Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Terroristen als “vluchtelingen” Duitsland binnengesluisd

Screenshot_43

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

In de door Angela Merkel verordende “welkomstcultuur”  werden niet alleen realiteiten uitgeschakeld, maar men verbood het zelfs deze ook maar te benoemen. Een ieder die weigerde om zijn eigen verstand uit te schakelen en zich verzette tegen deze gelijkschakeling dreigde minimaal aan de schandpaal van de “Bild”-Zeitung genageld te worden.  Nu is er nog een leugen van de politiek-mediale elite in elkaar gestort. De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA) heeft nu officieel toegegeven dat de “Islamitische Staat” doelgericht de “vluchtelingen”stroom gebruikt om terroristen Duitsland binnen te sluizen.

Kopp-Online

De nieuwste cijfers zijn schrikbarend. Het BKA is in het bezit van 369 aanwijzingen betreffende het doelgericht binnensluizen van terroristen van de “Islamitische Staat” in Duitsland. Slechts in 40 gevallen lukte het de autoriteiten een onderzoeksproces tegen de verdachten te starten.

De andere 329 gevallen konden of niet bevestigd worden of het is het BKA niet gelukt om de identiteit en de exacte verblijfplaats van de Jihadisten in Duitsland te achterhalen. De ongecontroleerde binnenkomst van 800.000 overwegend islamitische mannen blijkt niet pas sinds de seksmeute in Keulen een enorm veiligheidspolitieke faillietverklaring te zijn.

Ook de terreuraanslagen die onlangs plaatsvonden in Parijs en Brussel het de causale verbanden tussen “vluchtelingen” en terroristen bewezen.

Het al maandenlang plaatsvindende doelgericht binnensluizen van de radicaalislamitische moordenaars werd en wordt door de mainstream en de Berlijnse politiek immers niet alleen energiek betwist, maar zelfs als kwaadaardige rechtse Jetze belasterd.

 “Een debat dat niet mag plaatsvinden”

 De 35 doden en 300 gewonden van de Brusselse terreuraanslag van 22 maart 2016 lagen nog in hun plassen bloed toen ons aller vrind Heiko Maas het woord nam. Hij werd niet alleen gedreven door zorgen om de veiligheid van de burgers in het land. De SPD-functionaris vond het heel belangrijk om te waarschuwen voor het overduidelijke, namelijk dat het niet zou aangaan “een verband tussen de vluchtelingencrisis en de terreurbedreiging tot stand te brengen”. De minister hield zelfs halsstarrig vast aan de al lang weerlegde these dat “de terroristen geen vluchtelingen zijn”.

Terwijl de Parijse terreurserie al duidelijk had bewezen dat de “Islamitische Staat” de open grenzen van Merkel voor zijn eigen doelen gebruikt. Volgens Duitse mediaberichten kwamen twee van de daders van Parijs via de Balkan-route dwars door Duitsland naar Parijs.

Volgens informatie van de Franse geheime dienst, de kranten “Le Monde”, de “Washington Post” en de Midden-Oosten-deskundige George Malbrunot is het echter zeker dat zelfs tot vijf terroristen via Griekenland door half Europa, inclusief Duitsland, ongehinderd naar Parijs kwamen.

Juist nu, na het alarmerende bericht van het BKA, zou het dus dringend nodig zijn om over de veiligheidssituatie in het land een eerlijke dialoog te voeren en eindelijk weer te zorgen voor recht en orde aan de Duitse grenzen en een einde te maken aan de wetteloze toestanden in de “vluchtelingen”chaos. Er zijn honderdduizenden mannen ondergedoken in Duitsland, ze hebben de hen toegewezen onderkomens gewoon verlaten.

De andere honderdduizenden lopen meestal met een A4´tje rond dat hun identiteit moet bevestigen. Het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge zet gewoon de naam op het desbetreffende formulier die de “vluchteling” of terrorist noemt, dan nog in de rechter bovenhoek een zwart-wit foto van miserabele kwaliteit en dat was het. Klaar is Kees. En de gelden uit de Duitse sociale kassen beginnen te borrelen.

