Keulen: Broodjeszaak dicht na “Erdoğan-burger”

Screenshot_30

Een Keulse broodjeszaak heeft de deuren moeten sluiten omdat ze een hamburger vernoemd had naar de Turkse president Erdoğan. Het recept van de ‘Erdoğan-burger’ was even simpel als geniaal: een hamburger met een flinke dosis geitenkaas. De broodjeszaak ontving echter zoveel bedreigingen dat de eigenaar niet anders kon dan de boeken neerleggen.

(Lees evt. eveneens: www.pi-news.net)

Lees verder>>>
(h/t M. van A.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Duitsland, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Keulen: Broodjeszaak dicht na “Erdoğan-burger”

 1. Cathja zegt:

  Ik ga er vanuit dat de meeste bedreigingen uit één den dezelfde richting komen. Volgens mij maken de meeste Duitsers zich er niet druk om als hun favoriete broodje ‘Erdogan’ heet.
  Het laat ook nu weer zien dat Turken, waar ook ter wereld, het opnemen voor hun grote LEIDER. Zelfs als er een broodje naar hem vernoemd is, vatten ze dit kennelijk op als ‘majesteitsschennis’ of zoiets. Kinderachtig, maar meer nog: verontrustend! Als Turken in Europa hun Europese medeburgers al om de naam van een broodje denken te moeten bedreigen, dan is het overduidelijk dat ZIJ hier de dienst uitmaken. De overheid grijpt niet in, zoals we dat van hen gewend zijn. Die laffe lui hebben allang het hoofd op het (hak)blok gelegd.

  Like

 2. Marc zegt:

  Ik ga er wel vanuit dat diegenen die het personeel bedreigen door de Duitse justitie worden vervolgd en door de rechter zeer hard worden bestraft!

  Like

 3. Ach ja…..Destijds, ten tijde van het proces tegen Joseph Fritzl in Amstetten, ontstond er ook al ophef over een gerecht, waarmee de eigenaar van een Gasthof in de buurt van rechtbank een ‘klapper’ dacht te kunnen maken: De “Fritzl Schnitzel.”
  Maar omdat daarbij geen Turken -of, zo men wil, moslims- betrokken waren, kon er volstaan worden met deze schnitzel weer eenvoudig van de kaart af te halen om de rust te laten wederkeren……
  Hier moet uiteraard die hele zaak weer gesloten worden omdat er anders doden dreigen te vallen; dat heb je zo met die moslims…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. neil8939 zegt:

  Dat ze weer terug gaan naar Turkije als ze zo weg lopen met die Erdogan.

  Like

 5. Johan zegt:

  Broodje aap verhaal of toch niet ?

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Nou, ik heb even verder gekeken. Maar als ik naar die foto kijk, is er van kaas naar mijn mening geen sprake. Heeft meer weg van een Erdogan’s kwakkieburger.

  Like

 7. carthago zegt:

  Zo’n hamburger lust ik ook wel rauw.
  Een broodje aap zal door de asieltsunami ook wel bedreigd worden. Zelfs eten betekent al oorlog bij de kokosnoten en kalifaatratten, het is altijd vlees noch vis. Broodje kokosnoot dus,”kogel” hard en zonder inhoud

  Like

  • carthago zegt:

   Thnx jan. Heerlijke hamburger, jammie , lekker kauwen op een gebraden geit. Jammer dat het octrooi zomaar ineens verlopen is.Nazi Geiteneuker erdogan is uiteindelijk alleen maar een wandelend broodje aap.

   Like

 8. elisah zegt:

  In Limburg hebben ze de Beatrixvlaai, abrikozen met slagroom en daar overheen witte chocolade schaafsel.
  Pizza Margherita, met de kleuren vd Italiaanse vlag, heet naar koningin Margharita van Italie.
  Die hysterische Turken moeten eens ophouden met het kleinzielige op hun pik getrapt zijn.

  Like

 9. Seculiere zegt:

  Die is goed 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s