Open brief aan Ahmed Aboutaleb. Over de 4 mei toespraak.

Screenshot_28

Ahmed Aboutaleb

(Door: Jurrien Boiten)

 Lelystad, 7 mei 2016.

Zeer geachte heer Ahmed Aboutaleb,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jurrien Boiten en ik ben de kleinzoon van J.H. Boiten, een verzetsman uit Assen die na de Tweede Wereldoorlog niet meer thuis kwam. Vermoord door de nazi’s in concentratiekamp Dora. Ik ben dus één van de door u gememoreerde nabestaanden in uw toespraak tijdens de dodenherdenking dit jaar.

U zult begrijpen dat 4 en 5 mei ook voor mij bijzondere dagen zijn. Dan komen er emoties los. En dit jaar was dat wel in het bijzonder het geval. Toen ik op 26 januari van dit jaar vernam dat u de toespraak op de Dam zou houden werd ik boos. Hoe kon het bestaan dat u daarvoor werd gevraagd? Maar ja, mevrouw Gerdi Verbeet is de voorzitter van het comité 4 en 5 mei en prominent lid van de PvdA. U bent dat ook en dan wordt het verband al snel duidelijk. Ik had het gevoel dat mij iets werd afgepakt. Maar goed, u had nog niet gesproken, dus ik hield mijn mond en wachtte af. Uw toespraak zou het duidelijk gaan maken. En dat deed het inderdaad. Helaas kwamen mijn bange voorgevoelens uit.

Lees verder>>>
(h/t Ron)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

29 reacties op Open brief aan Ahmed Aboutaleb. Over de 4 mei toespraak.

 1. Oh, oh, wat een v e r l i c h t i n g, deze brief!
  Helemaal geweldig, niets aan toe te voegen!
  En dat de auteur tegelijkertijd tot het einde aan toe zo beheerst kan blijven! Want ik weet wel bijna zeker, dat i k op een gegeven moment wel eventjes wat directer geworden was!
  Oprotten, Aboutaleb! Ga voor mijn part je collega-brilslang in Londen, Choudary, helpen bij het in het zadel houden van koningscobra nummer 1, Sadiq Khan: Als het er op aankomt, staat jullie soort toch allemaal hetzelfde voor: De islamisering van de westerse samenleving!
  Je moest eens weten, hoezeer ik je wel kan schíeten, smiecht!!!
  (Ziet U? Zoiets…..)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. ildiko zegt:

  Het is best beangstigend dat je in je eigen wijk, land, en cultuur niet meer thuis en vrij kan voelen, je moet op je worden letten, je moet zo direct op je kleding letten, en als zo veder door gaat zelfs je eigen voeding en gewoontes moet je aan een totalitaire haat cultuur aanpassen. Wat een vrijheids moraal.

  Like

 3. Leo zegt:

  Hulde -Aan hen die vielen- — VOOR NIETS !!! zo blijkt……..

  Like

 4. Het is inderdaad walgelijk en feitelijk pervers van het 4-5 mei Comité om ONZE dodenherdenking en ONZE bevrijdingsdag te laten verstieren door asielzoekers die nooit iets met ONS WO-II te maken hadden. Zonder een schot te lossen laten we ons land wederom bezetten, ditmaal door asielzoekers en ons laten uitvreten via de tegen onze wil opgedrongen multiculturele samenleving, waarvan de meerderheid van de bevolking, inclusief politici, eindelijk is gaan inzien dat deze totaal mislukt is en de armoedisering van onze bevolking al jarenlang een feit is. Ik zal dan ook nooit meer WO-II en haar 4 en 5 mei gaan herdenken als dat moet met asielzoekers. Hierover schreef ik een ingezonden brief, zowel naar de Telegraaf als het Algemeen Dagblad, doch beiden werden niet geplaatst. Er werd überhaupt niets gemeld door beide kranten over dit beschamende initiatief van het 4-5 mei Comité. Ook Jeroen Pauw zag er geen nieuws in voor zijn TV-programma. Verder is het een prima constaterend stuk van Joost en Jurrien, Chapeau !

  Like

  • Anneke zegt:

   Buiten de wil van de burgers zijn we feitelijk nooit echt bevrijd geweest. Na de Duitsers in de grijpklauwen van de United Satanic America; ofwel de NWO-gangsters lieten HUN droom wereld niet uit hun handen glippen. “Allemaal NEP…”.

