De staat faalt, vrouwen loslopend wild?

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Vrouwen worden openlijk op straat verkracht, overvallen, dood geslagen. Op sociale netwerken laat men zich hierover uit. Want in het mediale “paralleluniversum” van internet blazen de mensen stoom af – menigeen wordt een woedende burger en terwijl de discussie over criminele immigranten in veel media wordt doodgezwegen, wordt deze op Facebook de te heftiger gevoerd. “Dat vrouwen openlijk op straat verkracht en vermoord worden, is de ´multiculturele verrijking´ van het jaar 2016”, schrijft een vrouw. Verkrachtingen zouden in Keulen al als normaal worden ondervonden. Iedereen was nog verontwaardigd en woedend geweest over de eerste meldingen, nu is het nog slechts een aantekening in de marge.

WochenBlick

Honderden seksuele overvallen sinds Keulen

In werkelijkheid gaat er geen week meer voorbij zonder seksuele overvallen. Men adviseert vrouwen hun haar te verven en geen “prikkelende kleding” te dragen. De politiechef van Wenen, Gerhard Pürstl, adviseert vrouwen om niet meer alleen uit te gaan. In een interview met “FALTER” (25-04-2016) spreekt een overste van de politie zijn zorgen uit dat het seksueel geweld nog zal toenemen: “Ik ben bang dat het nu in het voorjaar, wanneer de meisjes topjes en minirokken dragen, nog veel erger zal worden.” In de grote asielzoekerscentra zouden “jonge mannen met andere waardevoorstellingen en een compleet ander beeld over vrouwen” zitten. “FALTER” schrijft: “Volgens de binnenlandse veiligheidsdienst was vorig jaar 4,7% van verdachten tegen wie aangifte werd gedaan wegens een seksueel delict asielzoeker, terwijl ze slechts ongeveer 1% van de bevolking uitmaken. Ze zijn daarom sterk oververtegenwoordigd bij seksuele misdadigers. In absolute cijfers uitgedrukt: 168 verdachten.”

Het zal escaleren

De overste ziet enorme problemen afkomen op Wenen en Oostenrijk. Een land, dat hiertegen optreedt met knuffel-pedagogiek en milde straffen bevordert de escalatie. Wie gestraft wordt voor verkrachting blijft gewoon zijn minimuminkomen houden. Wie als asielzoeker crimineel wordt, wordt niet uitgezet – zie de verkrachting in Linz of de moord met de ijzeren stang in Wenen. Dit alles raakt snel bekend in de criminele wereld en moedigt aan om door te gaan. Gepakte verkrachters wachten soms maandenlang op een proces en krijgen dan de mildste straffen. Als een kind in het openlucht zwembad in zijn kruis gegrepen wordt, dreigt de dader geen gevangenisstraf. Als hij de daden steeds opnieuw herhaalt, krijgt hij als maximumstraf hoogstens een jaar gevangenisstraf! De daders verzamelen dan hun daden en gaan nog bruter tekeer, zoals die Keniaan die na meer dan een dozijn criminele delicten een vrouw heeft doodgeslagen.

Seksdader mag het land weer in

Een 44-jarige Tunesiër verkrachtte in het jaar 2010 een jong meisje. Na een korte gevangenisstraf werd hij uitgezet naar Tunesië en kreeg een inreisverbod. Dit werd nu vermoedelijk weer opgeheven, want hij mag 23 mei zijn zoon (16)  in Oostenrijk bezoeken, zoals de districtsrechtbank Saalfelden besliste. De krant “Österreich” citeert de 53-jarige ex-vrouw van de man, die nu bang is voor haar zoon, want de Tunesiër zou alleen maar komen om de zoon voor de Jihad (“heilige oorlog”) naar Syrië mee te nemen. “Hij zal na zijn bezoek in de anonimiteit van Oostenrijk verdwijnen”, waarschuwt de ex-vrouw.

Keulen: vrijspraak voor seksdader

Ook in Keulen is justitie hyper-tolerant. In het eerste proces werd de vermoedelijke dader vrijgesproken, de verkrachte vrouw kon de dader niet eenduidig identificeren. Ernst Elitz schrijft in een eerste commentaar voor de “Bild-Zeitung”: Dat de vrouw, heel bang en omsingeld door de meute, door de politie in de steek gelaten, de dader niet eenduidig kon identificeren, is geen wonder. In deze situatie denk je alleen maar aan overleven en niet aan de opsporingsfoto.” Zijn conclusie: nu hoort de politiek in de beklaagdenbank te zitten, die de schuld is aan deze wantoestanden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, Seks, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op De staat faalt, vrouwen loslopend wild?