Op de sociale netwerken en de nog niet geblokkeerde commentaarfuncties woedt hierover al lang een discussie, maar de Duitse mainstream zwijgt. Een blik over de grens, naar de “Neue Zürcher Zeitung”, ontmaskert de heersende gelijkschakeling in het land: “Een debat dat niet mag plaatsvinden”, staat er in de krant.

En verder: “De aanslagen van Parijs geven aan de tegenstanders van de Duitse vluchtelingenpolitiek nieuwe voeding. In Berlijn wordt echter krampachtig geprobeerd een discussie hierover de kop in te drukken. (…) Politici en journalisten proberen met een verbazingwekkende heftigheid het debat uit de weg te gaan wat de aanslagen, hun achtergronden en de strategie van de terroristen voor de vluchtelingenpolitiek betekenen. Minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), de SPD-voorzitter Sigmar Gabriel, politici van regering tot oppositie beschouwen het als hun plicht om te waarschuwen voor een ´vermenging´ van de vragen.”

Dreigt er in Duitsland en Frankrijk tijdens de Europese Kampioenschappen een terreurgolf?

De debatcultuur heeft, net zoals de veiligheidssituatie, onder Merkel´s kanselierschap zware schade opgelopen. Wat mij bij de actuele cijfers van het BKA bijzonder verontrust, is de vergelijking met de cijfers van januari 2016. Daarin werden namelijk slechts 244 aanwijzingen en 19 onderzoeksprocessen genoemd. Binnen enkele maanden is er dus sprake geweest van bijna een verdubbeling.

Deze bewijzen dat de “Islamitische Staat” zijn inspanningen heeft verhoogd om terroristen Duitsland binnen te sluizen. De vraag naar het “waarom” maakt onrustig. Juist n tijden van militaire nederlagen en een groot aantal slachtoffers, die de strijders van de “Islamitische Staat” onlangs door het Russische leger werden toegevoegd, zou je toch aannemen dat de terreurstaat iedere strijder dringend nodig heeft op de slagvelden van Syrië en Irak. Maar hij stuurt honderden strijders naar Duitsland.

De verklaring daarvoor is net zo eenvoudig als beangstigend. ISIS wil en moet de oorlog en terreur naar Duitsland dragen om de aandacht af te leiden van de nederlagen aan het thuisfront. Want anders dreigt de belangrijke ondersteuning uit Saoedi-Arabië, Qatar en Turkije op te drogen. Binnen de veiligheidsautoriteiten houdt men rekening met het ergste.

Binnen enkele maanden was er sprake van bijna een verdubbeling. Anderzijds komen er dagelijks 1-4 terreurwaarschuwingen bij de autoriteiten of aanwijzingen betreffende komende aanslagen binnen. Verder is de terreurpropaganda van de “Islamitische Staat”echter bijna volledig verstomd. Het lijkt om de spreekwoordelijke stilte voor de storm te gaan.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Terroristen als “vluchtelingen” Duitsland binnengesluisd

 1. elisah zegt:

  Dit is exact wat we hier al die tijd al geweten en voorspeld hebben.
  Men heeft het gewoon moedwillig laten gebeuren en wat is nou het plan?
  Deze angstaanjagende en uiterst gevaarlijke situatie zal voor veel ellende gaan zorgen en onschuldige mensen worden hier het slachtoffer van.

  Like

 2. gordon zegt:

  Ja er komt er een nieuwe aanslag op Europese grond simpel . Wij zitte in een vieze cirkel waarom??? Er word aan gevalle op onze grond in de plaats om terug te slaan nee WA doen de mense bloemekes legge terwijl zij ons met Ne breje lach op hun bakkes staan uit te lache…. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de moslim ni goe is voor ons vanaf vroege leeftijd heb ik beseft dat ik ww3 zal meemaken….

  Like

 3. Thom zegt:

  Laat de bommen zonder ophouden tot ons komen. Hopelijk op het Binnenhof en de Duitse Kanselarij.

  Like

 4. Jan zegt:

  Wir haben davor gewarnt, seien jedoch Volksverhetzer

  Like

 5. Jan zegt:

  Landdag Stuttgart in handen van de vijand, dwz de islam. Uitbreiding terreur aangekondigd


  ….
  Der Landtag von Baden-Württemberg hat die 50 Jahre alte Grünen-Abgeordnete Muhterem Aras mit großer Mehrheit zu seiner neuen Präsidentin gewählt.

