AfD eist vermogenscontrole van “asielzoekers”

Screenshot_9

“Asielzoekers” voor de spaarbank: controle van eigen vermogen geëist.

(Vertaling: E.J. Bron)

Dresden – De AfD in de Duitse deelstaat Sachsen heeft de regering ertoe opgeroepen om buitenlandse bankrekeningen van “asielzoekers” te controleren. “Duitsland moet eindelijk gebruik gaan maken van vermogen in het buitenland van “asielzoekers” voor hun verzorging”, eiste de parlementariër Carsten Hütter. “Wie € 10.000,- aan mensensmokkelaars betaalt en met de nieuwste smartphone en merkkleding immigreert, wordt er uiteraard van verdacht om in Duitsland zelf in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien.”

Junge Freiheit

Achtergrond is een interpellatie door Hütter in het parlement van Sachsen met betrekking tot het thema “Economische situatie van asielzoekers”. Uit de antwoorden van de deelstaatregering blijkt dat er geen informatie beschikbaar is welke bedragen aan contant geld in het jaar 2015 en het eerste kwartaal van 2016 door “asielzoekers” werden gestort of opgenomen. Ook op de vraag of er persoonlijke waardevolle voorwerpen afgegeven of afgenomen zouden zijn, kon de deelstaatregering geen antwoord geven.

Geen ondersteuning door de staat bij eigen vermogen

Immigranten in de asielprocedure en erkende asielzoekers krijgen, net zomin als Duitsers, geen ondersteuning door de staat als ze over eigen vermogen beschikken. De immigranten kunnen gewoon gebruikmaken van hun bankrekeningen in het buitenland. Deze vermogens zouden echter niet gecontroleerd worden, keurde Hütter af. Dit zou “een schandalige ongelijke behandeling tussen Duitsers en buitenlandse uitkeringsgerechtigden” zijn. Want bankrekeningen van mensen met een Hartz-IV-uitkering zouden uitermate nauwkeurig gecontroleerd en hun woningen geïnspecteerd worden.

Screenshot_15

De sociale vrede in Duitsland zou door de “massale immigratie van ongekwalificeerde migranten” bedreigd worden, waarschuwde Hütter. Bovendien zou een groot deel van hen geen werk vinden. “als deze migranten nu ook nog van belastinggeld worden onderhouden, hoewel ze over vermogen beschikken, gaat dat definitief ten koste van het sociale stelsel.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op AfD eist vermogenscontrole van “asielzoekers”

 1. gerda zegt:

  Vermogen als vluchteling , asielzoeker ? Klinkt getikt . De elite-regeringen in de EU en VS hebben
  plannen die eigen volk willen uitschakelen. Komt ze duur te staan.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Breaking Nieuws

  ISIS jihadisten gewapend met AK47s richten bloedbad aan , vermoorden 14 Real Madrid fans in supporters club

  http://www.express.co.uk/news/world/670105/Islamic-State-jihadis-massacre-Real-Madrid-fans-supporters-club

  Like

 3. carthago zegt:

  De afd wordt de redding van Duitsland.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Uitstekend ! Deze partij zegt het toch maar ! Nu moet het verder rollen en door meer partijen worden overgenomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s