   Like

 5. Japio zegt:

  Mooie en goed verwoorde brief aan onze Rotterdamse opper marokkaan. Deze man is een schaap in wolfskleren. Vele hoor je zeggen, hij deugt hij is anders. Nee hij is niet anders hij is slinks en een leugenaar. Hij is moslim en dat zegt genoeg over hem.

  Like

 6. Jan zegt:

  Non-revolutionary Islam is “American Islam” – Shiite scholar  The Supreme Leader’s representative in Esfahan province emphasized the fact that the revolutionary Islam is the same as pure Muhammadan Islam, saying: “Some say our Islam is not revolutionary Islam, but we must say to them that non-revolutionary Islam is the same as American Islam. Islam commands us to be firm against the enemies and be kind and compassionate toward each other and not be afraid of anything.”
  ….
  Ayatollah Tabatabaeinejad stated that revolutionary Islam is this same Islam. It is the Islam that is within us that can create changes. The warriors realized that Islam is not just prayers and fasting, but rather they stood against the enemies in support of Islam. “Thus, revolutionary Islam is our constitution and our Leader acts according to religious attributes and never accepts foreign domination,” he stressed.
  http://en.abna24.com/service/iran/archive/2016/05/09/753046/story.html

  En wat zei Erdogan al eerder?: Turkey’s PM Erdogan: The term “moderate Islam” is ugly and offensive — Islam is Islam
  https://www.jihadwatch.org/2007/09/turkeys-pm-erdogan-the-term-moderate-islam-is-ugly-and-offensive-islam-is-islam

  Tja, daar staat beroepsleugenaar Aboutaleb weer in zijn hemd (noemde Fortuijn een nazi)


  “Die elke vorm van betamelijkheid eigenlijk….eh, het kan gewoon niet”.
  De lul heeft niet eens door dat hij hier zijn eigen, zijn islamitische opvatting verkondigt maar sleept er mensen van de NS bij, hoe verzin je het.

  Man, wat haat ik dat weerzinwekkende element, de totale mislukkeling die zelfs te stupide was voor het baantje van stadsdeelraadlid.

  Geliked door 1 persoon

  • N.E. Derlander zegt:

   @Jan

   Even naar aanleiding van de bijgevoegde link, waarin een interview met Aboutaleb plaatsvindt over de heer P. Fortuijn, in wiens schaduw deze enge man niet eens mag staan. Hij durft te beweren dat de heer Fortuijn niets begrijpt van de economie, hoe lachwekkend kun je zijn. De heer Fortuijn was m.i. een van de weinigen, die op dat moment zag wat er nodig was om de puinhopen van Paars weer op te ruimen. De puinhoop is sindsdien overigen voor veel autochtonen, vooral chronisch zieken en ouderen alleen maar groter geworden, door …….. het vervolg van Paars (= de eenheidsworst belichaamd in de Balkenendekabinetten en Rutte I en Rutte II + de 138 Tweede Kamerleden).

   En ik hoor hem en andere de weerzinwekkende elementen ook niet als er positief gediscrimineerd wordt, zoals bijvoorbeeld in het geval van knuffelallochtonen, of in de gevallen dat een PvdA’er zegt dat Marokkanen vernederd moeten worden of praat over kutmarokkanen. Kortom, ik vind Aboutaleb en veel van deze weerzinwekkende elementen (zoals plaatshebbend in Rutte II en de 138) een stelletje gluiperds.

   Ik kan niet wachten tot maart 2017……….

   Ik blijf PVV stemmen.

   Geliked door 2 people

 7. Anneke zegt:

  Ha, goeiemorgen burgervader van Rotterdam…Jij en je voorgangers hebben deze stad aan de Maas flink uitgeknepen. Is onderhand als een flink ‘leeg-geknepen’ sinaasappel. Ooit als een vlot voortvarende zee-tanker en NU als een roestend zinkend schip, in ‘eigen’ haven vast-geankerd !!! Rotterdam, de ARMSTE stad van Nederland. “Straks de aller-armste van de Lage Landen” ???