  Die übliche nichtssagende „Sprechblasen– und Worthülsen-Rhetorik beherrscht sie ja schon, die werte „Stimmenkönigin der Grünen“. Geflügelte Worte wie „Weltoffenheit“, „Toleranz“ und das ganze sattsam bekannte Neusprech-Blabla kommen ihr schon sehr routiniert von den Lippen.

  Im Eiltempo verwandelt sich das einst erzkonservative Baden-Württemberg in ein grün-links-versifftes Monstrum, in dem aus lauter Angst davor, etwas Falsches zu tun, alle bisherigen Werte, Vorstellungen und Tugenden im Eiltempo über Bord geworfen werden. Muslimische Migranten vorne und hinten. Sehr viel in der zukünftigen Regierungsarbeit wird sich sicherlich an den Bedürfnissen und Forderungen der lautstarken Minderheit ausrichten, das ist jetzt schon sicher.

  http://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.baden-wuerttemberg-muhterem-aras-ist-neue-landtagspraesidentin.2880f814-4ac5-482c-9a1d-a78d0f3ea803.html

  Like

 6. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Grandioos die inlichtingendienst die een jaar na dato weet hoe het zit, ontsla die hele handel of zitten er enkel nog Trojaanse paarden net als bij al die AZC’s. We worden onder de voet gelopen en wij zijn de nieuwe Joden, ze noemen ons varkens en honden, wat begrijpen die stupide politici hier niet van? Totaal gestoorde idioten die spreken over de instroom als ‘arme drommels’. Wij zelf zijn straks de arme drommels stupide D66 clown, wordt eens wakker

  Maar wij moeten eerst monitoren en vergaderingen beleggen om hierna theeparties te organiseren zoals wij Westerlingen gewend zijn om met problemen om te gaan, net zo lang pappen en nathouden totdat iets gewoon geworden is en er dus niets tegen hoeft te worden ondernomen.

  Of moeten we ons als ontvangende maatschappij gewoon een beetje aanpassen zoals Van der Laan kort gelden stelde. We moeten natuurlijk ook geen racisten zijn, zou Asscher zeggen en vriend Kosto zou vinden dat we dingen breder moeten beredeneren. Wie zijn er gek?

  Eindelijk na maanden krijgen wij gelijk, ja hoor er zijn veel terroristen met de vluchtelingenstroom mee binnengekomen. En wat doen we daar dan nu tegen. Niets, het is al heel wat dat ze het nu toegeven. Nu gaan ze monitoren et cetera net zo lang tot terrorist zijn mode is. Dan hoeft er niets tegen te worden ondernomen. Probleem opgelost!

  Net als in de Weimar republiek, geweldig die politici die wij hebben. Grandioos wie heeft vijanden nodig met ‘vrienden’ als zij. We worden onder de voet gelopen en zij staan het toe!

  Like

 7. Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Terroristen als “vluchtelingen” Duitsland binnengesluisd, niets nieuws onder de zon, medio 2015 was al sprake van een jihadistisch paard van Troje. Dank zij uw nooit aflatende voorkeur voor de reguliere politieke correcte partijen zitten ‘we’ in de nabije toekomst in de shit…

  Like

 8. Paul55 zegt:

  No’h , dat had je toch ECHT niet verwacht he’, het zijn toch allemaal zielige “vluchtelingen”.
  Ich bin der hass ich bin so hässlich

  Like

 9. albertien54 zegt:

  http://www.niburu.co
  Donderdag, 12 mei 2016 13:36

  haat zaaiende hond Korte metten moet er worden gemaakt met al die mensen die het wagen om zich buiten de gebaande wegen van politieke correctheid te begeven.

  Je gaat toch geen grappige video van een hondje op Youtube zetten als deze op commando een volleerd Nazi saluut weet te brengen?

  Eén van de meest smerige en ook geniepige wapens die door de Illuminati worden gebruikt, is die van de politieke correctheid.

  Het werkt zo geniepig omdat juist mensen die zichzelf zo intelligent vinden in deze val trappen. Mensen die gewoon zichzelf zijn en zich, vanwege hun sociale omgeving, niet voor hoeven doen als intellectueel hebben het wat betreft veel gemakkelijker. Zij zijn dan ook degenen die zeggen wat de meesten denken, maar niet durven zeggen.