 1. joga zegt:

  De politiek, hahahaha

  Like

 2. Ron zegt:

  De volgende aanklacht tegen Merkel graag.
  Laat de voorgedrukte aangifteformulieren maar alvast komen.

  Like

 3. elisah zegt:

  Als vrouw kan ik me hier zeer over opwinden, het is echt verschrikkelijk dat je niet meer ongedwongen en vrij de deur uit kan gaan. Waar denken ze het recht vandaan te halen om zich tegenover vrouwen te misdragen als een wild beest?
  De vieze gore satansgedrochten die hun poten niet thuis kunnen houden mogen van mij ontmand worden..en de rest…
  Ze moeten een keer de verkeerde tegenkomen, iemand zoals ik.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Elisah, pepperspray, een slag met de knuppel en een schop onder de balletjes, werkt op zijn minst een tijdje. Zijn het er meer, beginnen met de pepperspray, dan de balletjes en voorts de knuppel. Misschien dat ze dan een soort van licht zien, dat halal genoeg is om in de hel van hun 72 bruiden terecht te komen, zodat ze fatsoenlijke vrouwen met rust laten.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Ze hebben nu eenmaal andere “ideeën” over vrouwen.
  Die moeten onderdanig zijn.
  En dan komen de “nieuwe” Europeanen in EU aan, en wat zien ze……………..
  vrouwen met gelijke rechten, die niet 5 passen achter hun man aan lopen.
  Hier een voorbeeld hoe ,t volgens hen moet:
  De vrouw maakte een [volgens haar “heer-en-meester” ], een verkeerde opmerking,……DUS……..

  Like

 5. Annemie zegt:

  Een vraagje aan de andere reageerders. Als ik spreek over deze problemen met mijn kinderen, veertigers, dan halen ze hun schouders op, of vinden dat ik overdrijf. Soms worden ze wel kwaad. Ik zit nog in wat verenigingen en daar reageert men ook meestal niet of ontwijkend. Hebben jullie ook die ervaring?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja, Annemarie, ik heb ook die ervaringen……en 1 van de reacties is dan: ja, maar ze zijn niet allemaal slecht er zijn ook goede onder en we moeten ze niet allemaal over 1 kam scheren. In NAZI Duitsland waren ook niet alle inwoners Nazi’s en ga maar door met dit soort kreten.

   Like

  • GT zegt:

   Beste,Annemie ik begrijp je reactie dat je antwoorden krijgt van ohh zo moet je het niet zien, ze zijn niet allemaal zo en meer van die prietpraat. Het is wel zo dat de veertigers van daag de dag, weekdieren zijn, let wel is mijn mening gewoon watjes het steeds maar weg kijken sorry dat ik het moet zeggen maar met die jongenlui van tegenwoordig kun je geen flikker doen, nogmaals week dieren zijn het compleet in slaap gesukkeld vast gekluisterd aan hun mobieltjes, en Whatsapp enz. Ik ga er van uit de mensen die u bedoeld van het linkse gedachten goed zijn, die van die wereldraai door figuren van die guhtmensen type,s. Maar neem van mij aan volg je gevoel denk niet dat het aan je zelf ligt je intuïtie is juist jij hebt je mening je stelde vragen en krijgt ontwijkende antwoorden maar (jij) hebt gelijk er zal een tijd komen dan zullen die veertigers met hun kinderen de haren uit hun kop trekken en zeggen wat hebben mijn ouders gelijk gehad hoe hebben we zo stom kunnen zijn, nee Annemie je overdrijft niet je hebt voor de volle 100% gelijk.
   Ohh, Ohh wat zullen ze straks toch geschokt zijn die kinderen als ze straks op hun knieën moeten zitten gericht naar het Oosten.Ze stellen maar een doel die Moslims dat Is overheersen een kalifaat kost wat kost, en daar zijn ze hier in Nederland, Europa mee bezig alles afdwingen tja dan die linkse fascisten die zijn levens gevaarlijk, als niet gevaarlijker dan die Moslims (Voor die Moslims is een vrouw niets waard ja om geneukt, verkracht te worden das dan ook alles, of desnoods kinderen verkrachten,Sorry).Verder
   als het zover is wordt je er door verraden, want ik ben er van overtuigd dat die linkse fascisten een bloedhekel hebben aan hun eigen cultuur ze haten de autochtoon klinkt tegenstrijdig maar zo zie ik het ik zeg wel eens die linkse rotzooi je haalt ze er zo tussen uit! Zouden hun eigen kinderen verkracht worden, zeggen ze je kan ze het niet kwalijk nemen het zit in hun cultuur, zo zit de linkse ghutmens in elkaar gedenigreerde hersens hebben ze compleet van het pad af. Dus die ontwijkende antwoorden laat zien hoe kortzichtig en naïef ze zijn, dit is mijn mening laat het uw kinderen maar eens lezen hoe ik een andere regeerder er over denk! Zijn ze kwaad jammer dan, zou zeggen denk in godsnaam na, voor het te laat is!

