Nee heb je en ja kun je krijgen! B&W worden bedankt!

Screenshot_27

(Door: Fenna Koops)

Burgemeester en Wethouders van Groningen hebben het verbruid bij veel bewoners in de wijk Paddepoel, omdat B&W alles uit de kast hebben gehaald om de nieuwbouw van het islamitisch centrum in hun wijk door te laten gaan. Kosten noch moeite werden door B&W gespaard om het bestuur van het islamitisch centrum te pleasen over de ruggen van de bewoners van deze wijk heen, die nota bene door de bestuursrechter in het gelijk waren gesteld.

In de media werd door B&W keer op keer geroepen dat er overleg was geweest met de bewoners, maar het enige contact met bewoners waren partijfunctionarissen van de partij van de wethouder op verkiezingstournee die met een roosje aan de deur kwamen om stemmen te winnen voor de gemeenteraadsverkiezingen. B&W van Groningen hadden alleen maar oog en oor voor de wensen van het bestuur van het islamitisch centrum.

Alles wat het moskeebestuur aandroeg, werd ingewilligd, terwijl de bezwaren die bewoners hadden ingediend achteloos terzijde werden geschoven alsof men hier te maken had met discriminerende fantasten en leugenaars. Een zeer kwalijke houding van het gemeentebestuur, omdat de bewoners alleen maar hun ervaringen kenbaar maakten over de huidige parkeerproblematiek, de gevolgen die in de toekomst van de nieuwbouw zijn te verwachten en het effect daarvan op de ecologie in het park.

De ervaringen van omwonenden uit de dagelijkse praktijk en zelfs een uitspraak van de bestuursrechter die de bouwvergunning heeft vernietigd, werden niet meegenomen in de besluitvorming. Vanachter het bureau worden door B&W besluiten genomen op basis van vooringenomen standpunten en dat kan nooit de bedoeling zijn.

Door:
Fenna Koops
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", democratie, Dhimmitude, dictatuur, Groningen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Nee heb je en ja kun je krijgen! B&W worden bedankt!

 1. Antivenin zegt:

  De houding van B&W is natuurlijk schandalig, maar was wel te verwachten. Zonder enige uitzondering zijn B&W lid van partijen die in de TK ooit instemden met de motie Halsema, waarin werd vastgesteld “dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is.” Dan moet je dus niet raar opkijken als het bevorderen van de islamisering over de ruggen van autochtone bewoners opeens geen bezwaar blijkt te zijn.

  Zolang de bewoners van Groningen (en trouwens ook de rest van Nederland) de heersende politieke elite niet van het pluche schoppen, zullen ze de gevolgen daarvan moeten blijven dragen. “Te fatsoenlijk” om op de PVV te stemmen? Tja, dan maar leren leven met de groeiende onderdrukking door de islamieten, (die volgens de berichten hun overwinning op de ongelovigen vierden door triomfantelijk te gaan collecteren voor hun moskee). Wie niet horen wil, moet maar voelen…

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Antivenin:

   “Te fatsoenlijk” om op de PVV te stemmen? Tja, dan maar leren leven met de groeiende onderdrukking door de islamieten…”

   Wat onmiddellijk de vraag oproept waar die (die islamieten dus) te fatsoenlijk voor zouden zijn. De vraag stellen is hem beantwoorden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. Kanaloa zegt:

  Zo wordt tegenwoordig in Nederland door de politiek de “democratie” ingevuld(verkracht).

  Like

 3. Bas zegt:

  Die keuze valt goed te begrijpen met deze samenstelling.

  http://bit.ly/1TzJb7M

  Vooral ook de Gemeentesecretaris ene meneer Teesink, heeft kennelijk zijn voorbereidend huiswerk niet goed genoeg gedaan.