  Als de (linkse) zichzelf intellectueel vindende mensen vinden dat er politiek correct gesproken moet worden, zal niemand in die sociale cirkel het wagen om een andere mening naar voren te brengen.

  Zo krijg je dan al heel snel dat wanneer mensen zeggen wat ze denken, dit als haat zaaien of meer van die onzin wordt uitgelegd.

  Zoals David Icke zegt, “De kudde corrigeert zichzelf, mooi dan hoeft de Illuminati dat niet meer te doen”.

  politiek correct 1xxx
  Hoe idioot die zichzelf intellectueel noemende mensen zich gedragen, wordt duidelijk uit een volgend stukje uit een eerder artikel:

  Deze laatste groep bestaat uit mensen die in de val trappen van “politieke correctheid”, eveneens een wapen van de elite. Zij doen hun uiterste best om zelfs maar de meest absurde situaties goed te praten.

  Dat vrouwen worden aangerand en verkracht is uiteraard een heel serieus probleem en dat dit soort incidenten enorm zijn toegenomen sinds de stroom vluchtelingen is feit.

  Door de ogen van de politieke correctheid wordt het onderkennen van een dergelijk feit uitgelegd als racisme, waarbij sommige idiote vrouwen vrolijk de volgende boodschap verkondigen.

  Het is prima als je mij verkracht, zolang ik maar geen racist ben.

  verkrachting moslims 1

  verkrachting moslims 2
  De waanzin gaat nu zelfs zover dat iemand in Schotland is gearresteerd omdat hij het hondje van zijn vriendin een leuk trucje had geleerd. Wanneer de hond het woord Sieg Heil hoort, gaat zijn poot spontaan de lucht in als een volleerde Nazi.

  De 28-jarige Marcus Meechan kreeg iedere keer van zijn vriendin te horen, hoe lief en aardig haar hondje wel niet was. Dus, besloot Marcus haar een lesje te leren om haar te laten zien dat de hond misschien helemaal niet zo aardig was. Vervolgens ging hij aan het werk om van de hond iets te laten doen wat iedereen associeert met iets vreselijks, een saluerende Nazi.

  De man had deze video op Youtube geplaatst en krijgt vervolgens de politie aan de deur wegens haat zaaien. Meechan had dit gedaan als een grap om zijn vriendin te plagen en hij had geen enkele politieke bedoeling. Het was een grap, humor, iets om hartelijk over te lachen. Dit werd ook duidelijk zo ervaren door het publiek die de video grappig vond en deze viraal lieten gaan op de sociale media.

  Hij deed niets anders dan wat een John Cleese vroeger deed in zijn programma Faulty Towers, voordat er een politiek correcte gedachtenpolitie was. Kun je je voorstellen dat een Cleese gearresteerd zou worden wegens haat zaaien?

  Tegenwoordig gebeurt dat wel in onze volkomen verziekte maatschappij. Nog even en helemaal niemand durft zijn mond nog open te doen, uit angst dat ze de volgende ochtend de politie op de stoep zullen aantreffen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Moslimterreur in opvangcentra

  Like

 11. Jan zegt:

  Muslim Scholar Celebrates Extinction of ‘Blue Eyed, Blonde Haired’ Germans

  Like

 12. Jan zegt:

  Schlossgrabenfest: 28 geregistreerde seksuele aanvallen tegen vrouwen door moslims

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  “Extreemrechts netwerk infiltreert Duits leger”
  Zeker vijf extreemrechtse mensen zijn geïnfiltreerd in het Duitse leger. Dat melden Duitse onderzoeksjournalisten. Vanwege de onthulling heeft de Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen, een bezoek aan de Verenigde Staten afgezegd.
  De zaak kwam aan het licht na…….
  http://www.hln.be/hln/nl/34662/Buitenland/article/detail/3147394/2017/05/02/quot-Extreemrechts-netwerk-infiltreert-Duits-leger-quot.dhtml?utm_medium=rss&utm_content=volghetnieuwsvanvandaaguitbelgiëenhetbuitenlandopdevoetophlnbe

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s