  Geliked door 1 persoon

 8. Pieter zegt:

  Fantastische brief.
  Aboutaleb komt graag opdraven met een toespraak want hij geniet van zijn voorbeeld-allochtoon-functie en hij kwekt er graag op los op verzoek.

  Het allerergste vind ik het 4-5 mei comite dat onze Nationale Dodenherdenking heeft verprutst en te grabbel heeft gegooid.
  Ik heb verleden jaar een brief geschreven naar dit comite, maar nooit antwoord gehad.
  Zij gaan gewoon door met het om zeep helpen van 4 mei op hun manier, daarom ben ik ook een van de velen die zich heeft afgekeerd van het tv-gebeuren op de dam met al zijn huichelarij.
  Zoals ik hier ergens las kun je die poppenkast vermijden door over te schakelen naar de herdenking op de Waalsdorpervlakte.
  Ik hoop dat ik dat volgend jaar niet vergeet te doen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Een schande dat op dergelijke samenkomst een moslim het woord krijgt. Degoutant en vernederend voor het Nederlandse volk.
  Ik blijf bij mijn stelling nl. “Vertrouw NOOIT een moslim/islamiet” en vooral “Luister NOOIT naar moslims/islamieten”.

  Like

 10. elisah zegt:

  De brief is zeer scherp geschreven en hij heeft heel goed de vinger op de zere plek weten te leggen.
  Veel mensen zijn blind voor wat zich voor hun eigen ogen afspeelt, laat dit voor hen een eyeopener zijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Geschreven op een eerlijke manier, recht uit het hart! Ben het zeer eens met de schrijver.

  Geliked door 1 persoon

 12. joopklepzeiker zegt:

  Uitstekend !

  Geliked door 1 persoon

 13. reageerbuis zegt:

  Heel goede brief. De laatste tijd wordt ook steeds meer bekend over de rol die de grootmoefti van Jeruzalem, Amin al-Hoesseini, bij de uitroeiing van de Joden gespeeld heeft. Deze man, die ook verantwoordelijk was voor het bloedbad onder de Joden van Hebron in 1929, was bevriend met Himmler en Eichmann en ontmoette Hitler in november 1941. Twee maanden later werd de Wannseeconferentie gehouden, waarop tot de vernietiging van de Joden in gaskamers besloten werd. Niet lang geleden werden tekeningen van een gaskamer gevonden bij een verbouwing van een Berlijns appartement; vermoed wordt dat de grootmoefti daar verbleef. Hij had een radiostation in Berlijn, van waaruit hij in het Arabisch het nazisme en de genocide propageerde. Bovendien was hij betrokken bij het opzetten van de moslim-Waffen-SS-divisie Handschar op de Balkan. In Griekenland stonden gaskamers klaar voor verscheping naar Palestina, maar generaal Rommel, die vanuit Noord-Afrika oprukte werd in zijn opmars naar Palestina verslagen in Egypte bij El-Alamein.

  Like

 14. Doornroosje zegt:

  Een prima brief. Heel goed verwoord.

  Maar dat “zeer geachte en vriendelijke groeten” had ikzelf wegelaten.

  Like

 15. Pete zegt:

  Opper islamitische huichelaar en hypocriet..

  Weet nog dat hij zei dat ‘isis’ moest worden uitgeroeid !! Uitgemoord dus ! Na die verschrikkelijke aanslagen in Parijs (of Brussel)

  Hij, als moslim weet als geen ander, dat er na 3 jaar weer een leger van allaah-soldaten klaar staat…
  Zo gaat het al 1400 jaar…

  Geen islam…. Geen probleem…!!!!

  Like

 16. joopklepzeiker zegt:

  mohamed de pedofeet slachtte eigenhandig 800 joodse mannen en jongens af op een marktplaats , de vrouwen werden slaaf gemaakt .

  Een aanhanger van een geestelijk zieke plunderaar cq moordenaar behoort zelfs niet aanwezig te zijn op onze dodenherdenking .

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Hij was zo moe van het koppensnellen dat de engel gabriel naar beneden kwam om hem aan te moedigen vooral door te gaan .

  Allemaal te lezen in de wonderen van de pislam .

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Alle politieke partijen op de PVV na hebben ons cultureel erfgoed en onze vrijheid verkwanselt en verkocht, het zijn landverraders van het ergste soort !!

