Hoed U voor moslims met politieke ambities! (óók binnen gevestigde partijen)

Screenshot_31

Sadiq Khan, de islamitische nieuwe burgemeester van Londen

(Door: Theresa Geissler)

Donkere wolken pakken zich samen boven Londen, één van de meest prominente wereldsteden: de stad heeft, door middel van democratische verkiezingen, een nieuwe burgemeester gekregen: een Labour-man. Maar ook een moslim. Daar sta je dan. Op zichzelf is het voor een buitenstaander nog wel te beredeneren hoe het zover heeft kunnen komen: de kiezers hadden de keuze uit twee kandidaten, die elk een gevestigde partij vertegenwoordigden en de conservatieve kandidaat, Goldsmith, genoot in brede kring niet genoeg vertrouwen vanwege zijn reputatie van oppervlakkig miljardairszoontje met een egocentrische inslag. Dan is het niet zo vreemd dat de modale kiezer, die beseft dat zo iemand te ver van zijn eigen wereld afstaat om daarmee voeling te kunnen hebben, zijn vertrouwen schenkt aan de tegenkandidaat, wiens achtergrond zo op het oog veel meer overeenkomt met dat van “De man in de straat”: van eenvoudige komaf, selfmade-man…… EN uit een immigrantenfamilie. Moslim.

“Niet belangrijk,” denkt de modale kiezer, die vooral niet ‘racistisch’ wil zijn, en vrij van vooroordelen: “De islam is gewoon een religie, net als alle andere, en deze man is trouwens gewoon kandidaat voor Labour. In dit geval is hij een veel reëlere optie dan dat verwende miljardairtje, dus stem ik maar op hèm.” En daar gáát het stembiljet in de stembus; wéér één erbij voor die áárdige, sociaal geëngageerde immigrant met zijn working class-achtergrond…. Van ’s mans verdere connecties weet men helemaal niets af, maar dat is ook verder helemaal niet belangrijk, tóch….? Typisch stemgedrag van de modale kiezer, die ongeïnteresseerdheid verwart met ruimdenkendheid, geen idee heeft van wat met racisme te maken heeft en wat niet, en: die bovenal geen syllabe verstand heeft van wat de islam precies inhoudt.

Die niet van het denkbeeld afkomt dat moslims, tenminste de “geïntegreerde moslims,” de islam exact hetzelfde beleven als christenen het christendom, dus met inachtneming van de scheiding van Kerk en Staat. Dat die scheiding binnen de islam helemaal niet mogelijk is – ook niet binnen de zogeheten ‘gematigde´ islam – weet hij niet, of wíl hij niet weten: wie niets weet, hoeft ook nergens moeilijk over te doen, dus: húp, daar gáát weer een stem…..vóór de moslim-Labour-kandidaat Sadiq Khan.

Natuurlijk is het niet geheel en al de schuld van de kiezers: Labour had een dergelijke kandidaat niet naar voren moeten schuiven: in het kader van de sociaaldemocratie zouden ze immers evenmin een streng gelovige Methodist of Presbyteriaan naar voren schuiven; waarom dan wel een moslim, vraagt men zich af. Oh, wacht: ze hielden deze man niet voor een streng gelóvige moslim…… Nou, dan hebben ze inmiddels wel een paar kleine verrassinkjes voor hun kiezen gekregen: zodra de Heer Khan zijn verkiezingsoverwinning op zak had, hield hij zijn eerste toespraak in het Arabisch in plaats van in het Engels, zoals niet meer dan betamelijk geweest zou zijn.

En voor wie zich wanhopig mocht afvragen wat de Heer Khan dan deed bij de Labour Party, in plaats van openlijk ‘kleur te bekennen’ bij de één of andere beginnende islamitische beweging: dát heet nou “infiltratie.” De Khans hebben, net als alle gelovige moslims, de opdracht het ongelovige Westen te islamiseren, op welke manier dan ook. Et voilá: een belangrijke horde is thans met succes genomen. Ja, dat is wel even schrikken! En om de argeloze kiezers nog meer te laten schrikken: de Heer Khan, nu de nieuwe Lord Mayor of London, blijkt nogal wat twijfelachtige connecties te hebben in fanatiek-orthodoxe, misschien zelfs wel terroristische hoek! Paul Weston van Liberty GB kan U er desgewenst alle finesses over mededelen, maar tja…..naar hèm kunt u voor uw fatsoen toch niet gaan luisteren, hè: Naar zo’n fascist en racist…..nee, dat dóe je niet. Hoeft ook niet, hoor: binnen afzienbare tijd kunt u het allemaal zelf aan den lijve ondervinden: de eerste tekenen van voortschrijdende islamisering: bussen met opschriften, die zó uit de Koran zijn geplukt, rijden al door Londen. En dat dit nog maar het begín is, laat zich voorvoelen…..Tja……..

