Mesaanval in Grafing: De daderleugen over de zogenaamde Duitser “Paul H.” (+ update)

Screenshot_23

De vermoedelijke dader van Grafing, Rafik Youssef alias “Paul H.” . . .

(Door: Marco Delgardo – Vertaling: E.J. Bron)

In het Beierse Grafing heeft een man op meerdere personen ingestoken. Eén van de slachtoffers overleed daarbij aan zijn zware verwondingen. De dader zou tijdens de aanval “Ongelovige, je moet nu sterven!” en “Allahu Akbar!” geroepen hebben. Terwijl al kort na de daad een radicaalislamitische achtergrond heftig ontkend werd, wordt nu ook de verslaggeving van de zogenaamde “kwaliteitsmedia” weer een schandaal!

Bijna alle krantenuitgeverijen noemen de dader namelijk met opzet foutief als “de 27-jarige Duitser Paul H.”!

Zoals al vaak bewezen, beschik ook ik over zeer goede contacten in politiekringen en door hen werd mij op vragen over de dader het volgende verteld:

“De dader is 27 jaar oud, heeft een Hartz-IV-uitkering, hij komt uit de buurt van Gießen en beschikt over een Duits paspoort. Hij heeft echter een islamitische achtergrond en hij heet bewijsbaar niet Paul H. Kennelijk zou de naam van de dader Rafik Youssef. zijn!”

Ook mijn officiële vragen aan de persafdeling van de binnenlandse veiligheidsdienst in München leverde een heel ander beeld op. Men vertelde mij:

“… De persafdeling heeft nooit een naam van de dader genoemd en bij de in de media gebruikte naam Paul H. gaat het niet om officiële informatie van de politie . . . Ook kan de persafdeling een migratieachtergrond niet uitsluiten, waarbij de dader volgens zijn paspoort Duitser is.” Kennelijk weet men daar namelijk noch of er sprake is van een migratieachtergrond noch de naam van de dader.

Met deze feiten geconfronteerd toonden de krantenuitgeverijen zich vandaag tegenover mij telefonisch zeer kortaf.

Zo zei men bijvoorbeeld bij de “Abendzeitung München”, die eveneens de naam “Paul H.”gebruikt, tegen mij dat het, citaat “toch normaal zou zijn dat men een naam zou veranderen.”

Op mijn kritiek dat wanneer men een Arabier van een Duitse naam zou voorzien ook de waarheid compleet zou verdraaien, zei men alleen tegen me dat men dit aan de desbetreffende verantwoordelijken zou doorgeven.

Rest mij alleen nog maar te zeggen dat de gevestigde uitgeverijen niet verbaasd moeten zijn wanneer men hen leugen-pers noemt als ze de feiten dusdanig verdraaien!

Updatewww.delgardo.tv

Bron:
www.delgardo.tv
Door: Marco Delgardo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso” (via “Snaphanen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Mesaanval in Grafing: De daderleugen over de zogenaamde Duitser “Paul H.” (+ update)

 1. Cathja zegt:

  De waarheid mag niet meer gezegd worden. Waarom niet? De tijd nadert dat ook wij beter alle kranten en nieuwsberichten links kunnen laten liggen. Dagelijks komen we wel leugens en verdraaiingen van de feiten tegen.
  Ik voel er niets voor om me te laten beduvelen, en lees alleen nog zeer betrouwbare informatiebronnen, waarvan E.J. Bron de belangrijkste is. Hier vraag ik me nooit af of het verhaal wel klopt.

  Like

 2. wauso zegt:

  Like

 3. VarAway zegt:

  Ach, zo ZIE je maar….
  Wat denken we van “onze?” Asscher in het PC Nederlandje ?
  Hij noemde alle Marokkanen in Ede toch ook Nederlanders ?
  Laffe Linkse Lulhannes.

  Like

 4. Deborah Menorah zegt:

  De leugen regeert!

  Like

 5. Pieter zegt:

  Net zoals in Holland zijn deze mensen op de eerste plaats islamiet, dan Arabier, maar worden nooit een Duitser en zeker geen Paul Hahnemann.

  Like

 6. faes gordon zegt:

  Waarom starten de Duitsers ni Me ww3 aan alle Duitser zeg ik nu dit….. Zet die schult gevoelens opzij en laat zien dat ge Germanen zijt

  Like

 7. elisah zegt:

  Dat is toch gewoon té schunnig!

  Like

 8. tjonge zegt:

  het houdt niet op…niet vanzelf….

