Duitsland: Vrouwelijke politieagenten klagen over seksuele intimidatie in asielzoekerscentra

Screenshot_36

Politieagente met “asielzoekers”.

(Vertaling: E.J. Bron)

Vrouwelijke politieagenten in Duitsland staan in asielzoekerscentra in toenemende mate blootgesteld aan seksuele intimidatie. “Het komt ons als vakbond ter ore dat het vaker gebeurt dan ons lief is dat onze vrouwelijke collega´s verbaal aangevallen worden of tot onder de gordel worden beledigd”, waarschuwde de voorzitter van de politievakbond (GdP) in de deelstaat Sachsen, Hagen Husgen, tegenover de MDR. Veel zaken zouden echter niet schriftelijk vastgelegd worden.

Junge Freiheit

De plaatsvervangende landelijke voorzitter van de GdP, Dietmar Scilff, eiste tegenover de zender speciale scholingen voor “asielzoekers”. Aan hen zou moeten worden uitgelegd “dat wij vrouwen en mannen samen in de Bondsrepubliek werken en leven en dat er geen sprake is van verschillen”.

Ook de politieagente en schrijfster van het boek “Duitsland in het blauwe licht”, Tania Kambouri, bevestigde dat het tot seksuele overvallen door “asielzoekers” op vrouwelijke agenten zou komen. “Als we dit doodzwijgen, dan worden we de problemen helemaal niet meer de baas.” In het blad van de vakbond vulde Kambouri met het oog op de politiek aan: “Ik ben gewoon bang dat er de komende jaren niets zal gebeuren, omdat die ook geen idee hebben en er vinden nog geen geweldige veranderingen plaats.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitsland: Vrouwelijke politieagenten klagen over seksuele intimidatie in asielzoekerscentra

 1. Mirjam zegt:

  Doorgeslagen in zachtheid: straffen en het land uit. Het enige wat helpt.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Beste Waltraud en Adelheid. Jullie zijn uitgerust met goed gereedschap. Gebruik dat. Echt, een makakenkop is niet bestand tegen een loden prop. Ze zijn dan wel snel, maar niet snel genoeg om ze weg te koppen.

  Like

 3. SPUIT DAT TUIG HUN OGEN VOL…MOET KUNNEN VERDOMME!!!!

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Beetje domme “politie-agentes ” , je bent toch POLITIE-AGENTE , gebruik (misbruik) je positie als agente maar. Arresteren die handel , wegens belediging van “AMBTENAAR IN FUNCTIE” . Laat verdorie zien waar de “POLITIE” VOOR STAAT. Orde en Wetshandhaving.

  Like

 5. Helena zegt:

  Het heeft geen enkele zin om aan deze asieleisers uit te leggen hoe onze Westerse normen en waarden in elkaar zitten, daar hebben ze maling aan. Het is beter om Special Forces op te zetten met potige politiedames van het kaliber ‘strenge meesteres’ die bij deze ‘heren’ een gevoelige snaar weten te raken, onder de gordel wel te verstaan, een grotere vernedering kunnen ze niet aan, wie weet vluchten ze dan met de staart tussen de benen het land uit…. het is te proberen……

  Like

 6. Thom zegt:

  Ach wat. Ze hebben het gewoon aan zichzelf te danken. Als Merkel ergens naar toe gaat wordt ze door dezelfde agentes met hun leven beschermd. In de asielzoekerscentra worden hun zowat de broek van billen getrokken of althans gekeken. Als je dan het verband niet kunt leggen, jammer dan. Het drama is dat de gewone burger die het wel begrijpt opgescheept zit met de rotzooi van Merkel en gelijkgestemden.

  Like

 7. Ron zegt:

  Goed nieuws.
  Bij de politie worden die asieleisers er dus niet populair op. Dit betekent ook dat als er komende maanden echt stront aan de knikker komt, dat in elk geval de vrouwelijke agenten zo zat zijn van die barbaren dat ze (gewapend) partij voor het autochtone volk kiezen, of in elk geval hun eigen organisatie zullen tegenwerken als die tegen het autochtone volk wil optreden.

  Like

  • Thom zegt:

   Politie-agenten worden geselecteerd op te verwachten gedrag. Ik weet het niet zeker maar dat zou de F-schaal en/of K-schaal kunnen zijn.
   Het betekent dat ze gezagsgetrouw zullen zijn en tegen minderen zullen optreden. Als dat gedrag ontaardt krijg je het likken naar boven en trappen naar onder. Trappen naar boven zit eigenlijk niet in hun karakter, daar zijn ze op getest.

   Like

 8. ik begrijp[ het echt niet meer. Waarom grijpt niemand in. Het geld raakt op, huizen zijn er niet meer. Ruimte is er ook niet meer. Als je grondwet leest, hebben deze mensen helemaal geen recht op asiel of wat dan ook. Er bestaat een regeling die zegt dat het lief is als je helpt maar we zijn het NIET VERPLICHT. Wilde dat ik nog wist waar ik dat gelezen heb, zucht …..

  Like

 9. Ik begrijp het niet meer. Waarom grijpt niemand in. Het geld is op. (ik ben al kaalgeplukt) de huizen zijn op, er is geen ruimte meer. Waarom verdedigen deze politieagenten zich niet ? Mogen ze dat soms niet ? En ik denk dat het hier in Nederland niet anders is. Helaas ….. zucht …..

  Like

 10. elisah zegt:

  Gelukkig ben ik nooit bij de politie gaan werken, want ik zou die wapenstok steken waar de zon niet schijnt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Gerard zegt:

  Zo bijdehand en voorlijk de moffen vroeger waren, en ze wisten ook nog van aanpakken zo achterlijk en bang/angstig zijn ze nou. Helemaal kapot geluld door de meelopers van het nationaal socialisme die EN aardig aan das Reich verdient hebben, hun landgenoten verraden en der übermenschen een immens schuldgevoel aangepraat. Daarom das volgende befehl fur die grossverdieners van andermans ellende, Hor Mal Auf.Tenslotte is mitlaufen ook (auch) Totlaufen.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Moet je als autochtone/blanke Nederlander of Duitser eens proberen…..dan weten ze allemaal verdomd goed hoe ze moeten optreden. Maar voor dit schorem gelden er kennelijk andere regels. En waar zijn dan de mannelijke collegae om die gasten tot de orde te roepen en aan ta pakken?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s