  Geliked door 1 persoon

 19. louis-portugal zegt:

  Ik ben helemaal onder de indruk.
  Geweldig verwoord.

  Like

 20. Prachtige brief Jurrien Boiten! Weet je waar al die allochtonen tijdens de 4 mei herdenking waren. Thuis of in de moskee aan het sparen voor hun levensreis naar Mekka, of voor hun vakantie naar Turkije, Marokko of Tunesië of zo. Waren ze thuis dan waren ze via hun schotel aan het luisteren naar toespraken van imams die oproepen tot het vermoorden van Joden in Palestina.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ze hoeven niet te sparen voor vakantie of andere uitgaven, Jack. Dat krijgen ze wel van onze regering. Het geld wat ze daarvoor nodig hebben, besparen ze wel op onze ouderen.

   Like

 21. ildiko zegt:

  Hier een stuk hoe Janmaat 1992 over Nederlanders dacht:of het een volkskaraktertrek is of niet, de Nederlandse samenleving reageert buitengewoon laks of zelfs helemaal niet op een beleid dat haar belangen in hoge mate verwaarloost en zelfs haar voorbestaan op het spel zet. Waarin een klein land laf kan zijn.Janmaat had gelijk, Pim Fortyuin had gelijk, Wilders heeft ook gelijk maar het volk is laf, laat alles maar verder sukkelen.

  Like

 22. Mirjam zegt:

  Ik heb dit al de hele tijd gedacht en vooral toen ik het media circus zag dat om de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag werd gehouden. Er was niets meer sereen aan en respect was ver te zoeken. Het hele scenario was vooropgesteld en men proefde daar ook weer de dwang van het integreren (notabene in een herdenking van een afschuwelijke tijd van zinloze moorden en gruwel, verlies en verdriet om dit verlies van miljoenen mensenlevens uit het Nederlandse verleden) van vluchtelingen en moslims, welke met deze herdenking geen bal van doen hadden. Dit is en was een regelrechte belediging van onze voorouders en de mensen die voor de echte Nederlanders zijn gestorven. Men zag zelfs Syriërs en Chinezen aan het woord, tijdens de herdenking. Waar slaat dit op? Ik schaamde me voor deze wanvertoning. Bescheidenheid en respect was nodig geweest, stilte en rust, en vooral géén onnodige, overbodige ruis, maar deze waren onvindbaar. De linkse idioten waren weer aan het werk, ze stoppen zelfs niet bij de Tweede Wereldoorlog, waar de Syriërs en de Chinezen totaal niets mee van doen hebben.

  De lijst met officiële Nederlandse feestdagen is uitgebreid. Bij toeval kwam ik erachter dat er diverse feestdagen aan toegevoegd zijn. Bekijk de lijst maar eens:

  Drie Koningen 2016 6 januari 2016 woensdag Week 1 –
  Carnaval 2016 7 t/m 9 februari 2016 zondag t/m dinsdag Week 5 / 6 –
  Valentijnsdag 2016 14 februari 2016 zondag Week 6 –
  Witte Donderdag 2016 24 maart 2016 donderdag Week 12 –
  Zomertijd 2016 27 maart 2016 zondag Week 12 –
  1 April 2016 1 april 2016 vrijdag Week 13 –
  Dag van de Arbeid 2016 1 mei 2016 zondag Week 17 –
  Dodenherdenking 2016 4 mei 2016 woensdag Week 18 –
  Moederdag 2016 8 mei 2016 zondag Week 18 –
  Ramadan (Begin) 2016 6 juni 2016 maandag Week 23 26 dagen
  Vaderdag 2016 19 juni 2016 zondag Week 24 39 dagen
  Ramadan (Einde) 2016 5 juli 2016 dinsdag Week 27 55 dagen
  Suikerfeest 2016 6 t/m 9 juli 2016 woensdag t/m zaterdag Week 27 56 dagen
  Offerfeest 2016 11 september 2016 zondag Week 36 123 dagen
  Prinsjesdag 2016 20 september 2016 dinsdag Week 38 132 dagen
  Dierendag 2016 4 oktober 2016 dinsdag Week 40 146 dagen
  Wintertijd 2016 30 oktober 2016 zondag Week 43 172 dagen
  Halloween 2016 31 oktober 2016 maandag Week 44 173 dagen
  Sint Maarten 2016 11 november 2016 vrijdag Week 45 184 dagen
  Sinterklaas 2016 5 december 2016 maandag Week 49 208 dagen