  Like

 9. Thom zegt:

  Ik heb verschillende Duitse berichten over de aanslag zitten te lezen.
  Ik denk dat de schrijver sommige dingen wel goed beschrijft, maar dat zijn hele verhaal toch rammelt. Het schijnt inderdaad zo te zijn dat de dader Allahu Hakbar heeft geroepen toen hij aan het moorden sloeg. Het schijnt verder toch wel degelijk iemand te zijn die Paul H heet en een Duitser van geboorte is zonder migrantenachtergrond. De naam Rafik Youssef is de naam van een Iraakse terrorist die in 2015 in Berlijn een Duitse politie-agente met een mes aanviel.
  Dus ik denk, dat de schrijver deze twee verhalen door elkaar gooit omdat hij het fijne er niet van af weet.
  Ik houd het op mijn versie. De man is gewoon een Duitser die Paul H. heet en die hoogstwaarschijnlijk wel degelijk Allahu Hakbar heeft geroepen.

  Like

 10. Thom zegt:

  Zoals de schrijver beweert dat het om Tarik Youssef gaat klopt niet, zoals ik al dacht. Het gaat wel degelijk om een Paul H. Hij is wel moslim enmn geen geboren Duitser.

  Dit zegt de heer Delgardo nu zelf in zijn rectificatie:

  http://www.delgardo.tv/20161296/messerstecher-von-grafing-jetzt-angeblich-doch-paul-h/

  Like

 11. Vederso zegt:

  Misschien is toch nog alles anders en zat Marco Delgardo op het verkeerde spoor. De islam blijft een vreemd element in het verhaal dat men onder het tapijt heeft willen vegen. Wordt vervolgd

  Like

 12. Henk Hellwich zegt:

  Bedankt, dat u het achterhaald en bloot gelegd hebt.
  Maar hoe vaak is de “Leugenpers” er de afgelopen jaren mee weggekomen en zal zij er ook de komende tijd mee wegkomen?
  En dan bedoel ik de “leugenpers” zowel in Duitsland, Nederland als de gehele EU.

  Like

 13. ieznogoedh zegt:

  Goebbels (vrede zij met hem zouden “onze” mohammeddaanse broeders zeggen) heeft nog steeds (of steeds meer zo u wilt) vele volgelingen die leven en werken volgens het stramien: goed voorbeeld doet goed volgen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Heel goed; pik niks meer van de pers. Het is allemaal smerige propaganda.
  Bij de weg: gisteren stond ik Rotterdam naast een PvdA-stemmer, die druk bezig was op z’n mobieltje en op zijn beeldscherm een plaatje had staan van vuur en teksten in yoghurtslierten. Precies ISIS-achting. Dan vraag je je af; gaat deze beleidsadviseur ook zo schieten of steken?
  Ik ben niet bang, lijd niet aan de fobie, maar moslims horen hier niet en hun daden zouden beperkt moeten blijven tot de landen waar ze zelf de baas spelen. Hun gemeenschappelijke geloof en gedrag, doet je dingen afvragen.
  Ja maar iets op een mobieltje is nog geen reden iemand het land uit te sturen? Toch?
  Dat is waar, maar kan iemand een reden noemen waarom de apotheker hier eigenlijk is? Wat voegt meneer toe aan onze maatschappij?

  Like

  • Gisteren was er een moslim ook Arabische teksten aan het lezen op zijn mobieltje in een vliegtuig. Een vrouw die naast hem zat stapte uit het vliegtuig en klaagde over die vent en die vent werd uit het vliegtuig gehaald! Dat was op de radio. Maar er was helemaal niks verkeerds aan de hand. Ook was er op de radio over die steekpartij. Ze zeiden dat die steekpartij waarschijnlijk niks te maken had met het geloof van de dader. Je kunt wel nagaan wat voor een geloof dat is!!!

   Like

 15. Jan zegt:

  Zelfde laken een pak in Taunton, Mass.: moslim vermoord twee mensen in winkelcentrum. Foto laat zich dat het een islamitische holbewoner betreft en niet een ‘mad man’

  A madman armed with a knife stabbed two people to death during a rampage in Taunton, Mass., that injured at least six, according to authorities.

  The spree is said to have started when Arthur DaRosa got into a car crash in the city 40 miles south of Boston on Tuesday evening, leaving his vehicle and stabbing two people inside their home around 7 p.m.
  ….

  ..
  http://www.nydailynews.com/news/national/shooting-stabbing-reported-taunton-mass-mall-article-1.2632284

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat duidelijk is, is dat er steeds méér en méér van dit soort aanslagen plaatsvinden.
   De islam komt langzaam maar zeker op stoom en de dag is al niet meer zo ver weg dat je niet veilig meer de deur uit zult kunnen gaan.
   Alles gaat in een richting. Het is zij of wij.
   De islam moet en zal vernietigd worden…!

   Like

 16. Siaans Fiksjon zegt:

  Halalle Snackbar !

  Like

 17. Pingback: President Duitse Veiligheidsdienst slaat alarm voor aanstaande grote ISIS aanslagen – Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s