Wat ik met dit alles maar wil uitdrukken: in principe valt dit te verwachten bij iedere moslim die erkent moslim te zijn, hoe modern, geïntegreerd en vredelievend hij ook overkomt. Dit, omdat het vestigen van zijn geloof, het “planten van zijn vlag” over de hele wereld, goed- dan wel kwaadschiks, inherent is aan de islam. En omdat alle middelen die hij weet aan te wenden daarbij geoorloofd zijn: ook dát maakt deel uit van de ‘Taqiyya,’ zelfs zó, dat hij het bestaan van Taqiyya op zijn beurt weer kan ontkennen tegenover de ongelovige; zó ver gaat zijn strategie!

Het is dan ook daarom dat elke westerling zich zou moeten afvragen welk belang een praktiserende moslim erbij heeft om in de politiek te gaan door toe te treden tót en carrière te maken bínnen een gevestigde, westerse partij. We zouden ons absoluut niet wijs moeten laten maken dat dit is omdat hij zich betrokken zou voelen bij die partij: dat is onmogelijk bij een praktiserende moslim. Alles wat hij onderneemt op politiek bestuurlijk gebied staat uiteindelijk in het teken van zijn hoogste opdracht: islamisering van de wereld der “ongelovigen.”

En met de recente gebeurtenissen in Londen voor ogen ben ik van mening dat wij in Nederland, om te beginnen, ene Ahmed Aboutaleb in Rotterdam wel héél goed in de gaten mogen houden, hoe ‘onschuldig’ en ‘geïntegreerd’ hij op dit ogenblik ook misschien nog lijkt: zijn vrouw leeft wat àl te zeer in de anonimiteit en hijzelf wenst wat àl te fanatiek een islamitische partner voor zijn dochter….. En last but not least droomt hij mij wat àl te enthousiast over een islamitische premier voor Nederland….wíe hij daarvoor ook op het oog mag hebben.

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoed U voor moslims met politieke ambities! (óók binnen gevestigde partijen)

 1. joopklepzeiker zegt:

  Ook dit is uitstekend .

  Like

 2. exmarineman zegt:

  heel mooi geschreven Theresa. Kennelijk heeft ook niemand iets gezegd en kritiek geuit op het feit dat hij een Arabische toespraak heeft gehouden, niet in de kranten noch TV noch andere media. En ja Aboutaleb…..wat had die te zoeken bij onze dodenherdenking???? Niets, hoorde daar niet thuis en dan zijn toespraak en het dan hebben over “je bent anders” toen hij 686 vermoorde joden bedoelde…….

  Like

 3. Heel fijn, dat het geplaatst is, Bert, maarre……Er is aan het einde van de vierde alinea een zin verdwenen: Ik had het over een páár verrassinkjes, namelijk ook nog één met betrekking tot de bevallige ‘Memsahib’ Khan…….
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:


   Dat klopt Theresa. Maar die vrouw in die hoofddoek bleek dus NIET de vrouw van Khan te zijn!!!

   (ik heb dan ook niet voor niets het artikel van “delamontagne” daarover verwijderd!)

   Groetjes,

   E.J.

   Like

   • Oh, zodoende…Sorry!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik twijfelde er zelf al aan vanaf begin of het zijn vrouw was en je ,t beter onder “satire” van die buitenlandse site kon plaatsen.
    Maar het vreemde was wel dat de dagen erna je die gesluierde vrouw wel steeds heel dicht bij Sadrr, sorry Sadiqhh Khan zag staan. Dus wie is het ?
    Blijkt o.a uit de links bij artikel van Mevr. Wachteres en de Hr Henk V.

    Trouwens een heel goede analyse/artikel van Mevr Geissler.
    Je kunt er echter toch helaas ook uit concluderen dat het merendeel van de mensen meer is geïnteresseerd in “Geer-en_Goor”, Song-festival en of de tarieven voor vakanties naar Turkeije al omlaag zijn gegaan.
    Als wij hier in de zomerse “toeristen-mnden met de gem. NL-ers praten moet je het vooral niet hebben over islamisering.
    De totale on-geïnteresseerdheid/ onbenulligheid van de mensen in islam/moslims is ergerlijk.

    Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  mohamed de pedofeet slachtte eigenhandig 800 joodse mannen e jongens af op een marktplaats , de vrouwen werden slaaf gemaakt .

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Hij was zo moe van het koppensnellen dat de engel gabriel naar beneden kwam om hem aan te moedigen vooral door te gaan .

  Allemaal te lezen in de wonderen van de pislam .

  Like

 6. Jean zegt:

  Die barbaarse perverse smeerlapperij islam zal sowieso verdreven worden, liefst zonder geweld maar als het nodig blijkt te zijn dan maar met geweld, nooit of te nimmer zullen wij die smeerlapperij tolereren noch respecteren in ONZE WESTERSE SECULIERE samenleving.
  In Vlaanderen liggen de huichelaars van spa, cd&v, vld, nva zich onder mekaar af te maken a.g. “onverdoofd” slachten??? In onze lage landen moet die barbarij verboden worden en willen wij nergens halaltroep zien liggen.
  Iedereen, elke partij en elke handelszaak die zich inlaat met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen islamieten genaamd zal de rekening voorgelegd krijgen, zeker weten.

