervloekte islam, verdomd goed weet dat met de komst van Trump hun mooie tijden van de laatste 8 bange jaren voorbij zijn.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n vuile smerige halal-leugenaar is me dat!
   In 1960 werd het domme Congolese volk door de onafhankelijkheidsterroristen wijs gemaakt dat als de blanken weg zouden zijn de voorvaderen uit hun graven zouden opstaan en niemand meer hoefde te werken omdat iedereen overal en altijd gratis geld zou krijgen…
   Oké, nu hebben we het wel over totaal onderontwikkelde oerwoudapen maar de methode die deze Elmouelhy gebruikt is gewoon dezelfde.
   Wat me opvalt is dat zijn bos islam-wortels die hij voor de neuzen van de blanken houdt bestaat uit de omvorming van Sydney tot een tweede Mekka via halalvreten waarmee er bruggen naar de moslimgemeenschap worden gebouwd en waardoor ineens iedereen ’n baan heeft.
   De man is totaal gestoord zoals alle moslims.

   Like

 22. Pieter zegt:

  Hij heeft een zwaar spraakgebrek dat hij vooralsnog kunstig weet te verbergen. Eens kijken wat er gebeurd als ie met een puntige stok gepord wordt, ik denk dat dan zijn haat naar boven komt en hij in stotteren uitbarst.

  Like

 23. Jan zegt:

  Assistent van Khan was Shueb Salar die graag met wapens poseerde:
  Aide to Labour’s London mayor candidate Sadiq Khan said Rigby killing was faked and posted series of sexist and homophobic comments on Twitter

  Others read: ‘Currently hating all you faggots who have finished uni’. Referring to women as ‘hoes’ [whores] or ‘bitches’, he says ‘treating a lady’ means ‘buying her a nice iron and extending the kitchen’.

  Reversing the rags to riches tale of Cinderella would be ‘the story of a woman learning her place’, he added.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3479734/Aide-Labour-s-London-mayor-candidate-Sadiq-Khan-said-Rigby-killing-faked-posted-scenes-sexist-homophobic-comments-Twitter.html

  Like

 24. Pingback: Hoed U voor moslims met politieke ambities! (óók binnen gevestigde partijen) | E.J. Bron

 25. Vandaag vertelde ik op mijn werk dat ik naar Pegida in Breda was geweest toen ze me vroegen wat ik in het weekend had gedaan. Zo’n blanke jongen van een jaar of 25 zei tegen mij; “Wat moet je daar doen?” En was de rest van de dag achter mijn rug hatelijk tegen mij. Zulke jongen omarmen de islam, ze omarmen iets dat ze niet kennen, en ze weten niet wat dat betekent. De islam wordt ook omarmd door de psychiatrie. Door psychiaters, verpleegkundigen, want zo denken ze; “je mag tegen moslims en hun geloof niet hatelijk zijn, wederzijds respect.” Maar dat wederzijdse respect en liefde bestaan niet in de islamitische wereld!!! Weten zij veel!!!

  Like

 26. Jan zegt:

  BRITAIN GONE MAD! Police consider allowing female Muslim officers to wear full face-covering burqas in order to attract more Muslim women to the police force

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3781350/Police-force-planning-let-Muslim-officers-wear-BURKAS-attract-ethnic-female-minority-officers-boost-diversity.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s