  Ramadan, het Suikerfeest en het Offerfeest, zijn nu ook officiële Nederlandse feestdagen. Maar als men deze tot officiële Nederlandse feestdagen maakt, hoe staat het dan met de Joodse feestdagen? De Joodse Nederlanders hebben, volgens mij en volgens onze geschiedenis, meer recht op het hebben van een erkende feestdag in Nederland, dan deze moslim feestdagen. Maar hebben deze nooit gekregen. Dit is onrechtvaardig en weer typisch een voorbeeld van het beleid en de onderdrukking waar Nederland, op dit moment, onder lijdt.
  Inderdaad, Aboutaleb had niet moeten spreken. Dit had iemand moeten zijn, die daar recht op had. Iemand die wist waar hij of zij over sprak, en waarvan iedereen begreep waarom hij of zij daar stond.

  Like

 23. Hans Parcival zegt:

  Schandelijk die toespraak van Aboutaleb op 4 mei. Geheel eens met Jurrien Boiten. Terwijl NL en haar burgers worden belaagd door zijn terroristische geloofsgenoten, wijst hij met een beschuldigende vinger naar degenen die juist waarschuwen van het gevaar van die moslimterroristen, die o.m. meeliften met de stroom asielzoekers. De linkse kerk van pvda-partij en geestverwanten is zwaar medeschuldig als er straks daadwerkelijk een aanslag plaats vindt in NL. Kan Aboutaleb niet zo snel mogelijk afreizen naar het dorpje waar hij geboren is, als ze hem daar tenminste nog willen hebben.

  Like

 24. milaK9 zegt:

  Voorafgaande aan 4 mei was er een hele discussie over een jonge vrouw die op FB had geschreven; “Voor mij geen 4 mei”.
  Zij doelde o.a. op een ideologie hier in Nederland die steeds sterker aan het worden is (gemaakt wordt) en die, in volle glorie, nog veel erger is dan de nazi’s.
  Misschien wordt haar standpunt nu iets beter begrepen.

  Like

 25. Thomasson zegt:

  De hele vertoning in de 4 en 5 mei herdenking en viering was een grote farce. Men kan dat in een zin vatten: een walgelijk vertoon van links PR. Er werd alles uit de kast gehaald, om de multiculturele samenleving en m.n. Islam een poeslieve draai te geven. Laten zien dat moslims niet zo erg zijn; zij vieren met ons!. De Moccro’s hebben de show gestolen: Achmed Aboutaleb met zijn toespraak op de Dam over de Joodse kinderen uit Rotterdam die vermoord waren omdat ze “anders waren”. M.a.w.: gisteren de Joden en vandaag de “arme moslims” zijn slachtoffers. Het kind dat moest een gedicht lezen op de dam is ….een 11 jarige Marokkaans meisje …De topper van het bevrijdingsconcert was Ali B. ..Ook een Marokkaan. Hij was trouwens prima . Ik genoot van zijn optreden…Maar hij werd niet gekozen op te treden omdat hij goed is, maar eerder om zijn Marokkaanse herkomst. Gek genoeg precies op het moment dat Nederland herdacht haar oorlogsslachtoffers op 4 mei en vierde een bevrijdingsfeest op 5 mei, werden mensen in Ede slachtoffers van mensen die ambitie koesteren de NIEUWE BEZETERS TE WORDEN. Mensen in Ede zijn, in hun eigen Gelderse stad, slachtoffers geworden van ISLAMITISCH TERREUR en Islamitisch geweld. Over heel Nederland en in de media riep men de slagzin: Vrijheid geef door!.. en sprak men uitgebreid over VREDE. Echter in Ede heeft de realiteit ons de waarheid laten zien: dat onze vrede en onze vrijheid zijn lege woorden. WIJ STAAN VOOR EEN VIJAND DIE ZICH IN ONS MIDDEN HEEFT GENESTELD: Nee! Niet de Duitsers weer, maar nu heet de vijand ISLAM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s