  De gemeentesecretaris is het hoofd van de gemeentelijke organisatie en adviseur van het college van B&W. De spil in het geheel. Hij is de schakel tussen wat het gemeentebestuur wil en de gemeentelijke organisatie kan. Hij is met name de gene die het college van te voren adviseert. Kennelijk heeft hij daarbij de tegenstand van het overgrote deel van de bevolking in die wijk vergeten mee te wegen. Daarmee heeft hij de bezwaarmakers tegen het bouwplan aan de kant gezet.

  Like

 4. Japio zegt:

  B&W zijn zeker links? Opzouten met dat soort landverraders. Het lijkt erop dat politiek-Nederland het graag op akkoordjes gooien met de islam. Waar christenen het vaak moeten ontgelden door hoon en spot in de media worden de moslims met alle zorgvuldigheid benaderd en behandeld. Ook in Groningen worden de autochtone medemens weer genegeerd en geschoffeerd. Ik hoop oprecht dat de komende verkiezingen een catastrofe worden voor de linkse politieke NSBers.

  Like

 5. Hansfree zegt:

  Ik hoor het al, het gaat in Groningen precies zoals hier in Enschede, waar hetzelfde aan de hand is: er zal en moet een grote nieuwe moskee/islamitisch centrum komen. Ondanks grote bezwaren uit de bevolking en ondanks de twijfelachtige financieringsbasis van dit project. B&W wringt zich in alle bochten om het toch zover te laten komen. Neem de uitgebreide (doch knullige) testen om de ernst van de geluidsoverlast van de azan vast te stellen.
  Ik wist van de week niet wat ik zag, maar inmiddels is het enorme terrein waar de moskee moet komen omgetoverd van onaantrekkelijke sloopgrond tot een regelrecht park met mooie glooiingen, gras ingezaaid, nieuwe boompjes en zelfs bankjes. Je zou bijna gaan denken dat het moskeeplan is afgeblazen en er een mooi park voor in de plaats komt. Wat een geweldig idee zou dat zijn. Maar dit is vast niet het geval, het zal het lekker maken van de moslimgemeenschap zijn, met een prachtige plek voor hun moskee. Op kosten van de gemeenschap.
  Enschedees oud-burgemeester Peter den Oudsten (PvdA) zit nu in Groningen. Wij hebben er Onno van Veldhuizen (D66) voor in de plaats gekregen. Het maakt helemaal niets uit. Ongeacht hun politieke snit werken alle burgervaders (ook elders) met overgave mee aan de islamisering van de Nederlandse steden. Net als alle wethouders als het er op aankomt.

  Like

  • Bas zegt:

   Burgervaders of burgemeesters zijn hoge ambtenaren die hun werk doen in naam van Hare Majesteit. Ze worden benoemd door de Kroon. Nederland is een constitutionele monarchie. Aan het hoofd van het land staat een monarch, koning of koningin, die zich heeft te houden aan de constitutie, oftewel de Grondwet. In dit opzicht staat er geen democratisch gekozen persoon aan het hoofd van de gemeente maar een soortement omhooggevallen regent of regentes met bestuurlijk beslissingsrecht.

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   De twijfelachtige financieringsbasis heeft nog nooit een misdadiger tegengehouden, nog nooit heeft een een rover, een moordenaar of een verkrachter kanttekeningen gesteld bij de zakelijke kant van zijn acties. Dat doet er namelijk niet toe, elke moskee in Nederland is met dubieus geld opgestart, het zelfde geldt ook voor alle andere vormen van misdaad.

   Like

 6. Pieter zegt:

  Getverdemme weer een islamitisch centrum.

  Geliked door 1 persoon

 7. bob Fleumer zegt:

  Het lijkt wel alsof burgers als ze tot besturen worden gekozen of benoemd omgepoold worden tot mensen die tegen burgers zijn in alle opzichten, het is mij al vaak opgevallen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Smerig gedrag richting de burgers van Groningen! Zo respectloos ga je toch als B&W niet om met je inwoners? Waarom krijgen vreemdelingen in alles hun zin, en moeten de autochtone bewoners van deze stad lijdzaam toezien hoe hun mooie woonomgeving wordt verpest door de bouw van een moskee, plus bijbehorend (geluids)overlast?

