Griekenland: “Vluchtelingen”kinderen verbranden Duitse vlag

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Griekse Idomeni aan de Macedonische grens bevinden zich nog steeds duizenden illegalen die eisen doorgelaten te worden. Steeds opnieuw escaleert de situatie; de grensbewakers worden met stenen bekogeld, het hek wordt beschadigd en er wordt brand gesticht. Bij bijna alle gewelddadige en opstokende acties zijn linkse “Refugee Welcome”-anarchisten betrokken.

Tijdens de laatste actie werden kinderen ingezet en volgens het linkse motto “Gesloten grenzen doden”, dat we eveneens van demonstraties in Duitsland kennen, die opdracht kregen om met een doodskist symbolisch de humaniteit ten grave te dragen. Maar de kinderen werden niet alleen opgestookt om te demonstreren, maar ze moeten ook leren haten zoals de volwassenen. Zoals we gewend zijn van de islamitische en linkse haatmeute staken ze voor draaiende camera´s media-effectief een Duitse vlag in brand. Dat is de volgende generatie, die de linksen moet helpen Duitsland te vernietigen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Europa, Griekenland, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Macedonië, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Griekenland: “Vluchtelingen”kinderen verbranden Duitse vlag

 1. joopklepzeiker zegt:

  Een grootschalige evacuatie van treinstations en openbare gebouwen is aan de gang in de Tsjechische Republiek na meldingen van een mogelijke aanslag.

  Czech Republic Receives Bomb Threats as it Continues to Resist Illegal Migrant Tidal Wave
  Visegrad group nations outspoken in opposition to EU mandate

  http://www.infowars.com/czech-republic-receives-bomb-threats-as-it-continues-to-resist-illegal-migrant-tidal-wave/

  Like

 2. ……En zodra zij de linksen hebben geholpen, Duitsland te vernietigen, vernietigen zij de linksen. Ergens geen on-amusante gedachte,maar de prijs voor het amusement is te hoog!
  Het ware het beste, het linkse tuig tegelijk met het moslimtuig systematisch te verwijderen: dat is de enige remedie om de westerse beschaving -misschien- van de ondergang te redden.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Precies Theresa. Dat is wat in Iran gebeurd. Met behulp van de Communistische Tudeh partij waarvan Elseviers journalist Afshin Ellian een vooraanstaand lid was heeft Khomeiny de sjah verdreven. Nadat de sjah was verjaagd heeft Khomeiny zijn linkse helpers veelal beloond met een touwtje om hun nek.

   Like

 3. Griekenland: “Vluchtelingen”kinderen verbranden Duitse vlag, ach het zijn maar kinderen en zien de volle draagwijdte van hun handelen niet in (Kuch)…

  Like

 4. elisah zegt:

  Dat die linkse anarchisten kinderen ophitsen en aanzetten tot oa het verbranden van de Duitse vlag, is dat daar normaal of zo?
  Wat hebben die lui daar te zoeken, kunnen ze daar dan zomaar hun krankzinnige gang gaan?
  Kan men er niet voor zorgen dat die leipe linkse pipo’s vastgezet of verjaagd worden of iig de vluchtelingen met rust laten, omdat ze de situatie alleen maar moedwillig willen laten escaleren.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  “Bij de gewelddadige en opstokende acties zijn meestal linkse “Refugee Welcome”-anarchisten betrokken”, van mij mogen ze deze landverraders ophangen !!!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Dat voorop lopende smerige roemenische zigeuner teringwijf,
  heeft hoogstwaarscheinlijk een Ablehnungsbescheid voor het
  inreizen naar Europa ! Dit soort wijven staan in alle Ballingssteden
  als organiseerde jatwijven bekent !

  Like

 7. Pieter zegt:

  Typische Arabische mentaliteit kinderen gebruiken om zieligheid te kweken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s