  Like

 7. Leo zegt:

  Dat komt er van als de autochtone stemgerechtigde op zijn luie reet blijft zitten en niet gaat stemmen omdat hij daarvan het nut niet inziet.

  De allochtone stemgerechtigden echter zijn georganiseerd en hebben een DOEL en grijpen middels de stembus hun kans.

  Zie daar het resultaat !!

  Op deze wijze ging het voormalige yougoslavie ook naar de kloten !!!

  Veel serven bleven thuis,( moahh…. verkiezingen, wat maakt dat nou uit ) de bosnie -ers / kroaten gingen wel massaal stemmen, zo werd de minderheid de politieke meerderheid met alle gevolgen van dien, welke bekend zijn.

  Nederland wacht het zelfde toekomst beeld met het huidige ( autochtone ) stemgedrag, c.q. verkiezings interesse.

  Reeds 10 over 12

  Like

  • Petrus zegt:

   Vanaf begin jaren 80 weet ik al dat het stemmen wordt gemanipuleerd door de regering, kijk maar naar het referendum over de Oekraine. Met hakken over de sloot, terwijl ik zeker weet dat het percentage tegenstemmers veel hoger lag. Als Pim Fortuyn had blijven leven, had de LPF veel minder stemmen gehaald als dat ze nu hadden. En waarom, omdat ze nu zeker wisten dat des temeer zetels, des te eerder de partij naar de Filistijnen is! Cijfertjes van die zogenaamde onderzoekbureau’s, daar geloof ik al
   30 jaar niet meer in. Als er een volk is wat zo in List en Bedrog leeft, zijn wij dat wel!

   Groetjes, Petrus.

   Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Het is de 5e colonne !!

  Like

 9. Anneke zegt:

  Levensgevaarlijk, heb ze naast me…!!! Gedreven door de oude Ottomaanse wortelen, die nog net niet geheel verdroogd zijn. Hebben alle anders denkenden NIET lief. Elkaar trouwens ook niet; liefde en de inhoudelijke betekenis van dit woord is hun geheel onbekend !!! “Helaas begrijpen ze veel ‘dingen’ van het leven niet…Hersencellen te misvormd; teveel INTEELT in deze cultuur.

  Geliked door 1 persoon

  • Petrus zegt:

   Ik denk Anneke, dat ze hersencellen te kort komen. Omdat het allemaal Satans kinderen zijn! En aangezien Satan geen God is, zullen ze er altijd last van houden. Want Satan blinkt nou ook niet niet echt uit in zijn hersencapaciteiten!

   Groetjes, Petrus.

   Like

 10. Mirjam zegt:

  Kun je het je voorstellen? Engeland, het land van Shakespeare, Harry Potter, Dickens, Churchill, Prinses Diana, Oliver Twist en alles wat ook maar oer-Engels is, waar London de hoofdstad van is. En nu dan een moslim als burgermeester. Meester van de burgers van London, de hoofdstad van Engeland. How could this happen?

  Geliked door 1 persoon

 11. hendrikush zegt:

  En de oplossing is simpel.
  Iemand met een dubbel paspoort komt niet in aanmerking voor een openbare- of vertrouwensfunctie.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Als men in Londen de straten op gaat om te demonstreren tegen de islam, dan komen ze de moslimburgemeester tegen. Net als in Rotterdam.
  Je moet gewoon geen enkele geloofsidioot in je bestuur hebben. Ook niet als burgemeester. En zeker geen moslims.
  Een weetje: Aboutaleb denkt tegenwoordig dat hij de broer van allah is. Hij gaat in de hal staan en wenkt dan de bode die hem zijn jas en das moet aandoen. Hij is daar zelf te goed voor geworden.
  Die aardige Abou die zijn kinderen dwingt om op te groeien als moslims en toch daarvoor niet vervolgd wordt, de man van de stoere taal, maar die nimmer ingrijpt wat de islamisatie betreft. Doe mij een gewone Nederlander als burgemeester a.u.b.

  Geliked door 1 persoon

 13. JAN zegt:

  The sister of Goldsmith is a moslima ( Jemima KHAN!! ) with muslim children. Britain just like the anti-Christian and pro-Islam Holland is in decay. Holland and Britain are champions of Christophobia in Europe. Illustrative of this was to see someone like Alfons Groenendijk of Excelsior football club almost terrified to make the sign of the cross during a soccer match few days ago.

  Like

 14. milaK9 zegt:

  Ik weet niet wie die rechter is maar zou het een moslim kunnen zijn?

  ‘Onthoofding is voor Belgische rechter geen reden om jihadist op te sluiten’

  http://www.wijwillenhetweten.nl/2016/05/11/onthoofding-is-voor-belgische-rechter-geen-reden-om-jihadist-op-te-sluiten/

  Like

 15. reageerbuis zegt:

  Dit artikel getuigt van een goed inzicht in de strategie van de islam. Meer mensen zouden dit moeten lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s