  Volksverraad is de ergste vorm van verraad! Het gemeentebestuur van Groningen heeft met dit besluit het vertrouwen van een groot deel van zijn inwoners geschaad. Als je zelfs een uitspraak van de bestuursrechter (die nota bene de bouwvergunning heeft vernietigd!) naast je neerlegt, dan is de sfeer voorlopig behoorlijk verziekt!

  Maar de islam heeft/krijgt er opnieuw een steunpunt bij. Een overwinning voor de moslims.

  Like

 9. Marc zegt:

  De zaak is duidelijk: B&W Groningen negeren niet alleen de rechtstaat, maar handelen nadrukkelijk tegen de belangen van het volk. Hiertegen mag dit volk zich verweren. Er kan daarom een werkelijk geldig resultaat zijn: vernietiging van dit college alsmede dat van haar producten!

  Like

 10. tjonge zegt:

  m.i. moet je als burger, als je op zo een manier geschoffeerd wordt, zelf het heft in handen nemen en het verantwoordelijke bestuur persoonlijk op gaan zoeken…..

  Like

 11. albertien54 zegt:

  Ja Groningen, en volgend jaar maar weer op die linkse landverraderspartijen stemmen, in Groningen zijn het de linksroden en consorten, die daar de macht hebben. Maar goed, elke stad krijgt blijkbaar wat het verdient en dat zie je nu overal gebeuren in de grote steden, zo ook in Londen, met zijn eerste moslim burgermeester, nog even en dan is Londen een shariastad. Allemaal vooropgezette plannen, die omvolking zal er ten koste van alles moeten komen, allen voeren doelbewust de agenda uit, genocide zal komen, de autotochen moeten verdwijnen, kabinet, burgemeesters, OM, Justitie, overheid dragen hun steentje bij, ik ben benieuwd hoe lang het Nederlandse volk dit nog tolereert. Misschien moet er eerst een grote aanslag komen op een grote stad, Amsterdam, Rotterdam, maar die gaat er zeker komen, wordt de burger dan nog eens wakker??

  Like

  • René Visser zegt:

   De Markthal in Rotterdam. Ik kom er niet meer. Nooit meer. Ik ga wel ergens anders het tarwesop naar binnen zitten slobberen en de kleine hapjes achter de met amalgaam gevulde uitsteeksels in de mondholte proppen. Bang? Welnee, slechts voorzichtig. Een afgerukte arm of been krijg je niet zomaar bij elkaar geschraapt en terug gemonteerd. Als pensionada ben ik zuinig op de herfst van mijn eigen bestaan. Ik wil nog wel wat langer de koolstofstift laten schitteren op de maagdelijk witte achtergrond en kond doen over de dynamiek van deze stad.

   Like

 12. Drs.P. zegt:

  Tijd voor rieken en hooivorken om deze misdadige slinkse nsb-ratten te straffen voor hun volksverraad. Man, man, man, wanneer stopt dit nu eens, misschien pas als er een stel nsb-ers omgelegd wordt??

  Like

 13. Heulen met je vijand heet dat…dat wordt hangen en kaalscheren NA DE REVOLUTIE!

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Vergeet niet om dat soort politici zoals Burgemeester en Wethouders van Groningen de volgende verkiezingen keihard af te straffen !! Maak van hun partijen splinter partijen !!!

  Like

 15. vanhetgoor zegt:

  Een moskee is een plaats waar goedgelovige mensen voor de gek worden gehouden. Het parkeer probleem is van bijkomen de aard, het moet veel belangrijker zijn dat in een moskee domme mensen tot slaaf worden gemaakt met een verdichtsel van leugens. Mensen worden geestelijk kapot gemaakt. Dat hoort de reden te zijn waarom er nergens ter wereld nog een moskee mag bijkomen en alle bestaande moskeeën met de grond gelijk dienen te worden gemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s