   Like

  • Karen zegt:

   Ja Annemie ik heb ook die ervaring. Het gros van de mensen wil niks over die mohammedanen, asieleisers en andere misdadigers horen. Het gebeurt maar zelden dat ik kan/mag vertellen over hoe ik me onder deze dreiging voel en hoe het mijn leven negatief beinvloedt. De meesten vinden mij toch op zijn minst een beetje paranoïde! Het is fijn voor de jongeren dag ze er zo relaxed onder zijn, zij hebben nog een tijd te gaan…. Ik zelf ben blij dat ik in ieder geval het grootste gedeelte van mijn leven in een vrije sociale mastschappij heb mogen leven.

   Like

 6. Het gaat door totdat er mensen komen die de barbaren gaan afschieten. Een soort van reactie op reactie. Steeds meer mensen gaan de waarheid zien van wat er gebeurt in de straten van de steden. En zolang de politiek de zaken niet aanpakt stevenen we op een burgeroorlog af. Het is slechts een kwestie van tijd. Geen prettige toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Zolang we op onze reet blijven zitten en wachten op de overheid en de linkse gekkies wordt het alleen maar erger… Fijn joh zo’n multiculturele samenleving… Meer, meeer alstublieft nog meer.

  Like

 7. tjonge zegt:

  en toch blijf ik zeggen, die vluchtelingen/allochtonen zelf aanpakken is symptoombestrijding !
  “onze” ware vijanden zitten in den haag (min de pvv) en brussel.
  .
  DIE moeten stuk voor stuk “geholpen” worden…

  Like

 8. onbekend zegt:

  De een slaat vrouwen en wat gebeurd hier Door onze mannen incest .waar weinig over gepraat word .terwel de merder heid het wel weet en zekker in de kerkelijke om geving .overal een ander probleem waar weinig aan gedaan word . waar waren onze mannen in keulen. de bilden die ik zag stonden er toch een paar te kijken met die dikke bier glazen wat deden die ?.kijken en op fac boek zetten . goed hè ?

  Like

 9. Karen zegt:

  Onbekend: het grote verschil zit erin dat de mohammedanen vinden dat ze het recht hebben om in ieder geval ongelovige vrouwen en kinderen (sexueel) te molesteren. Ze zeggen dat ze niets verkeerd doen doen want hun pedo profeet heeft immers gezegd dat het mocht. In de kerk b.v. zijn er inderdaad ook afschuwelijke misstanden geweest echter dat werd niet vergoelijkt met een “het mag van ons geloof”. Zieke kerels die vrouwen en kinderen verkrachten en incest plegen heb je overal op deze wereld. Maar ook hier geldt dat, behalve door de mohammedanen, het overal misdadig gevonden wordt. En op grote schaal, zoals bv in Keulen, vrouwen aanranden en verkrachten dat gebeurt alleen door die aanhangers van die verwerpelijke ideologie. Natuurlijk waren er ook Westerse mannen in Keulen maar je meent toch niet serieus dat die dit hadden kunnen stoppen? Voordat de mohammedanen ons land overspoelden mocht je als meisje/vrouw dragen wat je wilde en kon je ook ongehinderd overal op elke tijdstip alleen komen. Dat is nu wel heel anders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s